صفحه 3270 از 5471 نخستنخست ... 22702770317032203260326132623263326432653266326732683269327032713272327332743275327632773278327932803320337037704270 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 32,691 تا 32,700 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

ممنون از توضیحات شما. در خصوص اینکه ممکنه این اعداد واقعی نباشند با شما هم عقیده هستم ولی در این اوضاع و احوال مجبوریم همین رو قبول کنیم.
    به هر حال فعلا که متاسفانه همینه. حتی دوستان محترمی که وکیل گرفتند و دعوای حقوقی کردند هم فعلا مثل ما هستند(به جز یک وکیل). لا اقل ای کاش کار اینا انجام می شد ما هم با خیال راحت می رفتیم و یک وکیل می گرفتیم!
    اگر هم موضوع ابزار نارضایتی باشه به آقای جیسون خان در خصوص طولانی شدن پروسه به شرط بی حاشیه بودن بنده هم در خدمتم.
    آرمین جان شخصا معتقدم اگر موضوع اکترونیک شدن تمامی امور ویزا آفیسها انجام شود و در واقع به قول کسری امور یک ویزا آفیس توسط آفیس دیگه انجام بشه اونوقت بزرگترین مشکل فعلی که عدم انطباق پرونده ها و ظرفیت ها در دفاتر مختلف هست هم به نوعی حل خواهد شد. اگر این کار انجام شود به زودی رفتنی هستیم وگرنه خیلی بعیده که بتونن تا 2014 تموم کنن کار رو.
    ضمنا مهم نیست این تفاوت نگرشها. مهم اینه که در مسیر پیشرفت فرایند لیست 38 رشته ای ها منافع همه ما مشترک هست و اتفاقا این تفاوت نگرشها سبب روشن شدن زوایای مختلف کارها می شود.
    خوش باشید

نقل قول نوشته اصلی توسط armin54 نمایش پست ها
    پيمان جان ممنون از توضيحي كه دادي. همانطور كه گفتي نوع نگاه من و شما تفاوت ميكند. من قضاوت را به ساير دوستان واگذار ميكنم اما در مورد مطلبي كه فرموديد معيار من براي پاريس، مصر و سنگاپور اون عدد دكور در سايت مهاجرت كانادا نبود بلكه چيزهايي بود كه با چشم دارم ميبينم و لمس ميكنم. در واقع ارزيابي بود كه از وضعيت نمونه اماري كساني كه در اين ويزا آفيسها پرونده دارند گرفته شده است. اون عدد صرفا براي حفظ ظاهر ودموكراتيك بودن قضيه گذاشته شده است و از شما كه اينقدر خوب مينويسيد تعجب ميكنم كه به آن اعتماد نموده ايد.
    دو ماه پيش سعي كردم كه تمام كساني كه در سايت ويزا كانادا فعال هستند و اطلاعات خود رو بروز ميكنند رو بر حسب ويزا آفيس و پيشرفت پرونده دسته بندي كنم و يك نمونه آماري درست كنم. هر چند به دليل وسعت كار و گرفتاري و اميدي كه منو از اين تحقيق بي نياز ميكرد فرصت نكردم كار رو كامل و نتايجش رو به دوستان بدم ولي نتايج اوليه نشون ميداد كه اكثر به قريب پرونده هاي موجود در اين ويزا آفيسهاي نام برده شده رو به اتمام است و اكثر افراد حداقل مرحله مديكال رو رد كرده بودند حتي كسي كه ماه آخر 38 تائي ها يعني جون 2010 پرونده باز كرده بود.
    تاكيد كنم اين اعدادي كه شما فرموديد با واقعيت سازگار ندارد و حتي قبلا هم مدت زمان آنكارا به عنوان مثال 15 ماه بود. اين عدد به راحتي آب خوردن قابل عوض شدن است و تا حالا هم چندين بار عوض شده است.
    وزارت مهاجرت كانادا از روزي كه كني به سر كار امده است به عواقب دراز مدت از دست دادن اعتماد اقدام كننده ها فكر نمي كند و صرفا تصور دارد كه بر اساس منافع كاناد اقدام ميكند كه حركتي است به نظرم اشتباه چون اقدام كننده از همان قدم اول با عدم اطمينان وارد يك كشور شده و ...................
    در هر صورت موفق باشيد دوست من.

