صفحه 1036 از 1254 نخستنخست ... 3653693698610261027102810291030103110321033103410351036103710381039104010411042104310441045104610861136 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 10,351 تا 10,360 , از مجموع 12531

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 1000 CAP)

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 1000 CAP)

نقل قول نوشته اصلی توسط neda811 نمایش پست ها
    دوستانی که پاسپورت ریکوئست شده اند، ممنون می شوم که پاسخ دهید.
    زمانیکه ایمیل درخواست پاسپورت به وروشو یا آنکارا برای شما آمد، وضعیتتون در ایکیس به دسیژن مید تغییر کرد و یا زمانیکه پاسپورت نزد آنان در ویزا آفیس بود؟
    سلام دوست عزیز . من سه روز بعد دریافت ایمیل پاس ریکوئیست وضعیتم در ایکیس به دسیژن مید تغییر کرد . نگران نباشید یکی دو روز دیر و زود داره اما سوخت وسوز نداره

Member
    رشته و دانشگاه
    دندانپزشکی

نقل قول نوشته اصلی توسط hassansharifi نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز . من سه روز بعد دریافت ایمیل پاس ریکوئیست وضعیتم در ایکیس به دسیژن مید تغییر کرد . نگران نباشید یکی دو روز دیر و زود داره اما سوخت وسوز نداره
    منم هنوز نرفتم آنکارا ولی دسیژن مید شدم من میخوام 21 شهریور برم . یه سوالی دارم، چهارشنبه پاسپورتمو بدم 5 شنبه بهم میدن؟؟
    کد رشته :3113 ارسال مدارک:12 ژانویه2011، دریافت مدارک در سیدنی:20 ژانویه2011،دریافت فایل نامبر اول:15 مارچ2011 دریافت توسط ویزا آفیس ورشو :8 آپریل 2011، این پراسس : 29 june.مدیکال14 اکتبر ،درخواست کپی پاس:22می، درخواست کپی همه صفحات پاس 28 جولای ، پاس ریکوئست 31 جولای

Member
    رشته و دانشگاه
    دندانپزشکی

نقل قول نوشته اصلی توسط meandcanada نمایش پست ها
    سلام
    دوستاني كه پاس ريكووست شده اند تبريك
    جهت آمادگي پيش از موعد! از دوستاني كه از آنان آپديت تمكن مالي خواسته اند سوال داشتم: من وقتي قيمت دلار پارسال اينموقع به 1760 رسيد هر چه پول در بانك داشتم به دلار تبديل كردم. اگر تمكن مالي خواستند چه كار كنم بهتر است؟ آيا همه ي اين راهها جواب ميدهد:
    1- گذاشتن دلار در بانك ( البته احتمالا شش ماه نخواهد شد) و آيا به دلار پول را پس خواهند داد؟!
    2- فروش دلار و اخذ رسيد صرافي ( اگر رسيد بدهند!) و گذاشتن پول در حساب بانكي
    3- قولنامه ي فروش ماشين و گذاشتن پول ريالي در بانك

ممنون ميشوم اگر دوستان عزيزي كه به يكي از اين روشها اقدام كرده اند پاسخ دهند تا بهترين راه را بتوانم انتخاب كنم.
    مرسي و به اميد ديدار
    سلام ، من بار آخر که پرینت دادم حسابم خالی بود از یه صرافی گواهی فروش سکه گرفتم دادم ترجمه کردن و فرستادم مشکلی پیش نیومد نگران نباشید
    کد رشته :3113 ارسال مدارک:12 ژانویه2011، دریافت مدارک در سیدنی:20 ژانویه2011،دریافت فایل نامبر اول:15 مارچ2011 دریافت توسط ویزا آفیس ورشو :8 آپریل 2011، این پراسس : 29 june.مدیکال14 اکتبر ،درخواست کپی پاس:22می، درخواست کپی همه صفحات پاس 28 جولای ، پاس ریکوئست 31 جولای

نقل قول نوشته اصلی توسط neda1 نمایش پست ها
    منم هنوز نرفتم آنکارا ولی دسیژن مید شدم من میخوام 21 شهریور برم . یه سوالی دارم، چهارشنبه پاسپورتمو بدم 5 شنبه بهم میدن؟؟
    دوست عزیزمن الان به هفته است میخوام برم آنکارا . تازه تونستم برای 5 شهریور بلیط بگیرم . فقط مساله اینه که تو نامه پاس ریکوئست نوشته 60 روز بیشتر فرصت نداری . زمان رو دقت کن مشگلی پیش نیاد .نمیدونم 5شنبه جواب میدن یانه اما تو نامه نوشته هرکدوم از روزهای دوشنبه وچهارشنبه پاس رو تحویل بدین روز بعدی کاری جواب میدن. برداشت من اینه که اگه چهارشنبه تحویل بدین دوشنبه هفته بعد جواب میدن . بازم مطمئن نیستم . دوستان اگه نظری دارن بگن

