سلام دوستان
خواستم جواب سوالاتم رو در صفحات گذشته پیدا کنم دیدم 3276 صفحه هست و بعد از خوندن چند صفحه آخر نتونستم جمع بندی کنم. بنابراین اینجا می پرسم و دوستان بسیار لطف می کنن اگر راهنمایی کنند.
1. این قانون جدید در مورد رد کیس هایی که تا قبل از مارچ 2012 راجع بهشون تصمیم گیری نشده، شامل حال من می شه یا نه. و اصلا منظور از a decision by an immigration officer چیه.
2. تا حالا که خبری از مدیکال نبوده برای من، حالا باید منتظر مدیکال توی 2013 باشم یا 2014 یا اصلا امکان داره یهو فردا بگن آقا اینم مدیکالت :-)
3. در این فاصله که تا مدیکال می یاد و یا شاید آپدیت بخوان، مدارک یا تمهدیداتی هست که باید بهش فکر کرد. منظورم حساب بانکی و یا سایر انواع آپدیت هست. من که الان دو ساله که ایران نیستم حالا باید از ایران منابع مالی رو نشون بدم یا از خارج از کشور هم می شه.
Your FSW application has been terminated by operation of law if:
- you applied before February 27, 2008, and
- a decision based on FSW program selection criteria* was not made on your application by an immigration officer before March 29, 2012.
http://www.cic.gc.ca/english/departm...ce-returns.asp
*A “FSW program selection criteria” decision means that a CIC officer has determined that you have accumulated enough points to qualify for the program, based on factors such as your language skills, education and work experience.)
1- شما خودتون جواب خودتون رو در پست بعدیتون دادین... این موضوع مربوط به پرونده های قبل از دوره ما هست و شامل گروه ما نمیشه... قبل از 27 فوریه 2008
2- هر 3 تاش محتمله شما خودتو آماده کن!!
3- نه به چیزی نیاز نیست فکر کنید چون مدارک باید بروز باشه.....شما تمکن مالی رو از هر بانکی در دنیا میتوننین نشون بدین... موضوع اینه که حساب بنام مین اپلیکنت باشه حالا چه تو ایران باشه چه توی Moon Bank در کره ماه باشه!!
موفق باشید...
با تشکر از پاسختون Kasrawasp. با راهنمایی شما و کمی دقت بیشتر متوجه کلمه "and" بین دو شرط لازم برای افراد ردی شدم.
اما یک سوال دیگه برام مطرح شد در مورد بند دوم مشمولین حذف از روند رسیدگی. بند دوم می گه کسایی که تا قبل از 29 مارچ 2012 تصمیمی مبنی بر احراز حداقل امتیاز دریافت نکردند از جریان رسیدگی خارج شده اند و می تونن پولشون رو پس بگیرند. تمام آنچه من در مورد پرونده ام می دونم توی امضاء هست و نمی دونم اصلا آیا چنین تصمیمی توسط کیس آفیسر در مورد پرونده گرفته شده یا نه؟ و اگر در آینده وزارت مهاجرت قصد تعمیم این قانون رو به کیس های بیشتری داشت (البته خدای ناکرده) من در چه موقعیتی هستم.
ویرایش توسط Accounting : November 12th, 2012 در ساعت 04:21 AM
خصوصا با اون اعتراض قانونی خیلی موافقم.
دفعه قبل که شرکت نکردم به خاطر این بود که تازه یک پرونده برای استرالیا باز کرده بودم (فکر کنم زودتر از کانادا هم به نتیجه برسه). ولی این دفعه اگه شکایت درست و حسابی باشه من هم هستم نه برای تسریع در کار که اصلا تو این شرایط برای مهم نیست یلکه برای حال گیری جیسون خان.
انشا... هر چه سریعتر سلامتی شما هم به صورت کامل بازگردد.
سلام به همه دوستان
من باید یک مدرک زبان رو برای ورشو ارسال کنم, اما تا حالا 10 بار ایمیل زدم همه دفعات ایمیل خودکار فِیل میاد.
من به این آدرس ایمیل میزنم warsaw-im-enquiry@international.gc.ca
از دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه.
آرمین جان برای عوض شدن جو عرض می کنم. حالا اگه این بار کارو ببرن مجلس نماینده ها بیرونشون می کنند. میگن همین یه مدت پیش 130 میلیون دلار مصوبه بودجه برای حذفی ها گرفتید. می دونید که فعلا تو پس دادن همون گیر کردن. حال چه رسد به حذف این همه پرونده دیگر.
ضمن اینکه همانگونه که فرمودید ما از مرحله قابل بازگشت رد شدیم و به منطقه غیر قابل بازگشت رسیدیم! این بزرگترین لطف جیسون خان در حق ما بود که ما رو به منطقه غیر قابل برگشت رسوند. لااقل پرونده ما هارو بیمه کرد. تا وقتی جیسون جون هست کسی نمیتونه به ما جسارتی کنه چون پرونده های ما دست پخت خود ایشونه. وای بروزی که جیسونی در کار نباشد.
علاقه مندی ها (Bookmarks)