ApplyAbroad Veteran
    shahabkh آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مديريت ساخت - عمران دانشگاه تهران

نقل قول نوشته اصلی توسط armin54 نمایش پست ها
    دوست عزيز با تشكر از مطلب خوبتون، در رابطه با بحث اولتون يك نظر شخصي داشتم.
    اين موضوع تعداد سهميه ويزا آفيسها چندين بار مورد بررسي قرار گرفته و مورد نگراني بوده است اما شخصا با صحبتهايي كه با بعضي دوستان و همچنين شخصي مطلع در رابطه با مهاجرت به كانادا، انجام دادم (نميشه اسم برد خواستيد پيام بديد)به اين نتيجه رسيدم كه سهميه ويزا آفيسها ثابت نيست و هر سال بسته به نياز تغيير ميكند. سهميه 2012 در واقع ارزيابي آنها از تعداد كساني است كه در اين سال به كانادا ميروند و اگر نياز باشد كه همه 38 تائيها سال اينده در كانادا باشند سهميه ويزاي آفيس ميتواند حداكثر تعداد رو داشته باشد.
    از نظر تعداد هم قبلا خدمت دوستان عرض كردم كه با توجه به تعداد افرادي كه تاكنون رفتند و تعداد كساني كه باقيمانده اند و اينكه در سال 2012 فرد محسوس جديدي هم اضافه نشده و تازه 250 هزار نفر هم حذف شده اند به نظرم مشكلي از اين نظر وجود ندارد.
    مشكل به نظرم جاي ديگريست كه مورد بحث دوستان مي باشد.
    از شما ممنونم بابت اظهار نظرتون

يك مشكل كوچيك وجود داره، درست مي فرماييد ظرفيت ها شناوره ولي تاچه حدي؟ مثلاً ظرفيت افيس ورشو كه تازه يكبار هم بهش افزودن توي امسال رو از 3 هزار و خورده اي نميان يكدفعه بكنن 25 هزار (نصف كل جهان) تا كه جوابگوي كوچيك و بزرگ باشه و كار همه رو راه بندازن تا آخر 2013، يك نيم نگاهي به اعداد و ارقام خود اين جماعت دروغگو بكنيد متوجه مي شيد با حتي 100 درصد افزايش ظرفيت ورشو كار كل بچه ها تا 3 سال ديگه هم راه نمي افته!

معماييييي است براي خودش بس عجيب، همه رو به نحو زجرباري گذاشتن سركار ولي براي يك عده هم بد نشده، توي اين وضعيت دلار و تورم ديگه مهاجرت با مثلاً 25 هزار دلار پس انداز، سرمايه دار مي خواد به نوعي ( محض عوض شدن جو و انبساط خاطر عزيزان )
    درد من حصار برکه نيست، درد من زيستن با ماهياني است که فکر دريا به ذهنشان خطور نکرده است.

Member imand آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Electrical ENG - MSc - University of Tehran

