صفحه 162 از 179 نخستنخست ... 62112152153154155156157158159160161162163164165166167168169170171172 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,611 تا 1,620 , از مجموع 1782

موضوع: آرشیو شده: پرسش و پاسخ در خصوص گرفتن ویزای دانشجویی اتریش (تا سال 2012)

پیش فرض پاسخ : [تاپیک جامع] پرسش و پاسخ در خصوص گرفتن ویزای دانشجویی اتریش

من امروز سفارت بودم مدارکم رو تحویل دادم گفتم بد نیست بگم چی شد که دوستانی که هنوز نرفتند در جریان باشند.
    1- من با ایمیل واسه امروز یاعت 12.30 وقت داشتم وقتی رفتم سفارت اسمم رو گفتم به آقای رمضانی و تو لیست امروز رو که دید گفت اسم من نیست. منم سریع رفتم کافی نت یک پرینت از ایمیل وقتم گرفتم و برگشتم سفارت و دادم بهشون و رفت تو بعد از 15 دقیقه برگشت و گفت قبول کردند واستا تا صدات کنم. ولی یک دختر خانومی اومده بود تلفنی وقت گرفته بود و اسمش نبود تو لیست هرکاری کرد دم در و التماس کرد چون مدرکی نداشت که نشون بده قبولش نکردند و گفتند برو دوباره وقت بگیر.
    2- از عکس من هیچ ایرادی نگرفتند .من عکاسی خاصی نرفتم.رفتم عکاسی نزدیک محل کارم و همون فرمت عکس تو سایت سفارت رو پرینت گرفتم و دادم بهشون و گفتم عین همین مشخصات باشه.
    3- سند ازدواج من ترجمه اش مال یک سال پیش بود و گفت ما امضاش رو نمیشناسیم برو یک تائید دیگه از امور خارجه بگیر.
    4- گفت واسه ناقصی مدارکم که همون سند ازدواج بود 14 روز وقت دارم تاببرم.
    5- عید فطر فقط یکشنبه سفارت تعطیل هست و روزهائی هم که واسه اجلاس سران تعطیل کردند سفارت بازه و کار میکنه.
    6- من باجه 3 افتادم و بسیار خانم خوب و خوش اخلاقی بود و اصلا هم نه ایراد الکی گرفتند نه اذیت شدم.
    7- تو پرینت سه ماهه بانکی که داشتم چند بار چند میلیون پول اومده بود که وقتی مدارک رو داد به کنسول تا تائید کنه آقای کنسول پرسید که جریان این پولها چیه که یک دفعه اومده تو حسابت.منم گفتم که پول قراردادهائی که می بندم و اونهم دیگه حرفی نزد.
    کلا اصلا گیر الکی ندادند.و من که اذیت نشدم.

Senior Member shabgard25 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Master of Music-Tehran Art University

نقل قول نوشته اصلی توسط mas0o0ud نمایش پست ها
    دوستان آدربایجان شرقی 6.2 ریشتر زلزله اومده تا الان هم 40 بار پس لرزه داشته من که تبریز هستم تا الان اینجا خسارتی نداشته ولی اطراف وضعیت خراب هست دعا کنید دوستان.

http://irsc.ut.ac.ir/currentearthq.php?lang=fa
    مسعود جان ما همه دعا می کنیم.امیدوارم این روزای سختی زود بگذره و دیگه شاهد حوادث اینچنینی نباشیم.

Member schmetter آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی طراحی محیط زیست BOKU University

نقل قول نوشته اصلی توسط mas0o0ud نمایش پست ها
    دوستان آدربایجان شرقی 6.2 ریشتر زلزله اومده تا الان هم 40 بار پس لرزه داشته من که تبریز هستم تا الان اینجا خسارتی نداشته ولی اطراف وضعیت خراب هست دعا کنید دوستان.

http://irsc.ut.ac.ir/currentearthq.php?lang=fa
    خیلی دلم گرفت. برای ما ها که میخوایم از خانواده هامون دور بشیم خیلی سخته . فقط باید به خدا سپرد متاسفانه این شرایط زندگی به ما تحمیل شده.

Junior Member

سلام میخواستم بدونم جهت درخواست دانشجویی مبلغ مورد نظر در چه نوع حساب و به چه مدت باید بخوابه..همون 10000 یورو...ایا 3 ماهه و در گردش باید باشه؟

Senior Member sepidejoon آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    TUWien Telecommunication Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط parmi نمایش پست ها
    سلام میخواستم بدونم جهت درخواست دانشجویی مبلغ مورد نظر در چه نوع حساب و به چه مدت باید بخوابه..همون 10000 یورو...ایا 3 ماهه و در گردش باید باشه؟
    لطفا به این تاپیک مراجعه فرمایید:
    http://www.applyabroad.org/forum/sho...-از-بانک
    !Austria , I'm here

***دوستان جهت تشکر از پستهای مفید کاربران انجمن ، از دکمه "اضافه کردن امتیاز به کاربر "
    استفاده کنید***

دوستانی که اخیرا وقت گرفتن برای درخواست ویزا. دو هفته ای وقت میدن یا یک ماهه؟

Junior Member mzamanian66 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Vienna University of Technology

حساب ریالی یا ارزی که الان فقط ریالی میشه 10000یورو به نرخ دولتی چند روزم بیشتر لازم نیست و بعد از اومدن صورت حساب به لاتین میتونی برش داری و لازم نیست 3 ماه در گردش باشه
    برا اینکه احیانا به مشکلیم نخوری بانکای دولتی نباشند .بانک پاسارگاد من 2 روزه گرفتم
    چهار چوب نگاه ما زمینی است
    اما برآیند اندیشه ما می تواند آسمانی باشد

Member armin_rx آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    B.Sc.Mechanical Eng. M.Sc. Systems Design

سلام
    من که پول رو تو بانک پارسیان گذاشته بودم، همه چیزشونم خوب بود،
    در رابطه با این که پول باید 3 ماه در گردش باشه باید بگم که من پولم 1 ماه تو حسابم بود!!! هیچ گیری هم خوشبختانه ندادند.
    اما من حسابم رو تازه باز کرده بودم، همون 1 ماه کلا حسابم گردش داشت.

اما پیشنهاد میکنم هرچی سفارت میخاد رو درست براشون ببرین، کاره من خیلی ریسکی شد

دوست عزیز
    معمولا یک ماهه.به من که 36 روزه وقت دادند.حتما با ایمیل وقت بگیرید.دلیلش رو در بالا از تجربه خودم توضیح دادم

نقل قول نوشته اصلی توسط rohamnoori نمایش پست ها
    دوستانی که اخیرا وقت گرفتن برای درخواست ویزا. دو هفته ای وقت میدن یا یک ماهه؟
    دوست عزیز
    معمولا یک ماهه.به من که 36 روزه وقت دادند.حتما با ایمیل وقت بگیرید.دلیلش رو در بالا از تجربه خودم توضیح دادم