صفحه 31 از 34 نخستنخست ... 2122232425262728293031323334 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 301 تا 310 , از مجموع 340

موضوع: آرشیو شده : هزینه تحصیل و زندگی در استرالیا ( تا سال 2012 )

Member
    رشته و دانشگاه
    PhD in International Business Law - Australia

پیش فرض پاسخ : هزینه تحصیل و زندگی در استرالیا

با این نوسانات تو گاو صندوقت نگهش داری تا سال بعد سود ۱۰۰٪ تضمینی میگیری
    نقل قول نوشته اصلی توسط saharrrrrrr نمایش پست ها
    دوستان با توجه به توضیحاتی که دادین با این مبلغ (40000$) در مدت یک سال چه کاری انجام بدم بهتره؟؟؟

Member
    رشته و دانشگاه
    Alumni : The University of Melbourne - Mechanical Engineering - Biomechanics

سلام

ببخشید که دیر جوابتون رو میدم. مقداری سرم شلوغ هست. سوالاتتون رو چند تا چند تا هم بپرسید من میتونم جواب بدم.

دوچرخه دست دوم و از نوع مرغوب احتمالا 300$ گیرتون بیاد. از این ارزونتر هم زیاده ولی باور کنید نمی ارزه و زود خراب میشه. گرچه امکانش هم زیاده که دوچرخه ای که معمولا 300 تا هست رو یکنفر بخواد ارزونتر بفروشه، مثلا چون سریع میخواد اسباب کشی کنه.

سود بانک فکر کنم 3.5% در سال باشه. البته تا 5 و حتی 6 هم ممکنه بگیرید ولی شرایطش فرق میکنه و بلند مدت تر میشه. اگه از بورس سر در بیارید، که خوب یکی مثل من سر در نمیاره، بیشتر هم میتونید درآمد داشته باشید

کلاس زبان هم اینجا زیاده. ولی دانشگاها خودشون دوره زبان برای دانشجوها میگذارن. اما هزینه اش هم کم نیست، هفته ای 300$ تقریبا میشه. واسه همین اگه توی ایران فرصت داشته باشید و کلاس فشرده برید فکر کنم که به صرفه تر باشه. حالا دیگه نمیدونم با این افزایش قیمت ها کلاس زبان چجوری شده.

فکر نمیکنم اجازه داشته باشم که اینجا بیشتر از این در مورد کلاسها بنویسم، بیشترش رو براتون پیغام میفرستم. همینطور در مورد دوچرخه

نقل قول نوشته اصلی توسط sshadi2012 نمایش پست ها
    ممنون دوست عزيز به خاطر پاسخ خوبتون
    سوالات زيادي دارم در مورد زندگي اونجا
    فكر كنم كم كم بپرسم بهتر باشه
    قيمت يه دوچرخه اونجا چنده؟
    اگه اونجا پول توي بانك بذاريم ماهيانه چقدر سود بهش تعلق ميگيره؟
    توي geelong كلاس زبان خوب براي مهاجرها و دانشجوها هست؟ هزينه ش چقدره؟

Member hoomi_mcitp آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Master of Network Systems - Swinburne University of Technology

دوستان الان وضعیت فرستادن پول از ایران به استرالیا چجوریه؟ راحت میشه پول فرستاد از طریق حواله؟ راه هایی که میشه پول فرستاد چجوریاس؟ من شنیدم یک سری فروشگاه ایرانی تو استرالیا هستند که دلار میدن و معادل ریالیشو تو ایران از یکسری صرافی های طرف خودشون پرداخت می کنیم. این درسته؟
    سابکلس 573 استرالیا : لاج پرونده: 19 مارچ - فایل نامبر : 24 مارچ - مدیکال 7 آپریل - تاریخ انجام مدیکال 15 آپریل -تاریخ گرنت ویزا : 1 می
    ارسال مدارک کبک : می 2011 فایل نامبر کبک : آگوست 2011! در انتظار مصاحبه
    آیلتس آکادمیک 7.5 ،TCFQ : B1 ,C1

Member m_qashqai آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Earth and planetary sciences, Macquarie University

نقل قول نوشته اصلی توسط hoomi_mcitp نمایش پست ها
    دوستان الان وضعیت فرستادن پول از ایران به استرالیا چجوریه؟ راحت میشه پول فرستاد از طریق حواله؟ راه هایی که میشه پول فرستاد چجوریاس؟ من شنیدم یک سری فروشگاه ایرانی تو استرالیا هستند که دلار میدن و معادل ریالیشو تو ایران از یکسری صرافی های طرف خودشون پرداخت می کنیم. این درسته؟
    صرافی هایی هستند که با استرالیا کار میکنند برات پیغام خصوصی میدم
    God does not play dice
    Albert Einstein

Member hoomi_mcitp آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Master of Network Systems - Swinburne University of Technology

نقل قول نوشته اصلی توسط m_qashqai نمایش پست ها
    صرافی هایی هستند که با استرالیا کار میکنند برات پیغام خصوصی میدم
    مرسی دوست من. منتظرم
    سابکلس 573 استرالیا : لاج پرونده: 19 مارچ - فایل نامبر : 24 مارچ - مدیکال 7 آپریل - تاریخ انجام مدیکال 15 آپریل -تاریخ گرنت ویزا : 1 می
    ارسال مدارک کبک : می 2011 فایل نامبر کبک : آگوست 2011! در انتظار مصاحبه
    آیلتس آکادمیک 7.5 ،TCFQ : B1 ,C1