نقل قول نوشته اصلی توسط Pouya1972 نمایش پست ها
    دوست عزيز ظاهرا مديكال پرونده هاي 38 تايي در ورشو همه دچار يخزدگي شده اند.مليت هاي عراقي و اردني و سوري عضو در فروم كاناداويزا هم
    منتظر قطره رحمت از سمت لهستان هستند.!!!!!
    سلام
    اگر اینطور باشه پس نمی تونیم به ایرانی یا افغانی بودنمون ربطش بدیم.
    مشکل ویزا آفیس ورشوست.
    و همونطور که دوستان بحث می کنن نکته اساسی تعداد پرونده ها در مقابل تعداد ویزاهاست.
    با این اوصاف حسابمون بعد از جیسون کنی با کرام الکاتبینه!
    این وضعیت اصلا خوب نیست.
    در ضمن من با برخی از دوستان مبنی بر اینکه جناح رقیب دولت هارپر رو به جونشون بندازیم (که البته مال این حرفا نیستیم!) مخالفم.
    ای کاش راهی بود که به صورت قانونی اعتراض می کردیم.
    به قول یکی از دوستان اگر پروسه یک ساله نبود من اصلا اقدام نمی کردم. حالا شده دو سال و سه سال. و این امید رو می دن که تا 2014! که واقعا فاجعه ست.
    قیمت $$$ از سال 2010 که من اقدام کردم حدود سه برابر شده. اما ریال ما همون ریاله! هی گفتیم دست نزنیم بهش! به زودی گواهی گردش حساب می خوان!!!!! این هم آخر و عاقبتش!
    همین الان هم با اینکه هیچ خبری نیست اما من جرات ندارم به پولم دست بزنم! در واقع نمی دونم چه کار با این ثروت هنگفتم بکنم!!!! (اگر کسی راهی برای سرمایه گذاری با 10 12 میلیون تومان سراغ داره بگه! ایشالا اون دنیا جبران می کنم!!!)
    اون دنیا منظورم کاناداست. نه اون یکی دنیا که ما رو براش آماده کردن!
    من حتی روحیه ندارم که به توصیه یکی از دوستان مقدمات زندگی ردر کانادا رو فراهم و مطالعه بکنم!
    آخرش هم مدیکال میاد می ریم میبینیم هزار جور مرض و بیماری پیدا کردیم و اگر بریم هارپر جون و جیسون کنی رو مبتلا می کنیم! (دور از جون دوستان)
    باور کنید من قبل از این پروسه هیچ مرضی نداشتم اما الان یک روز در میون برای همه اعضای بدنم می رم دکتر! دکترا هم میگن هیچیت نیست! ظاهرا امراض روحی هستن! (تقدیم به روح پر فتوح جیسون!)
    ببخشید اگر افتادم به درد دل! امیدوارم به همین زودی اینجا خبر اومدن مدیکالمون رو بدیم و بی هیچ مشکلی بریم اون دنیا! (اون دنیا ها!! نه اون دنیا! ایشالا 120 سال دیگه زندگی کنیم!!!)
    می توان به سوی رهایی گریخت؛ اما بازگشت ما به اسارت نابخشودنی است. نادر ابراهیمی

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Peyman.c نمایش پست ها
    ممنون از توضیحات شما. در خصوص اینکه ممکنه این اعداد واقعی نباشند با شما هم عقیده هستم ولی در این اوضاع و احوال مجبوریم همین رو قبول کنیم.
    به هر حال فعلا که متاسفانه همینه. حتی دوستان محترمی که وکیل گرفتند و دعوای حقوقی کردند هم فعلا مثل ما هستند(به جز یک وکیل). لا اقل ای کاش کار اینا انجام می شد ما هم با خیال راحت می رفتیم و یک وکیل می گرفتیم!
    اگر هم موضوع ابزار نارضایتی باشه به آقای جیسون خان در خصوص طولانی شدن پروسه به شرط بی حاشیه بودن بنده هم در خدمتم.
    آرمین جان شخصا معتقدم اگر موضوع اکترونیک شدن تمامی امور ویزا آفیسها انجام شود و در واقع به قول کسری امور یک ویزا آفیس توسط آفیس دیگه انجام بشه اونوقت بزرگترین مشکل فعلی که عدم انطباق پرونده ها و ظرفیت ها در دفاتر مختلف هست هم به نوعی حل خواهد شد. اگر این کار انجام شود به زودی رفتنی هستیم وگرنه خیلی بعیده که بتونن تا 2014 تموم کنن کار رو.
    ضمنا مهم نیست این تفاوت نگرشها. مهم اینه که در مسیر پیشرفت فرایند لیست 38 رشته ای ها منافع همه ما مشترک هست و اتفاقا این تفاوت نگرشها سبب روشن شدن زوایای مختلف کارها می شود.
    خوش باشید
    باز هم ممنون دوست عزیز.

