نوشته اصلی توسط
pimi810
من حالت غالب رو گفتم. تنها وقتی می تونم به استحکام این جور ازدواج ها ایمان بیام که زوج 45-50 ساله ی این تیپی اینجا ببینم که هنوز ندیدم!
من کلا یه سری چیزا اینجا میبینم که کاملا مثل ایرانه. مثلا"
1. داشجوهای مهندسی اینجا هم نرد هستن.
2. کالج های مهندسی رو حاشیه دانشگاه می سازن!!!
3. رفتارهای عجیب و غریب بین استاد و دانشجو و استاد و رئیس و ....که انگار خاص دانشکده های مهندسیه. (من تو یه پروژه ای وارد شدم که باید با دانشکده های معماری و مکانیک و عمران و بیزینس و .... همکاری کنم و همه ی این محیطها رو هر هفته میرم ولی هیچ جا شبیه کالج مهندسی نیست!)
4. تعداد دخترها از پسرها خیلی کمتره تو کالج مهندسی.
5. اینجا کلی دختر و پسر آمریکایی هستن که کاملا مذهبی هستن. مثل مذهبی های ایران که کلا Community خودشون رو دارن و با هر کسی هم رفیق نمیشن.
6. کم نیستن دانشجوهایی آمریکایی که تا حالا از ایالتشون هم خارج نشدن یا نهایت فقط شهرهای شرق آمریکا رو دیدن و هیچ ایده ای در مورد خارجی ها ندارن. علاقه ای هم به معاشرت با خارجی ها ندارن چون اصلا با دنیا و بقیه کشورها (به جز انگلیس و آلمان و ... کشورهای معروف) آشنا نیستن و حوصله ش رو هم ندارن. ( کاملا مهربون و محترمند ها اما اون علاقه ای که مثلا ماها برای شناخت اونا داریم رو اونا در مورد ما ندارن یعنی اصلا حسشو ندارن)
7. اینجا مداح اهل بیت هم داریم. دیشب تو دانشگاه یه گروهی اشعار مذهبی تلاوت می کردن، البته با آلات موسیقی فراوان و ولوم بالا! نحوه ی خوندن در مورد Jesus، تن صدا، میمیک صورت و نوع تحت تاثیر دادن مخاطب من رو کاملا یاد مداحهای ایران انداخت. تنها فرق اون جماعتی که جمع شده بودن این بود که به جای گریه خوشحالی و به جای سینه کف آروم میزدن.
علاقه مندی ها (Bookmarks)