صفحه 166 از 179 نخستنخست ... 66116156157158159160161162163164165166167168169170171172173174175176 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,651 تا 1,660 , از مجموع 1782

موضوع: آرشیو شده: پرسش و پاسخ در خصوص گرفتن ویزای دانشجویی اتریش (تا سال 2012)

ApplyAbroad Hero milad83 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    TUWien

پیش فرض پاسخ : [تاپیک جامع] پرسش و پاسخ در خصوص گرفتن ویزای دانشجویی اتریش

نقل قول نوشته اصلی توسط shabgard25 نمایش پست ها
    دوست من ما همچنان هستیم و در آماده به پاسخگویی.
    خبر بد که گفتن نداره!!! ولی خب براتون میگم که یکی از دوستانم داره رکورد 9 ماه انتظار برای جواب اقامت رو میزنه!!!
    اصولا سفارت اتریش بی نظمه ولی شما به هیچ وجه امیدتون رو از دست ندین.
    همه مدارک مورد نیاز رو دقیقا همونطور که خواسته شده تحویل بدین و امیدوار باشید که به زودی کارتون انجام بشه.
    در مورد سوال شما بهتون توصیه میکنم از خود سفارت جویا باشید که بهترین مرجعه.(میتونید ایمیل هم بزنید و تمام موارد رو بپرسید.)
    برای همه دوستان آرزوی شادی و موفقیت می کنم.
    سلام
    خدایی وقتی شماها کامنت میزارید آدم بیشتر امیدوار میشه.
    والا ما که امیدمون رو از دست ندادیم آخه بالاخره شبگرد جان 166 صفحه رو خوندم رو به قبله شدم دیگه مرررررددددم و اینطور که من فهمیدم دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره و نخوندم ویزا کسی ریجکت بشه غیر از اینکه نقص مدرک داشته باشه.
    هی میخوام در مورد این 9 ماه حرف نزنم نمیشه آخه 9 ماااااااااااااااه که خیلیه ،مارو بیخبر از این دوستتون نزارید
    ممنونم از راهنماییت حتما" بهشون میل میزنم ببنیم چی میگن
    .Robert Frost : In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on

رشته و دانشگاه
    TUWien

نقل قول نوشته اصلی توسط immi نمایش پست ها
    سلام.
    1 - از بچه های فروم یا آشناهاتون کسی هست که جدیدا از سفارت وقت تحویل مدارک گرفته باشه ؟ این روزها به چند روز دیگه وقت می دن ؟
    2 - در مورد گواهی عدم سوء پیشینه چطور؟ کسی می دونه چقدر تقریبا زمان می بره که آماده بشه ؟
    جواب این دو تا سوال واسه زمان بندی خیلی مهمه .
    سلام
    1.من امروز همسرم داره میره اگر بخاطر این عید تعطیل نباشه داخل سایتش که حرفی از تعطیلی نزده ،تمامی این سوالارو قراره بپرسه ،جواب رو فهمیدم حتما" همینجا پست میزارم.
    2.اگر از پلیس +10 بگیری که خیلی طول میکشه حدودا" یک ماه ولی برو آگاهی حدودا" 2 تا 3 روز طول میکشه اونم اعتبارش 1 ماه که البته بچه ها گفتن اگر ترجمه بشه اعتبارش 6 ماهه میشه باز بهتر از دارالترجمه ها سوال کنی
    ویرایش توسط milad83 : August 19th, 2012 در ساعت 10:31 AM
    .Robert Frost : In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on

Senior Member sepidejoon آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    TUWien Telecommunication Engineering

سلام.
    1 - از بچه های فروم یا آشناهاتون کسی هست که جدیدا از سفارت وقت تحویل مدارک گرفته باشه ؟ این روزها به چند روز دیگه وقت می دن ؟
    2 - در مورد گواهی عدم سوء پیشینه چطور؟ کسی می دونه چقدر تقریبا زمان می بره که آماده بشه ؟
    دوست عزیز میتونید اینجا اطلاعات مفیدی پیدا کنید!
    http://www.applyabroad.org/forum/sho...-پیشینه
    !Austria , I'm here

***دوستان جهت تشکر از پستهای مفید کاربران انجمن ، از دکمه "اضافه کردن امتیاز به کاربر "
    استفاده کنید***

ApplyAbroad Veteran
    sobijoon آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Master studium of Vienna University of Technology

نقل قول نوشته اصلی توسط milad83 نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان
    آقا من تقریبا فکر کنم همه تاپیکها رو مرور کردم بعضی ها حتی مربوط به سوال 2008 بود ولی الان احساس میکنم یه خورده خلوت شده، دوستان کجایید چرا نمی یاید مخصوصا" اونایی که رفتن الانم که اگر sobijoon ، shabgard و sepidehjoon نبودن که فکر میکنم هیچی دیگه اتریش تعطیل بود. ( البته خانوم دانایی هم خیلیییی وقته غیبت دارن )
    کسی الان منتظر ویزا هستش ؟؟؟؟
    کسی تازگیا سفارت برای ویزا رفته ؟؟؟
    البته آقای Mehdi2010 رفتن ،ممنون میشم که مدارک رو یه بار دیگه بنویسن که آپدیت باشیم.

