صفحه 25 از 28 نخستنخست ... 1516171819202122232425262728 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 241 تا 250 , از مجموع 280

موضوع: آرشیو شده : OSHC ( تا سال 2012 )

پیش فرض پاسخ : OSHC

نقل قول نوشته اصلی توسط mojtabamostafa نمایش پست ها
    من آخرش نفهمیدم قضیه چی شد؟!
    شما بالاخره باید پول بیمه رو بدید یا کاور میکنه؟آخه مال من هم نوشته کاور میکنه.
    ببخشيد اگر پيچيده نوشتم...ببينيد توي COE نوشته اسكولارشيپم بيممو كاور ميكنه و نوشته به من اين اسكولارشيپ اختصاص داده شده:
    Dual OSHC Scholarship
    كه فكر كنم يعني بيمه من و پارتنرم رو كاور ميكنه اين رو به خاطر كلمه Dual ميگم و اينكه IPRS داشگاه گفته كه بيمه دانشجو و همراهانش رو كاور ميشه.
    حالا من فقط نگران طول مدتي بودم كه اونا توي COE براي بيمه من نوشته بودن كه ظاهرا مشكلي نيست و بايد 6 ماه بعد از دوران تحصيل بيمه رد كنند كه براي من 9 ماه بيشتر رد كردند. منهم با همين COE براي ويزا اقدام ميكنم و اميدوارم مشكلي پيش نياد.

نوع اسكولارشيپ رو اصلاح ميكنم كه باز كسي رو توي شك نندازم. نوشتن:

Comments: Dual OSHC Scholarship- Tuition, Living and OSHC covered

بچه ها من بیمه رو واسه 51 ماه گرفتم که واسه دکترا گفتن باید 6 ماه بیشتر باشه، حالا می خوام اضافه کنم چیکار کنم؟ باید حتما با همون شرکت اول قرارداد ببندم؟ یا می شه با یکی دیگه اون چند ماه بیشتر رو قرارداد ببندم؟ لطفا کمک کنید. مرسی

Junior Member

سلام دوستان. من چند روزی هست که از دانشگاه unsw در رشته مهندسی مکانیک پذیرش و اسکولارشیپ TFS با 24,700 دلار در سال دریافت کردم. الانم منتظر CoE از دانشگاه هستم. از اونجایی که TFS شامل OSHC نمیشه و منم با همسرم میخوایم بریم و هزینه OSHC برای دو نفر برای سه سال و نیم طبق سایت medibank حدود 3,200 دلار در می آد، چه روشی برای پرداخت این هزینه تو ایران وجود داره؟ آخه قیمت دلار خیلی بالا رفته. من از یکی از این شرکتایی که ویزاکارت دارن پرسیدم میگه میشه 12میلیون تومن که واقعا سنگینه برام. لطفا اگه راه دیگه ای میشناسین برای پرداختش که کمتر در بیاد معرفی کنین.
    یه سوال دیگم داشتم. آیا امکانش هست که از دانشگاه بخوام با توجه به شرایط دلار در ایران، این پولو برام پرداخت کنه و در عوضش مثلا سال اول بجای 24,700 دلار، 21500 دلار بدن؟ آیا امکانش هست قبول کنن؟ لطفا اساتیدی که تجربه دارن راهنمایی کنن. فکرم خیلی مشغوله این روزا.
    یه راه دیگم که به فکرم رسیده اینه که از دانشگاه بخوام قبول کنه بجای سه سال و نیم من با توجه به شرایط ارز در ایران یه سال رو پرداخت کنم و بعد که رفتم اونجا تمدیدش کنم. آیا اینو باید از سفارت بپرسم یا دانشگاه یا هر دو؟ فکر میکنین قبول کنن؟

خلاصه کدوم راه بهتره و ممکنه جواب بده؟ ممنون

دوست عزیز قیمت دلار استرالیا هر چی باشه من صرافی میشناسم که با 35دلار دوروزه و با 50دلار یه هفته ای میرسونه..با اولی اسمتون نمیاد و باید ابتدا به یونی بگین که اونروز میفرستین و کد رهگیری بدین اما بادومی اسمتون میاد و دیگه این دردسرهارو نداره..... اگر شماره حساب دادن این روش خوبیه..راستش صرافی های دیگه از من هم کلی رو دلار حواله ای کشیدن هم اینکه 80دلار اینا میگرفتن بدون اسم وارد کردن..که اکثرا یونی ها گفتن اسمتون باید باشه به عنوان پرداخت کننده.....
    سوال دوم هم از یونی بخواین..تجربه من نشون داده همه چی امکان پذیره جدی میگم...
    اما درمورد کمتر پرداخت کردن..سر و کارتون با سفارت هست...سفارت بی بروبرگرد ازتون بیمه 6ماه بیشتر ازدوران تحصیل رو میخواد..