پیمان جان چرا راه چاره نیست؟ حداقل کاری که میشه کرد اینه که به این اعداد دروغین دل خود را خوش نکنیم و زندگی خود را بر اساس اونها بنا نسازیم! خیلی دوست داشتم که الان آمار طوری بود که انتقاد ما نادرست بود ولی افسوس که شواهد چیزی دیگری را نشان می دهد. همین دوستی که در بالا آمدند و نوشتند که اگر پروندشون لندن بود الان کانادا بودند یک مثال واقعی هست. از یک اشتباه نام بردند در حالی که کار وکیل اشتباه نبوده و این اداره مهاجرت است که بر اساس قول و قرار خود هم دیر اقدام کرده هم تبعیض قائل میشه در حالی که شخصا خوشحال میشم همه 38تائی در هر نقطه از دنیا زودتر کارشون درست بشه .
    حالا ما میگوئیم لندن و پاریس شرایط خودشان رو دارند ولی انتظار داریم که همانند سایرافراد منطقه مثل هند با ما برخورد بشه. لازم به درست کردن حاشیه نیست .سنگ مفت و گنجیشک هم مفت. اینکه چرا تبعیض وجود دارد حرف حقی است که حتما شنونده براش وجود داره.
    موفق باشید

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط shahabkh نمایش پست ها
    از شما ممنونم بابت اظهار نظرتون

يك مشكل كوچيك وجود داره، درست مي فرماييد ظرفيت ها شناوره ولي تاچه حدي؟ مثلاً ظرفيت افيس ورشو كه تازه يكبار هم بهش افزودن توي امسال رو از 3 هزار و خورده اي نميان يكدفعه بكنن 25 هزار (نصف كل جهان) تا كه جوابگوي كوچيك و بزرگ باشه و كار همه رو راه بندازن تا آخر 2013، يك نيم نگاهي به اعداد و ارقام خود اين جماعت دروغگو بكنيد متوجه مي شيد با حتي 100 درصد افزايش ظرفيت ورشو كار كل بچه ها تا 3 سال ديگه هم راه نمي افته!

معماييييي است براي خودش بس عجيب، همه رو به نحو زجرباري گذاشتن سركار ولي براي يك عده هم بد نشده، توي اين وضعيت دلار و تورم ديگه مهاجرت با مثلاً 25 هزار دلار پس انداز، سرمايه دار مي خواد به نوعي ( محض عوض شدن جو و انبساط خاطر عزيزان )
    واقعا تشکر دوست عزیز ولی امار به این بدی هم نیست
    کل بچه های 38 و 29 رشته ای ورشو تعدادشون در جولای 2012 برابر بوده با 13037 نفر (تعداد همراه با خانواده نه پرونده) . اگر جامعه اماری همین جا رو در نظر بگیریم که حدود 20 درصد مدیکال گرفتند و حتی فکر کنیم همه اون سهمیه هم داده بشه حدود ده هز ار نفر باقی میمونه و افزایش سهمیه به سه برابر چیز خیلی زیادی نیست. توجه باید داشته باشیم که ورشو با توجه به ارجاع پروند های دمشق از ابتدا سهمیه خیلی زیادی نداشته و انها خودشان هم میدانستند که نمیتوانند در سال 2012 به بیش از این تعداد ویزا بدهند. در این بین تعداد دوستان قبل از سال 2008 میماند ولی ما دقیقا نمیدانیم چه تعداد مانده اند چه تعداد حذف شده اند . کلادر حدود 4734 نفر هستند که طبیعتا با حذف عده ای نمیتوانند بیش از 2000 نفر یاشند.
    اما اگر به جدول جولای دقیقتر نگاه کنیم کل بچه های 38 رشته ای 68572 نفر هستند و با توجه به اینکه شاید بتوان گفت تعداد بسیار زیادی شاید در حد 50 درصد در سراسر دنیا تا کنون مدیکال گرفته اند تعداد باقیمانده چندان زیاد نیست.
    اضافه کنم که باید دقیقا امار بعدی رو دید ولی نکته اینجاست که ما همش داریم دنیا رو از دید آماری خودمون میبینیم در حالی که خیلی ها کارشون تموم شده و تعداد باقیمانده نباید انقدر زیاد باشد در خیلی از ویزا آفیسها . حتی تصورم این است که ممکن است برای سال بعد مهاجر بر طبق برنامه سالیانه کم هم بیاورند مگر آنکه برنامه 2013 رو خیلی زود انجام بدند که باز هم یکسال طول خواهد کشید. تعداد کل هم با در نظر گرفتن 29 رشته ایها که ظاهرا الویتی بشتر از ما در حال حاضر ندارند برابر است با 107486 و اگر با بچه های قبل از 2008 هم در نظر بگیریم که امار دقیقی وجود ندارد ولی خیلی هاظاهرا کارشون انجام شده و یا این روزها داره میشه ،شاید به 120 هزار نفر برسه. تاکید کنم که باید سهمیه سال 2012 رو از از این تعداد کم کنیم و به نظر تعداد زیادی برای سال 2013 نخواهد ماند.
    این نظر منه ولی برای اینکه دقیقتر بدونیم چه اتفاقی داره میفته باید آمار جدید که چند ماه دیگه میاد بیرون رو داشته باشیم.
    با همه این تفاسیر دوستان عزیز باید دقت فرمایند که باید کار 38تائی ها با توجه به تاخیر زیاد در اسرع وقت انجام بشه و شاید بشه گفت چندان ارتباطی با سهمیه ندارد و سهمیه باید با ان تنظیم شود و نه برعکس
    ارادت فراوان.
    ویرایش توسط armin54 : November 11th, 2012 در ساعت 08:17 PM