ممنون میشم هم از دوستانی که تجربه دارن در مورد پست 1645 # کمکم کنن.

به امید اینکه هممون به چیزایی که میخوایم برسیم
    متاسفانه خیلی از همین دوستانی که میفرمایید و دیگه نیستن مثل شما شاکی بودن که چرا دیگه هیچ کس بعد از رفتن به اتریش نمیاد اینجا ؟؟؟ ولی خودشونم الان دیگه نمیان
    حس کمک به دیگران و اینکه یادشون باشه از اینجا بوده که تونستن به اتریش برسن برای خیلی ها زود فراموش میشه

امیدوارم ما بتونیم بقیه دوستان رو راهنمایی کنیم و همیشه در صحنه باشیم

گــــفتار نیکــــــ ***** کــــردار نیکـــــــ ***** پــــندار نیکــــــــ

***دوستان جهت تشکر از پستهای مفید کاربران انجمن ، از دکمه +/- زیر مشخصات کاربری استفاده کنید***

مطالب و سوالات غیر مرتبط با موضوع هر تاپیک به تاپیک مربوطه انتقال داده میشود

رشته و دانشگاه
    TUWien

نقل قول نوشته اصلی توسط sobijoon نمایش پست ها
    متاسفانه خیلی از همین دوستانی که میفرمایید و دیگه نیستن مثل شما شاکی بودن که چرا دیگه هیچ کس بعد از رفتن به اتریش نمیاد اینجا ؟؟؟ ولی خودشونم الان دیگه نمیان
    حس کمک به دیگران و اینکه یادشون باشه از اینجا بوده که تونستن به اتریش برسن برای خیلی ها زود فراموش میشه

امیدوارم ما بتونیم بقیه دوستان رو راهنمایی کنیم و همیشه در صحنه باشیم
    اميدوارم من مثل بقيه نشم و اگر درست شد برم اتريش بازم به اينجا سر بزنم البته خوب من به خيلي از دوستاني كه رفتن حق ميدم ونبايد بهشون خرده گرفت چون بالاخره اونجا دارن زندگي جديدي رو تجربه ميكنن و ما از شرايطشون باخبر نيستيم
    مثل يكي از دوستان كه گفته بود تازه ٢ماه اينترنت گرفته بوده
    خلاصه اينكه چه از اونايي كه الان نيستن ولي با پستهاي خوبشون همچنان به يادشون هستيم مثل خانوم دانايي اقاي رها و بقيه و چه عزيزاني كه هنوز هم از اونجا دارن به بچه هايي كه اينور در تلاشن براي اومدن كمك مي كنن مثل شما دوست عزيز و شبگرد و ...
    از همتون ممنونم بشخصه بي تعارف بگم مديونتم هستم

Member schmetter آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی طراحی محیط زیست BOKU University

سلام.
    من تازگیا وقت گرفتم تلفنی و به من یک ماه بعدش وقت دادن سعی کنین با ایمیل وقت بگیرین راستش چند روز پیش یه نفر نوشته بود که روزی که وقت داشته رفته گفتن اسمت نیست و از اونجایی که با ایمیل وقت گرفته رفته پرینت کرده آوورده گذاشتن بره تو خلاصه اینکه با ایمیل وقت بگیرین.

در ضمن دیگه آگاهی گواهی نمیده فقط +10 که اصلا مشکلی نیست من با اینکه متولد شهرستان بودم ولی تهران درخواست دادم 11 روزه اومد دم در خونه ! در ضمن هر چقدر هم اعتبار داشته باشه سفارت فقط 1 ماه اعتبار از تاریخ صدور رو قبول داره.

یه چیز دیگه اگه سفارت برای 1 ماه دیگه وقت داد اصلا نگران نباشید راستش من که همین 1 ماه هم برام کم بود تا خوابگاه بگیری مدارک بانکی رو کامل کنی و... تازه یه 2 هفته ای هم تعطیلات رسمی و غیر رسمی رو حساب کن !!

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    computer engineering- Shahid Beheshti university

سلام دوستان
    من از دانشگاه TU Vienna برای PhD پذیرش گرفتم و حدود دو هفته ای دیگه که نامه رسمی پذیرش رو گرفتم می خوام برم سفارت برای گرفتن ویزا برای خودم و شوهرم به عنوان همراه.
    من دو تا سوال مهم دارم و خیلی ممنون می شم بهم پاسخ بدید.

