صفحه 1079 از 2683 نخستنخست ... 7957997910291069107010711072107310741075107610771078107910801081108210831084108510861087108810891129117915792079 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 10,781 تا 10,790 , از مجموع 26822

موضوع: مدت زمان انتظار از دریافت فایل نامبر فدرال تا مدیکال

Member ShapourMahaei آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی کامپیوتر- نرم افزار دانشگاه آزاد مشهد

پیش فرض پاسخ : مدت زمان انتظار از CSQ تا مدیکال (کبک)

تاریخ ارسال مدارک:21/06/2010 تاریخ فایل نامبر کبک:22/07/2010 تاریخ مصاحبه:28/03/2011 تاریخ فایل نامبر فدرال:30/03/2011 تاریخ دریافت نامه آپدیت:12/04/2013
    رسیدن آپدیت به پاریس: 29/04/2013 تاریخ دریافت نامه مدیکال از پاریس: 03/10/2013 تاریخ تغییر وضعیت به دسیژن مید: 03/11/2013 تاریخ پاس ریکوئست: 18/11/2013

نقل قول نوشته اصلی توسط mahdel نمایش پست ها
    میدونم که خیلی‌ از این حرفا که دارم میزنم از روی نا امیدی و انتظار بیش از حدّه واسه اومدن بیرون از جایی که الان دلم واسعش میتپه بد از ۳ سال ندیدنش ولی‌ شاید یه ذره به ما که اینجا هستیم و خیلی‌ داریم انتظار می‌کشیم کمکی‌ کنه. روزی که از ایران اومدم بیرون، مطمئن بودم که همچی‌ عالی‌ می‌شه و به خاطره توانایی هام خیلی‌ موفق خواهم بود. اومدم کشوری با زبان انگلیسی‌ و انگلیسیم توی مصاحبه ۱۲ بود و این یعنی‌ فول.... اومدم و این چیزیه که بعد از ۳ سال می‌خوام بهتون بگم، با انگلیسی‌ فول اینجا باز من زبان رو یکی‌ از اصلی‌ترین دلایلی میدونم که شغلم خیلی‌ به اون عالی‌ ایی که فکر می‌کردم نیست. حسّ اینکه می‌خوای تو جلسات چیزی بگی‌ ولی‌ نمیتونی‌ بگی‌، حسّ اینکه خیلی‌ چیزارو میدونی‌ ولی‌ نمیتونی‌ شبیه خودشون با جک و اصطلاحات خاص بگی‌.... اینا سخته ولی‌ یه راه واسشون هست، قویتر کردن زبان و شناخته شدید فرهنگ. من از این میترسم که بعد از ۳ سال جا افتادن که تا سال بد که کار کبک بشه می‌شه ۴ سال باز باید برم یه جای دیگه با یه فرهنگ دیگه و زبان اصلی دیگه... ولی‌ ترس کمکی‌ نمیکنی‌، فقط زبان خوندن و مطالعه راجع به جایی که میخوایم بریم کمک می‌کنه. کار رو هم خیلی‌ها میگن از اینجا بگردید، ولی‌ اینا همش حرف، تا نری اونجا تا نتورک نزنی‌ نمیتونی‌ کار پیدا کنی‌ این رو با اطمینان ۱۰۰ درصد میگم مگر برای رشتهٔ خاص و کار خاص و کمی‌ شانس. نکتهٔ خیلی‌ مهم دیگه اینکه از اینجا و هیچ جای دیگه مدینهٔ فاضله نسازین، از کار کردن و زمان بندی و این همه تخیرشون هممون دیگه فهمیدیم که هم چین جای ارگانیزه هم نمیریم.... همه‌جا بی‌ انضباطی هست، همه جا آدم بد هست، همه‌جا بی‌ قانونی‌ هست، ولی‌ خوب چاله رو به چه ترجیح دادن و ۳ یا ۴ پل بالا رفتن دیگه.... با این دید نیاید که واو میرمو همچی‌ مثل بهشت.... نه نیست.... بعد از ۳ سال میگم که نه نیست، و خیلی‌ وقتا شاید واسه ما به عنوانه ایرانی‌ تحصیلکرده بهتره تو ایران باشیم تا اینکه جای دیگه جون بکنیم و ستیل یه خارجی با هوش ولی‌ لول ۲ محسوب بشیم.... بعضی‌ وقتا البته نه الان با این وضعیت اقتصادی و اجتماعی ایران.... فقط امید داشته باشید. من که کل زندگیم کم کم داره آب می‌شه، ولی‌ خواستم فقط بگم ما یه کامیونیتی هستیم که باید دست هم رو بگیریم و رشد کنیم. استرس ایجاد کردن و توهین و مسخره کردن و حسادت کاری پیش نمیبره..... شاید امروز اینرو بگم و فردا یا یه ساعت دیگه خودم پر باشم از سیاهی و نا امیدی ولی‌ دوست داشتم باهاتون حرف بزنم، به عنوانه یه ایرانی‌ که ۳ سال ایران رو ندیده، و شاید بدش نمیاد یه ذره وضعیت اقتصادی خو

ب شه و برگرده همونجا زندگی‌ کنه و کل پرونده مهاجرت رو تو مغزش ببنده....

