صفحه 3269 از 5471 نخستنخست ... 22692769316932193259326032613262326332643265326632673268326932703271327232733274327532763277327832793319336937694269 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 32,681 تا 32,690 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

با سلام

من کاملا با اعتراضی قاطع با بیان تمام صحبتهای متناقض وزیر مهاجرت کانادا موافقم چون مثله اینکه ما رو خیلی .... تصور کردن . ولی بهتر نیست هم ما آنکاراییها هم شما ورشوییها به عنوان ایرانی با هم اعتراض کنیم.

نقل قول نوشته اصلی توسط SKYGIFT نمایش پست ها
    دوستان این معطلی و بلاتکلیفی فقط تو شش ماهه گذشته 25 میلیون تومان ضرر مادی به من زد (ضرر معنوی و دیگر ضررها بماند)، چون پولمو واسه گرفتن پرینت بانکی احتمالی مورد درخواستشان خوابوندم تو حسابم و قیمت دلار هم که نگو. یه دفعه تو شش ماه ارزش ریالم نصف شد !!!!!!!!!!!!!!!!
    ماشین میخواستیم نخریدیم الان 2 برابره مستاجریم خونه نخریدیم...... کاش لااقل اون پولا رو میخوردیمو جهانگردی میکردیم ... تبعیض از همین جا که هنوز نرفتیم معلومه
    خیلی خوش قولند میخان بدونن پول تو حسابمون داریم میخایم بریم؟؟؟؟ یا اینکه میخایم بریم پولای اونا رو بخوریم اونجا
    این ثابت کردنش دیگه خیلی جالبه
    واقعا موندم چی بگم.......

سلام آرمین جان
    دلیل اینکه جنابعالی و بنده در این خصوص ایده های موافق نداریم به خاطر اینه که روش تحلیل مان تفاوت دارد. این موضوع تفاوت در روش تحلیل سبب می شود که موضوعات مطرح شده را در شکل موضوع (حتی نه در ماهیت) هم دچار ابهام ببینیم. البته به جهت احترام به نظر جنابعالی این موضوع را در ماهیت هم بررسی می نمایم تا اصل موضوع مشخص شود. قیل از بررسی یادآور می شوم بنده هم در اصل موضوع ابراز نارضایتی از طولانی شدن پروسه موافقم ولی اگر درکمان از شرایط موجود اشتباه باشد قطعا خواسته غلط را منتقل خواهیم نمود و نه تنها پاسخ نمیگیریم بلکه تصور می فرمایند که همیشه به همین شکل خواسته های اشتباه را مطرح می نماییم و این می شود که تحویلمان نمی گیرند. نظر بنده این است که باید جان مطلب ادا شود. نه اینکه با این گروه و آن گروه و یا با این ویزا افیس و آن ویزا آفیس قیاس کنیم آنهم وقتی که اطلاعات رسمی نداریم. خواسته باید مشخص باشد. قول ایشان و اداره مهاجرت چیز دیگری بوده الان کاری دیگری انجام می شود. خلاص. کار ما را انجام بدهند حالا سایر گروه ها یا ویزا آفیسها پیش کش. خواستند انجام بدهند و نخواستند هم انجام ندهند.
    ولی راجع به ماهیت فرمایشات شما:
    در خصوص ویزا آفیسهایی که نام بردید. آخرین وضعیت: مصر 35 ماه - سنگاپور 26 ماه - پاریس 33 ماه- و البته شلوغ ترین دفتر در گروه ما لندن که به تنهایی حدود یک سوم پرونده متقاضیان گروه ما را در خود جا داده با 29 ماه. نتیجه : در مقایسه با ورشو 31 ماه تفاوت چندانی وجود ندارد.

در خصوص فرمایشتان در خصوص ارتباط ردی ها و جمعیت و تعداد متقاضی ممنون می شوم که قوانین خط کشی شده را که نشان می دهد برای جمعيت بيشتر می توان متقاضی را رد کرد رفرنس بفرمایید(در کشور کانادا) .

