سفارت ایتالیا، حافظ منافع کانادا در ایران
http://hoori.ca/%D8%B3%D9%81%D8%A7%D...7%DB%8C%D8%B1/
سفارت ایتالیا، حافظ منافع کانادا در ایران
http://hoori.ca/%D8%B3%D9%81%D8%A7%D...7%DB%8C%D8%B1/
با سلام ارزوی موفقیت برای همه.لطفا" فقط در صورت اطلاعات موثق پاسخ دهید.درست است الزامی به ورود همزمان همه افراد با هم نیست ولی با شروطی.متقاضی اصلی می تواند بدون دیگران لند نماید ولی وابستگان ایشان به تنهایی نمی توانند و بار اول لندینگ آنها حتما" و حتما" بایستی همراه متقاضی اصلی باشد و همچنین وابستگان نمی توتنند بدون متقاضی اصلی یا قبل وی لند نمایند.با تشکر فراوان.
با سلام.خیر الزامی نیست با هم وارد شوند ولی با شرایطی.ور در پاسخ سوالت شما 1-اگر متقاضی با ویزای دانشجویی وارد شود و بعد ویزای مهاجرتی صادر شود باید خاک کانادا را ترک و با ویزای مهاجرتی لند نماید تا مهاجر محسوب گردد.2-متقاضی اصلی می تواند به تنهایی لند نماید.3-دیپندنت های وی برای بار اول حتما" بایستی همراه متقاضی اصلی لند نمایند.با تشکر فراوان.
واقعا ممنون از جواب دقيقتون. پس با اين حساب اگر تا ژانويه من پاس ريكوئست نشم، اوضام پيچيده مي شه خيلي، چون از طرفي بايد برگردم تورنتو ادامه درسمو كه مرخصي گرفته بودم شروع كنم و از طرفي ديگه وفتي ويزاي مهاجرتمون اومد بايد برگردم و با همسرم وارد شم. واقعا گيجم تو اين شرايط.![]()
ارسال مدارك به سیدنی: آوریل 2009،فايل نامبر دوم: سپتامبر ٢٠٠٩، ارسال مدارك به ورشو: ١ دسامبر ٢٠١١، اينپراسس واقعي : 7فوریه٢٠١٢،مديكال (١آگوست) و ارسالبه لندنو همچنین ارسال لندینگ فی، کپی پاسپورت و آپدیت مدارک: آگوست ٢٠١٢.
در مورد سوال اول شک دارم . من هم الان فرزندم اونجا دانشجو است. اینرا حداقل می دانم که دانشجوهایی که از کانادا تقاضای مهاجرت می کنند می توانند همانجا تغییر وضعیت دهند. ولی شرایط انها کمی متفاوت است. در مورد سوال دوم یکی از دوستان من اول خودش رفت و برگشت و بعد از دو ماه خانواده بدون او رفتند و لند کزدن و بر گشتند و مشکلی در این خضوض نداشتند.
ارسال درخواست اولیه به سیدنی 12 می 2009. تاریخ اولین فایل نامبر 11 جون 2009. تاریخ دومین فایل نامبر 10 جولای 2009. تاریخ انتقال به ورشو اول دسامبر 2012 . تاریخ شروع پروسسینگ 15 دسامبر 2011. امتیاز 74. مدیکال، آپدیت ، لندینگ فی ، کپی پاس ۳ آکوست ۲۰۱۲ پاس رکوست: ۲۱ می ۲۰۱۳
در مورد قسمت اول که زحمت کشیدید توضیح دادید حتماً نیازی به ترک خاک کانادا نیست... یا از اداره مهاجرت هر شهر میشه وقت گرفت که برای دانشجو که در خاک کاناداست مهر ورود زده تا ویزا باطل بشه که این وقت گرفتن خودش زمان بر هست.... راه خیلی راحت تر از اون که همه انجام میدن این هست که زمینی میرن سر مرز با آمریکا و اونجا دم مرز مهر ورود براشون میزنن و ویزاشون باطل میشه... منتها حتماً اگر دانشجو مین اپلیکنت نیست روزی باید مهر ورود رو بزنه که همون روز مین اپلیکنت در خاک کانادا لند میکنه...
من هم در وبسایت اداره مهاجرت جستجو کردم و همونطور که دوستان گفتند نوشته همراهان فرد اصلی می بایست همراه او یا بعد از او در بازه زمانی که ویزاهایشان معتبر هست لندینگ کنند. به عبارتی نمی شود مثلا فرد اصلی برود و همراهان بعد از ابطال ویزاهایشان وارد شوند.
Accompanying dependents cannot land in Canada before the Principal Applicant has done so. The accompanying dependents may first land in Canada with the Principal Applicant or after the Principal Applicant, but in either case prior to the expiry date indicated on their Canada Immigration Visas
ارسال درخواست اولیه به سیدنی 12 می 2009. تاریخ اولین فایل نامبر 11 جون 2009. تاریخ دومین فایل نامبر 10 جولای 2009. تاریخ انتقال به ورشو اول دسامبر 2012 . تاریخ شروع پروسسینگ 15 دسامبر 2011. امتیاز 74. مدیکال، آپدیت ، لندینگ فی ، کپی پاس ۳ آکوست ۲۰۱۲ پاس رکوست: ۲۱ می ۲۰۱۳
شما اصلاً وارد خاک آمریکا نمیشید که نیاز به ویزا داشته باشید... شما به گیت لب مرز کانادا مراجعه میکنید و از آنجا که کانادا مشابه آمریکا مهر خروج ندارد تنها کاری که میکنند ویزا را چک میکنند دم گیت مجدداً برای شخص مهر ورود میزنند و در سیستم ویزا را از آنجا که یکبار ورود است باطل میکنند.. همیشه بین مرز دو کشور یک منطقه آزاد وجود دارد ، شما وقتی به گیت میروید در اصل از خاک کانادا خارج شده اید و اصلاً به گیت آمریکا نمیرسید که ویزا بخواهید....
علاقه مندی ها (Bookmarks)