صفحه 165 از 179 نخستنخست ... 65115155156157158159160161162163164165166167168169170171172173174175 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,641 تا 1,650 , از مجموع 1782

موضوع: آرشیو شده: پرسش و پاسخ در خصوص گرفتن ویزای دانشجویی اتریش (تا سال 2012)

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    طراحی ونقشه کشی صنعتی

پیش فرض پاسخ : [تاپیک جامع] پرسش و پاسخ در خصوص گرفتن ویزای دانشجویی اتریش

با سلام
    من دانشجویی ترم اخر طراحی ونقشه کشی صنعتی هستم می خواستم تو رشته مکانیک در دانشگاه گراتس ادامه تحصیل بدم ولی وقتی مدارکی که خواسته بودن براشون ارسال کردم بعد از بررسی گفتن که نمی تونم چون رشته منو ندارن .و رشته مکانیکم نمیتونم بخونم چون مطابق با رشتم نیست . هدف منم فعلا تحصیل نیست می خوام فقط ویزا تحصیلی بگیرم .یه 1 سای هم هست که دارم کلاس المانی می رم بدم نمیاد اونجا زبان المانی بخونم البته دانشگاههایی مثل وین . سازبورگ. گراتس این رشته رو دارن اگه میشه منو راهنمایی کنید لطفا با تشکر

ApplyAbroad Hero milad83 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    TUWien

نقل قول نوشته اصلی توسط hamid65 نمایش پست ها
    با سلام
    من دانشجویی ترم اخر طراحی ونقشه کشی صنعتی هستم می خواستم تو رشته مکانیک در دانشگاه گراتس ادامه تحصیل بدم ولی وقتی مدارکی که خواسته بودن براشون ارسال کردم بعد از بررسی گفتن که نمی تونم چون رشته منو ندارن .و رشته مکانیکم نمیتونم بخونم چون مطابق با رشتم نیست . هدف منم فعلا تحصیل نیست می خوام فقط ویزا تحصیلی بگیرم .یه 1 سای هم هست که دارم کلاس المانی می رم بدم نمیاد اونجا زبان المانی بخونم البته دانشگاههایی مثل وین . سازبورگ. گراتس این رشته رو دارن اگه میشه منو راهنمایی کنید لطفا با تشکر
    سلام دوست عزیز

شما بهتره اینجا سوالتو مطرح کنی
    [تاپیک جامع] پرسش و پاسخ در خصوص پذیرش از دانشگاههای اتریش

در هر صورت برای ویزای تحصیلی حتما باید پذیرش داشته باشی
    .Robert Frost : In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on

رشته و دانشگاه
    TUWien

نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi2010 نمایش پست ها

1- بنا به قانون جدید سفارت شما درخواست اقامت خانواده (همسر و فرزند) رو قبل از زمانی که اقامت خودتون بیاد، هم میتونید سابمیت
    کنید. تا ماه قبل اینطور نبود. یعنی اول باید اقامت داوطلب تایید میشد و کاراش انجام میشد، بعد پروسه اقامت همسر و فرزند(همراهان) بررسی
    میشد. اما الان مدتیه که میشه همزمان اینکار رو کرد. (من چون دوماه قبل درخواست دادم، اون موقع نمیتونستم برای همسرم اقدام کنم، اما الان
    با وجود اینکه هنوز جواب اقامت دانشجویی خودم نیومده، میتونم اینکار رو کنم)

2- برای همسر داوطلب، تا پیش از این ارائه مدرک زبان آلمانی در سطح A-1 ضروری بود. این جزو شروط الحاق به خانواده بود. یعنی اگر کسی
    میخواست از طریق ازدواج با کسی که اتریش اقامت داره(چه دانشجویی و چه کاری) وارد اتریش بشه، بایستی مدرک زبان ارائه میداد. اما الان
    برای کسانی که مدرک تحصیلی لیسانس و بالاتر دارن این شرط برداشته شده. یعنی اگر احیانن همسرتون قصد داره که همراه شما بیاد ولی
    پذیرش نداره، در صورتی که مدرک تحصیلی لیسانس و یا بالاتر داشته باشه، میتونه با ارائه ترجمه رسمی از مدرکش، از شرط ارائه مدرک زبان
    آلمانی معاف شه. این قانون در مورد افرادی که فوق دیپلم و پایین تر دارند کماکان برقراره و کسانی که همسرشون تحصیلاتی کمتر از لیسانس داره
    بایستی مدرک زبان آلمانی در سطح A-1 رو ارائه بده.
    سلام Mahdi2010

یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید

در مورد ویزای همراه یعنی از الان دیگه میشه همزمان با هم اقدام کنیم و با هم به اتریش بریم مثل کانادا نیستش که نفری که پذیرش داره ویزاش میاد میره کانادا حالا کارای همراه رو انجام میدن ؟؟؟
    من مدرکم لیسانسه پس دیگه احتیاج به مدرک زبان هم ندارم، درسته ؟ میشه بفرمایید با این شرایط به چه مدارکی احتیاج هست ؟
    پذیرش خودم هنوز جوابش نیومده اینارو گفتم با فرض اینکه جواب پذیرش منفی بیاد حالا اگرم جفتمون پذیرش داشته باشیم جدا جدا مدارکمون رو بدیم یا نه همراه با هم و با سند ازدواج بهشون بدیم بهتره ؟
    ببخشید که اینقدر آشفته سوال کردم راستش تو این مسئله یکم گیج شدم.

مرسی
    .Robert Frost : In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on

Junior Member

سلام دوستان ميشه يکبار کل روال گرفتن ويزاي دانشجويي را بعد از دريافت پذيرش از دانشگاه و ارائه مدارک به سفارت توضيح بدهيد...مرسي

Senior Member sepidejoon آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    TUWien Telecommunication Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط s1385 نمایش پست ها
    سلام دوستان ميشه يکبار کل روال گرفتن ويزاي دانشجويي را بعد از دريافت پذيرش از دانشگاه و ارائه مدارک به سفارت توضيح بدهيد...مرسي
    اگر پذیرشتون اومده باید این مراحلو برید:
    http://www.applyabroad.org/forum/sho...انشجویی

بعد از اون باهاتون تماس میگیرند که جواب اقامت اومده بیاید مدرک واسه ویزا تحویل بدید که تو همون ایمیل هم میگه چیا میخواد ولی من خیلی مختصر واستون میگم.:
    1 عکس
    اصل پاسپورت
    پرکردن فرم درخواست ویزا
    بیمه سفر
    هزینه صدور ویزا

اگر صفحه های قبلو زحمت بکشید بخونید هم من و هم دیگر دوستان نکته ها و توضیحات خوبی در باره این قضیه نوشتیم
    !Austria , I'm here

***دوستان جهت تشکر از پستهای مفید کاربران انجمن ، از دکمه "اضافه کردن امتیاز به کاربر "
    استفاده کنید***

Junior Member

مرسی از راهنماییتون. ولی من مشکل دقیقاً همینجاست. از وقتی اقامت میاد من چند روز وقت دارم برای درخواست ویزا. و تاریخ شروع ویزا را من خودم مشخص می کنم یا نه؟ چون من می خواهم تاریخ رفتنم را به دلایلی عقب بندازم. می خواهم بدونم چقدر می تونم این کار را بکنم؟

Senior Member shabgard25 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Master of Music-Tehran Art University

نقل قول نوشته اصلی توسط s1385 نمایش پست ها
    مرسی از راهنماییتون. ولی من مشکل دقیقاً همینجاست. از وقتی اقامت میاد من چند روز وقت دارم برای درخواست ویزا. و تاریخ شروع ویزا را من خودم مشخص می کنم یا نه؟ چون من می خواهم تاریخ رفتنم را به دلایلی عقب بندازم. می خواهم بدونم چقدر می تونم این کار را بکنم؟
    معمولا همه دوستان وقتی جوابشون میاد زود میرن درخواست ویزا میدن.
    ببینید وقتی جواب اقامت میاد حدودا از یکی دو هفته قبلش تاریخ شروع اقامت یکساله شما شروع شده و کارت شما صادر شده.
    منطقا شما میتونید دیرتر بروید ولی در نظر داشته باشید که 2 فرصا رو از دست ندهید.اولا ثبت نام دانشگاه (با توجه به فرصت دو سه ترمه)
    دوم انجام کارهای مربوطه و ارائه مدارک به اداره اقامت که در پی اون بتوانید سال آینده درخواست رو تمدید کنید.
    زمان شروع ویزا رو برای ورود به اتریش خودتون تعیین میکنید و از شروع آن زمان هم با توجه به 3 ماهه بودن ویزا 3 ماه وقت دارید وارد اتریش بشوید.

