صفحه 32 از 34 نخستنخست ... 22232425262728293031323334 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 311 تا 320 , از مجموع 340

موضوع: آرشیو شده : هزینه تحصیل و زندگی در استرالیا ( تا سال 2012 )

Member
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering

پیش فرض پاسخ : هزینه تحصیل و زندگی در استرالیا

نقل قول نوشته اصلی توسط Omid_Adljuy نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من به نتایج پذیرش که نگاه میکردم ، اکثر بچه های دکتری استرالیا فاند حدود 24000 - 27000 گرفتن ( البته بعد از tuition waive )
    آیا این مقدار عرف هست برای دکتری در استرالیا !؟
    و دیگه اینکه از این مقدار مالیات یا بیمه هم کسر میشه !؟
    این پول کفاف زندگی متاهلی را میده !؟
    يك مقداري هميشه هست كه تو كل استراليا (واسه هر سالي) تو دانشگاهها ثابته. به عنوان مثال؛ 23728 دلار واسه سال 2012. مازاد بر اين را با اسم هاي مختلف، مثلا Net Top ... ميدن كه اين تو هر دانشگاهي متفاوته. اين پولها همشون Tax Free هستن. وبستگي به اين داره كه شما چطور زندگي كني.
    آنكه پرنقش زد اين دايره مينايي كس ندانست كه در گردش پرگار چه كرد

ApplyAbroad Hero OMID-313 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط iman1718 نمایش پست ها
    يك مقداري هميشه هست كه تو كل استراليا (واسه هر سالي) تو دانشگاهها ثابته. به عنوان مثال؛ 23728 دلار واسه سال 2012. مازاد بر اين را با اسم هاي مختلف، مثلا Net Top ... ميدن كه اين تو هر دانشگاهي متفاوته. اين پولها همشون Tax Free هستن. وبستگي به اين داره كه شما چطور زندگي كني.
    خیلی ممنون از راهنمایی
    یه سوال : مازاد بر اون مقداری که گفتین را کی میده !؟ و به چه عواملی بستگی داره !؟
    .You can either have results or excuses; not both

ApplyAbroad Veteran
    vahidet آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Western Australia

خیلی ممنون از راهنمایی
    یه سوال : مازاد بر اون مقداری که گفتین را کی میده !؟ و به چه عواملی بستگی داره !؟
    این مقدار اضافه رو خود دانشگاه میده و معمولا بستگی به منابع مالی هر دانشگاه یا دانشکده داره.

نقل قول نوشته اصلی توسط vahidet نمایش پست ها
    این مقدار اضافه رو خود دانشگاه میده و معمولا بستگی به منابع مالی هر دانشگاه یا دانشکده داره.
    خیلی ممنون
    1) با این مقدار فاند باید شهریه را هم خودمون بدیم !؟
    2) در شهرهایی مثل ملبورن و استرالیا هزینه زندگی معمولی و متاهلی تقریبا چقدره !؟

ApplyAbroad Hero abola آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Food Science & Technology - University of Otago

بعد از گرفتن ویزا شهریه ترم اول و دپوزیت و بیمه را چطوری به حساب دانشگاه میریزیم ؟ آیا مسئولی در دانشگاه هست که برای شماره حساب هماهنگ می کنیم؟ یا در وب سایت دانشگاه توضیح داده شده؟
    CSQ: 15 Feb 2011 * F.F: 16 Feb 2011 * Update: 10 April 2013 * Medical : 18 Sep 2013 * Pass Request: 27 Oct 2013 * Landing: 29 Dec 2013

خیلی ممنون
    1) با این مقدار فاند باید شهریه را هم خودمون بدیم !؟
    2) در شهرهایی مثل ملبورن و استرالیا هزینه زندگی معمولی و متاهلی تقریبا چقدره !؟
    کسی از دوستان در مورد این سوال نظری نداره !؟

Member alihagh آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering-The Univerity of Melbourne

کسی از دوستان در مورد این سوال نظری نداره !؟
    Hi

1- No. the Tuition is waived
    2- It exactly depends on your yearn for expending money, but typically a couple needs between 1700 to 2000 AUD to have a nice life condition

