صفحه 3265 از 5471 نخستنخست ... 22652765316532153255325632573258325932603261326232633264326532663267326832693270327132723273327432753315336537654265 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 32,641 تا 32,650 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Junior Member

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

نقل قول نوشته اصلی توسط Pouya1972 نمایش پست ها
    دوستان يك خبر سيل اسا در ويزا افيس هند :
    Re: any 2009 application transfered from damascus to warsaw please join here
    « Reply #1130 on: November 09, 2012, 08:56:09 am »

GOOD NEWS INSHALAH FOR ALL INDIA VISA OFFICE RESTART STRONGLY

HERE IS ONE THREAT
    Hi All,

Congratz to all our friends who received MR. I just called up my consultant to enquire whether there are any updates regarding my case and I was informed that they received 135 MRs today but unfortunately I am not in that list.

Regards,
    Sakhi
    پس به همشون مدیکال دادن.

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط Peyman.c نمایش پست ها
    سلام خدمت دوستان
    مخالف اعتراض نیستم ولی از اونجایی که این بحث با دیدن مدیکال های هند شروع شده چند نکته رو ذکر می کنم.
    1- کل پرونده های pre C50 که در ویزا آفیس هند بررسی خواهند شد 130 نفر هستند و در ورشو 2700 نفر.
    2- کل پرونده های ردی pre c50 در کل ویزا آفیس ها 280 هزار نفر بوده که 97 هزار تای آن در هند بوده. یعنی برای این هندی های بیچاره هم همچین فرش قرمزی پهن نشده و اتفاقا بیشترین لطمه را دیده اند.
    3- ظرفیت ویزا آفیس هند دو برابر ورشو است در بخش اسکیل میگرنت.
    نتیجه: مسئله اینه که در ورشو مدیکالها در حال حاضر بیشتر به pre c50 دارن میدن - باعث خوشحالی ما هم هست- ولی در دهلی pre c50 قابل بررسی ندارند (فقط 130 نفر!) و این مدیکالها به MI1 داره داده میشه. ضمن اینکه ظرفیت دو برابر هم دارند.
    خوش باشید

سلام
    همه صحبتای شما درست
    توییت کردن هیچ مشکلی برای کسی درست نمیکنه...جیسون کنی آب هم میخوره توی توییتر مینویسه در نتیجه اگر شما همون جمله اش رو که نوشته دارم الان آب میخورم ریپلای کنین و چیزی بنویسین میخونه....بقیه هم میان نظر شما رو تایید میکنن یا دلشون خواست تکذیب میکنن...خودش هم بعضی وقتا جواب مینویسه......مثلا در توییتش نوشته بود حزب دموکرات میخواد ظرفیت پذیرش مهاجر رو از 250kدر سال بکنه اسکیلدورکر150k+ 400k نیروی کار نظرتون چیه؟....منم براش نوشتم من مخالفم شما از پس بک لاگها برنیومدین من خودم تو بک لاگ MI1 گیر کردم به موقع نمیتونین این عده کثیر رو رسیدگی کنین و یک عده از قبل از 2008ی ها رو حذف کردین حالا بیشترش کنن که بک لاگ بیشتر بشه؟.....ولی یکی هم اومد نوشت نه بهتره ظرفیت بیشتر بشه که ما زودتر ویزا بگیریم بریم
    مثلا هارپر یک چیزی توییت کرده بود یکی زیرش نوشته بود این جیسون کنی دیوانه هست معلوم نیست چه کار میکنه...یکی هم نوشته بود کنی خیلی زحمت میکشه

خلاصه از امکانات دنیای پیشرفته امروزی باید بهره جست.......در نتیجه توییت کردن نه انچنان اعتراض گسترده ای حساب میشه که بخواد کسی بترسه در عین حال که حرفشو هم زده
    هر کاری به دلخواه هست هر کس خواست این کار رو انجام میده هر کس نخواست نمیده...همین چند نفر هم که توییت کردیم کافیه و ذهنشون رو متوجه نارضایتی میکنه....شکی نیست که مدیکال های ما هم راه میفته..........ولی توییتها بخاطر این بود که اقا میدونیم مدیکال میدی ولی زود بده بیاد خسته شدیم...

نقل قول نوشته اصلی توسط Pouya1972 نمایش پست ها
    دوستان يك خبر سيل اسا در ويزا افيس هند :
    Re: any 2009 application transfered from damascus to warsaw please join here
    « Reply #1130 on: November 09, 2012, 08:56:09 am »

GOOD NEWS INSHALAH FOR ALL INDIA VISA OFFICE RESTART STRONGLY

HERE IS ONE THREAT
    Hi All,

Congratz to all our friends who received MR. I just called up my consultant to enquire whether there are any updates regarding my case and I was informed that they received 135 MRs today but unfortunately I am not in that list.

Regards,
    Sakhi
    بنابراین تعداد مدیکال هایی که هندیها در یک روز گرفتن از کل مدیکال هایی که ما در 8 ماه گرفتیم بیشتر بوده....

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط shamon1 نمایش پست ها
    بنابراین تعداد مدیکال هایی که هندیها در یک روز گرفتن از کل مدیکال هایی که ما در 8 ماه گرفتیم بیشتر بوده....

آیا با این فرم کار ویزا آفیس ها امیدی به این شکل مدیکال دادن از ورشو میره؟

Banned

گزارش سالیانه وزارت مهاجرت در لینک زیر آمده است. هر چند به نظر من نکته خاصی در مورد ما ندارد اما بد نیست نگاهی بکنید.

http://www.cic.gc.ca/english/resourc...2012/index.asp

اما یک مورد که برای خود من جالب بود این است که کلی پرونده 38 تایی علاف هستند طرف آمده گفته است که ما با برنامه جدید توانستیم کار مهاجرت 80 درصد متقاضیان را در حداکثر 12 ماه انجام دهیم که مطابق وعده های قبلی ما بوده است!

