صفحه 3268 از 5471 نخستنخست ... 22682768316832183258325932603261326232633264326532663267326832693270327132723273327432753276327732783318336837684268 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 32,671 تا 32,680 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

دوستان این معطلی و بلاتکلیفی فقط تو شش ماهه گذشته 25 میلیون تومان ضرر مادی به من زد (ضرر معنوی و دیگر ضررها بماند)، چون پولمو واسه گرفتن پرینت بانکی احتمالی مورد درخواستشان خوابوندم تو حسابم و قیمت دلار هم که نگو. یه دفعه تو شش ماه ارزش ریالم نصف شد !!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط y_ekhtiari نمایش پست ها
    نظرتون راجع به راه اندازی یک پتیشن چیه؟هممون ساینش کنیم با مشخصات فایل نامبرمون.بدونن که کیا از روند بررسی پرونده ها ناراضین و اینکه تفاوت ما با دیگرون در چیه؟سایتهای پتیشن انلاین زیادن معتبرترینشونو پیدا کنیم و بعد یک کپی برای ورشو یکی برا وزیر و اداره مهاجرت بفرستیم.بفهمن ما ها هم حالیمونه و از حقمون بلدیم دفاع کنیم شاید گره کور گروه ما هم بازشه
    والله دوست عزیز بعد از اینکه مطمئن شدیم مشکل صرفا دامن ایرانیها رو گرفته یا نه خیلی کارها میشه کرد. ولی خب به ترتیب الویت. تا حالا که چنین به نظر میرسه. امضاء پتیشن هم خوبه. هر چند کلا کسانی که در کانادا هستند موافق کم شدن مهاجران برای از بین نرفتن موقعیتهای بهتر خودشون هستند ولی اگر پای تبعیض باشه مسلما کانادا- ایرانیها داخل کانادا هم خوششون نمیاد که اگر این تبعیض در مورد ایرانیها دیده بشه. دوستان هم پیشنهادات خوبی دادند. اگر مشکل زاویه دیده تیم مهاجرتی کانادا نسبت به ایرانیها هست باید حتما عوض بشه اما باید دید مشکل دقیقا چی هست.
    با همه این تفاسیر به نظرم باز باید کمی صبر کنیم تا مطمئن بشیم هر چند توئیت و پیگیری در این بین ضرر ندارد.
    ویرایش توسط armin54 : November 10th, 2012 در ساعت 11:27 PM

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط SKYGIFT نمایش پست ها
    مسئله جدیدی که اخیرا زمزمه آن شنیده میشود ، طولانی کردن پروسه ایرانیان بنا به ملاحظات سیاسی و در نتیجه قطع روابط دیپلماتیک فیمابین دولت های ایران و کانادا میباشد.
    شاید برای افراد جدید بهانه خوبی باشه ولی این موضوع حداقل نباید در مورد 38 تائی ها صدق کنه و در این صورت صرفا بهانه است. چون این افراد به اندازه کافی معطل شدن و سه و چهار سال هم پروسه شون طول کشیده و سکیوریتی چک و هر کاری باید تا حالا انجام میشد. همانطور که عرض کردم بیشترین درصد تاخیر تا کنون در پروسه بگ لاگ در طول تاریخ متعلق به کنی است با حدود سه برابر براورد اولیه یعنی 300 درصد(یکسال حداقل شده سه سال)

Member
    رشته و دانشگاه
    0213 - Computer and Information Systems Manager

نقل قول نوشته اصلی توسط afshinshailin نمایش پست ها
    سلام به دوستان
    ضمن عرض ارادت به همگي ، هر زمان به اوج نگراني رسيدم كه در فروم ابراز كردم و دوستان با محبت ابراز همدلي و همدردي و دلگرمي نمودند مورد توجه ايزد دانا و توانا قرار گرفته است
    حال.
    پ پ پ ااااااسسسسس ريكوست شدم ( كپي ها را قبلا خودم فرستاده بودم )
    آرزوي صميمانه شنيدن خبر مديكال و پاس ريكوست ديگر دوستا ن را دارم ( با عرض پوزش كه نام نبردم ترسيدم كسي از قلم بيافتد.
    سريع خبر را نوشتم ميرم بيرون و شب برميگردم اگر سوالي بود جواب دهم)

دوست عزیز مبارکه و از خبر خوشت ممنون اما بقدری جو بد شده و همه نگرانند که انگار کسی پیام شما را ندیده
    به امید موفقیت شما در کانادا

