صفحه 409 از 974 نخستنخست ... 309359399400401402403404405406407408409410411412413414415416417418419459509909 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,081 تا 4,090 , از مجموع 9734

موضوع: تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

Member ciel آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    SFU

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط meysamaut نمایش پست ها
    سلام

بچه ها من میخوام پاسپورتمو بدم به یکی از دوستان برام دو شنبه ببره آنکارا، یه سوال از اونایی که قبلا تجربه اینو داشتن، دارم (شاید سوالم ابتدایی باشه، بهم نخندینا ).
    توی ایمیل گفته باید یه کپی از این ایمیل رو به همراه فرم شماره یک همراه پاسپورت بدم به اون کسی که میخواد بره.
    من هرچی تلاش میکنم از ایمیل پرینت بگیرم هی فقط یه صفحه پرینت میگیره و ناقص هم میگیره.
    میتونم متن ایمیل رو توی word کپی کنم و اونو پرینت بگیرم بفرستم یا حتما باید خود ایمیل پرینت گرفته بشه.
    لطفا راهنماییم کنید باید چی کار کنم؟
    مرسی
    یکی از پاسهایی که من بردم نامه اش کپی شده تو word بود. فقط اون اولش title ایمیل بود که file number و اسم طرف هست.
    البته برای اینکه ایراد بنی اسراییلی نگیرن بهتر خود میل رو پرینت کنی. توی جیمیل که مشکلی برای پرینت نیست؛ میتونی ایمیل پاس ریکویست رو به یه ایمیل جیمیل فوروارد کنی و اون رو از جیمیل توپ پرینت کنی. البته این کار مسخره ایه و فقط واسه محکم کاری میگم.

Member ciel آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    SFU

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

یک موضوعی درباره ی گرفتن اصل مدارک بگم.
    چندین نفر در این مورد به من پیغام دادن.همونطور که قبلا هم گفتم به همه اصل مدرک پس نمیدن! یه جورایی شانسیه! البته یه چیزی مثه پاسپورت رو حتما بررسی میکنن.

یه چیزیم بگم برای دوستان آینده:
    آقا وقتی میگن جونه مادرتون اصل مدرک نفرستید و شما اصرار دارید که بفرستید به نظر من دیگه فحشش رو سفارت نباید بخوره! اگر مدارکتون را پس ندند مقصر خودتون هستید.

Senior Member soheil136 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering- University of Waterloo

نقل قول نوشته اصلی توسط ciel نمایش پست ها
    یک موضوعی درباره ی گرفتن اصل مدارک بگم.
    چندین نفر در این مورد به من پیغام دادن.همونطور که قبلا هم گفتم به همه اصل مدرک پس نمیدن! یه جورایی شانسیه! البته یه چیزی مثه پاسپورت رو حتما بررسی میکنن.

یه چیزیم بگم برای دوستان آینده:
    آقا وقتی میگن جونه مادرتون اصل مدرک نفرستید و شما اصرار دارید که بفرستید به نظر من دیگه فحشش رو سفارت نباید بخوره! اگر مدارکتون را پس ندند مقصر خودتون هستید.
    ما که مدارکمون رو به سفارت تهران دادیم و سفارت تاکید داشت که باید اصل مدرک تحصیلی رو بدیم چی؟ مقصر کیه؟
    من که دیگه کلا از گرفتن دانشنامه ام نا امید شدم. باید برم سراغ گرفتن المثنی.
    خدایا نگویم دستم بگیر... عمریست گرفته ای ... مبادا رها کنی

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط canada2008 نمایش پست ها
    با سلام
    ببخشید که مزاحم شدم، می‌خواستم بدونم دوستان آیا کسی‌ را سراغ دارند که بخواد برای دریافت ویزا بخواد به زودی بره آنکارا؟

خیلی‌ ممنون میشم اگه به ما خبر بدید چون ما هم پاس ریکوئست دریافت کردیم (برای پدر و مادرم) و باید برای گرفتن ویزا به آنکارا رفت

ارادتمند

شما به لینک زیر مراجعه کنید:
    http://www.applyabroad.org/forum/sho...6%D8%B3/page17

Junior Member alish1363 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    كارشناسي ارشد مهندسي صنايع ـ شريف