نقل قول نوشته اصلی توسط hassansharifi نمایش پست ها
    دوست عزیزمن الان به هفته است میخوام برم آنکارا . تازه تونستم برای 5 شهریور بلیط بگیرم . فقط مساله اینه که تو نامه پاس ریکوئست نوشته 60 روز بیشتر فرصت نداری . زمان رو دقت کن مشگلی پیش نیاد .نمیدونم 5شنبه جواب میدن یانه اما تو نامه نوشته هرکدوم از روزهای دوشنبه وچهارشنبه پاس رو تحویل بدین روز بعدی کاری جواب میدن. برداشت من اینه که اگه چهارشنبه تحویل بدین دوشنبه هفته بعد جواب میدن . بازم مطمئن نیستم . دوستان اگه نظری دارن بگن
    نه دوست عزیز همون 5 شنبه جواب میدن همونطور که خودتون گفتین روز کاری بعدی

دوستان سلام سوال من این هست کسی می داند اگر قیمت ارز دولتی تغییر کند مقادیر موجودی بانک های ما تغییر می کند وااز نظرتمکن مالی ممکن است دلار های ما که الانم دقیق به مقدار مورد نیاز

برای مهاجرت کم بشه؟ایا استدلالی برای سفار ت میشه اورد یا باید موجودی بانک را زیاد کرد؟

Senior Member KavehKaveh آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    MBA - University of Toronto

نقل قول نوشته اصلی توسط amirali2012 نمایش پست ها
    دوستان سلام سوال من این هست کسی می داند اگر قیمت ارز دولتی تغییر کند مقادیر موجودی بانک های ما تغییر می کند وااز نظرتمکن مالی ممکن است دلار های ما که الانم دقیق به مقدار مورد نیاز

برای مهاجرت کم بشه؟ایا استدلالی برای سفار ت میشه اورد یا باید موجودی بانک را زیاد کرد؟
    اگه نرخ برابری ارز تغییر کنه ، بانکها وقتی گواهی ریالی به شما بدن نرخ برابری رو بیشتر میزنن و لذا دارایی شما از نظر دلاری کم میشه... سفارت هم به این توضیحات کاری نداره ، میگه X دلار پول داشته باش حالا به من چه تو کشور تو چه خبره !
    تازه تصمیم گرفتین -کانادا- اپلای کنین؟ دوست دارین ببینین رشته شما در کدوم دانشگاه های -کانادا- ارائه میشه؟
    1. این پست برای شروع
    2. این سایت برای جستجو بین تمام دانشگاه ها

نقل قول نوشته اصلی توسط KavehKaveh نمایش پست ها
    اگه نرخ برابری ارز تغییر کنه ، بانکها وقتی گواهی ریالی به شما بدن نرخ برابری رو بیشتر میزنن و لذا دارایی شما از نظر دلاری کم میشه... سفارت هم به این توضیحات کاری نداره ، میگه X دلار پول داشته باش حالا به من چه تو کشور تو چه خبره !
    جناب کاوه باسلام مرسی از توضیحات شما میتونم بپرسم حالا درسته از من گواهی تمکن نخواسته سفارت من بیام تا قبل از بالا رفتن ارز گواهی تمکن بگیرم ایا مثلا برای یک ماه دیگه هم بخوان قابل

استناد وارسال به سفارته ؟یا باید تاریخ تاریخ بعد از درخواست تمکن مالی توسط سفارت باشد؟

Member meandcanada آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Electrical Engineer/ Tehran Polytechnic

نقل قول نوشته اصلی توسط amirali2012 نمایش پست ها
    جناب کاوه باسلام مرسی از توضیحات شما میتونم بپرسم حالا درسته از من گواهی تمکن نخواسته سفارت من بیام تا قبل از بالا رفتن ارز گواهی تمکن بگیرم ایا مثلا برای یک ماه دیگه هم بخوان قابل

استناد وارسال به سفارته ؟یا باید تاریخ تاریخ بعد از درخواست تمکن مالی توسط سفارت باشد؟
    سلام
    من حتي فكر ميكنم كه نوشته بانك مبني بر نرخ برابري ريال و دلار كانادا ملاك اونا نباشه وبفرض حتي بعد از ارسال گواهي بانك به ويزا آفيس اگر پيش از بررسي گواهي بانكي نرخ دلار دولتي عوض بشود؛ ممكن است گير بدهند و دوباره درخواست گواهي كنند. آيا نوشته اي در سايت مهاجرت وجود دارد كه بگويد: قانون عطف به ما سبق نميشود؟ شايد دوستاني كه وكيل آشنا و مطلع دارند پاسخ دقيق تري براي اين سوال بيابند.

ممنون از توجهتان
    CIO receipt: May 2011, WARSAW In process: Sep 2011, Medical : Jan 2012
    Pass copies+ proof of fund+ Landing fee : Oct 2012
    and... finally... pass request July 2013

سلام دوستان عزیز،
    لطفا راهنماییم کنید پس از ورود به کانادا برای انجام امور اولیه یعنی مدیکیر ، حساب بانکی و شماره مالیاتی و کارت PRحداقل زمانی که لازمه چقدره؟ ممنون میشم جواب بدید عزیزان. چون به دلایلی باید در کوتاهترین زمان ممکن برگردیم. راستی میشه کارت ها رو به آدرس مورد نظر تو کانادا بفرستن و ما بعدا دریافتشون کنیم دیگه؟ مرسی از اینکه و قتتون رو میذارید و پاسخ میدید.
    دريافت مدارك در سيدني: 1 سپتامبر 2010
    فايل نامبر : 10 مارس 2011 اين پراسس: 30 مي 2011
    نامه مدیکال: 6 سپتامبر دریافت مدیکال در لندن: 3 اکتبر
    ارسال مدارک تکمیلی: 31May2012