بچه ها
تو این وضعیت اتحاد شرط اوله
بیکار نشینیم...
دوستانی که ویزا گرفتن شما هم مارو فراموش نکنید (حال چند وقت پیش خودتونو یادتون نره...)
I Live and Love in God's peculiar light
بچه ها من نظرم اینکه نامه کلی در مورد زمان بررسی بدیم بهشون.
یه جوری بگیم که درسته که حق ما نیس به قول خودتون ویزا و طلبکارم نیستیم ولی هر جوابی میخواین بدین توی بازه معقولی بدین. نه اینکه یکی 1 ماه بعد یکی 1 سال دیگه. واسه اینکه ماهم باید برنامه کارو زندگیمونو واسه این سفر تنظیم کنیم. من فکر نمیکنم این درخواست بدی باشه. چون اولا پول میگیرن واسه اینکار و مجانی نیست. بعدشم وقتی خودشون دانشجو میگیرن میگن بیاین ترکیه مسوله یعنی چی؟ اگه دانشجو میخواین پس این اداها چیه؟ مثلا میتونن بگن شما تا 3 ماه آینده بلاخره میاد جوابت حالا یه چند روز انورتر نه اینکه 6 ماه اونورتر.
اقلا شاید واسه بچه های بعدی یه کارایی داشته باشه
امروز که بیشتر از ۵-۶ نفر نشدیم.
امیدوارم کسانی که میخونن تا فردا اعلام آمادگی کنن که فردا تا قبل از ظهر بفرستیم.
سلام. چه امروز چه فردا من آماده برای ارسال میل هستم. لطفا میل سفارتو هم باز اینجا بیارید که همه به آدرس یکسان بفرسند.
بچه ها من واقعا از این که یک عده از بچه ها ویزاشون اومده خوشحالم
ولی یک نکته هست اینکه سفارت اصلا کاری به نوبت و وقت و اینجور چیزا نداره
امروزم اینطور که این دوستمون dumanb اینجا #4372 گفته و رفته سفارت اونجا خیلی بی نظمه . من تقریبا 110 روزه منتظرم و توی این چند هفته پایانی در حدود 5 تا ایمیل و 3 تا تا فکس زدم و لی واقعا نمی دونم این ها روی چه روالی دارن کار می کنن.
ببین اینا مثه اینکه تا کسی ایمیل از اتاوا واسش نیاد جواب نمیخوان بدن و هر چی کسی ایمیل بزنه یا بره اظهار بی اطلاعی میکنن . یه جوری شاید مثلا شاید روالشون اینه که پیگیر کار کسی نشن تا اوتاوا خبر نداده وگرنه اصلن معنی نداره که بیاد بعد سه ماه بگه باز نکردیم. اینجوری بود که 2 سال طول میکشید نوبت بچه های june بشه
علاقه مندی ها (Bookmarks)