سلام
دوستان این وقفه تحصیلی که اینقدر مضره برای کسی که برای دکترا اقدام میکنه، منظور از بعد فوقش هست؟ یا وقفه بین لیسانس و فوق لیسانس هم برای دکترا خوندن درد سر درست میکنه؟
طبق تجربیات، حدودا چند سال بعد فوق نرمال هست از نظرشون که دکترا بخونی؟
بله منظور همون زمینه ای هست که میخواند در کانادا روش کار کنند.
در مورد BS هم تا جایی که من میدونم اگر درباره مسائل مالی ازشون سوال کردند (مثل who is funding your trip to Canada یا Fund resources) حتما اون BS جدید رو هم attach کنن. اما اگر سوالی نپرسیدند عملا اتچ کردن اون BS فایده ای نداره چون به پروندشون اضافش نمیکنند
آخه اگه ایمیل فایل ضمیمه داشته باشه مخصوصا توی یاهو، امکان اینکه به دستشون برسه رو کم میکنه. نمیدونم این یاهو چش شده که اینجوریه. مخصوصا هرچی فایل ضمیمه بیشتر باشه امکان رسیدن کمتر میشه.
قبلا هم خودم و هم کاربران اینجا، چنین مشکلی داشتن.
البته معمولا با یک فایل ضمیمه خیلی مشکلی پیش نمیاد. اگه زیاد بشه، حتما دردسر ساز خواهد شد.
می تونی یک کاری کنی
توی ادرس bcc ادرس ایمیل خودتو بگذار که مطمین بشی ب دستت رسیده
QUOTE=antigone;850471]دوست عزیز چرا میگید attach نداشته باشه، من سوالها را هم در یک فایل جداگانه جواب دادم و pdf کردمش و attach کردم به ایمیل. اگه مشکلی داره دوباره بفرستم؟[/QUOTE]
از بچه هایی که قبلا دیفر کردن و الان رفتن کانادا یا بچه های دیگه: کسی میدونه که اگه ویزا دیر بیاد و دیفر کرده باشیم هر موقع بخوایم (مثلا دو سه ماه زودتر) میتونیم با نامه دیفر بریم و بگیم میریم مثلا خونه فامیل اینا؟ یا اینکه نمیشه بعد دیفر زود رفت؟
امروز هم که انگار خبری نبود ...... کیا قرار بود برن آنکارا واسه پیگیری پرونده ها؟ گفتن که میخوان 15 آگوست برن؟
رفتن. اینو بخون
علاقه مندی ها (Bookmarks)