صفحه 59 از 250 نخستنخست ... 9495051525354555657585960616263646566676869109159 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 581 تا 590 , از مجموع 2500

موضوع: بحث و اعتراض در خصوص نحوه عملکرد CIC و سفارت های تابعه و پیگیری صدور ویزا

ApplyAbroad Superstar shibaak آواتار ها

پیش فرض پاسخ : بحث و اعتراض در خصوص نحوه عملکرد سفارت در آنکارا

نقل قول نوشته اصلی توسط navdoost نمایش پست ها
    بچه ها من تا الان خودم 3بار ایمیل به سفارت 2بار ایمیل urgent و 2بارم فکس فرستادم خبری نشد. امروز جلوی سفارت آقای شیدایی بود داشت به 2 یا 3 نفر جواب میداد که منم سریع از ماشین رفتم سوال پیچش کردم گفتم 110 روزه منتظرم و 50 روز پیش ازم سوال پرسیدن سوالارو ازم پرسید و شرایط درسی و معدلمو و گفت نگران نباش حتما ویزات میاد. گفت کا آفیسرها تو انکارا روی ویزای تحصیلین الان. اما گفت امکان داره تا 2 هفته بعد از شروع ترم ویزا بدن به دانشگاهتون اطلاع بدید. نمیدونم چی بگم. گفتم انکارا چطور میشه پیگیری کرد گفت راهی نداره
    آقای شیدایی منظورت دربون سفارته؟؟؟!!!
    در مورد اومدن ماهایی که الان تو این تاریخیم تا یه حدی مطمئنیم ویزامون میاد ولی کی آخه؟؟؟؟ برای من زمانشم مهمه. بلیط 2 هفته دیگه مو هم که بی خیال بشم، فاندم میپره اگر دیرتر از 5 سپتامبر برم...!!!

نقل قول نوشته اصلی توسط shibaak نمایش پست ها
    در مورد اومدن ماهایی که الان تو این تاریخیم تا یه حدی مطمئنیم ویزامون میاد ولی کی آخه؟؟؟؟ برای من زمانشم مهمه. بلیط 2 هفته دیگه مو هم که بی خیال بشم، فاندم میپره اگر دیرتر از 5 سپتامبر برم...!!!
    بنده خدا دربون سفارت نبودا. کارتشم به سینش بود و سوالات مردمو جواب میداد. تو ایرانم که سفارت بود این آقا همیشه جواب میداد. فکر نمیکنم دربون باشند. اما اینطور که به نظر میرسه احتمالا تا اواسط سپتامبر باید منتظر بود. من هم موندم چون استادم دائما پیگیره موندم چی بگم دیگه

شیباک جان من یه سؤال داشتم. بنظر شما منطقی نیست دانشگاههایی که دیفرشون یک سالس مث آلبرتا تأخیر بیشتری رو برای ورود به کانادا قبول کنن طوری که نیاز به دیفر نباشه؟
    اینجوری نگرانی هامونم کمتر میشه و اگه دیرتر جوابش بیاد شاید مجبور به دیفر نباشیم (البته اگه خیلی دیرتر نیاد).

Junior Member

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط ciel نمایش پست ها
    امیدوارم که این اتفاق نیفته و همه ویزاشونو بگیرن ولی واقعیت اینه که همیشه تعدادی از بچه ها مجبور به دیفر میشن(مثلا 10 نفر از این 50 نفر، زبونم لال!). در هر صورت دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره. کسانی که بیش از سه ماه هستش که منتظرن و کسانی که doc request شدن معمولا ویزا میگیرن (من تا حالا ندیدم بعد از 4 ماه یکی رو ریجکت کنن)
    میدونم که این انتظار خیلی بده چون آدم تو یه وضعیت بلاتکلیفی قرار داره!
    این 50 نفر رو از کجا آوردید. فقط توی جدول 160 نفر هنوز پاس ریکوءست نشدند. تاره بماند که دوبرابر این مقدار ممکنه اصلا تو جدول نباشند.

