نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 118 از 282 نخستنخست ... 1868108109110111112113114115116117118119120121122123124125126127128168218 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,171 تا 1,180 , از مجموع 2813

موضوع: پرسش های مربوط به Defer و Late Arrival

پیش فرض پاسخ : سوالات مربوط به defer و late arrival را در این تاپیک مطرح نمائید

سلام دوستان
    من برای Fall 2011 پذیرش و ویزای Multiple داشتم که تا 2013 اعتبار داره. و پذیرشم رو re-admission کردم به Fall 2012. در نتیجه شماره Sevis من الان با اونچه که روی ویزام خورده متفاوته (اما رشته و دانشگاه همونه). کسی میدونه که این موضوع در ورود به امریکا مشکلی ایجاد میکنه یا نه؟

ممنون

Senior Member ali1987 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Che & Pol Eng

نقل قول نوشته اصلی توسط mg1362 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من برای Fall 2011 پذیرش و ویزای Multiple داشتم که تا 2013 اعتبار داره. و پذیرشم رو re-admission کردم به Fall 2012. در نتیجه شماره Sevis من الان با اونچه که روی ویزام خورده متفاوته (اما رشته و دانشگاه همونه). کسی میدونه که این موضوع در ورود به امریکا مشکلی ایجاد میکنه یا نه؟
    ممنون
    من شنیدم شماره سویس رو با ویزات چک میکنند

این برای late arrival کفایت میکنه؟

تاریخ i20 من 8 ام آگوست بوده و قراره قبل از بیستم برسم
    اما تاریخ صدور این نامه دو سه روز قبل از تاریخیه که ویزامو گرفتم

Dear *** *****

You have been accepted into our PhD in Engineering degree program for the Fall 2012 semester.
    We understand that you have just received your visa and that you will arrive by Monday, August 27, 2012.
    It is acceptable for you to join the program and start classes once you arrive.
    We look forward to welcoming you to our campus.

Coordinator of Program Advisement

Member peyvand_amiri آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    QIAU..architecture

گفتم. گفت من این مساله رو حل میکنم.
    نقل قول نوشته اصلی توسط ali1987 نمایش پست ها
    چرا به دانشکده نمیگید که بین الملل نمیذاره؟؟

نقل قول نوشته اصلی توسط barank نمایش پست ها
    این برای late arrival کفایت میکنه؟

تاریخ i20 من 8 ام آگوست بوده و قراره قبل از بیستم برسم
    اما تاریخ صدور این نامه دو سه روز قبل از تاریخیه که ویزامو گرفتم

Dear *** *****

You have been accepted into our PhD in Engineering degree program for the Fall 2012 semester.
    We understand that you have just received your visa and that you will arrive by Monday, August 27, 2012.
    It is acceptable for you to join the program and start classes once you arrive.
    We look forward to welcoming you to our campus.

Coordinator of Program Advisement
    کسی میتونه به من راهنمایی بده لطفاً؟ باید اصل نامه رو بفرستن یا میشه پرینتشو ببرم؟؟

ApplyAbroad Hero moonlight آواتار ها

دوستان من زمانیکه با این I-20 ترم فال رفتم مصاحبه میتونم با ویزای ترم فال و با I-20 جدید ترم اسپرینگ که دیفر کردم وارد آمریکا بشم؟؟آیا در ویزا چیزی هست مبنی بر اینکه این ویزا مال ترم فال بوده نه مال اسپرینگ؟؟اگه sevis number یکی باشه دیگه آیا هیچ آیتمی میمونه که این اختلاف رو نشون بده که ویزا مال فال هست اما I-20 مال اسپرینگ؟

Junior Member

سلام دوستان
    اسکن نامه Late Arrival کافیه؟ اینکه اصلش رو نداشته باشیم تو فرودگاه دردسر نمیشه؟

ApplyAbroad Hero moonlight آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Apply_Eng نمایش پست ها
    سلام دوستان
    اسکن نامه Late Arrival کافیه؟ اینکه اصلش رو نداشته باشیم تو فرودگاه دردسر نمیشه؟
    دوستان میگن پرینتشم کفایت میکنه.من شخصا تجربه ندارم