اطلاع از فرومهای مختلف یا منابع خبری دیگه نه تنها مشکلی ایجاد نمیکنه بلکه برای آگاهی بیشتر ونگرش واقع بینانه تر ضروری هم هست بنظرمن بنوعی اطلاع رسانی و کمک به اعضاست .

ApplyAbroad Superstar vahid_vp آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Hydrology

نقل قول نوشته اصلی توسط M1KE نمایش پست ها
    سلام به همگی

پیشنهاد می کنم در این بازه زمانی که همگی منتظر مدیکال یا درخواست گذرنامه هستین، به جای غصه خوردن و بی صبری کردن که فایده چندانی هم نداره و فقط باعث تلف شدن وقت ارزشمندتون میشه، سری به تاپیک هایی که دوستان شما در انجمن های مربوط به سفر به کانادا، زندگی در کانادا و کار در کانادا ایجاد کرده اند بزنید و در اونها مشترک بشین و به مطالعه اونها بپردازین. اینطوری وقتی ویزای شما آمد خیلی راحت تمام موارد رو از پیش آماده کردین و به سرعت می تونید در کانادا جایگیر بشین و سختی های روزهای اول رو تا حد زیادی کاهش بدین.

برای نمونه من پیشنهاد می کنم حتما در موضوعات زیر رو که مربوط به انجمن سفر به کانادا هستند، مشترک بشین و از اطلاعات اونها استفاده کنید. برای نمونه در موضوع پرواز به کانادا، دوست عزیزمون Pearson اطلاعات بسیار ارزشمندی در زمینه به روزترین قیمت ها و خطوط هوایی دارند که به ویژه دوستانی که به زمان مدیکالشون نزدیک شدند بهتره حتما به اونجا سر بزنند.

پرواز به کانادا ( بلیت، آژانس، خطوط هواپیمایی)

وسایل مهم برای سفر و زندگی در کانادا

تهیه دلار کانادایی

مراحل انجام کار در فرودگاه های تهران و کانادا در اولین ورود به کانادا

یا برای نمونه در انجمن زندگی در کانادا موضوعات زیر به نظر من بسیار مفید هستند و خوب هست آدم از قبل با خیلی از اونها آشنایی داشته باشه و نحقیق کرده باشه که روزهای اول به مشکل نخوره. در این موضوع ها هم دوستان گرانقدری مثل marjanmohajer و ghlobe و دیگر دوستان شما اطلاعات ارزشمندی ارائه کرده اند:

راهنمای روزهای اول برای تازه واردین به كانادا

راهنمای خريد و اجاره مسکن و اسکان موقت

یافتن خانه و هم‌خانه در کانادا

هزینه های زندگی

گواهینامه رانندگي در کانادا

در انجمن کار در کانادا هم موضوعات زیر بسیار مفید هستند که می تونن فرآیند پیدا کردن یه شغل رو برای شما راحت تر کنند:

کار برای تازه واردین به کانادا
    آموزش يافتن شغل و مراحل آن
    معرفی فرصتهای شغلی موجود در کانادا

--------------------------------------------------------------------------------------------
    پینوشت: برای مشترک شدن در یک موضوع (تاپیک) دو راه وجود دارد.
    1- اینکه یک پست در آن موضوع فرستاده باشید.
    2- در نوار خاکستری بالای صفحه به "ابزارهای موضوع" رفته و سپس "اشتراک در این موضوع" رو انتخاب و سپس در صفحه ای که باز می شود دکمه "اشتراک در موضوع" رو بزنید.

