چهار چوب نگاه ما زمینی است
اما برآیند اندیشه ما می تواند آسمانی باشد
وقتی ویزا رو میگیرم اصل مدارکو میدن؟
به خاطره این می پرسم که اگر بریم اونجا دانشگاه ثبت نام کنیم نمی گن اصل پذیرشتو بده؟
دوستان عزیز.... من هم امروز ایمیل ویزا سفارت به دستم رسید.... گفته که می تونم از یکشنبه تا پنجشنبه بین 9 تا 12 مراجعه کنم! کسی می دونه از چه ساعتی باید رفت؟؟ باید صبح زود برم؟؟ نوبت می خواد؟؟ بعد میشه که عکسی را که برای ویزا می دهیم همان عکس قبلی باشد که موقع تشکیل پرونده دادیم! اگر نه میشه آدرس دقیق آتلیه نزدیک سفارت رو بدین؟؟!! مرسی
نه متاسفانه نمیدن و این کارشون خیلی بده!!! حتی چند تا از دوستان من پیش از رفتن و در پروسه اخذ اقامت ملدتزتل هم داشتن که اصلش رو داده بودن به سفارت و سفارت هم برنگردوند و مجبور شدند بعد از رسیدن به اتریش دوباره هزینه کنند و این برگه رو بگیرند.
البته در مورد دانشگاه نگران نباشید چون رکورد قبولی شما در اونجا هست.فقط تشریف ببرید دانشگاه دفتر ثبت نام.
به بهچقد خوب،
من که سفارت بودم هرکی واسه ویزا اومده بود، بدون نوبت بود، فقط به اون بنده خدا دم در میگفتن میفرستاد داخل..
واسه اطلاعت دقیق واسه عکس هم بهتره تماسی داشته باشید با خود سفارت، یا اینکه 2 تا عکس رو ببرید، همونجا بپرسید ازشون
آتلیه تو خیابون مژده، روبرو بانک پارسیان ، زیاد نزدیک سفارت نیستااا
مبارک باشه دوست عزیز.امیدوارم همیشه موفق باشید.
وق نمی خواد.بین ساعت 9 تا 12 میرید دم سقارت اسمتون رو میگید آقای رمضانی می نویسه بعد رو نوبت صداتون میکنه.عکس میتونه همون عکس قبلی باشه.اگه هم دوست دارید عکس جدید بگیرید لازم نیست جای خاصی برید.فرمت عکس رو از سایت سفارت دانلود کنید برید عکاسی بهشون بگید طبق همون ظوابط ازتون عکس بگیرن. به همین راحتی
موفق و شاد باشید همیشه
مبارک باشه دوست عزیز.امیدوارم همیشه موفق باشید.
وق نمی خواد.بین ساعت 9 تا 12 میرید دم سقارت اسمتون رو میگید آقای رمضانی می نویسه بعد رو نوبت صداتون میکنه.عکس میتونه همون عکس قبلی باشه.اگه هم دوست دارید عکس جدید بگیرید لازم نیست جای خاصی برید.فرمت عکس رو از سایت سفارت دانلود کنید برید عکاسی بهشون بگید طبق همون ظوابط ازتون عکس بگیرن. به همین راحتی
موفق و شاد باشید همیشه
علاقه مندی ها (Bookmarks)