NOC:
    0213 - Total Score:70 - Visa Office: Warsaw -CIO : 2 Nov 2009- 1st FN: 8 Jan 2010 - 2nd FN: 10 May 2010 -
    -Transferred to Visa Office :
    12 Dec 2011 - Process Started : 24 Feb 2012 -Medical 05 Sep 2012 - Visa 21 Jan 2013

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط uniques3 نمایش پست ها

دوست عزیز مبارکه و از خبر خوشت ممنون اما بقدری جو بد شده و همه نگرانند که انگار کسی پیام شما را ندیده
    به امید موفقیت شما در کانادا
    یونیک جان پیام ایشون رو دیدیم و با کارت سبز تبریک گفتیم........من خودم اینقدر تو این چند روز اخطار و نهایتا تذکر زرد واسه تبریک گفتن گرفتم که دیگه با کارت سبز دادم..شرمنده ایشون هم هستیم...خیلی هم براشون خوشحال شدیم.......دیگه نوبت مهتیسا و تیتی و حامد عزیز و بقیه دوستان هست

ضمنا یونیک جان همیشه خودم رو سرزنش میکنم چرا همراه شما به موقع شکایت نکردم و مدیکال نگرفتم...خلاصه دعا کن واسه ما
    ویرایش توسط lidaaa : November 11th, 2012 در ساعت 12:00 AM

Member
    رشته و دانشگاه
    0213 - Computer and Information Systems Manager

نقل قول نوشته اصلی توسط lidaaa نمایش پست ها
    یونیک جان پیام ایشون رو دیدیم و با کارت سبز تبریک گفتیم........من خودم اینقدر تو این چند روز اخطار و نهایتا تذکر زرد واسه تبریک گفتن گرفتم که دیگه با کارت سبز دادم..شرمنده ایشون هم هستیم...خیلی هم براشون خوشحال شدیم.......دیگه نوبت مهتیسا و تیتی و حامد عزیز و بقیه دوستان هست

ضمنا یونیک جان همیشه خودم رو سرزنش میکنم چرا همراه شما به موقع شکایت نکردم و مدیکال نگرفتم...خلاصه دعا کن واسه ما
    دوست عزیز موفق و پیروز باشید مطمئنم به زودی مدیکال شما دوست عزیز و بقیه دوستان هم می آید نگران نباشید

NOC:
    0213 - Total Score:70 - Visa Office: Warsaw -CIO : 2 Nov 2009- 1st FN: 8 Jan 2010 - 2nd FN: 10 May 2010 -
    -Transferred to Visa Office :
    12 Dec 2011 - Process Started : 24 Feb 2012 -Medical 05 Sep 2012 - Visa 21 Jan 2013

نقل قول نوشته اصلی توسط lidaaa نمایش پست ها
    من چند صفحه قبل که باران مدیکال هند بود نوشتم آقای هارپر (نخست وزیر کانادا) در هند هست
    الان اقای هارپر در فیلیپین هست
    http://news.nationalpost.com/2012/11...es-rare-visit/
    به هر حال سیاست کمی دخیل هست در روند مهاجرت و کاملا بی تاثیر نیست
    دوستان اصلا از گذاشتن این پست منظورم این نیست که مدیکالای ما نمیاد ولی خوب صرفا از جنبه خبری به قضیه نگاه کنین
    ممنون

Philippine immigration issues on table as Stephen Harper makes rare visit

باسلام دوست عزیز خبر جالبیه هندوانه زیر بغل فیلیپینی ها گذاشته وصراحتا اولویت قایل شده ولی ممکنه برای جلب توجه و خوش آمد مقامات کشور مقابل هم باشه حداقل برای ما ثابت شده که حرفهاش خیلی هم عملی نمیشه . از طرفی استنباطم اینه که متقاضیان فیلیپینی از نظر مهارت تنوع مهارتی متقاضیان ایرانی را نداشته باشند حداقل نظر ایرانیانی که برای تحصیل به آنجا رفته اند این بوده.
    درکل با نظر شما موافقم که سیاست در روند مهاجرت دخیله وبنظر من خیلی هم دخیله.