لیدا جان من هم دقیقا عنوان نمودم که مخالف اعتراض نیستم. فقط خواستم حواسمان باشد و با ویزا آفیس هند مقایسه نکنیم چون اصولا شرایط متفاوت است .

نقل قول نوشته اصلی توسط lidaaa نمایش پست ها
    سلام
    همه صحبتای شما درست
    توییت کردن هیچ مشکلی برای کسی درست نمیکنه...جیسون کنی آب هم میخوره توی توییتر مینویسه در نتیجه اگر شما همون جمله اش رو که نوشته دارم الان آب میخورم ریپلای کنین و چیزی بنویسین میخونه....بقیه هم میان نظر شما رو تایید میکنن یا دلشون خواست تکذیب میکنن...خودش هم بعضی وقتا جواب مینویسه......مثلا در توییتش نوشته بود حزب دموکرات میخواد ظرفیت پذیرش مهاجر رو از 250kدر سال بکنه اسکیلدورکر150k+ 400k نیروی کار نظرتون چیه؟....منم براش نوشتم من مخالفم شما از پس بک لاگها برنیومدین من خودم تو بک لاگ MI1 گیر کردم به موقع نمیتونین این عده کثیر رو رسیدگی کنین و یک عده از قبل از 2008ی ها رو حذف کردین حالا بیشترش کنن که بک لاگ بیشتر بشه؟.....ولی یکی هم اومد نوشت نه بهتره ظرفیت بیشتر بشه که ما زودتر ویزا بگیریم بریم
    مثلا هارپر یک چیزی توییت کرده بود یکی زیرش نوشته بود این جیسون کنی دیوانه هست معلوم نیست چه کار میکنه...یکی هم نوشته بود کنی خیلی زحمت میکشه

خلاصه از امکانات دنیای پیشرفته امروزی باید بهره جست.......در نتیجه توییت کردن نه انچنان اعتراض گسترده ای حساب میشه که بخواد کسی بترسه در عین حال که حرفشو هم زده
    هر کاری به دلخواه هست هر کس خواست این کار رو انجام میده هر کس نخواست نمیده...همین چند نفر هم که توییت کردیم کافیه و ذهنشون رو متوجه نارضایتی میکنه....شکی نیست که مدیکال های ما هم راه میفته..........ولی توییتها بخاطر این بود که اقا میدونیم مدیکال میدی ولی زود بده بیاد خسته شدیم...

سلام
    امروز کسی تونسته استاتوسش رو تو سایت چک کنه ؟؟؟ من هرچی مشخصاتم رو میزنم میگه در دیتابیس وجود نداره !!!! نگران شدم ، نکنه کلا صورت مسئله رو پاک کرده باشن واسم ؟؟؟؟؟ یعنی ممکنه ؟؟؟؟؟
    سیدنی : November 20, 2009 - فایل نامبر اول : January 25, 2010 - فابل نامبر دوم : July 25, 2010
    ارسال به دمشق : February 4, 2010 - ارسال به ورشو : December 12, 2011
    NOC :4131
    مدیکال : 2013 , 10 December

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    زبان و ادبیات انگلیسی

[QUOTE=aitack;973544]فکر می کنم نامه ای که همون لحظه دریافت کردین رسید نامه تون بوده نه کانفرم.[/QUO

دوست عزیز من ایمیل را ساعت 9:18 دقیقه فرستادم و اونها ساعت 9:19 دقیقه ایمیل فرستادن که موضوع اون کانفرم عزل وکیله

Senior Member aziking آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Software Engineer

سلام دوستان

منم یه توییت اعتراضی به cic زدم....ایشالا که برای دوستان اثربخش باشه

یک سوال:

الان من ویزای مهاجرتی به کانادا تو پاسم هست....اگر قبل از اولین ورود به کانادا ویزای ماهاجرتی امریکا هم تو پاسم بخوره (لاتاری).... حالا اگه برای اولین ورود ، اول برم کانادا از اونجا بخوام برم امریکا

1-آیا موقع اولین ورود به کانادا مشکلی برای من بوجود میآد؟؟؟افیسر گیر میده؟؟
    2-در کانادا قانونی در این باره هست ؟که بگه نمیشه؟؟؟
    برای زمان سیتزن شیپی رو می دونم که باید یکی رو انتخاب کرد..منظورم اولشه
    3-کسی از دوستان تجربه ای چیزی داره در اختیار من بذاره؟؟

ممنون میشم چیزی می دونین یهم بگید.
    امتیاز = 71 ، IT Manager ، NOC 0213 ، نرم افزار
    ارسال به سیدنی: Nov 6, 2009 فایل 1: Jan 15, 2010 - فایل 2 :May 18, 2010 - ارسال به ورشو : Dec 12, 2011 - اینپراسس + درخواست آپدیت : Feb 23, 2012 - دریافت مدیکال Apr 30, 2012 - کپی پاس Aug 21, 2012 - پاس ریکوئست : Sept 6, 2012

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    MS material science & engineering.IKIU

نقل قول نوشته اصلی توسط majidasadi نمایش پست ها
    سلام
    امروز کسی تونسته استاتوسش رو تو سایت چک کنه ؟؟؟ من هرچی مشخصاتم رو میزنم میگه در دیتابیس وجود نداره !!!! نگران شدم ، نکنه کلا صورت مسئله رو پاک کرده باشن واسم ؟؟؟؟؟ یعنی ممکنه ؟؟؟؟؟
    نگران نباش..قبلا واسه منم اینطوری میشد..امروز که رفتم میره..عادی هست

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)