سلام دوستان
لطفا لینک این فرم urgent رو به من بدین
ممنون
بالاخره از من هم این سوال های معروف رو پرسیدند:
1) Your CV.
2) Your past publications.
3) Your intended research and supervisor in Canada. If not coming as a student, intended destination and host in Canada.
4) What course(s)/training you will be taking.
5) Where you are receiving your funding from.
مدارکم رو من دقیقا یادم نمیاد 28 ام رسید دستشون یا 31 و برای همین توی جدول وارد نکردم.
جایی هست که بچه ها در مورد جواب دادن به این سوال ها صحبت کرده باشند؟ مثلا مورد 5 ام منظورش اینه که استادم فاندش رو از کجا داره میگیره، یا اینکه من کلا هزینه تحصیلم رو از کجا دارم می گیرم؟ مثلا لازمه دوباره BS براشون بفرستیم؟
یا در مورد سوال publication ها، من اگه هیچی نداشتم باید بنویسم هیچی؟
28 جون رسید؟ خوب چرا وارد نکنی؟
منظور 5 اینه که فاندتو از استاد میگیری یا از دانشگاه ( بگو قسمتیش رو هم خودت و ساپورترت تامین میکنن). پابلیکیشن نداشتی بگو نداشتم.مگه چیز دیگه ای هم میتونی بگی؟! همون چیزایی که تو استادی پلنت بوده رو بطور مفید و مرتبط با سوال بگو.ت.ضیح اضافه کوتاهی هم داری بده.
ویرایش توسط ali.mm : August 2nd, 2012 در ساعت 11:41 AM
موفق ترین انسانها کسانی هستند که با آرامش مدیریت و به سرعت عمل میکنند.
نگران آینده نباشید. اگر هم دلتان می خواهد نگران باشید، فقط این را بدانید که نگرانی همان اندازه موثر است که جویدن آدامس بادکنکی در حل یک مسئله جبر. مشکلات اساسی زندگی شما بی تردید چیزهایی خواهند بود که هرگز به مخیله ی نگرانتان هم خطور نکرده اند.
خیلی ممنون برای پاسخ ها. من برگه TNT رو پیدا کردم و 31 "می" رسیده بود دستشون، یعنی دو ماه پیش.
و یک سوال دیگه اینکه course ها رو وقتی الان مشخص نیست چی بگم؟ مثلا بگم هنوزدقیقا مشخص نیست اما درس های مرتبط با رشتم مثل heating and ventilation، heat and mass transferو ...؟ استادم هم که ایمیل هام رو زودتر از 2 هفته یکبار جواب نمیده :دی
علاقه مندی ها (Bookmarks)