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط sharifi22570 نمایش پست ها
    دوست عزیز قیمت دلار استرالیا هر چی باشه من صرافی میشناسم که با 35دلار دوروزه و با 50دلار یه هفته ای میرسونه..با اولی اسمتون نمیاد و باید ابتدا به یونی بگین که اونروز میفرستین و کد رهگیری بدین اما بادومی اسمتون میاد و دیگه این دردسرهارو نداره..... اگر شماره حساب دادن این روش خوبیه..راستش صرافی های دیگه از من هم کلی رو دلار حواله ای کشیدن هم اینکه 80دلار اینا میگرفتن بدون اسم وارد کردن..که اکثرا یونی ها گفتن اسمتون باید باشه به عنوان پرداخت کننده.....
    سوال دوم هم از یونی بخواین..تجربه من نشون داده همه چی امکان پذیره جدی میگم...
    اما درمورد کمتر پرداخت کردن..سر و کارتون با سفارت هست...سفارت بی بروبرگرد ازتون بیمه 6ماه بیشتر ازدوران تحصیل رو میخواد..
    ممنون از پاسختون. ولی مشکل من بیشتر قیمت دلار در حال حاضر در ایران هست. یعنی اگه قرار باشه با همون قیمت دلار 3500 تومنی بفزستم که فکر کنم بهترین راه همون شرکتایی هستن که با ویزا کارت خودشون انجام میدن. اینجوری انلاین پرداخت میشه و بلافاصله و در ضمن کارمزدش هم بیش از صرافی ها نیست.
    در مورد درخواست از یونی واقعا امیدوارم کردین همه تلاشمو میکنم.

ممنونم

پیش فرض پاسخ : Overseas Student Health Cover - OSHC در ايران؟

سلام
    من Firm Offer از دانشگاه سیدنی دارم و منتظرم تا نتیجه ی Scholarship بیاد. توی نامه ی آفر به من گفته که هزینه ی OSHC حدود 2000 دلار میشه که احتمالا منظورش برای کل دوره ی تحصیلیه. من ندارم اینهمه پولو بدم. چجوری میتونم این پولو کمترش کنم؟ اگه خودم برم و واسه یک سال فقط خودمو بیمه کنم هزینش میشه حدود 570 دلار. اینکارو اگه بکنم واسه سفارت مشکلی پیش نمیاد؟

نقل قول نوشته اصلی توسط shervin1k نمایش پست ها
    ممنون از پاسختون. ولی مشکل من بیشتر قیمت دلار در حال حاضر در ایران هست. یعنی اگه قرار باشه با همون قیمت دلار 3500 تومنی بفزستم که فکر کنم بهترین راه همون شرکتایی هستن که با ویزا کارت خودشون انجام میدن. اینجوری انلاین پرداخت میشه و بلافاصله و در ضمن کارمزدش هم بیش از صرافی ها نیست.
    در مورد درخواست از یونی واقعا امیدوارم کردین همه تلاشمو میکنم.

ممنونم
    ایشالا...فقط دوست عزیز این راه که من گفتم واسه اینه که واسه بیمه دیدم که گاهی باید حتما به حساب ریخته بشه و اینترنتی قابل پرداخت نیست... یعنی یا راه پرداخت تلفنی داره یا دستی..مثل یونی من....

Junior Member

سلام
    من از دانشگاه سیدنی آفر و اسکالرشیپ دارم ، ولییییییی اسکالرشیپ OSHC رو کاور نمیکنه، توی offer دانشگاه نوشته بیمه برای این مدت میشه 2016 $. ولی این رغم اصلا نه 4 سال هست و نه 4 سال و 6 ماه. بنظر شما من چیکار کنم؟ خودم 4 سال و 6 ماه رو بدم یا برم از طریق سایت دانشگاه و اون رقمی که دانشگاه گفته رو بد؟؟؟؟؟؟؟؟

ApplyAbroad Veteran
    vahid.chem آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط amir_m1080 نمایش پست ها
    سلام
    من از دانشگاه سیدنی آفر و اسکالرشیپ دارم ، ولییییییی اسکالرشیپ OSHC رو کاور نمیکنه، توی offer دانشگاه نوشته بیمه برای این مدت میشه 2016 $. ولی این رغم اصلا نه 4 سال هست و نه 4 سال و 6 ماه. بنظر شما من چیکار کنم؟ خودم 4 سال و 6 ماه رو بدم یا برم از طریق سایت دانشگاه و اون رقمی که دانشگاه گفته رو بد؟؟؟؟؟؟؟؟
    بااین ارقام دلار، بهتره اول از دانشگاه بپرسی که با توجه به طول دوره شما دقیقا چقدر باید بدی و وقتی مطمئن شدی پول رو بپرداز.

.Success is to get what you want,Luck is to keep what you get

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)