سلام بچه اا
این فرم سفارت ب زبان انگلیسی پر کنیم ک اشکالی نداره؟
سلام بچه اا
این فرم سفارت ب زبان انگلیسی پر کنیم ک اشکالی نداره؟
همیشه با خدا درد دل کن نه با خلق خدا،و فقط به او توکل کن انگاه میبینی که چگونه قبل از اینکه خودت دست به کار شوی،خدا دست به کار شده
ربطی نداره به تاپیک.فقط واسه دوستهائی گذاشتم که خیلی استرس دارند.به خد توکل کنید
اینجا کسی برای لئوبن درخواست ویزای دانشجویی فرستاده؟
دوستان عزیز از همتون خواهش میکنم اینجارو متشنج نکنید
جواب این دوستمون فقط یک کلمه بود و اونم این بود که نه
بعد از این با نظم دادن به تاپیکها شاهد همچین مواردی نخواهیم بود
ازتون خواهش میکنم به هم احترام بزارین و نزارین پای افرادی که دوست دارن جو اینجا متشنج بشه به این فروم باز بشه
نه به کسی اخطار دادم نه کسی پستی رو پاکردم ولی از این به بعد رعایت کنید
با تشکر از همه شما سروران
مدیریت انجمن اتریش
گــــفتار نیکــــــ ***** کــــردار نیکـــــــ ***** پــــندار نیکــــــــ
***دوستان جهت تشکر از پستهای مفید کاربران انجمن ، از دکمه +/- زیر مشخصات کاربری استفاده کنید***
مطالب و سوالات غیر مرتبط با موضوع هر تاپیک به تاپیک مربوطه انتقال داده میشود
واله ما انقد با خدا درد دل کردیم که خدا از دست درد دلای ما دل درد گرفته!!
اون الا بذکر اله تطمئن القلوب تا 15 سال پیشم هنوز جواب میداد که اینترنت هنوز نیومده بود! الان امروز یه کلیک می کنی میزنه یورو 2600 تومان میری نیم ساعت دیگه میای کلیک میکنی میبینی 100 تومن رفت روش!! خدا وکیلی خودت بگو رگای قلبمون کیپ نشه شاهکاره! آرامش پیشکش!!
ما هم گفتیم در تغییر فضای متشنج و کشت و کشتاری که در صفحات قبل رخ داد سهیم باشیم!!![]()
میگم یه سوال ارزی. البته ببخشید که هیچ ربطی به این تاپیک نداره. توی تاپیک ارز هم مطرح شده منتها میخوام ببینم از دوستان اینجا کسی تونسته با همون نامه ی پذیرش اولیه (وقتی مدرک زبان نداری و قاعدتا برای همه هم در این حالت ذکر میشه که دانشجو ی مشروط میشی) ارز بگیره یا نه اصلا باید دست سردمونو بذاریم رو دل گرممونو بریم پی بازیمون؟!! و ارز بی ارز و مثل یک مرد میروی بازار آزاد؟!!
میشه اگه کسی از دوستان گرفته یه قوت قلبی بده؟!!
هی وای!! خدایا غلط کردم!! تو پست قبلی کفر گفتم بعد رفتم تاپیک ارز و خوندم و تو مشت محکمی کوفتاندی بر کله ام!! کجایی؟! بیا! الغوث الغوث!!![]()
با سلام
دوست عزیز گذشت دیگه اون زمون الان دیگه خیلی حرفه ای شدند .
نه دوست عزیز نمیشه دیگه ارز دانشجویی بگیری فقز باید همون 6 ماه اول بشینی زبان رو بخونی تا دانشجوی رسمی بشی و بعد از اون میتونی اقدام کنی الته اگه تا اون موقع ارزی مونده باشه.
منم امروز مثل یک مرد رفتم بازار و یورو 2850 گرفتم .
یکی از دوستان که امریکا درس میخونه میگفت اینجا دانشجوهای عربستانی ارز بلا عوض میگیرن از دولتشونما داریم پول ارزی که لازم داریم رو میدیم اینا ناز میکنن .
توی قسمت مدارک برای گرفتن ویزا بخش دوم که کپی هاست
نوشته شده کپی پذیرش دانشگاه ( باید از طریق پست به دستتون رسیده باشه )
الان دسته من فقط یه دو صفحه از دانشگاه اتریشه که توش نوشته پذیرشت موافقت شده کپی ندارم که
مگه همینو نباید ببرم کپی بگیرم پست برام بفرسته دیگه چه صیغه ایه؟؟؟
من از سرزمین آه آمده ام، سرزمین اندوه های بسیار
علاقه مندی ها (Bookmarks)