Member
    رشته و دانشگاه
    PhD in International Business Law - Australia

آقا ما همچین زندگی نایسی هم نداریم ولی هزینه هامون برا ی دو نفر اونهم تو بریزبین که حدود ۲۰٪ از سیدنی و ملبورن ارزونتره حد اقل ماهی ۲۵۰۰ دلار هست. شما چطوری حساب کردی که شد ۱۷۰۰تا ۲۰۰۰. چند تا مثال میزنم. شاید واقعا من مشکل دارم تو مخارج

اجاره ماهی ۱۵۵۰( هفته ای ۳۷۵) یک دو خوابه خیلی معمولی و در یک جای شلوغ
    قبض برق و گاز برای سه ماه ۳۵۰ دلار ( بگو ماهی ۱۰۰ دلار)
    موبایل و اینترنت ماهی ۱۰۰ دلار
    بنزین و حمل نقل ماهیانه ۲۰۰ دلار
    گوشت و مرغ- ماهیانه ۱۵۰ دلار
    خورد و خوراک غیره- ماهیانه ۲۰۰ دلار
    دارو , پوشاک و تفریح و ماهی یک بار رستوران معمولی و مایحتاج ضروری ماهی ۱۵۰ دلار

اتفاقات غیره منتظره مثل سرویس ۶ ماه یکبار ماشین, خرابی ماشین موبایل کامپیوتر, مسافرت های ناخواسته و سفر به ایران رو هم اصلا در این هزینه ها حساب نکردم( در این ۲۰ ماه چیزی حدود ۵۰۰۰ دلار که میشه ماهی ۲۵۰ دلار هزینه کردم)

حالا شما بفرمایید چطور میشه با این هزینه هایی که من ۱.۵ سال هست دارم باهاش دست و پنجه نرم میکنم با ۱۷۰۰ دلار میشه زندگی نایسی داشت اونهم در ملبورن و سیدنی که دانشجو کانسشن نداره (ولی در بریزبین داره) و بنزین و خیلی چیزای دیگه گرونتره
    نقل قول نوشته اصلی توسط alihagh نمایش پست ها
    Hi

1- No. the Tuition is waived
    2- It exactly depends on your yearn for expending money, but typically a couple needs between 1700 to 2000 AUD to have a nice life condition

Member alihagh آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering-The Univerity of Melbourne

نقل قول نوشته اصلی توسط Sabokkbal نمایش پست ها
    آقا ما همچین زندگی نایسی هم نداریم ولی هزینه هامون برا ی دو نفر اونهم تو بریزبین که حدود ۲۰٪ از سیدنی و ملبورن ارزونتره حد اقل ماهی ۲۵۰۰ دلار هست. شما چطوری حساب کردی که شد ۱۷۰۰تا ۲۰۰۰. چند تا مثال میزنم. شاید واقعا من مشکل دارم تو مخارج

اجاره ماهی ۱۵۵۰( هفته ای ۳۷۵) یک دو خوابه خیلی معمولی و در یک جای شلوغ
    قبض برق و گاز برای سه ماه ۳۵۰ دلار ( بگو ماهی ۱۰۰ دلار)
    موبایل و اینترنت ماهی ۱۰۰ دلار
    بنزین و حمل نقل ماهیانه ۲۰۰ دلار
    گوشت و مرغ- ماهیانه ۱۵۰ دلار
    خورد و خوراک غیره- ماهیانه ۲۰۰ دلار
    دارو , پوشاک و تفریح و ماهی یک بار رستوران معمولی و مایحتاج ضروری ماهی ۱۵۰ دلار

اتفاقات غیره منتظره مثل سرویس ۶ ماه یکبار ماشین, خرابی ماشین موبایل کامپیوتر, مسافرت های ناخواسته و سفر به ایران رو هم اصلا در این هزینه ها حساب نکردم( در این ۲۰ ماه چیزی حدود ۵۰۰۰ دلار که میشه ماهی ۲۵۰ دلار هزینه کردم)

