کلیرنس ۱۲۰ روز اعتبار داره از تاریخ دریافت توسط سفارت، ویزا هم اگه سینگل باشه ۹۰ روز اعتبار داره از تاریخ صدور.
در صورت تاخیر در کلیرنس ۲ کار باید بکنید. یکی اینکه اگه فکر میکنید تا قبل از حذف و اضافه میرسید به دانشگاه، یک نامه رسمی از دانشگاه بگیرید که شما رو برای اون ترم قبول میکنن با وجود دیر رسیدن. حذف و اضافه معمولاً ۲ هفته بعد از شروع کلاسها هست، ولی باید تقویم دانشگاهی خودتون رو نگاه کنید تا مطمئن باشید. من موارد خیلی نادری رو سراغ دارم که دانشگاه حسابی هوای طرف رو داشته و تونسته حتی بعد از حذف و اضافه هم بره و ثبت نام کنه. ولی همونطور که گفتم چنین مواردی خیلی نادره و باید پارتی کلفت داشته باشه توی دانشگاه.
من اون نامه کذایی رو گرفته بودم، ولی کلیرنس من انقدر طول کشید که به حذف و اضافه هم نرسیدم. در این صورت باید یک آی-۲۰ جدید از دانشگاهتون بگیرید برای ترم بعد که من مجبور شدم همین کار رو بکنم. وقتی کلیرنس اومد، این آی-۲۰ جدید رو میبرید سفارت و ویزاتون رو بر همون اساس صادر میکنند. البته در این آی-۲۰ جدید غیر از تاریخ هیچ چیز نباید تغییر کرده باشه وگرنه قبول نمیکنن ازتون.
هر مسئولی که این نامه رو بده خوبه، رئیس دپارتمان، graduate school, international office, هر کسی که بشه روی حرفش حساب کرد. اونچه که مهمه اینه که برای خودتون این اطمینان حاصل بشه که اگه دیر برسید دانشگاه بهتون اجازه ثبت نام میدن. چون به فرض حتی اگه ویزا رو هم گرفتید، توی فرودگاه هم هیچ مشکلی براتون پیش نیاد و بتونید وارد آمریکا بشید. با همه اینها اگه دانشگاه به دلیل دیر رسیدن شما رو ثبت نام نکنه، باید بلافاصله آمریکا رو ترک کنید چون حضور شما در آمریکا با ویزای F1 منوط به حفظ وضعیت دانشجویی به صورت تمام وقت هست.
من که نامه late arrival رو خواستم با graduate adviser دپارتمان خودمون تماس گرفتم، اون هم برای محکم کاری رفت یه نامه از رئیس graduate school گرفت. حتی یه نامه گرفت که تاریخش گذشت، رفت یه نامه دیگه گرفت تا آخر حذف و اضافه. ولی من کلیرنس رو تا اون تاریخ نامه دوم هم نگرفتم و مجبور شدم دیفر کنم به ترم بهار و یک I-20 جدید بگیرم. بعد هم با همین I-20 جدید رفتم ویزا رو پیک آپ کردم. سفارت ۲ تا I-20 رو مقایسه کرد که مطمئن بشه هیچ اختلافی بین این دو تا I-20 غیر از تاریخ نیست. بعد ویزام رو داد.

علاقه مندی ها (Bookmarks)