سلام
همه صحبتای شما درست
توییت کردن هیچ مشکلی برای کسی درست نمیکنه...جیسون کنی آب هم میخوره توی توییتر مینویسه در نتیجه اگر شما همون جمله اش رو که نوشته دارم الان آب میخورم ریپلای کنین و چیزی بنویسین میخونه....بقیه هم میان نظر شما رو تایید میکنن یا دلشون خواست تکذیب میکنن...خودش هم بعضی وقتا جواب مینویسه......مثلا در توییتش نوشته بود حزب دموکرات میخواد ظرفیت پذیرش مهاجر رو از 250kدر سال بکنه اسکیلدورکر150k+ 400k نیروی کار نظرتون چیه؟....منم براش نوشتم من مخالفم شما از پس بک لاگها برنیومدین من خودم تو بک لاگ MI1 گیر کردم به موقع نمیتونین این عده کثیر رو رسیدگی کنین و یک عده از قبل از 2008ی ها رو حذف کردین حالا بیشترش کنن که بک لاگ بیشتر بشه؟.....ولی یکی هم اومد نوشت نه بهتره ظرفیت بیشتر بشه که ما زودتر ویزا بگیریم بریم
مثلا هارپر یک چیزی توییت کرده بود یکی زیرش نوشته بود این جیسون کنی دیوانه هست معلوم نیست چه کار میکنه...یکی هم نوشته بود کنی خیلی زحمت میکشه
خلاصه از امکانات دنیای پیشرفته امروزی باید بهره جست.......در نتیجه توییت کردن نه انچنان اعتراض گسترده ای حساب میشه که بخواد کسی بترسه در عین حال که حرفشو هم زده
هر کاری به دلخواه هست هر کس خواست این کار رو انجام میده هر کس نخواست نمیده...همین چند نفر هم که توییت کردیم کافیه و ذهنشون رو متوجه نارضایتی میکنه....شکی نیست که مدیکال های ما هم راه میفته..........ولی توییتها بخاطر این بود که اقا میدونیم مدیکال میدی ولی زود بده بیاد خسته شدیم...![]()
گزارش سالیانه وزارت مهاجرت در لینک زیر آمده است. هر چند به نظر من نکته خاصی در مورد ما ندارد اما بد نیست نگاهی بکنید.
http://www.cic.gc.ca/english/resourc...2012/index.asp
اما یک مورد که برای خود من جالب بود این است که کلی پرونده 38 تایی علاف هستند طرف آمده گفته است که ما با برنامه جدید توانستیم کار مهاجرت 80 درصد متقاضیان را در حداکثر 12 ماه انجام دهیم که مطابق وعده های قبلی ما بوده است!
سلام
امروز کسی تونسته استاتوسش رو تو سایت چک کنه ؟؟؟ من هرچی مشخصاتم رو میزنم میگه در دیتابیس وجود نداره !!!! نگران شدم ، نکنه کلا صورت مسئله رو پاک کرده باشن واسم ؟؟؟؟؟ یعنی ممکنه ؟؟؟؟؟
سیدنی : November 20, 2009 - فایل نامبر اول : January 25, 2010 - فابل نامبر دوم : July 25, 2010
ارسال به دمشق : February 4, 2010 - ارسال به ورشو : December 12, 2011
NOC :4131
مدیکال : 2013 , 10 December
[QUOTE=aitack;973544]فکر می کنم نامه ای که همون لحظه دریافت کردین رسید نامه تون بوده نه کانفرم.[/QUO
دوست عزیز من ایمیل را ساعت 9:18 دقیقه فرستادم و اونها ساعت 9:19 دقیقه ایمیل فرستادن که موضوع اون کانفرم عزل وکیله
سلام دوستان
منم یه توییت اعتراضی به cic زدم....ایشالا که برای دوستان اثربخش باشه
یک سوال:
الان من ویزای مهاجرتی به کانادا تو پاسم هست....اگر قبل از اولین ورود به کانادا ویزای ماهاجرتی امریکا هم تو پاسم بخوره (لاتاری).... حالا اگه برای اولین ورود ، اول برم کانادا از اونجا بخوام برم امریکا
1-آیا موقع اولین ورود به کانادا مشکلی برای من بوجود میآد؟؟؟افیسر گیر میده؟؟
2-در کانادا قانونی در این باره هست ؟که بگه نمیشه؟؟؟
برای زمان سیتزن شیپی رو می دونم که باید یکی رو انتخاب کرد..منظورم اولشه
3-کسی از دوستان تجربه ای چیزی داره در اختیار من بذاره؟؟
ممنون میشم چیزی می دونین یهم بگید.
امتیاز = 71 ، IT Manager ، NOC 0213 ، نرم افزار
ارسال به سیدنی: Nov 6, 2009 فایل 1: Jan 15, 2010 - فایل 2 :May 18, 2010 - ارسال به ورشو : Dec 12, 2011 - اینپراسس + درخواست آپدیت : Feb 23, 2012 - دریافت مدیکال Apr 30, 2012 - کپی پاس Aug 21, 2012 - پاس ریکوئست : Sept 6, 2012
علاقه مندی ها (Bookmarks)