دوست عزیز من هم کاملا باتجربه شما هم عقیده ام زیرا زمانی که برای مصاحبه به مونترال همراه همسر رفتیم وبمدت چند ماه زندگی کردیم ، متوجه تمامی مواردیکه ذکر نموده اید،شدیم پس لازم هست نسبت یاد گیری زبان وحتی حرفه شغلی که در نظر دارید ماهر ومتخصص باشید چرا که هر جا برای کار مراجعه میکنید در وحله اول باید از پس مصاحبه ان بگذرید.

ApplyAbroad Veteran

بهتر نيست يك تماس تلفني با سفارت داشته باشيم و شروع نوامبر 2012 را به آنها نويد بدهيم ؟ شايد اين موضوع باعث بشود يك نيم نگاهي به پرونده هاي انباشت شده خودشان داشته باشند.

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط srj نمایش پست ها
    بهتر نيست يك تماس تلفني با سفارت داشته باشيم و شروع نوامبر 2012 را به آنها نويد بدهيم ؟ شايد اين موضوع باعث بشود يك نيم نگاهي به پرونده هاي انباشت شده خودشان داشته باشند.
    میدونید نیروشون محدوده زود خسته میشن اگر کسی تلفن بزنه ممکنه اذیت بشن بعد هم قهر کنن.
    ممکنه اينقدر معطل کنن و عقب بندازن تا دوباره استفاده از کلمه "بک لاگ" رو شروع و توجيه کنن.

سلام بچه ها. امروز توی فروم ویزای دانشجویی کانادا خوندم که سفارت توی آنکارا، امروز یه دفعه بعد از مدتها که خبری ازشون نبوده، تا الآن! 15 نفر رو پاس ریکوئست کرده. امیدوارم به زودی برای بچه های این فروم هم خبرهای خوش از راه برسه.
    ویرایش توسط gh2niazi : October 31st, 2012 در ساعت 04:11 PM

اگر مدت زمان بررسی پروندها یه نگاهی بیندازید پی می بریدفقط ویزا آفیس بیروت-آنکارا و بوگوتای کلمبیا بالای 26ماه انتظار دارندو به ترتیب31-31و51ویزا آفیس آنکارا معلومه اکثر پرونده ها متعلق به ایرانیان هست ویزا آفیس بیروت هم پرونده های لبنان و سوریه رو بررسی می کند حالا من نمی دونم کلمبیای بیچاره چرا !!!؟؟؟اونها چه مشکلی دارند.
    http://www.cic.gc.ca/english/informa...killed-que.asp

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط molod10 نمایش پست ها
    اگر مدت زمان بررسی پروندها یه نگاهی بیندازید پی می بریدفقط ویزا آفیس بیروت-آنکارا و بوگوتای کلمبیا بالای 26ماه انتظار دارندو به ترتیب31-31و51ویزا آفیس آنکارا معلومه اکثر پرونده ها متعلق به ایرانیان هست ویزا آفیس بیروت هم پرونده های لبنان و سوریه رو بررسی می کند حالا من نمی دونم کلمبیای بیچاره چرا !!!؟؟؟اونها چه مشکلی دارند.

دعا کنید آنکارا مثل اونجا نشه و مثل قدیم بشه ۱۹ ماه

نقل قول نوشته اصلی توسط molod10 نمایش پست ها
    security check تو کلمبیا خیلی دقیق و وقت گیره و قابل قیاس با انکارا نیست دلیلش هم کارتل های مواد مخدری است که از این کشور راهی آمریکای شمالی میشند و خیلی از کلمبیایی ها جزو این باند ها هستند

