اسال مدارك به دفتر كبك تير 89, فايل نامبر كبك Sept 2010 ,مصاحبه April 14 ,فايل نامبر فدرال 18 آوريل 2011 ==دریافت آپدیت از پاریس 15 آوریل 2013==دریافت آپدیت توسط پاریس 25 آوریل ==IN PROCESS در سایت از 17 می 2013
سلام دوست عزیز لطفاًبه لینک زیر و کادر زرد رنگ دوم که تاریخ فرم جدید با بارکد اجباری شده نگاه کنید(18جولای 2011)من نمی دونم شما چه جوری آپریل از فرمimm0008ستفاده کردید شاید هم من دارم اشتباه می کنم
http://www.cic.gc.ca/english/informa...ns/skilled.asp
اصلا علائمي از حيات در سفارت هست؟
سي اس کيو : 05 دسامبر 2010..فايل فدرال: 06 دسامبر 2010..آپديت از پاريس: 21 مي 2013..رسيد آپديت: 28 مي 2013..مديکال: 26 اگوست 2013..رسيد مديکال: 03 سپتامبر 2013..پاس ريکويست: 04 دسامبر 2013

افیسر ها اهل ترکیه هستند؟
فاصله زمانی 4 ماهه که گفتند با سفارت تماس نگیریم کی تموم میشه بالاخره؟
اگه بخوان هر دفعه اینقدر فاصله بندازن بین ارسال آپدیت و مدیکال که بیچاره میشیم 2 سال دیگه هم به پرونده های 2011 نمیرسن که! تازه ارسال آپدیت اینقدر طول میکشه وای به حال مدیکال و ویزا که چقدر هم برای اونا باید صبر کنیم. به حرف آسونه اما چقدر دیگه باید انتظار کشید از این کلمه انتظار متنفرم!
ویرایش توسط jullien : October 30th, 2012 در ساعت 03:26 PM

واقعا عجیبه !!!!!!
تعطیلات که تموم شده . چرا هیچ خبری نیست ؟
برای کسایی که کار نمی کنن ، تعطیل با غیر تعطیل فرقی نداره !!!!!!!! فقط حیف ما ایرانیها که اینقدر بی ارزش شدیم !!!
میدونم که خیلی از این حرفا که دارم میزنم از روی نا امیدی و انتظار بیش از حدّه واسه اومدن بیرون از جایی که الان دلم واسعش میتپه بد از ۳ سال ندیدنش ولی شاید یه ذره به ما که اینجا هستیم و خیلی داریم انتظار میکشیم کمکی کنه. روزی که از ایران اومدم بیرون، مطمئن بودم که همچی عالی میشه و به خاطره توانایی هام خیلی موفق خواهم بود. اومدم کشوری با زبان انگلیسی و انگلیسیم توی مصاحبه ۱۲ بود و این یعنی فول.... اومدم و این چیزیه که بعد از ۳ سال میخوام بهتون بگم، با انگلیسی فول اینجا باز من زبان رو یکی از اصلیترین دلایلی میدونم که شغلم خیلی به اون عالی ایی که فکر میکردم نیست. حسّ اینکه میخوای تو جلسات چیزی بگی ولی نمیتونی بگی، حسّ اینکه خیلی چیزارو میدونی ولی نمیتونی شبیه خودشون با جک و اصطلاحات خاص بگی.... اینا سخته ولی یه راه واسشون هست، قویتر کردن زبان و شناخته شدید فرهنگ. من از این میترسم که بعد از ۳ سال جا افتادن که تا سال بد که کار کبک بشه میشه ۴ سال باز باید برم یه جای دیگه با یه فرهنگ دیگه و زبان اصلی دیگه... ولی ترس کمکی نمیکنی، فقط زبان خوندن و مطالعه راجع به جایی که میخوایم بریم کمک میکنه. کار رو هم خیلیها میگن از اینجا بگردید، ولی اینا همش حرف، تا نری اونجا تا نتورک نزنی نمیتونی کار پیدا کنی این رو با اطمینان ۱۰۰ درصد میگم مگر برای رشتهٔ خاص و کار خاص و کمی شانس. نکتهٔ خیلی مهم دیگه اینکه از اینجا و هیچ جای دیگه مدینهٔ فاضله نسازین، از کار کردن و زمان بندی و این همه تخیرشون هممون دیگه فهمیدیم که هم چین جای ارگانیزه هم نمیریم.... همهجا بی انضباطی هست، همه جا آدم بد هست، همهجا بی قانونی هست، ولی خوب چاله رو به چه ترجیح دادن و ۳ یا ۴ پل بالا رفتن دیگه.... با این دید نیاید که واو میرمو همچی مثل بهشت.... نه نیست.... بعد از ۳ سال میگم که نه نیست، و خیلی وقتا شاید واسه ما به عنوانه ایرانی تحصیلکرده بهتره تو ایران باشیم تا اینکه جای دیگه جون بکنیم و ستیل یه خارجی با هوش ولی لول ۲ محسوب بشیم.... بعضی وقتا البته نه الان با این وضعیت اقتصادی و اجتماعی ایران.... فقط امید داشته باشید. من که کل زندگیم کم کم داره آب میشه، ولی خواستم فقط بگم ما یه کامیونیتی هستیم که باید دست هم رو بگیریم و رشد کنیم. استرس ایجاد کردن و توهین و مسخره کردن و حسادت کاری پیش نمیبره..... شاید امروز اینرو بگم و فردا یا یه ساعت دیگه خودم پر باشم از سیاهی و نا امیدی ولی دوست داشتم باهاتون حرف بزنم، به عنوانه یه ایرانی که ۳ سال ایران رو ندیده، و شاید بدش نمیاد یه ذره وضعیت اقتصادی خوب شه و برگرده همونجا زندگی کنه و کل پرونده مهاجرت رو تو مغزش ببنده....
دقیقا همینه. چند شب پیش داشتم تاپیک دیگه ای رو در همین فروم میخوندم وقتی که از شدت خستگی خوابم گرفت وحشت (عین همین عبارتی که براتون نوشتم دقیقا وحشت) کردم از این تصمیم مهاجرت خودم. واقعا چند درصد آماده مهاجرت هستیم؟ من با شجاعت اعتراف میکنم که کمتر از 30 درصد. منی که یه پسر 3 ساله دارم و مسئولیت ایشون و همسرم هم بعهده منه. دوستان صحبتهای این دوست عزیزمون اینجا و سایر دوستان با وضع مشابه ایشون در جاهای دیگه فقط یه حقیقت رو میرسونه از زمان باقیمانده استفاده کنیم. به قول فرانسویها: کسی که اندرز ارزونی رو از دست بده، پشیمونی رو به قیمت گزافی میخره.
بهرحال من که دیگه برای مدیکال انتظار نمیکشم میدونم در زمان درست خودش دستم میرسه.
ارادتمند همه
تقدیر ، تقویم انسانهای عادیست و تغییر ، تدبیر انسانهای عالیست.
علاقه مندی ها (Bookmarks)