صفحه 63 از 250 نخستنخست ... 13535455565758596061626364656667686970717273113163 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 621 تا 630 , از مجموع 2500

موضوع: بحث و اعتراض در خصوص نحوه عملکرد CIC و سفارت های تابعه و پیگیری صدور ویزا

ApplyAbroad Superstar shibaak آواتار ها

پیش فرض پاسخ : بحث و اعتراض در خصوص نحوه عملکرد سفارت در آنکارا

والا در مورد حرفی که یارو به دومان زده من یه جورایی مشکوکم. چون سفارت همیشه پرونده هایی که فرماش نقص داره رو سریع پس میفرسته و این یعنی اینکه پرونده ها باز میشه و دست کم بارکداش وارد سیستم میشه و اگر ایراد داشته باشه برمیگردونن در عرض چند روز. چند مورد ما اینطوری همین مدت دیدیم و تا حالا نشده که کسی رو بعد از چند ماه بهش بگن فرمات ایراد داشت پس این پرونده ات. واسه همین من بعید میدونم اینطور باشه. ولی خب سیستمشون هرچی هست خیلی خیلی قروقاطیه...!!!

نقل قول نوشته اصلی توسط toory نمایش پست ها
    بچه ها من واقعا از این که یک عده از بچه ها ویزاشون اومده خوشحالم
    ولی یک نکته هست اینکه سفارت اصلا کاری به نوبت و وقت و اینجور چیزا نداره
    امروزم اینطور که این دوستمون dumanb اینجا #4372 گفته و رفته سفارت اونجا خیلی بی نظمه . من تقریبا 110 روزه منتظرم و توی این چند هفته پایانی در حدود 5 تا ایمیل و 3 تا تا فکس زدم و لی واقعا نمی دونم این ها روی چه روالی دارن کار می کنن.
    این متن رو آماده کردم که هرکس خواست مشخصاتش رو (اسم- فامیل- تاریخ تولد- تاریخ رسیدن مدارک به سفارت یا تاریخ ارسال- ذکر کنید کدومش هست) پیام خصوصی کنه تا زیر نامه بنویسم که بدن سفارت.

To the embassy of Canada in Ankara,

We are some of the applicants that have submitted our applications.
    We appreciate you if you would finalize our application as soon as possible. Because we have less than 2 weeks to pickup the visa and get the ticket and do our personal tasks in order to move to Canada. Even some of us may lose the fund.
    So we supplicate you to finalize our applications and inform us the results by the August 17th.

Name of the applicants:

Respectfully

Member toory آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی نرم افزار

آخه من 26 جون doc request شدم و 3 جولای هم Asked question
    همه کستنی هم که با من توی این زمان ازشون سوال پرسیدن ویزاشون اومده غیر از من
    نقل قول نوشته اصلی توسط mehrs نمایش پست ها
    ببین اینا مثه اینکه تا کسی ایمیل از اتاوا واسش نیاد جواب نمیخوان بدن و هر چی کسی ایمیل بزنه یا بره اظهار بی اطلاعی میکنن . یه جوری شاید مثلا شاید روالشون اینه که پیگیر کار کسی نشن تا اوتاوا خبر نداده وگرنه اصلن معنی نداره که بیاد بعد سه ماه بگه باز نکردیم. اینجوری بود که 2 سال طول میکشید نوبت بچه های june بشه

نقل قول نوشته اصلی توسط toory نمایش پست ها
    آخه من 26 جون doc request شدم و 3 جولای هم Asked question
    همه کستنی هم که با من توی این زمان ازشون سوال پرسیدن ویزاشون اومده غیر از من
    منم دوستام که با من فرستادن اومد ویزاشون تا هفته پیش. سوالا اونام دو هفته قبل من اومد. اصلن اصولی نداره و واقعا آدمو روانی میکنه وقتی ماله کسی1 ماه بعد تو میاد جوابش بعدش مال تو خبری نیست. اینا واقعا از سیستم شخم زنی واسه بررسی استفاده میکنن. واسه جوابم از سیستم قطره ای. وگرنه پرونده جنایی هم بود تا حالا درش بسته شده بود.

Junior Member

حرفتون درست ولی‌ اگه کسی‌ هیچ ایمیل سوال یا نقص مدرک نگرفته از کجا معلوم بستش باز شده. طرف جلوی خودم زد توی سیستم چیزی نیاورد.

نقل قول نوشته اصلی توسط shibaak نمایش پست ها
    والا در مورد حرفی که یارو به دومان زده من یه جورایی مشکوکم. چون سفارت همیشه پرونده هایی که فرماش نقص داره رو سریع پس میفرسته و این یعنی اینکه پرونده ها باز میشه و دست کم بارکداش وارد سیستم میشه و اگر ایراد داشته باشه برمیگردونن در عرض چند روز. چند مورد ما اینطوری همین مدت دیدیم و تا حالا نشده که کسی رو بعد از چند ماه بهش بگن فرمات ایراد داشت پس این پرونده ات. واسه همین من بعید میدونم اینطور باشه. ولی خب سیستمشون هرچی هست خیلی خیلی قروقاطیه...!!!

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط shibaak نمایش پست ها
    دوست عزیز ردیف 194 جدول بعد از 1 ماه و چند روز روز نقص مدرک خورده بنابراین هیچ تضمینی نسبت به عملکرد سفارت نیست.
    .A watched pot never boils

ApplyAbroad Veteran
    setareh21 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Geology- University of Tehran

درود

دوستان عزیز، توجه بفرمائید هدف از ایجاد این تاپیک بحث و تبادل نظر برای رسیدن به راهکارهایی مناسب جهت اعتراض به عملکرد سفارت در آنکارا بوده ، لطفا از فضای تاپیک به عنوان چت روم استفاده نفرمائید.

کلیه پست های "فاقد اطلاعات مفید" اخیر حذف شدند.

با سپاس
    مدیریت انجمن کانادا
    Do not be afraid of tomorrow; for God is already there

یکی از بچه هایی که برای ژانویه 2013 درخواست داده بعد از 20 روز ویزا گرفته تو جدولم هست. واقعا چه خبره این سفارت چکار کنیم ماااااااااااا!!!!!!!!!!!!!!!1

ApplyAbroad Superstar shibaak آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط navdoost نمایش پست ها
    یکی از بچه هایی که برای ژانویه 2013 درخواست داده بعد از 20 روز ویزا گرفته تو جدولم هست. واقعا چه خبره این سفارت چکار کنیم ماااااااااااا!!!!!!!!!!!!!!!1
    احتمالا ایشون از همون مواردی بوده که به دومان گفتن برای سکیوریتی چک نمیره.
    حالا من چی تو پرونده ام بوده که رفته سکیوریتی چک رو خدا میدونه...!!!
    بهرحال من به این نتیجه رسیدم که هرچی دیرتر تو این سفارتخونه اقدام کنی زودتر نتیجه میگیری.
    برای ما هم راهی نیست جز صبر کردن. فقط باید صبر کرد. امروزم بعید میدونم دیگه خبری بشه. رفت تا دوشنبه. دوشنبه هم که تازه شروع به کار میکنن. میشه 3 شنبه و 4 شنبه.
    من فکر میکنم واقعا باید به فکر دیفر باشیم کم کم...

دوستان لطفا آماده باشید و به دوستان هم بگید که امروز ساعت 11:30 همگی ایمیل رو بفرستیم.
    متن نهایی ایمیل رو هم میزارم اینجا

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)