امروز بلاخره جواب ما رودادم که به سلامتی بعد از اینهمه سال هیچ کاری روی پرونده مان نکردن . ولی من دست بردار نیستم وکیلم یک شکایت تنظیم کرده که توی هفته باید برم امضا کنم تا اقدام کنه ببینیم چی میشه
امروز بلاخره جواب ما رودادم که به سلامتی بعد از اینهمه سال هیچ کاری روی پرونده مان نکردن . ولی من دست بردار نیستم وکیلم یک شکایت تنظیم کرده که توی هفته باید برم امضا کنم تا اقدام کنه ببینیم چی میشه
فایل نامبر :سپتامبر 2006
ارسال به ورشو: اوریل 2010
اپدیت مدارک :سپتامبر 2010
ارسال مدارک :دسامبر 2010
قوانین جدید مهاجرت نیروی متخصص به کانادا برای اجرا از ابتدای سال 2013 بالاخره در یکی از روزنامه های رسمی کانادا ابلاغ شد:
http://gazette.gc.ca/rp-pr/p1/2012/2.../reg2-eng.html
يكي از دوستان ما كه پروندش ٢٠٠٦ بوده و وكيلشون گفته بود كه كارشون منتفي شده براشون مديكال اومد
کد 4121 -امتیاز 70 - رسیدن مدارک به سیدنی 26 اکتبر 2009 - فایل نامبر 1 :8 ژانویه 2010 - رسیدن مدارک به دمشق می 2010 - فایل نامبر 2: با پیگیری سپتامبر 2010-ارسال به ورشو 12 دسامبر 2011 - وضعیت اینپراسس واقعی 6 فوریه
متقاضی نوامبر 2006 به روش Simplified
دریافت فایل نامبر یک ماه بعد از آن
در وضعیت In process
حوشا به سعادتشون ، ما كه به هر گروه پا مي گذاريم .........قوانين هم كه از 2013 تغيير كرده و براي ما كهنه كارها وضع خيلي خراب شده از هيچي امتياز نمي اوريم نه از سن نه از سابقه شغلي نه ارمدزك تحصيلي نه تحصيلات همسر همه چي براي ما زير و رو شده انگار ، زلزله 2013 رو از روي پرونده هاي 2007 و 2012 حدس نزديم كه ....... باز هم شكر ......يه مصلحتي هست حتما"""""""""""""گ
از 12 می 2014 در صف منتظران پاس ریکوییست....
لطفا در مورد این فایل نظرتون بدین .من که سر در نیاوردم. یکی از دوستان به من ایمیل کرد.در مورد فایل های قبل از فوریه 2008 هست
شروع پروسه در دمشق : NOV 7 2006
ترانسفر فايل به ورشو : .........
درخواست آپديت از طرف ورشو : .......
تحويل مدارك آپديت به ورشو:......
مطمئن نیستم چون یه نگاه کلی کردم برنامه وزارت مهاجرت و کل فرآیند بررسی درخواست های مهاجرت را تا قبل از 2008 به همراه همه اقدامات آفیسرها را از لحظه اول تا آخر در مورد درخواست ها توضیح میده ، مراحل مختلف و امتیاز گیری ، حتی در مورد گروه simplified هم توضیح میده باید سر فرصت بخونمش شاید از روی این سند هر کسی بتواند بفهمد که پرونده اش حذفی است یا نه
البته امیدوارم اشتباه نکرده باشم
متقاضی نوامبر 2006 به روش Simplified
دریافت فایل نامبر یک ماه بعد از آن
در وضعیت In process
درود
پرونده ی استانی من (که خودشون با توجه به دیمند بودن رشته ام و کنسلی پرونده فدرالم، کاندیدم کرده بودن) پذیرفته شده. توضیحات لازم رو در لینک روبرو نوشتم: http://www.applyabroad.org/forum/sho...l=1#post902449
سپاس
پرونده فدرال> اقدام: سپتامبر ۲۰۰۶ /بعد از شش سال کنسل شد!
پرونده آلبــرتا> کاندید: مـارچ ۲۰۱۲ / لند با ویزای کار: جون ۲۰۱۳ / اقامت دایم: ژانویه ۲۰۱۵ / شهروندی: آگوست ۲۰۱۸ [جزئیات]
علاقه مندی ها (Bookmarks)