نقل قول نوشته اصلی توسط akarimi85 نمایش پست ها
    شیباک جان من یه سؤال داشتم. بنظر شما منطقی نیست دانشگاههایی که دیفرشون یک سالس مث آلبرتا تأخیر بیشتری رو برای ورود به کانادا قبول کنن طوری که نیاز به دیفر نباشه؟
    اینجوری نگرانی هامونم کمتر میشه و اگه دیرتر جوابش بیاد شاید مجبور به دیفر نباشیم (البته اگه خیلی دیرتر نیاد).
    به من گفته تا 28 سپتامبر حداکثر و فاندمم 100 درصد بعد از 5 سپتامبر میپره. من همه چک و چونه هامو زدم...!!!

نقل قول نوشته اصلی توسط navdoost نمایش پست ها
    بنده خدا دربون سفارت نبودا. کارتشم به سینش بود و سوالات مردمو جواب میداد. تو ایرانم که سفارت بود این آقا همیشه جواب میداد. فکر نمیکنم دربون باشند. اما اینطور که به نظر میرسه احتمالا تا اواسط سپتامبر باید منتظر بود. من هم موندم چون استادم دائما پیگیره موندم چی بگم دیگه
    من یکی دو بار که رفتم با اون خانم پشت شیشه حرف زدم. همیشه شنیده بودم این آقای پشت در زیاد اظهار فضل میکنه ولی دربونه. البته خ شاید مثل بعضی از دربونای ایران کم از مدیرعاملم نداشته باشه...!!!

به من گفته تا 28 سپتامبر حداکثر و فاندمم 100 درصد بعد از 5 سپتامبر میپره. من همه چک و چونه هامو زدم...!!!

اینجوری خیلی بد میشه. البته استادت میتونه خیلی نفوذ داشته باشه و فرصت بیشتری داده بشه. بهرحال یکی باید با ما راه بیاد دیگه!!!
    تقصیر ما که نبوده این اتفاقا. ما زودترین حالت ممکن اقدام کردیم. بعدش واقعا غیر منطقیه که شما 6 سپتامبر بری اونجا و بگن فاند نداری دیگه!!! کلی استادامون رومون سرمایه گذاری کرده بهرحال. نمیتونن یه سال تموم کل بودجه، فاند و ریسرچشونو بزارن کنار برا چن روز تأخیر که تازه اونم بهیچ وجه دست خود ما نبوده. البته هر دانشگاهی قوانین خودشو داره. اونا هم خب شرایط مارو درک نمیکنن و ممکنه فکر کنن خودت میخوای دیرتر بری!!!!
    به عنوان یه نمونه من خودم چن تا دانشگاه تو کانادا پذیرش با فاند کامل گرفتم در حالی که زمانی براشون اپلای کردم که از ددلاینشون کلی گذشته بود و اون دانشگاه ها همه تأکید داشتن که فاند به اونایی که بعد از ددلاین اپلای میکنن اختصاص پیدا نمیکنه! بهرحال الان اونا کوتاه نمیان با هیچ چک و چونه ای ولی وقتی تو شرایطی قرار گرفتن که البته خیلی هم بد نباشه (ینی خیلیم دیر نشه)! مجبور میشن قبول کنن. از دوستام بودن که دو-سه هفته دیرتر رفتن و مشکلی پیش نیومد برای فاندشون (برای اگوست امسال).
    بهرحال باید به خدا توکل کرد. ایشالا بزودی میاد ویزاها ولی اگه دیرتر شد حتماً ایمیل چک و چونتون با گرجوایت آفیس دانشگاهو برا سفارت فوروارد کنین شاید اثر کرد.
    موفق باشین.