Member
    رشته و دانشگاه
    Industrial design - Azad

سلام به همه دوستان عزیز
    من میخواستم از زاویه دیگه ای به موضوع پرونده هامون نگاه کنم, ضمن اینکه همه صحبتهای اعتراضی دوستان رو قبول دارم چون من هم مبتلابه هستم, من میخواستم به رفتار دروغ آمیز مسولین دولت مفخم کانادا اشاره داشته باشم.
    البته به همه واضح و مبرهن هستش که پروسه بررسی پرونده ها خیلی طولانی شده,من قبلا توی یه پست دیگه هم گفته بودم که در کانادا یکی از چیزهایی که بعنوان سوء سابقه در اذهان شون باقی میمونه دروغ هستش, اما آیا دروغ بزرگتر از این هست که توی سایت رسمی اداره مهاجرت کل پروسه بررسی رو برای 38 رشته ایها حداکثر 18 ماه درج شده بود که محقق نشد, قرار بود تا آخر 2012 همه پرونده ها بررسی بشه که نشد و حالا زمزمه آخر 2013 .....
    من خدایش دروغگو تر از اداره مهاجرت کانادا ندیدم
    به هرحال من فکر کنم اگر یه سری حرکت همه جانبه در رسانه های معتبر جهانی انجام بشه و در کنار آن صفحه هایی در شبکه های اجتماعی باز بشه و همچنین ارسال نامه هایی با امضاء دسته جمعی به مراکز بین المللی و اشخاص ذی نفوذ در حزب رقیب حزب حاکمه کانادا میتونه کمک کننده باشه.
    با آرزوی موفقیت برای همه دوستان

Member
    رشته و دانشگاه
    Pharmacy,Teharn

نقل قول نوشته اصلی توسط imand نمایش پست ها
    دوستان عزیزم. اعتراض وقتی ثمربخش خواهد بود که مرجع معتبری برای ارائه اعتراض وجود داشته باشه. ما اینجا دستمون از همه جا کوتاهه. سفارت رو که تعطیل کردن. سفارت ایتالیا هم که بعید می دونم به دولت ایران جوابگو باشه چه برسه به ما!
    من با ذات این کار 100 در 100 موافقم. اما اعتراض رسمی ممکن نیست.
    بهترین راه اینه که بحث رسانه ای بشه. به هر طریق ممکن. مثلا توی فیس ب مربوط به بی بی C یا صدای آ.م.ر.ی.ک.ا یا هر جای دیگه.
    البته من فکر می کنم این ارتباطی به ایرانی بودن ما نداره.
    کلا روند 38 شغله ها متوقف شده بود.
    با این خبری که از ویزا آفیس دهلی اومده باید تا یکی دو هفته دیگه صبر کنیم ببینیم ورشو هم شروع می کنه به دادن مدیکال یا خیر.
    بعد از اون میشه تصمیم جمعی گرفت.
    هر چند به اعتقاد من راه هایی که دوستان پیشنهاد دادند مثل توییت کردن و ... به صورت فردی بسیار مفید خواهد بود.
    دوستان یک سوال! کسی از پرونده و آمار بقیه ملیتهایی که از دمشق به ورشو فرستاده شدن خبری داره؟ در واقع می خوام ببینم اشکال از ورشو هست یا از ملیت ما!
    دوست عزيز ظاهرا مديكال پرونده هاي 38 تايي در ورشو همه دچار يخزدگي شده اند.مليت هاي عراقي و اردني و سوري عضو در فروم كاناداويزا هم
    منتظر قطره رحمت از سمت لهستان هستند.!!!!!

Junior Member

سلام آيا مي دانيد چه خدماتي را سفارت ايتاليا انجام مي دهد من نياز به يك تاييد امضا دارم كه وكيلم با سفارت ايتاليا تماس گرفته و گفتند ما انجام نمي دهيم و به من گفته به يك محضر برو تا امضايت را تاييد كنند . ايا كسي در اين زمينه تجربه اي دارد

نقل قول نوشته اصلی توسط mahmoodba نمایش پست ها
    سفارت ایتالیا، حافظ منافع کانادا در ایران
    http://hoori.ca/%D8%B3%D9%81%D8%A7%D...7%DB%8C%D8%B1/
    ارسال مدارك به سيدني 20 آپريل 2009 - فايل نامبر اول سپتامبر 2009 - فايل نامبر دوم ژانويه 2010 - ارسال به ورشو 12 دسامبر 2011 - اينپروسس 12 مارس 2012 - كد رشته 2145 - شكايتي نبودم - دريافت مديكال و كپي پاسپورت 26 اكتبر 2012 -رسيدن مديكال در لندن 21 نوامبر 2012 - پاس ریکوئست 7 آپريل 2013

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)