1. طبق پست هایی که تو این فروم خوندم، گواهی سوء پیشینه درسته که یک ماه اعتبار داره، اما اگر ترجمه کنیم اعتبارش بیشتر خواهد شد، من دیروز از دالترجمه هم پرسیدم گفت تا یکی دو ماه بعدش هم سفارت ایرادی نمی گیره. اما الان تو پست آخر schmetter گفته که دقیقا سفارت تا یک ماه بعد از تاریخ صدور رو قبول می کنه. تاریخ اعتبار گواهی های من و شوهرم 1 آگوست هست و ممکنه روزی که می ریم سفارت مثلا حدود یکی دو هفته از تاریخ اعتبارشون گذشته باشه، از نظر شما مشکلی پیش میاد؟ یعنی بهتره الان مجددا درخواست بدیم؟

2. طبق سایت سفارت گفته شده که ترجمه مدارکی مانند گواهی سوء پیشینه، قواله ازدواج و شناسنامه هم می تونه به انگلیسی باشه و هم آلمانی. آیا از نظر شما ترجیجی بین این دو وجود داره؟ یعنی مثلا با ترجمه آلمانی امکانش هست روال بهتر پیش بره ؟

رشته و دانشگاه
    TUWien

نقل قول نوشته اصلی توسط farokhi نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من از دانشگاه TU Vienna برای PhD پذیرش گرفتم و حدود دو هفته ای دیگه که نامه رسمی پذیرش رو گرفتم می خوام برم سفارت برای گرفتن ویزا برای خودم و شوهرم به عنوان همراه.
    من دو تا سوال مهم دارم و خیلی ممنون می شم بهم پاسخ بدید.

1. طبق پست هایی که تو این فروم خوندم، گواهی سوء پیشینه درسته که یک ماه اعتبار داره، اما اگر ترجمه کنیم اعتبارش بیشتر خواهد شد، من دیروز از دالترجمه هم پرسیدم گفت تا یکی دو ماه بعدش هم سفارت ایرادی نمی گیره. اما الان تو پست آخر schmetter گفته که دقیقا سفارت تا یک ماه بعد از تاریخ صدور رو قبول می کنه. تاریخ اعتبار گواهی های من و شوهرم 1 آگوست هست و ممکنه روزی که می ریم سفارت مثلا حدود یکی دو هفته از تاریخ اعتبارشون گذشته باشه، از نظر شما مشکلی پیش میاد؟ یعنی بهتره الان مجددا درخواست بدیم؟

2. طبق سایت سفارت گفته شده که ترجمه مدارکی مانند گواهی سوء پیشینه، قواله ازدواج و شناسنامه هم می تونه به انگلیسی باشه و هم آلمانی. آیا از نظر شما ترجیجی بین این دو وجود داره؟ یعنی مثلا با ترجمه آلمانی امکانش هست روال بهتر پیش بره ؟
    سلام

1.خوب بهتره بری یکی دیگه بگیری که دیگه مطمئن باشی نقص مدرک بهت نمیزنن، چندان نمیشه رو حرف این دارالترجمه ها حساب کرد. (اینطوری بهتره دیگه کارت به اما و اگر نمیکشه) همین الان برو پلیس +10 یا آگاهی ( البته دوستان میگن دیگه آگاهی گواهی عدم سوءپیشینه نمیده ولی ضرر نداره که اول به آگاهی یه سر بزن کارت زودتر تو آگاهی انجام میشه)

2.نه هیچ فرقی نمیکنه کسی نبوده به خاطر ترجمه به زبان انگلیسی ریجکت یا نقص مدرک بخوره. سلیقه ای اما من خودم آلمانی ترجمه میکنم ( ولی خوب داری میدی مدارک به یه کشور آلمانی زبان گرچه انگلیسی هم خیلی خوب حرف میزنن - اگر دانشگاهاشون به زبان آلمانی و مجانی هست به خاطر گسترش فرهنگ و زبانشونه و نشون میده که زبان آلمانی براشون مهمه << اینا معیارهای من بود برای اینکه به آلمانی ترجمه کنم هرچند غلط )

آیا فرم درخواست ویزا یا روادید همان فرمیه که در سایت سفارت اتریش به آدرس زیر قرار داره؟ آیا ویزای دانشجویی با ویزای شنگن فرق داره؟
    http://www.bmeia.gv.at/botschaft/teh...timmungen.html

رشته و دانشگاه
    TUWien

نقل قول نوشته اصلی توسط chiaz نمایش پست ها
    آیا فرم درخواست ویزا یا روادید همان فرمیه که در سایت سفارت اتریش به آدرس زیر قرار داره؟ آیا ویزای دانشجویی با ویزای شنگن فرق داره؟
    http://www.bmeia.gv.at/botschaft/teh...timmungen.html
    فرمی که در سایت گذاشته فرم ویزا شنگن هست - که البته خودشم نوشته

بله فرق میکنه
    اول ویزای دانشجویی میگیری (که فرمش رو بچه ها توی همین تاپیک گذاشتن ولی اگر جدیدترینشو بخوای از دم سفارت بگیر ) که بیشترین معطلی رو اینجا داری که پروسش 4 تا 6 ماه طول میکشه البته بودن دوستانی که 2 ماهه گرفتن
    دوم ویزای شنگنه که بعد از اینکه ویزای اقامت دانشجوییت اومد میری درخواست میکنی که فرم شنگن رو پر میکنی که این پروسش کمه چیزی بین یک تا دو هفته وشاید هم کمتر