Junior Member

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

بچه ها بیایم این پتیشن رو جدی بگیریم.
    این سفارت داره اذیت می کنه. چطور زمان سکیوریتی چک برای یک چینی دو روزه اما برای یک ایرانی 100 روز؟ تازه کسی که از کشور خارج نشده چطور میتونه اینقدر سکیوریتی چکش طول بکشه؟ سفارت برای اینکه از سرشون رفع کنند این جواب رو میده فعلا ما باید موضوع رو جدی بگیریم و این موضوع رو به عنوان تبعیض نژادی بیان کنیم و از اینجور حرفا. میدونم که خیلی هاتون خسته شدید یا حوصله این حرفا رو ندارید. اما بیایم ببنیم تو این مدت چه کار جدی انجام دادیم؟

بچه ها من با استادم تماس گرفتم و مشکل ویزا رو گفتم و اونم گفت که بعضی وقتا اینجوری میشه که دیر بیاد کسی یا دیفر کنه و مساله ای نیست و خبر بده به ما وضعیتتو. اقلا خیالم راحت شد که استادم مشکلی نداره. اینو گفتم که شمام زودتر تماس بگیرین با دانشگاه که یه موقع deadline دیفر اینا نگذره. باید پیش بینیهای لازمو انجام داد.
    ضمنن شروع ترمم چک کنین. چون توی سایت واسه ما زده بود 1 sep الان منشی گفت 10 sep. شمام چک کنین اقلا شاید وقت داشته باشین که بلیطو دیرتر بگیرین اگه خدا نکرده مجبور شین تغییر بدین.
    من یه دفه ترسیدم وقتی جدول ویزا پارسال پاییزو دیدم سریع ایمیل زدم استادم. دیدم اینا کارشونه که اکثر ویزاهارو اواخر Aug بدن.

حسین جان این ویزا آفیس تمام لعنتای بچه های این سایت و اعضای خانواده و گاها دوست و اشناهاشونو داره. ما حتی پتیشن هم نوشتیم و فرستادیم ولی هیچ فایده ای نکرد. داره همون روند کوالایی و هایبرنیتی خودشو ادامه میده به همون شکل قدیم...!!!
    اینجا اغلب من جمله خود من اعتراضات محترمانه و درخواستاشونو به صورت تلفن، ایمیل، فکس، نامه از طرف خودشون و استاداشون و دانشگاهاشون و حتی حضوراً به اطلاعشون رسوندن ولی هیچ تفاوتی در روند کارشون ایجاد نشده...
    شما اگر هر چیز دیگه ای به ذهنتون میرسه بگین تا ما انجام بدیم.
    من فکر می کنم یک اعتراض دست جمعی از طرف تمام گروه ها به ویزا آفیس آنکارا بد نباشه. ما آنکارایی می خواییم در تمام موارد، ویزای والدین و مهاجران و توریستی و دانشجویی و...، در شان ایرانیها، مثل ویزا آفیس دهلی نو. بچه های کبک اعتراض خودشون رو کردن، بچه های گروه ما، 29 رشته ایی ها ظرفیت 500 فدرال، در حال انجام این کار هستن. (جالب اینکه صادقاً اگر بخوام بگم من خودم از شما الهام گرفتم در این موضوع! اولین پست من در مورد تهیه نامه اعتراضی هم به استناد پتیشن شما نوشته شده) شاید گروهای دیگه فدرال هم این کار رو انجام بدن. نباید نا امید شد و باید اعتراض رو به مراجع دیگه، مثل نمایندگان مجلس کانادا، هم ادامه داد. ولی اینها کافی نیست، به نظر من باید یک اعتراض بزرگتری انجام بشه از سوی همه بچه ها. شما نامه اعتراضیتون رو به کجا فرستادید؟ جسارتاً من فکر می کنم اگر فقط به آنکارا فرستادید، فرستادن نامه به ویزا آفیس در عمل اگر نگم بی اثر حداقل کم اثر هستش! سیاستها داره از جای دیگه ایی تعیین میشه و باید همونجا رو نشانه رفت، وگرنه ویزا آفیس مجری بی چون و چرای اوامر دیگرانه!

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)