ضرب المثل فرانسوی:
    Tout vient à point nommé pour qui sait attendre
    همه چیز در زمان خود به آنهایی می رسد که صبر می کنند.
    ممنون بابت اطلاعات ولی باور کن همه اینا تکراری هست فکر می کنم الان ما اطلات دقیق و به روز و اخبار مهم به کار بچه های این فروم میاد .
    too much love will kill you

نقل قول نوشته اصلی توسط lidaaa نمایش پست ها
    یونیک جان پیام ایشون رو دیدیم و با کارت سبز تبریک گفتیم........من خودم اینقدر تو این چند روز اخطار و نهایتا تذکر زرد واسه تبریک گفتن گرفتم که دیگه با کارت سبز دادم..شرمنده ایشون هم هستیم...خیلی هم براشون خوشحال شدیم.......دیگه نوبت مهتیسا و تیتی و حامد عزیز و بقیه دوستان هست

ضمنا یونیک جان همیشه خودم رو سرزنش میکنم چرا همراه شما به موقع شکایت نکردم و مدیکال نگرفتم...خلاصه دعا کن واسه ما
    امروز از بیمارستان پارس خبر دارم که کلی مدیکال بوده از همه گروهها.
    لیداجان ایشالله نوبت شما بشه و کلی شیرینی اینجا بدی.
    فایل نامبر اول : جون 2009 - فایل نامبر دوم : سپتامبر 2009 - اینپراسس با اطلاعات قبلی : نوامبر 2011 - ارسال فایل به ورشو : دسامبر 2011
    اینپراسس : ژانویه 2009 - مدیکال : آگوست 2012 - پاس ریکوئست : مارچ 2013 ویزا : آپریل 2013 لند :جون 2013

Junior Member

سلام
    مدتیست که ننوشتم تا ببینم چی میشه !
    حالا مینویسم چون دیدم چی شد !
    حالا همه شاکی شدن ؟ اون موقع که گفتن بیایید کمی ( پرونده ای 740 دلار کانادا ) بدین و با یه وکیل کانادایی شکایت کنید . یادتونه ؟ هر کی یه چیزی می گفت :
    یکی می گفت ای بابا همه یک جورن
    یکی می گفت من از این پول ها نمیدم
    یکی می گفت اون ها عادل هستن و اگه قرار باشه برای همه یه کاری میکنن
    یکی میگفت صبر کنیم ببینیم تا اون هایی که شکایت کردن به کجا میرسن . ما هم دنبالشون میریم
    ووو
    حالا که یه خورده مدیکال ها شل شده
    همه شاکی اند !
    صبر کنید ببینم ! چی دادین که طلبکارین ؟
    کشوورشونه . دلشون نمیخواد سریع کار کنن . نیست که ما خودمون مثل مسلسل کار میکنیم ! کسی برای هیچ کدوم از ما دعوت نامه نداده بود . خودمون خواستیم . حالا هم باید تحمل کنیم .
    هی موج منفی فرستادن که دردی دوا نمیکنه .
    به جای این شکایت شکایت کردن هم بهتره یکی جلو بیافته بره سر وقت یه وکیل درست و حسابی و راهنمایی برای همه بگیره .
    ( اون یکی من نیستم چون قبلا شکایت کردم )
    اما یادتون نره ما ایرانی هستیم و اگه قرار باشه شماره های پرونده مون رو بنویسیم 80 درصد میزنن زیر حرفشون .
    میدونم تند نوشتم و ممکنه بهتون بر بخوره ولی به جای برخورد بی دلیل با من ( که این سومین نام من در این فرومه ) کمی بیشتر فکر کنید و بیشتر منطقی باشید .
    حالا شروع کنید به برخورد و پیام ها ی خصوصی بی ادبانه .

