من با نظر شما موافقم. من هر چند من همین الان هم ویزای کار دارم و این ویزا تا اواخر تابستان بعد معتبر است ولی همانطور که قبلا هم گفتم یک ایمیل محترمانه ولی خیلی جدی زدم و به نحوه بررسی و زمان اعتراض کردم و گفتم که اگر نمی توانید کار پرونده مرا در زمان مشخص انحام دهید پول و مدارک من را پس بدهید و من می خواهم انصراف بدهم که جزییات و جواب آنها را هم در این فروم قرار دادم. من دوباره دوست ندارم که بحث حق و یا لطف بودن مهاجرت را پیش بکشم چون می دانم به نتیجه ای نمی رسد ولی نظز شخصی من این است که کانادا باید از خدایش هم باشد که این همه افراد با استعداد و نخبه را مفت و مجانی برای زندگی توی آن سرزمین سرد انتخاب می کند و پولشان را هم برای گردش اقتصادش استفاده می کند و این اصلا و به هیچ وجه لطفی محسوب نمی شود (من مدتی کانادا زندگی کرده ام و تقاضای اقامت من به دلایل کاملا شخصی بوده است که این دلایل کم رنگ تر می شود و از ابتدا نمی خواستم که برای طولانی مدت کانادا زندگی کنم )
دز هر صورت هر تعریفی که اعطای اقامت دایم دارد باید در زمان مقرر و طی یک پروسه مشخص انجام شود و اینکه همیشه چهار جمله را کپی پیست می کنند که داریم بررسی می کنیم اصلا به نظر من قابل قبول نیست و بهتر است که همه ما به نوبه خودمان به این موضوع اعتراض کنیم و از اینکه وقت و زمان و برنامه امان تحت تاثیر این برنامه مزخرف اینها قرار گرفته است اعتراضمان را به هر نحوی که ممکن است نشان دهیم که می توانید ایمیل زدن به خود سفارت و یا وزیر و یا نمایندگان پارلمان و... باشد.
من خودم تا اگر کار مهاجرتم تا تابستان سال بعد انجام نشود ترجیح می دهم که کلا بیخیال رفتن شوم ولی حتما قبلش به هر طریقی که ممکن باشد اعتراض و شکایتم را برای علاف شدن سه چهار ساله اعلام خواهم کرد و از دوستان هم خواهش می کنم کمی روی این موضوع حساس تر باشند و حتما پیگیر مواردی این چنینی باشند تا هر شخص به هر دلیلی که مهاجرت می کند بیش از معطل و علاف لطف آقایان نماند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)