رشته و دانشگاه
    TUWien

سلام به همه دوستان
    آقا من تقریبا فکر کنم همه تاپیکها رو مرور کردم بعضی ها حتی مربوط به سوال 2008 بود ولی الان احساس میکنم یه خورده خلوت شده، دوستان کجایید چرا نمی یاید مخصوصا" اونایی که رفتن الانم که اگر sobijoon ، shabgard و sepidehjoon نبودن که فکر میکنم هیچی دیگه اتریش تعطیل بود. ( البته خانوم دانایی هم خیلیییی وقته غیبت دارن )
    کسی الان منتظر ویزا هستش ؟؟؟؟
    کسی تازگیا سفارت برای ویزا رفته ؟؟؟
    البته آقای Mehdi2010 رفتن ،ممنون میشم که مدارک رو یه بار دیگه بنویسن که آپدیت باشیم.

ممنون میشم هم از دوستانی که تجربه دارن در مورد پست 1645 # کمکم کنن.

به امید اینکه هممون به چیزایی که میخوایم برسیم

Senior Member shabgard25 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Master of Music-Tehran Art University

نقل قول نوشته اصلی توسط milad83 نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان
    آقا من تقریبا فکر کنم همه تاپیکها رو مرور کردم بعضی ها حتی مربوط به سوال 2008 بود ولی الان احساس میکنم یه خورده خلوت شده، دوستان کجایید چرا نمی یاید مخصوصا" اونایی که رفتن الانم که اگر sobijoon ، shabgard و sepidehjoon نبودن که فکر میکنم هیچی دیگه اتریش تعطیل بود. ( البته خانوم دانایی هم خیلیییی وقته غیبت دارن )
    کسی الان منتظر ویزا هستش ؟؟؟؟
    کسی تازگیا سفارت برای ویزا رفته ؟؟؟
    البته آقای Mehdi2010 رفتن ،ممنون میشم که مدارک رو یه بار دیگه بنویسن که آپدیت باشیم.

ممنون میشم هم از دوستانی که تجربه دارن در مورد پست 1645 # کمکم کنن.

به امید اینکه هممون به چیزایی که میخوایم برسیم
    دوست من ما همچنان هستیم و در آماده به پاسخگویی.
    خبر بد که گفتن نداره!!! ولی خب براتون میگم که یکی از دوستانم داره رکورد 9 ماه انتظار برای جواب اقامت رو میزنه!!!
    اصولا سفارت اتریش بی نظمه ولی شما به هیچ وجه امیدتون رو از دست ندین.
    همه مدارک مورد نیاز رو دقیقا همونطور که خواسته شده تحویل بدین و امیدوار باشید که به زودی کارتون انجام بشه.
    در مورد سوال شما بهتون توصیه میکنم از خود سفارت جویا باشید که بهترین مرجعه.(میتونید ایمیل هم بزنید و تمام موارد رو بپرسید.)
    برای همه دوستان آرزوی شادی و موفقیت می کنم.

سلام.
    1 - از بچه های فروم یا آشناهاتون کسی هست که جدیدا از سفارت وقت تحویل مدارک گرفته باشه ؟ این روزها به چند روز دیگه وقت می دن ؟
    2 - در مورد گواهی عدم سوء پیشینه چطور؟ کسی می دونه چقدر تقریبا زمان می بره که آماده بشه ؟
    جواب این دو تا سوال واسه زمان بندی خیلی مهمه .