ApplyAbroad Guru Mehrad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Sociology, MA / Electrical Engineering, BSc

نقل قول نوشته اصلی توسط mSky نمایش پست ها
    سلام این سوال من هم هست. اگر کلیرنس دیر بیاد که آدم به این ترم نرسه ، میشه همون ویزا رو برای ترم بعد استفاده کرد؟ چه جوری؟ میشه دیرتر پاسو ببریم که ویزا تاریخش به ترم بعد بخوره؟ I20 جدید اطلاعاتش باید تو ویزا بیاد؟
    کلیرنس ۱۲۰ روز اعتبار داره از تاریخ دریافت توسط سفارت، ویزا هم اگه سینگل باشه ۹۰ روز اعتبار داره از تاریخ صدور.

در صورت تاخیر در کلیرنس ۲ کار باید بکنید. یکی‌ اینکه اگه فکر می‌کنید تا قبل از حذف و اضافه می‌رسید به دانشگاه، یک نامه رسمی‌ از دانشگاه بگیرید که شما رو برای اون ترم قبول می‌کنن با وجود دیر رسیدن. حذف و اضافه معمولاً ۲ هفته بعد از شروع کلاسها هست، ولی‌ باید تقویم دانشگاهی خودتون رو نگاه کنید تا مطمئن باشید. من موارد خیلی‌ نادری رو سراغ دارم که دانشگاه حسابی‌ هوای طرف رو داشته و تونسته حتی بعد از حذف و اضافه هم بره و ثبت نام کنه. ولی‌ همونطور که گفتم چنین مواردی خیلی‌ نادره و باید پارتی کلفت داشته باشه توی دانشگاه.

من اون نامه کذایی رو گرفته بودم، ولی‌ کلیرنس من انقدر طول کشید که به حذف و اضافه هم نرسیدم. در این صورت باید یک آی-۲۰ جدید از دانشگاهتون بگیرید برای ترم بعد که من مجبور شدم همین کار رو بکنم. وقتی‌ کلیرنس اومد، این آی-۲۰ جدید رو می‌برید سفارت و ویزاتون رو بر همون اساس صادر میکنند. البته در این آی-۲۰ جدید غیر از تاریخ هیچ چیز نباید تغییر کرده باشه وگرنه قبول نمیکنن ازتون.

هر مسئولی که این نامه رو بده خوبه، رئیس دپارتمان، graduate school, international office, هر کسی‌ که بشه روی حرفش حساب کرد. اونچه که مهمه اینه که برای خودتون این اطمینان حاصل بشه که اگه دیر برسید دانشگاه بهتون اجازه ثبت نام میدن. چون به فرض حتی اگه ویزا رو هم گرفتید، توی فرودگاه هم هیچ مشکلی‌ براتون پیش نیاد و بتونید وارد آمریکا بشید. با همه اینها اگه دانشگاه به دلیل دیر رسیدن شما رو ثبت نام نکنه، باید بلافاصله آمریکا رو ترک کنید چون حضور شما در آمریکا با ویزای F1 منوط به حفظ وضعیت دانشجویی به صورت تمام وقت هست.

من که نامه late arrival رو خواستم با graduate adviser دپارتمان خودمون تماس گرفتم، اون هم برای محکم کاری رفت یه نامه از رئیس graduate school گرفت. حتی یه نامه گرفت که تاریخش گذشت، رفت یه نامه دیگه گرفت تا آخر حذف و اضافه. ولی‌ من کلیرنس رو تا اون تاریخ نامه دوم هم نگرفتم و مجبور شدم دیفر کنم به ترم بهار و یک I-20 جدید بگیرم. بعد هم با همین I-20 جدید رفتم ویزا رو پیک آپ کردم. سفارت ۲ تا I-20 رو مقایسه کرد که مطمئن بشه هیچ اختلافی‌ بین این دو تا I-20 غیر از تاریخ نیست. بعد ویزام رو داد.
    (and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
    لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.

