من برای بهار 2013 می خوام پذیرش بگیرم. فکر میکنم ددلاین اکثر دانشگاه ها گذشته، درسته؟
من برای بهار 2013 می خوام پذیرش بگیرم. فکر میکنم ددلاین اکثر دانشگاه ها گذشته، درسته؟
اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
اطلاعیه مهم در بخش کانادا
شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.
UTD می تونی اقدام کنی
سلام
ببخشید راستش من راجع به ددلاین ها چیز زیادی نمی دونم پس لطفی کنید و مفصل توضیح بدید.
من مدارکم (همه چی)واسه اسفند آماده میشه
یه بنده خدایی بهم گفت اسپرینگ وفال و وینتر بازه های زمانی اپلای هستن
حالا می خواستم بدونم:
اول هر کدوم از بازه های بالا دقیقا تو چه زمانی از ایران می افتن؟(یه بازه ای که اکثر دانشگاه ها را پوشش بده)
ذوم اینکه از نظر پذیرش،فاند و ویزا هرکدوم چه منافعی دارن؟
سوم جای من بودید تو کدوم بازه زمانی درخواست می دادید؟
خیلی ممنون..
TIME IS MONEY
سلام ببخشید مثه اینکه سوالم رو کمی بد پرسیدم
چشم حتما اینکار رو می کنم ولی چنتا مشکل وجود داره
اول اینکه من هموز معلوم نیس کدوم دانشگاه منو می گیره لذا گزینه های خیلی زیادی رو باید بررسی کنم میخواستم ببینم یه کسی نیس که حدودی بونه مثلا اسپرینگ همه دانشگاه تو چه بازه ای هس؟
دوم اینکه تو اونجا راجع به بهتر بودن بازه از لحاظ فاند و پذیرش و ویزا چیزی نگفته در حالیکه گویا تفاوت هایی هست.این رو هم نمیتونم تو سایت ها پیدا کنم و تجربی هس.
TIME IS MONEY
سلام،
پیشنهاد من اینه که بخش گرفتن پذیرش از دانشگاه ها رو بخونید و بعد بنا به مورد برای خودتون زمان بندی کنید. بهترین راه ممکن این میتونه باشه.
دوستان سلام...
من مي خوام براي دانشگاهي در آمريكا اپلاي كنم...
يك قسمت از من خواسته كه essay رو آپلود كنم....آيا منظور از اين essay همون paper يا scientific article است؟ يعني همون مقاله ISI خودمون؟
يا اين كه منظورش Statement of Purpose و از اين حرفاست؟
ممنون ميشم منو راهنمايي كنيد...
با تشكر...
سلام دوستان
من هرچه قدر سرچ میکنم ددلاین دکترا رشته علوم کامپیوتر فقط واسه فال هست و من دنبال این هستم که برای زمستون یا بهار پذیرش بگیرم کسی میتونه اسم یک یا چند دانشگاه رو بهم بگه که ددلاین واسه بهار یا زمستون هم داشته باشه و این که من هنوز با استاد ها مکاتبه نکردم و دنبال فاند هم هستم
ممنون
علاقه مندی ها (Bookmarks)