نقل قول نوشته اصلی توسط meysamaut نمایش پست ها
    سلام

بچه ها من میخوام پاسپورتمو بدم به یکی از دوستان برام دو شنبه ببره آنکارا، یه سوال از اونایی که قبلا تجربه اینو داشتن، دارم (شاید سوالم ابتدایی باشه، بهم نخندینا ).
    توی ایمیل گفته باید یه کپی از این ایمیل رو به همراه فرم شماره یک همراه پاسپورت بدم به اون کسی که میخواد بره.
    من هرچی تلاش میکنم از ایمیل پرینت بگیرم هی فقط یه صفحه پرینت میگیره و ناقص هم میگیره.
    میتونم متن ایمیل رو توی word کپی کنم و اونو پرینت بگیرم بفرستم یا حتما باید خود ایمیل پرینت گرفته بشه.
    لطفا راهنماییم کنید باید چی کار کنم؟
    مرسی
    من هم كه ويزام رو دو هفته پيش يكي از دوستان از آنكارا گرفت، Form 1 رو در يك فايل Word ريختم و بعد از پرينت، امضا كردم. هيچ مشكلي پيش نيومد.
    به اميد روزي كه همه براي ماندن، اينقدر تلاش و تحقيق كنيم؛

مرگا به من که با پر طاووس عالمی، یک موی گربه‌ی وطنم را عوض کنم!

Junior Member

بچه ها مدارک من 17 جولای رسیده به سفارت. واسه ژانویه ویزا می خوام.
    دو هفته دیگه با یه تور دوچرخه سواری می رم استانبول که تا اون موقع حدود 40 روز از ارسال مدارک گذشته. به نطرتون خوبه برم آنکارا و یه سری به سفارت بزنم؟ یا بیهوده است؟ کسی تجربه ای داره؟

نقل قول نوشته اصلی توسط jooybar نمایش پست ها
    سلام
    بالاخره بعد از 80 روز سفارت ایمیل معروف و برای منم زد

• All Past Publications
    • Intended Field of Study
    • Supervisor(s) in Iran and in Canada
    • Intended Research if Applicable
    • Thesis Subject(s)
    سلام
    این ایمیل معروف هم واسه من(Jul 18) اومد. منظورم:
    A detailed CV for the past 10 years, containing all of the following:
    • All Past Publications
    • Intended Field of Study
    • Supervisor(s) in Iran and in Canada
    • Intended Research if Applicable
    • Thesis Subject(s)

من فقط یک CV براشون فرستادم و دیگه هیچ متنی ننوشتم، ولی هنوز هیچ خبری از سفارت نشده. کسی میدونه که دریافت این ایمیل خبر خوبی هست یا نه. اگه کسی بعد از دریافت این ایمیل ویزاش رو دادن اینجا بگه و اینکه چند روز بعد از این ایمیل ممکن هست ویزا رو بدن.

ApplyAbroad Hero minoo.shahriar آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Master of Business

نقل قول نوشته اصلی توسط Vahid3257 نمایش پست ها
    سلام
    این ایمیل معروف هم واسه من(Jul 18) اومد.
    من فقط یک CV براشون فرستادم و دیگه هیچ متنی ننوشتم، ولی هنوز هیچ خبری از سفارت نشده. کسی میدونه که دریافت این ایمیل خبر خوبی هست یا نه. اگه کسی بعد از دریافت این ایمیل ویزاش رو دادن اینجا بگه و اینکه چند روز بعد از این ایمیل ممکن هست ویزا رو بدن.
    دیر نشده. برای اینکه یه تخمین هم بزنید ببینید چقدر حدودا طول میکشه به جدول روادید مراجعه کنید.
    Never Stop Dreaming Of A Better Tomorrow

رشته و دانشگاه
    Master of Business

نقل قول نوشته اصلی توسط Dan نمایش پست ها
    با داشتن پذیرش کاندیشنال (به علت پایین بودن نمره آیلتس) شانس گرفتن ویزا چقدر هست ؟ اگه دوستان اطلاعاتی دارند لطفا راهنمائی کنند
    مسلما باید مدرک آیلتس جدید رو هم ارائه بدید که مشخص بشه دلیل کاندیشنال بودن رفع شده

رشته و دانشگاه
    Master of Business

نقل قول نوشته اصلی توسط TManitoba نمایش پست ها
    بچه ها مدارک من 17 جولای رسیده به سفارت. واسه ژانویه ویزا می خوام.
    دو هفته دیگه با یه تور دوچرخه سواری می رم استانبول که تا اون موقع حدود 40 روز از ارسال مدارک گذشته. به نطرتون خوبه برم آنکارا و یه سری به سفارت بزنم؟ یا بیهوده است؟ کسی تجربه ای داره؟
    به نظر من ضرورتی نداره و خیلی کمکی نخواهد کرد. الان صد در صد مشغول بررسی سپتامبری ها هستن که کمتر از یک ماه دیگه ترمشون شروع میشه.