Senior Member ali1987 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Che & Pol Eng

نقل قول نوشته اصلی توسط Mehrad نمایش پست ها
    کلیرنس ۱۲۰ روز اعتبار داره از تاریخ دریافت توسط سفارت، ویزا هم اگه سینگل باشه ۹۰ روز اعتبار داره از تاریخ صدور.

در صورت تاخیر در کلیرنس ۲ کار باید بکنید. یکی‌ اینکه اگه فکر می‌کنید تا قبل از حذف و اضافه می‌رسید به دانشگاه، یک نامه رسمی‌ از دانشگاه بگیرید که شما رو برای اون ترم قبول می‌کنن با وجود دیر رسیدن. حذف و اضافه معمولاً ۲ هفته بعد از شروع کلاسها هست، ولی‌ باید تقویم دانشگاهی خودتون رو نگاه کنید تا مطمئن باشید. من موارد خیلی‌ نادری رو سراغ دارم که دانشگاه حسابی‌ هوای طرف رو داشته و تونسته حتی بعد از حذف و اضافه هم بره و ثبت نام کنه. ولی‌ همونطور که گفتم چنین مواردی خیلی‌ نادره و باید پارتی کلفت داشته باشه توی دانشگاه.

من اون نامه کذایی رو گرفته بودم، ولی‌ کلیرنس من انقدر طول کشید که به حذف و اضافه هم نرسیدم. در این صورت باید یک آی-۲۰ جدید از دانشگاهتون بگیرید برای ترم بعد که من مجبور شدم همین کار رو بکنم. وقتی‌ کلیرنس اومد، این آی-۲۰ جدید رو می‌برید سفارت و ویزاتون رو بر همون اساس صادر میکنند. البته در این آی-۲۰ جدید غیر از تاریخ هیچ چیز نباید تغییر کرده باشه وگرنه قبول نمیکنن ازتون.

هر مسئولی که این نامه رو بده خوبه، رئیس دپارتمان، graduate school, international office, هر کسی‌ که بشه روی حرفش حساب کرد. اونچه که مهمه اینه که برای خودتون این اطمینان حاصل بشه که اگه دیر برسید دانشگاه بهتون اجازه ثبت نام میدن. چون به فرض حتی اگه ویزا رو هم گرفتید، توی فرودگاه هم هیچ مشکلی‌ براتون پیش نیاد و بتونید وارد آمریکا بشید. با همه اینها اگه دانشگاه به دلیل دیر رسیدن شما رو ثبت نام نکنه، باید بلافاصله آمریکا رو ترک کنید چون حضور شما در آمریکا با ویزای F1 منوط به حفظ وضعیت دانشجویی به صورت تمام وقت هست.

من که نامه late arrival رو خواستم با graduate adviser دپارتمان خودمون تماس گرفتم، اون هم برای محکم کاری رفت یه نامه از رئیس graduate school گرفت. حتی یه نامه گرفت که تاریخش گذشت، رفت یه نامه دیگه گرفت تا آخر حذف و اضافه. ولی‌ من کلیرنس رو تا اون تاریخ نامه دوم هم نگرفتم و مجبور شدم دیفر کنم به ترم بهار و یک I-20 جدید بگیرم. بعد هم با همین I-20 جدید رفتم ویزا رو پیک آپ کردم. سفارت ۲ تا I-20 رو مقایسه کرد که مطمئن بشه هیچ اختلافی‌ بین این دو تا I-20 غیر از تاریخ نیست. بعد ویزام رو داد.
    بسیار عالی
    میشه لطف کنید بفرمایید نامه شما فرمتش چجوری بود.. دقیقتر بگم، تاریخ دقیق ورود یا فرودگاه ورودتون به آمریکا رو هم نوشته بودند ؟ بعد آیا این نامه رو عین I20 براتون پست کردند یا اینکه پرینت اون هم کفایت میکنه؟
    بعد I20 جدیدتون که دیفر کردید ترمو تنها فرقش با قبلی report date هست و SEVIS عوض نشده درسته؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)