نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 54

موضوع: در مورد استرالیا بیشتر بدانیم ...

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

پیش فرض پاسخ : درمورد استرالیا بیشتر بدانیم

دوستان راستش تا 1 سال پیش که دلار انقدر گرون نشده بود هدفم این بود که واسه قوف لیسانس بیام استرالیا رشته برق قدرت بخونم ولی الان تو این فکر افتادم که برم المان در رشته انرزی نو بخونم و المان تو این زمینه انرزی بادی و خورشیدی حرف اولو میزنه .ولی ته دلم همش با استرالیا هست.میخام به مقایسه بفرمایید ار همه نظر(اب وهوا رفاه اینده شغلی در امد و.......)و اینکه انرزی نو بازار کارش در استرالیا چجوریه؟مرسی خیلی دو دلم

ApplyAbroad Veteran
    qwerty123456 آواتار ها

پیش فرض پاسخ : درمورد استرالیا بیشتر بدانیم

نقل قول نوشته اصلی توسط haaaji نمایش پست ها
    دوستان راستش تا 1 سال پیش که دلار انقدر گرون نشده بود هدفم این بود که واسه قوف لیسانس بیام استرالیا رشته برق قدرت بخونم ولی الان تو این فکر افتادم که برم المان در رشته انرزی نو بخونم و المان تو این زمینه انرزی بادی و خورشیدی حرف اولو میزنه .ولی ته دلم همش با استرالیا هست.میخام به مقایسه بفرمایید ار همه نظر(اب وهوا رفاه اینده شغلی در امد و.......)و اینکه انرزی نو بازار کارش در استرالیا چجوریه؟مرسی خیلی دو دلم
    بنظرم تصمیم درستی گرفته اید، آمدن به استرالیا و تحصیل در آن بهدف گرفتن اقامت و بعد پیدا کردن شغل مرتبط در استرالیا دیگر تصمیم درستی بنظر نمیرسه. همانطور که گفتم آمدن به استرالیا بدون ویزای اقامت دائم و با ویزاهای دانشجویی(بخصوص بدون فاند) اصلاً کار عاقلانه ای نیست.(قبلش بگم بنده خودم نزدیک 2 ساله که دانشجوی مستر هستم و این تجربیات رو دارم)

به چند دلیل:

- هزینه دانشگاههای استرالیا در مقایسه با کشورهای اروپایی بسیار بالاست و این اصلاً بصرفه نیست(باتوجه به بالارفتن قیمت دلار)
    - آدم همون پول رو اگر ببره در یک کشور دیگه که مجبور نباشه هزینه زیاد برای تحصیلات بده و در اون با کیفیت بالاتر و بهتری زندگی کنه، خیلی بیشتر به نفعش هست و حال آنکه کشور مقصد برای مهاجرت بنظر من برای ما که از ایران میاییم چندان تفاوتی نمیکنه که آلمان
    باشه، یا استرالیا. چه بسا در آلمان و سایر کشورهای اروپایی هم گرفتن اقامت غیرممکن نیست.

-تحصیل در استرالیا به چه امیدی؟ ... گرفتن اقامت بعد از آن؟! حقیقت اینه که قوانین مهاجرتی تغییر کرده و بنظر میرسه دولت استرالیا بیشتر مایل باشه افرادی رو اجازه اقامت بده که تجربه و تبحر کاری داشته باشند تا تحصیلات دانشگاهی. این یعنی داشتن مدرک استرالیایی اونقدر ارزش نداره که تجربه کاری ارزش داره. اتفاقاً چندی پیش یکی از دوستان قبلاً بررسی کرده بود که اگر بخواهید برای PR اقدام کنید، از لحاظ امتیازبندی عملاً هیچ فرقی نمیکنه که دو سال تحصیل استرالیایی داشته باشی یا اینکه 1 سال سابقه کار.

-اینجا به مدرک دانشگاهی اونقدرها هم که تصور میکنید ارزش و بها داده نمیشه که به تجربه کاری شما و اینکه چقدر میتونید کاری را انجام بدهید ارزش داده میشه. بعنوان مثال اگر شما در زمینه شبکه جویای کار باشید، اگر در رزومه کاری اسم 4-5 تا مدرک Cisco را عنوان کنید، خیلی بیشتر از نوشتن یک مدرک مستر در رشته شبکه ارزش دارد. با مثلاً در آگهی های کاری اگر دقت کنید از مهارتها بیشتر نام برده میشود، تا اینکه صراحتاً اشاره شده باشد که مدرک دانشگاهی مرتبط نیاز است.

-استرالیا هزینه ها سرسام آور است. برای دانشجوی مستری که میخواهد بیاید به استرالیا درس بخواند و احتمالاً پول فقط برای تحصیلش دارد و تصمیم دارد هزینه های زندگی را با کار کردن در استرالیا تامین کند، متاسفانه بسیار سخت است، (تجربه شخصی من) سر هر کار کوچکی، باید هزینه بپردازید. اگر بعد از اتمام تحصیلات تنها بخواهید برای PR اقدام کنید، باید نهایتاً حدود 7000 دلار بپردازید. بعد از پیمودن هفت خوان رستم البته، نوشتن CDR، امتحان آیلتس 7، امتحان NAATI، آزمایشات پزشکی... (که هرکدوم اینها حدود 500 تا 1000 دلاری خرج دارند)، تغییر سیستم تقاضا EoI، ... تازه بعد از همه اینها حدود 1.5 سال طول میکشه پرونده تون بررسی بشه تا بتونید اقامت بگیرید. کجای دنیا سراغ دارید که قوانین مهاجرتی برای فارغ التحصیلان خارجی اینقدر سخت گیرانه باشند؟

-در استرالیا بدون PR کار نمیتونید پیدا کنید. اگر هم بتوانید توسط آژانسها و بیشتر قرارداری با دستمزد کم خواهد بود.

- راجع به رشته انرژی های نو، چندان اطلاعی ندارم ولی اینو میدونم که رشته پیشتازی در استرالیا هست و موقعیتهای کاری مناسبی براش هست. ولی مسلماً به تعداد IT نیست.
    برای برآوردن میزان هوشمندی یک حاکم، نخستین روش این است که ببینید چه افرادی را به دور خود گرد آورده است.

- جان ماکسول

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)