حالا شما بفرمایید چطور میشه با این هزینه هایی که من ۱.۵ سال هست دارم باهاش دست و پنجه نرم میکنم با ۱۷۰۰ دلار میشه زندگی نایسی داشت اونهم در ملبورن و سیدنی که دانشجو کانسشن نداره (ولی در بریزبین داره) و بنزین و خیلی چیزای دیگه گرونتره

Hi

For example, the following accommodation is a place which provides a double bed studio for just almost 1200 per month if you have one-year contract. Besides, it offers a free shuttle bus to Melbourne Uni and RMIT and, therefore, no need for paying extra money. Moreover, all bills are included and no more money for bills.

http://www.lestudent8.com/rates-bookings.htm

The expenditures for foods do not exceed more that 300 AUD for a couple

In my estimation the car and its requirement is not included

so, till now, 1200+300=1500

The internet and mobile will not exceed 100 AUD per month

So, 1500+100=1600

And in previous post I said 1700 to 2000 is enough...So, could you please tell me what wrong with my estimation is?... I

All in all, as I mentioned in previous post, it completely depends on your yearn for expending money... yes.. the most portion of your expenditure in Australia especially Melbourne and Sydney is your accommodation and if you cannot find a good one with reasonable price it makes the situation tougher and you may pay 1400 to 1600 $ for a couple accommodation

However, if you think "nice" life is not a good definition here I can change it into a "Ta hodoodi RezayatBakhsh" life condition
    ویرایش توسط alihagh : October 26th, 2012 در ساعت 03:21 PM

Member
    رشته و دانشگاه
    PhD in International Business Law - Australia

دوست عزیز من فکر میکنم شما مجرد هستید. به نظرم اگر با چند نفر متاهل صحبت کنید یک مقدار امار واقعی تر از خالی بودن این واحد های دانشجویی و هزینه خورد و خوراک و اتفاقات غیر منتظره به شما خواهند داد.به عنوان مثال ۳۰۰ دلار هزینه خورد و خوراک برای دو نفر واقعا یک رقمی هست که جای تعجب داره مگر اینکه دیگه اون زندگی "تا حدودی رضایت بخش"رو فراموش کنید و شروع کنید به مجاهدت. امیدوارم من رو ببخشید ولی خواهش میکنم با این امار و ارقام مجردی و اون سایتی که اگر ایمیل بزنید محال ممکن هست که جای خالی داشته باشه, باعث توهم دیگران و گمراهیشون نشیم. حالا دوستان متاهل دیگه هم لطف کنن یه خورده از هزینه هاشون بگن ببینیم واقعا دو نفر ۳۰۰ دلار در ماه هزینه کل خورد و خوراکشون میشه و ایا همه با شاتل میرن دانشگاه و ایا متاهلی هم هست که اینجا ۱۲۰۰ دلار هزینه جا میده اونهم با تمام هزینه های جانبی یا ما مشکل داریم و باید یک مقدار هزینه ها رو جمع و جور کنیم
    نقل قول نوشته اصلی توسط alihagh نمایش پست ها
    Hi

For example, the following accommodation is a place which provides a double bed studio for just almost 1200 per month if you have one-year contract. Besides, it offers a free shuttle bus to Melbourne Uni and RMIT and, therefore, no need for paying extra money. Moreover, all bills are included and no more money for bills.

http://www.lestudent8.com/rates-bookings.htm

The expenditures for foods do not exceed more that 300 AUD for a couple

In my estimation the car and its requirement is not included

so, till now, 1200+300=1500

The internet and mobile will not exceed 100 AUD per month

So, 1500+100=1600

And in previous post I said 1700 to 2000 is enough...So, could you please tell me what wrong with my estimation is?... I

All in all, as I mentioned in previous post, it completely depends on your yearn for expending money... yes.. the most portion of your expenditure in Australia especially Melbourne and Sydney is your accommodation and if you cannot find a good one with reasonable price it makes the situation tougher and you may pay 1400 to 1600 $ for a couple accommodation

However, if you think "nice" life is not a good definition here I can change it into a "Ta hodoodi RezayatBakhsh" life condition

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)