نقل قول نوشته اصلی توسط mahdel نمایش پست ها
    میدونم که خیلی‌ از این حرفا که دارم میزنم از روی نا امیدی و انتظار بیش از حدّه واسه اومدن بیرون از جایی که الان دلم واسعش میتپه بد از ۳ سال ندیدنش ولی‌ شاید یه ذره به ما که اینجا هستیم و خیلی‌ داریم انتظار می‌کشیم کمکی‌ کنه. روزی که از ایران اومدم بیرون، مطمئن بودم که همچی‌ عالی‌ می‌شه و به خاطره توانایی هام خیلی‌ موفق خواهم بود. اومدم کشوری با زبان انگلیسی‌ و انگلیسیم توی مصاحبه ۱۲ بود و این یعنی‌ فول.... اومدم و این چیزیه که بعد از ۳ سال می‌خوام بهتون بگم، با انگلیسی‌ فول اینجا باز من زبان رو یکی‌ از اصلی‌ترین دلایلی میدونم که شغلم خیلی‌ به اون عالی‌ ایی که فکر می‌کردم نیست. حسّ اینکه می‌خوای تو جلسات چیزی بگی‌ ولی‌ نمیتونی‌ بگی‌، حسّ اینکه خیلی‌ چیزارو میدونی‌ ولی‌ نمیتونی‌ شبیه خودشون با جک و اصطلاحات خاص بگی‌.... اینا سخته ولی‌ یه راه واسشون هست، قویتر کردن زبان و شناخته شدید فرهنگ. من از این میترسم که بعد از ۳ سال جا افتادن که تا سال بد که کار کبک بشه می‌شه ۴ سال باز باید برم یه جای دیگه با یه فرهنگ دیگه و زبان اصلی دیگه... ولی‌ ترس کمکی‌ نمیکنی‌، فقط زبان خوندن و مطالعه راجع به جایی که میخوایم بریم کمک می‌کنه. کار رو هم خیلی‌ها میگن از اینجا بگردید، ولی‌ اینا همش حرف، تا نری اونجا تا نتورک نزنی‌ نمیتونی‌ کار پیدا کنی‌ این رو با اطمینان ۱۰۰ درصد میگم مگر برای رشتهٔ خاص و کار خاص و کمی‌ شانس. نکتهٔ خیلی‌ مهم دیگه اینکه از اینجا و هیچ جای دیگه مدینهٔ فاضله نسازین، از کار کردن و زمان بندی و این همه تخیرشون هممون دیگه فهمیدیم که هم چین جای ارگانیزه هم نمیریم.... همه‌جا بی‌ انضباطی هست، همه جا آدم بد هست، همه‌جا بی‌ قانونی‌ هست، ولی‌ خوب چاله رو به چه ترجیح دادن و ۳ یا ۴ پل بالا رفتن دیگه.... با این دید نیاید که واو میرمو همچی‌ مثل بهشت.... نه نیست.... بعد از ۳ سال میگم که نه نیست، و خیلی‌ وقتا شاید واسه ما به عنوانه ایرانی‌ تحصیلکرده بهتره تو ایران باشیم تا اینکه جای دیگه جون بکنیم و ستیل یه خارجی با هوش ولی‌ لول ۲ محسوب بشیم.... بعضی‌ وقتا البته نه الان با این وضعیت اقتصادی و اجتماعی ایران.... فقط امید داشته باشید. من که کل زندگیم کم کم داره آب می‌شه، ولی‌ خواستم فقط بگم ما یه کامیونیتی هستیم که باید دست هم رو بگیریم و رشد کنیم. استرس ایجاد کردن و توهین و مسخره کردن و حسادت کاری پیش نمیبره..... شاید امروز اینرو بگم و فردا یا یه ساعت دیگه خودم پر باشم از سیاهی و نا امیدی ولی‌ دوست داشتم باهاتون حرف بزنم، به عنوانه یه ایرانی‌ که ۳ سال ایران رو ندیده، و شاید بدش نمیاد یه ذره وضعیت اقتصادی خوب شه و برگرده همونجا زندگی‌ کنه و کل پرونده مهاجرت رو تو مغزش ببنده....
    دوست عزیز از بابت کامنت پر از حقیقت شما ممنون، چون واقعا حقیقتی هست که با توجه به اینکه همه میدونیم در آینده به این مشکل میخوریم ممکنه اینور کم کاری کنیم و به هوای انتظار مدیکال و یا آپدیت از حقایق دوری کنیم.
    مصاحبه کبک: فوریه 2010 فایل نامبر فدرال: 27 آپریل 2010 رشته: لیسانس کامپیوتر ، اضافه کردن همسر اواخر نوامبر 2011 ، مصاحبه دوم جون 2012
    دریافت آپدیت 17 جولای 2012 , دریافت آپدیت از پاریس 5 آپریل 2013 , رسیدن مدیکال به پاریس: 22 جولای 2013، پاس ریکوئست: 14 آگست 2013

ApplyAbroad Veteran

نقل قول نوشته اصلی توسط ahoora798 نمایش پست ها
    security check تو کلمبیا خیلی دقیق و وقت گیره و قابل قیاس با انکارا نیست دلیلش هم کارتل های مواد مخدری است که از این کشور راهی آمریکای شمالی میشند و خیلی از کلمبیایی ها جزو این باند ها هستند
    خوب خدا را شكر كه با اين شرايطي كه شما گفتيد زمانبررسي پرونده هادر آنكارا به 51 ماه نخواهد رسيد و اميدواريم با دعاي همه منتظران مديكال؛ زمان انتظار كاهش چشمگيري داشته باشد .

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)