صفحه 62 از 250 نخستنخست ... 12525354555657585960616263646566676869707172112162 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 611 تا 620 , از مجموع 2500

موضوع: بحث و اعتراض در خصوص نحوه عملکرد CIC و سفارت های تابعه و پیگیری صدور ویزا

پیش فرض پاسخ : بحث و اعتراض در خصوص نحوه عملکرد سفارت در آنکارا

نقل قول نوشته اصلی توسط Sanosun نمایش پست ها
    من هم آمادم این متن رو بفرستم.
    پیشنهاد می کنم تو بخش پیک آپ ویزا بریم و هر کی داره می ره آنکارا یه پرینت از همین نامه رو هم بدیم بهش.
    منتظریم بگیر کی بفرستیم
    آخه واسه همه امکان نداره که نامه بدن به اشخاصی که میخوان برن پیک آپ کنن. ولی ایمیل رو همه میتونن انجام بدن.
    حالا اونم ضرر نداره. کسانی که میخوان میتونن نامه رو پرینت کنن و بدن یکی که ببره سفارت.

Member Sanosun آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Engineering Management, University of Ottawa

نقل قول نوشته اصلی توسط SaidJan نمایش پست ها
    آخه واسه همه امکان نداره که نامه بدن به اشخاصی که میخوان برن پیک آپ کنن. ولی ایمیل رو همه میتونن انجام بدن.
    حالا اونم ضرر نداره. کسانی که میخوان میتونن نامه رو پرینت کنن و بدن یکی که ببره سفارت.
    فاکس چطور
    همه فاکس که مس تونن پیدا کنن. اینجوری سفارت می فهمه که ما جدی هستیم و اگه جواب ندن می ریم سفارت رو اشغال می کنیم
    I Live and Love in God's peculiar light

نقل قول نوشته اصلی توسط Sanosun نمایش پست ها
    فاکس چطور
    همه فاکس که مس تونن پیدا کنن. اینجوری سفارت می فهمه که ما جدی هستیم و اگه جواب ندن می ریم سفارت رو اشغال می کنیم
    فکس هم خوبه. توی مغازه های کامپیوتری و شاید هم کافی نت ها و اینها میشه فکس پیدا کرد.
    فکس و نامه ای که بره سفارت رو هرکی هروقت تونست بده. ولی این ایمیل رو فعلا بزاریم تا زیادتر بشیم.
    البته فکر کنم با dial up از طریق اینترنت توی ویندوز هم خودمون بتونیم بفرستیم.

Member Sanosun آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Engineering Management, University of Ottawa

بچه ها
    تو این وضعیت اتحاد شرط اوله
    بیکار نشینیم...
    دوستانی که ویزا گرفتن شما هم مارو فراموش نکنید (حال چند وقت پیش خودتونو یادتون نره...)
    I Live and Love in God's peculiar light

بچه ها من نظرم اینکه نامه کلی در مورد زمان بررسی بدیم بهشون.
    یه جوری بگیم که درسته که حق ما نیس به قول خودتون ویزا و طلبکارم نیستیم ولی هر جوابی میخواین بدین توی بازه معقولی بدین. نه اینکه یکی 1 ماه بعد یکی 1 سال دیگه. واسه اینکه ماهم باید برنامه کارو زندگیمونو واسه این سفر تنظیم کنیم. من فکر نمیکنم این درخواست بدی باشه. چون اولا پول میگیرن واسه اینکار و مجانی نیست. بعدشم وقتی خودشون دانشجو میگیرن میگن بیاین ترکیه مسوله یعنی چی؟ اگه دانشجو میخواین پس این اداها چیه؟ مثلا میتونن بگن شما تا 3 ماه آینده بلاخره میاد جوابت حالا یه چند روز انورتر نه اینکه 6 ماه اونورتر.
    اقلا شاید واسه بچه های بعدی یه کارایی داشته باشه

امروز که بیشتر از ۵-۶ نفر نشدیم.
    امیدوارم کسانی که میخونن تا فردا اعلام آمادگی کنن که فردا تا قبل از ظهر بفرستیم.

Junior Member

سلام. چه امروز چه فردا من آماده برای ارسال میل هستم. لطفا میل سفارتو هم باز اینجا بیارید که همه به آدرس یکسان بفرسند.

نقل قول نوشته اصلی توسط alkhosro نمایش پست ها
    سلام. چه امروز چه فردا من آماده برای ارسال میل هستم. لطفا میل سفارتو هم باز اینجا بیارید که همه به آدرس یکسان بفرسند.
    چشم. فردا میزارم که همه به یک آدرس بفرستن. و بعدش هم ایمیل confirmation میگیرن.

Member toory آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی نرم افزار

بچه ها من واقعا از این که یک عده از بچه ها ویزاشون اومده خوشحالم
    ولی یک نکته هست اینکه سفارت اصلا کاری به نوبت و وقت و اینجور چیزا نداره
    امروزم اینطور که این دوستمون dumanb اینجا #4372 گفته و رفته سفارت اونجا خیلی بی نظمه . من تقریبا 110 روزه منتظرم و توی این چند هفته پایانی در حدود 5 تا ایمیل و 3 تا تا فکس زدم و لی واقعا نمی دونم این ها روی چه روالی دارن کار می کنن.

نقل قول نوشته اصلی توسط toory نمایش پست ها
    بچه ها من واقعا از این که یک عده از بچه ها ویزاشون اومده خوشحالم
    ولی یک نکته هست اینکه سفارت اصلا کاری به نوبت و وقت و اینجور چیزا نداره
    امروزم اینطور که این دوستمون dumanb اینجا #4372 گفته و رفته سفارت اونجا خیلی بی نظمه . من تقریبا 110 روزه منتظرم و توی این چند هفته پایانی در حدود 5 تا ایمیل و 3 تا تا فکس زدم و لی واقعا نمی دونم این ها روی چه روالی دارن کار می کنن.
    ببین اینا مثه اینکه تا کسی ایمیل از اتاوا واسش نیاد جواب نمیخوان بدن و هر چی کسی ایمیل بزنه یا بره اظهار بی اطلاعی میکنن . یه جوری شاید مثلا شاید روالشون اینه که پیگیر کار کسی نشن تا اوتاوا خبر نداده وگرنه اصلن معنی نداره که بیاد بعد سه ماه بگه باز نکردیم. اینجوری بود که 2 سال طول میکشید نوبت بچه های june بشه

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)