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط pachenar نمایش پست ها
    سلام
    مدتیست که ننوشتم تا ببینم چی میشه !
    حالا مینویسم چون دیدم چی شد !
    حالا همه شاکی شدن ؟ اون موقع که گفتن بیایید کمی ( پرونده ای 740 دلار کانادا ) بدین و با یه وکیل کانادایی شکایت کنید . یادتونه ؟ هر کی یه چیزی می گفت :
    یکی می گفت ای بابا همه یک جورن
    یکی می گفت من از این پول ها نمیدم
    یکی می گفت اون ها عادل هستن و اگه قرار باشه برای همه یه کاری میکنن
    یکی میگفت صبر کنیم ببینیم تا اون هایی که شکایت کردن به کجا میرسن . ما هم دنبالشون میریم
    ووو
    حالا که یه خورده مدیکال ها شل شده
    همه شاکی اند !
    صبر کنید ببینم ! چی دادین که طلبکارین ؟
    کشوورشونه . دلشون نمیخواد سریع کار کنن . نیست که ما خودمون مثل مسلسل کار میکنیم ! کسی برای هیچ کدوم از ما دعوت نامه نداده بود . خودمون خواستیم . حالا هم باید تحمل کنیم .
    هی موج منفی فرستادن که دردی دوا نمیکنه .
    به جای این شکایت شکایت کردن هم بهتره یکی جلو بیافته بره سر وقت یه وکیل درست و حسابی و راهنمایی برای همه بگیره .
    ( اون یکی من نیستم چون قبلا شکایت کردم )
    اما یادتون نره ما ایرانی هستیم و اگه قرار باشه شماره های پرونده مون رو بنویسیم 80 درصد میزنن زیر حرفشون .
    میدونم تند نوشتم و ممکنه بهتون بر بخوره ولی به جای برخورد بی دلیل با من ( که این سومین نام من در این فرومه ) کمی بیشتر فکر کنید و بیشتر منطقی باشید .
    حالا شروع کنید به برخورد و پیام ها ی خصوصی بی ادبانه .
    ممنون بابت پیامتون دوست عزیز و همچنین انتقادتون.
    شکی نیست که پرونده ها همه این پروسس شده جای برگشتی نه برای کانادا و نه ما نیست. نه دیگر مصوبه مجلس رو دارند نه امکانی برای رد اکثریت وجود دارد. فقط در بدترین حالت ممکن است سختگیریها کم و یا زیاد شود یا زمان رو طولانی تر کنند. از جمله کسانی که این روزها زیاد نوشت و انتقاد کرد خود من بودم. همین جا بگم که شاکی به اون معنا که کل زندگیم به این وابسته باشه نیستم. فقط با اسایش خاطر دارم وضعیتم خودم و دوستان رو می سنجم و پیگیری میکنم که چه وقت قرار هست که نوبت ما بشه. فقط همین! اتفاقا سعی دوستان این بود که این جو ناامیدی که کم کم داشت به 2015 فکر میکرد برداشته بشه!
    اینکه بعضی ها دوست دارند محافظ کارانه پروندشون رو پیگیری کنند یک چیز شخصی هست. کسانی رو هم میشناسم که هر چند وقت یکبار سمجانه نامه پیگیری زدند و موفق شدند. ولی اعتراض حتما شکایت رسمی نیست. میتونه یک نامه ملایم و حتی تشکر آمیز باشه که در کنارش شرایط یک فرد توضیح داده بشه و یا به شکل سایر صورتها. همیشه لازم نیست درد دل کنیم. گوششون پر هست. روشهای موثرتری هم هست. این بحثها هیچ ضرری ندارد.
    یک انتقاد هم من از شما بکنم. امیدوارم ظرفیت وتحمل دوستان در اینجا بالا باشد. اینکه دعوت نامه ندادن و اینجور حرفها صحیح نیست. آنها یک تعهد زمانی دادند که میتونستند ندهند. میتونستند اصلا مهاجر نگیرند. یکی میرفت امریکا درس میخوند یکی میرفت استرالیا و یکیی میرفت ... و هر کسی مسیر خودش رو داشت. ولی مطمئن باش از نظر من در دراز مدت به ضرر خودشون تموم خواهد شد. چه از نظر اینکه این جمعیت که بالاخره دیر یا زود خواهد رفت ولی زودتر رفتن انها زودتر هم به نفع کانادا بود هم به نفع این دوستان وچه از این نظر که شاید روی اقدام کننده های جدید و نخبگان اتی برای انتخاب کشور تاثیر منفی بگذارد.
    در هر صورت موفق باشید.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)