سلام دوستان
    من 150 میلیون تومان کل پولی هست که می تونم واسه دانشگاهم مقطع فوق هزینه کنم
    می شه بهم بگید از پس هزینه های کدوم یکی از گزینه های زیر بر خواهم اومد؟ لطفا هزینه های زندگی رو هم یا توجه به تجربتون در نظر بگیرید
    و در آخر آیا ارزش اینهمه هزینه رو داره؟ با این هدف که بتونم بدش بمونم

1) از Australian National uni پذیرش گرفتم بدون فاند (Indicative Tuition Cost:A$28,677.60 (per year در Canberra برای Master
    2) از دانشگاه Macquarie بدون فاند AU$31,520 in first year در Sydney برای Master
    3) از دانشگاه Sydney بدون فاند Tuition Fees per Annum: $24,120.00 برای Graduate Diploma in Information Technology

متشکرم

Member
    رشته و دانشگاه
    PhD in International Business Law - Australia

اگر حداقل ۳ سال سابقه کار با بیمه داری. اگر ایلتس ۷ در همه اسکیل ها داری ( و یا حداقل بعد از دو سال میدونی که حتما میگیری) و اگر رشتت در لیست sol هست به نظر من میارزه هزینه بکنی برای گزینه سوم. گزینه اول دانشگاه خیلی خوب و معتبریه ولی در یک شهر کاملا کسل کننده واقع شده. گزینه دوم اصلا در حد قیمتش و دو گزینه دیگه نیست. گزینه سوم هم قیمتش هم اعتبارش ایده اله. ولی یه سوال. مطمینی که مستر دانشگاه سیدنی این قیمته. چون من ۲۰۱۰ در رشته خودم که از رشته شما ارزونتر هست در همه جای دنیا چک کردم , دانشگاه سیدنی سالی ۳۲۰۰۰ دلار بود. یه چک بکن دوباره.
    نقل قول نوشته اصلی توسط sadafjavadian نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من 150 میلیون تومان کل پولی هست که می تونم واسه دانشگاهم مقطع فوق هزینه کنم
    می شه بهم بگید از پس هزینه های کدوم یکی از گزینه های زیر بر خواهم اومد؟ لطفا هزینه های زندگی رو هم یا توجه به تجربتون در نظر بگیرید
    و در آخر آیا ارزش اینهمه هزینه رو داره؟ با این هدف که بتونم بدش بمونم

1) از Australian National uni پذیرش گرفتم بدون فاند (Indicative Tuition Cost:A$28,677.60 (per year در Canberra برای Master
    2) از دانشگاه Macquarie بدون فاند AU$31,520 in first year در Sydney برای Master
    3) از دانشگاه Sydney بدون فاند Tuition Fees per Annum: $24,120.00 برای Graduate Diploma in Information Technology

متشکرم

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط saharrrrrrr نمایش پست ها
    دوست عزیز منم چندتا سوال داشتم که اگه جواب بدی ممنون میشم...
    1)اگه اونجا پول توي بانك بذاريم ماهيانه چقدر سود بهش تعلق ميگيره؟
    2)کلا اگه مباغی مثلا 40000 دلار داشته باشیم 1 سال چی کار کنیم که سود بهش تعلق بگیره؟
    3)درباره رفت و آمد با اتوبوس و مترو من شنیدم یه کارتی هست برای اونایی که زیاد استفاده می کنن که کمتر میشه هزینه مثلا برای هر سری 4-5 دلار...شما خبر دارین؟
    در مورد دوتا سوال اولتون،همونکه بچه ها گفتن فک میکنم درسته
    در مورد سوال آخر، آره یه بلیط هایی هست، ولی مدت داره یعنی ظرف یه هفته باید همشو استفاده کنین، فک کنم حدود 40 دلار میدین بلیط نامحدود مترو میخرین هرچند بار بخوای در طول هفته سوار میشین ولی دیگه واسه هفته بعد شرمنده، یکی دیگه باید بخرین. تا اونجا که من میدونم اینه، کلا اینا جایی نمیخوابن که آب و اینا.

ApplyAbroad Hero OMID-313 آواتار ها

سلام دوستان
    من به نتایج پذیرش که نگاه میکردم ، اکثر بچه های دکتری استرالیا فاند حدود 24000 - 27000 گرفتن ( البته بعد از tuition waive )
    آیا این مقدار عرف هست برای دکتری در استرالیا !؟
    و دیگه اینکه از این مقدار مالیات یا بیمه هم کسر میشه !؟
    این پول کفاف زندگی متاهلی را میده !؟
    .You can either have results or excuses; not both

ApplyAbroad Veteran
    vahid.chem آواتار ها

این مقدار ها عرف هست چون هزینه ها در استرالیا تقرببا 2 برابر هزینه آمریکا و کانادا و خیلی از کشور های اروپایی هست.
    در مورد بیمه هم باید بگم که بستگی به نوع اسکالر شیپ داره بعضی ها شامل بیمه میشن و بعضی ها نه.
    در مورد زندگی متاهلی اطلاعی ندارم. موفق باشی
    نقل قول نوشته اصلی توسط Omid_Adljuy نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من به نتایج پذیرش که نگاه میکردم ، اکثر بچه های دکتری استرالیا فاند حدود 24000 - 27000 گرفتن ( البته بعد از tuition waive )
    آیا این مقدار عرف هست برای دکتری در استرالیا !؟
    و دیگه اینکه از این مقدار مالیات یا بیمه هم کسر میشه !؟
    این پول کفاف زندگی متاهلی را میده !؟

.Success is to get what you want,Luck is to keep what you get

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)