سلام
ببخشید که دیر جوابتون رو میدم. مقداری سرم شلوغ هست. سوالاتتون رو چند تا چند تا هم بپرسید من میتونم جواب بدم.
دوچرخه دست دوم و از نوع مرغوب احتمالا 300$ گیرتون بیاد. از این ارزونتر هم زیاده ولی باور کنید نمی ارزه و زود خراب میشه. گرچه امکانش هم زیاده که دوچرخه ای که معمولا 300 تا هست رو یکنفر بخواد ارزونتر بفروشه، مثلا چون سریع میخواد اسباب کشی کنه.
سود بانک فکر کنم 3.5% در سال باشه. البته تا 5 و حتی 6 هم ممکنه بگیرید ولی شرایطش فرق میکنه و بلند مدت تر میشه. اگه از بورس سر در بیارید، که خوب یکی مثل من سر در نمیاره، بیشتر هم میتونید درآمد داشته باشید
کلاس زبان هم اینجا زیاده. ولی دانشگاها خودشون دوره زبان برای دانشجوها میگذارن. اما هزینه اش هم کم نیست، هفته ای 300$ تقریبا میشه. واسه همین اگه توی ایران فرصت داشته باشید و کلاس فشرده برید فکر کنم که به صرفه تر باشه. حالا دیگه نمیدونم با این افزایش قیمت ها کلاس زبان چجوری شده.
فکر نمیکنم اجازه داشته باشم که اینجا بیشتر از این در مورد کلاسها بنویسم، بیشترش رو براتون پیغام میفرستم. همینطور در مورد دوچرخه
دوستان الان وضعیت فرستادن پول از ایران به استرالیا چجوریه؟ راحت میشه پول فرستاد از طریق حواله؟ راه هایی که میشه پول فرستاد چجوریاس؟ من شنیدم یک سری فروشگاه ایرانی تو استرالیا هستند که دلار میدن و معادل ریالیشو تو ایران از یکسری صرافی های طرف خودشون پرداخت می کنیم. این درسته؟
سابکلس 573 استرالیا : لاج پرونده: 19 مارچ - فایل نامبر : 24 مارچ - مدیکال 7 آپریل - تاریخ انجام مدیکال 15 آپریل -تاریخ گرنت ویزا : 1 می
ارسال مدارک کبک : می 2011 فایل نامبر کبک : آگوست 2011! در انتظار مصاحبه
آیلتس آکادمیک 7.5 ،TCFQ : B1 ,C1
سابکلس 573 استرالیا : لاج پرونده: 19 مارچ - فایل نامبر : 24 مارچ - مدیکال 7 آپریل - تاریخ انجام مدیکال 15 آپریل -تاریخ گرنت ویزا : 1 می
ارسال مدارک کبک : می 2011 فایل نامبر کبک : آگوست 2011! در انتظار مصاحبه
آیلتس آکادمیک 7.5 ،TCFQ : B1 ,C1
سلام دوستان
من 150 میلیون تومان کل پولی هست که می تونم واسه دانشگاهم مقطع فوق هزینه کنم
می شه بهم بگید از پس هزینه های کدوم یکی از گزینه های زیر بر خواهم اومد؟ لطفا هزینه های زندگی رو هم یا توجه به تجربتون در نظر بگیرید
و در آخر آیا ارزش اینهمه هزینه رو داره؟ با این هدف که بتونم بدش بمونم
1) از Australian National uni پذیرش گرفتم بدون فاند (Indicative Tuition Cost:A$28,677.60 (per year در Canberra برای Master
2) از دانشگاه Macquarie بدون فاند AU$31,520 in first year در Sydney برای Master
3) از دانشگاه Sydney بدون فاند Tuition Fees per Annum: $24,120.00 برای Graduate Diploma in Information Technology
متشکرم
اگر حداقل ۳ سال سابقه کار با بیمه داری. اگر ایلتس ۷ در همه اسکیل ها داری ( و یا حداقل بعد از دو سال میدونی که حتما میگیری) و اگر رشتت در لیست sol هست به نظر من میارزه هزینه بکنی برای گزینه سوم. گزینه اول دانشگاه خیلی خوب و معتبریه ولی در یک شهر کاملا کسل کننده واقع شده. گزینه دوم اصلا در حد قیمتش و دو گزینه دیگه نیست. گزینه سوم هم قیمتش هم اعتبارش ایده اله. ولی یه سوال. مطمینی که مستر دانشگاه سیدنی این قیمته. چون من ۲۰۱۰ در رشته خودم که از رشته شما ارزونتر هست در همه جای دنیا چک کردم , دانشگاه سیدنی سالی ۳۲۰۰۰ دلار بود. یه چک بکن دوباره.
در مورد دوتا سوال اولتون،همونکه بچه ها گفتن فک میکنم درسته
در مورد سوال آخر، آره یه بلیط هایی هست، ولی مدت داره یعنی ظرف یه هفته باید همشو استفاده کنین، فک کنم حدود 40 دلار میدین بلیط نامحدود مترو میخرین هرچند بار بخوای در طول هفته سوار میشین ولی دیگه واسه هفته بعد شرمنده، یکی دیگه باید بخرین. تا اونجا که من میدونم اینه، کلا اینا جایی نمیخوابن که آب و اینا.
سلام دوستان
من به نتایج پذیرش که نگاه میکردم ، اکثر بچه های دکتری استرالیا فاند حدود 24000 - 27000 گرفتن ( البته بعد از tuition waive )
آیا این مقدار عرف هست برای دکتری در استرالیا !؟
و دیگه اینکه از این مقدار مالیات یا بیمه هم کسر میشه !؟
این پول کفاف زندگی متاهلی را میده !؟
.You can either have results or excuses; not both
.Success is to get what you want,Luck is to keep what you get
علاقه مندی ها (Bookmarks)