صفحه 3263 از 5471 نخستنخست ... 22632763316332133253325432553256325732583259326032613262326332643265326632673268326932703271327232733313336337634263 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 32,621 تا 32,630 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Banned

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

نقل قول نوشته اصلی توسط armin54 نمایش پست ها
    یک پیشنهاد
    به نظرم دوستان همگی به جای اینکه به این فکر باشند که پرونده خود را از ورشو انتقال بدهند تلاش کنند که اگر نگاه متفاوتی نسبت به ایرانیان وجود دارند آن را عوض نمایند. اینجا دیگر بحث نگاه متفاوت به ایرانیان آنکارا یا ورشو و یا 29 و یا 38 نیست نگاه کلی است که به اپلیکنتهای ایرانی وجود دارد.
    خیلی ویزا آفیسها قبلا از ما خیلی جلوتر بودن و امید به اینکه تبعیضی وجود نداشته است بستگی به ویزا آفیسهای مثل هند بود.بنابراین با توجه به وضعیت هندیها اگر در چند روز آینده اتفاقی در ورشو و همچنین انکارا نیفتد تنها راه این است که یک اعتراض دسته جمعی نه به ویزا آفیس که هیچکاره است بلکه به وزارت مهاجرت صورت پذیرد. ابزارهای زیادی هم وجود دارد از امضا پتیشن و ایمیل زدن با مشخصات و یا حتی بدون آن به عنوان اولین اقدام. این اقدام میتواند اگاه کردن ایرانیان با نفوذ کانادا از وجود این تبعیض اشکار باشد. دوستان توجه کنند که با توجه به وضعیت اقتصادی و چیزهایی که نمیشه اینجا نوشت ایرانیها باید این موضوع رو به عنوان یک موضوع حقوق بشری مطرح کنند و در نظر داشته باشند که از این نظر باید در سر صف میبودند نه ته صف ! شما قرار است روزی شهروند کانادا باشید بنابراین در نظر گرفتن این موضوع حقوق بشری موضوعی است منطقی
    من وقتی میبینم که حتی تعداد اندکی از بعضی دوستان اینقدر وضعیت خود را دستکم گرفته اند که به سال 2014 فکر میکنند واقعا برایم نامید کننده است.
    با این تفاسیر تاکید کنم که در چند روز آینده راحتتر با شروع و یا عدم شروع مدیکالها در این مورد تصمیم گرفت ولی الان زود است.
    من با نظر شما موافقم. من هر چند من همین الان هم ویزای کار دارم و این ویزا تا اواخر تابستان بعد معتبر است ولی همانطور که قبلا هم گفتم یک ایمیل محترمانه ولی خیلی جدی زدم و به نحوه بررسی و زمان اعتراض کردم و گفتم که اگر نمی توانید کار پرونده مرا در زمان مشخص انحام دهید پول و مدارک من را پس بدهید و من می خواهم انصراف بدهم که جزییات و جواب آنها را هم در این فروم قرار دادم. من دوباره دوست ندارم که بحث حق و یا لطف بودن مهاجرت را پیش بکشم چون می دانم به نتیجه ای نمی رسد ولی نظز شخصی من این است که کانادا باید از خدایش هم باشد که این همه افراد با استعداد و نخبه را مفت و مجانی برای زندگی توی آن سرزمین سرد انتخاب می کند و پولشان را هم برای گردش اقتصادش استفاده می کند و این اصلا و به هیچ وجه لطفی محسوب نمی شود (من مدتی کانادا زندگی کرده ام و تقاضای اقامت من به دلایل کاملا شخصی بوده است که این دلایل کم رنگ تر می شود و از ابتدا نمی خواستم که برای طولانی مدت کانادا زندگی کنم )
    دز هر صورت هر تعریفی که اعطای اقامت دایم دارد باید در زمان مقرر و طی یک پروسه مشخص انجام شود و اینکه همیشه چهار جمله را کپی پیست می کنند که داریم بررسی می کنیم اصلا به نظر من قابل قبول نیست و بهتر است که همه ما به نوبه خودمان به این موضوع اعتراض کنیم و از اینکه وقت و زمان و برنامه امان تحت تاثیر این برنامه مزخرف اینها قرار گرفته است اعتراضمان را به هر نحوی که ممکن است نشان دهیم که می توانید ایمیل زدن به خود سفارت و یا وزیر و یا نمایندگان پارلمان و... باشد.
    من خودم تا اگر کار مهاجرتم تا تابستان سال بعد انجام نشود ترجیح می دهم که کلا بیخیال رفتن شوم ولی حتما قبلش به هر طریقی که ممکن باشد اعتراض و شکایتم را برای علاف شدن سه چهار ساله اعلام خواهم کرد و از دوستان هم خواهش می کنم کمی روی این موضوع حساس تر باشند و حتما پیگیر مواردی این چنینی باشند تا هر شخص به هر دلیلی که مهاجرت می کند بیش از معطل و علاف لطف آقایان نماند.

