نقل قول نوشته اصلی توسط Gholnaz نمایش پست ها
سلام به هم دوستان
من میخوام برای دکترا گرایش حمل و نقل و ترافیک بخونم (یکی از گرایش های مهندسی عمرانه) اما نمیدونم چه کشوری رو انتخاب کنم؟
امریکا،کانادا، استرالیا و یا اروپا؟!
ضمنا میخام فاند کامل هم بگیرم یعنی هم برای تحصیل و هم برای اقامت و بتونم کار هم بکنم.
کسی در این مورد اطلاع و یا تجربه ای داره که در اختیار من بذاره؟
ممنون

سلام دوست عزیز
من هم رشته ام عمران هست اما اینجا به غیر از رشته شما یه مسئله خیلی میتونه توی انتخاب شما تاثیر گذار باشه و اون هم بحث اقامت هستش.قطعا برای گرفتن اقامت کشورهای کانادا و استرالیا گزینه های اول هستن چون گرفتن اقامت توی این کشورها راحتتر هستش و با توجه به اینکه چندتا از دوستان خود من و بیشتر آشنایان نزدیکم برای تحصیل و زندگی به آمریکا،کانادا و اروپا رفتن و با توجه به تجربیات اونها بهتون کانادا رو پیشنهاد میکنم.اولین مشکل توی اروپا بعد از تحصیل، پیدا کردن کار هستش که با توجه به شرایط بد اقتصادی توی اروپا و بیکاری پیدا کردن کار بسیار مشکل شده ضمن اینکه اولویت اخذ یه فرصت شغلی با سیتیزن های خودشون هستش(البته همه جا همینه) اما مزیت کانادا جمعیت نسبتا کمترش نسبت به موقعیت های شغلی موجودش هستش ضمن اینکه گرفتن اقامت توی کشورهای اروپایی ممکن سال های زیادی به طول بیانجامه و درنهایت هم موفق به اخذ اون نشید در حالی که این پروسه در کانادا به مراتب راحتتر و در زمان خیلی کوتاهتری قابل انجام هستش.