با نظر دوستان کاملا موافقم از وضعیت انفعالی که گریبانگیر همه ما شده هیچ چیزی عایدمان نمیشود ولی بقول armin54عزیز باید کارمان را هشیارانه پیگیری کنیم بشکلی عملی و موثر.

ApplyAbroad Hero

دوستان میشه یک خواهشی از همه شما داشته باشم؟
    میشه لطفا همتون یک آی دی بسازین هر چی که دوست دارین....لازم نیست اصلا مشخصات واقعیتون رو وارد کنید
    از همتون خواهش میکنم بیاین به سایت CIC در توییتر و پست بگذارین....نشانی سایتشون:
    https://twitter.com/CitImmCanada
    اونا همه رو میخونن....شاید جواب ندن ولی میخونن و همچنین برای جیسون کنی.....
    ویرایش توسط lidaaa : November 9th, 2012 در ساعت 09:34 PM

ApplyAbroad Hero

دوستانی که از اینجا رفتین از شما هم خواهش میکنم این کار رو بکنین
    https://twitter.com/CitImmCanada

من براشون چند بار نوشتم ولی تنهایی فایده نداره

ApplyAbroad Hero

ببینید هر چیزی که در توییتر سی ای سی مینویسین یک نسخه اش هم میره برای جیسون کنی ...میتونین خودتون این قضیه رو اونجا ببینین

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    MS material science & engineering.IKIU

واسم خیلی جالبه بدونم الان که نه مدیکال میاد نه پاس رکوئست نه کوفت نه زهرمار و..... این ویزا آفیس ورشو داره چه غلطی میکنه!!!!!!!!!!!!!!!
    به خدا دیگه گندشو در اوردن...اگه ویزای بهشتو درخواست داده بودیم ... الان با حوری نشسته بودیم .....

lidaaa عزیز این سایتی که گفتین ***** نیست ؟ من نمیتونم وارد بشم.

نقل قول نوشته اصلی توسط fatfat نمایش پست ها
    lidaaa عزیز این سایتی که گفتین ***** نیست ؟ من نمیتونم وارد بشم.
    فیل تر ه ، بد جور
    كد رشته :7241،

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Mechatronics Eng., MBA

سلام، یکی از دوستان(قبلاً اطلاعاتشونو داده بودم) کپی پاس ریکوئست شدن
    received by sydney Sep, 2009 / File No.1 Nov, 2009 / Doc. Send Feb, 2010 / File No.2 May 2010
    transferred to Warsaw Dec, 2011 / processing on Mar, 2012 / Medical May,2013 / Neuroscience PhD / Ms. in Audiology / Visa, Jul 2013

نقل قول نوشته اصلی توسط kolahnamadi نمایش پست ها
    فیل تر ه ، بد جور
    البته میتونیم از همکاری دوستان و آشنایان خارج از ایران هم استفاده کنیم مثلا من از یک دوست قدیمی خواهش کردم که با ID من اینکار را انجام دهد.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)