ظرفیت ویزا آفیس به سادگی کم و زیاد نمی شود همانگونه که ظرفیت یک خط تولید به سادگی کم و زیاد نمی شود. البته می شود ولی هزینه های سریار و بعضا حتی عملیات هم بالا می رود. ویزا آفیس هم خط تولید است فقط محصول آن خدمت است نه کالا. با سیاست الکترونیک کردن امور می خواهند ظرفیت ها را انعطاف پذیر نمایند.
    در خصوص مقایسه مدیکال بین دو دفتر هند و ورشو هم درست است. ولی مدیکالها در هند به دلیل نبود prec50 به 38 رشته ای ها تعلق گرفته و در ورشو به عزیزان . pre c50. ضمن اینکه مقایسه صدور مدیکال یا صدور ویزا بین دو دفتر در یک بازه زمانی 3 روزه معنی آماری ندارد. برای بالابردن سطح اطمینان در قضاوت اماری ساده ترین روش بالا بردن حجم نمونه است. در این مورد خاص افزایش زمان حجم نمونه را بالا می برد. قضاوت آماری با نمونه های پایین از نظر آماری فقط در شرایط خاص و با رعایت الزاماتی معنی پیدا می کند.

ارادت

نقل قول نوشته اصلی توسط armin54 نمایش پست ها
    موفق باشيد

پيمان جان من صحبتهاي شما رو خوندم. ممنون از نقطه نظرتون اما جسارتا ميخواستم نكاتي رو عرض كنم. ببينيد در درجه اول اگر ما بخواهيم معياري از وضعيت خود داشته باشيم چه بايد بكنيم؟ آيا غير از اين است كه تنها راه موجود مقايسه خودمان با وضعيت سايرين 38 تائي ها در بقيه جاهاي دنيا هست؟
    شما فرموديد خودمان را با ويزا آفيس هند مقايسه نكنيم پس با كجا مقايسه كنيم؟ با مصر كه اكثر 38 تائي مديكال گرفته اند؟ با سنگاپور كه اصلا با ما قابل مقايسه نيست؟ با پاريس كه روند 38تائيها ديگه تقريبا تموم شده و همه ويزا گرفته اند؟ اگر ورشو و آنكارا رو بذاريم كنار ميشه گفت تازه ويزا آفيس هند از بقيه ويزا آفيسها عقبتر بوده است!
    اما جواب نقطه نظرات شما به ترتيب :
    1- اگر تعداد پرونده هاي قديمي موجب كند شدن كار يك ويزا آفيس است اين چرا فقط براي ويزا آفيس ورشو است؟ چرا آنكارا كه سرش خلوت است كاري نميكند؟ ويزا آفيسهاي ديگري هم هستند كه تعداد بسيار زيادي ماقبل 2008 داشته اند ولي كار بچه هاي 38تائي رو هم انجام داده اند و خيلي جلوتر هستند.بنابراين اين مثال ثابت ميكند كه ارتباط محسوسي بين اين دو وجود ندارد.
    2- ما داريم در زمان حال صحبت ميكنيم. اگر مثلا به سال گذشته نگاه كنيم هند با داشتن درصد مهاجرتي معادل 10 درصد به كانادا چهار برابر ايران است. اينكه تعداد رديهاي قبل از 2008 از اونها بيشتر بوده به اين دليل است كه جمعيت اونها بيشتر است و قوانين در اين رابطه كاملا خط كشي شده و مشخصند و ربطي به اينكه حق چه كسي ضايع شده است ندارد.
    3- ظرفيت ويزا آفيس قابل زياد شدن و كم شدن است. اين عذر بدتر از گناه است كه بگوئيم ظرفيت ما كم و اونها دو برابر ما است اولا اگر كم است بايد زياد شود يا پرونده ها منتقل شود دوما مشكل اينجاست كه اگر هند 36 تا مديكال ميده ورشو بايد بر طبق گفته شما نصف اين ظرفيت يعني 18 تا رو بده كه عملا خبري نيست.

اما سخني با ساير دوستان. دوستان عزيز نميشه همه چيز رو اينجا نوشت ولي فقط در نظر داشته باشيد كه شرايط ما با بقيه مردم دنيا چه فرقي ميكند و بعد تا ته خط خواهيد خواند كه چه بكنيد و اعتراضتان دقيقا به چه بايد باشد. خودمون رو الكي گول نزنيم و اميدواري الكي نديم. اين به اين معنا نيست كه ما نخواهيم رفت. حتما اتفاق خواهد افتاد ولي زودتر رفتن حق شماست اونو بگيريد. چون معلوم نيست كه در سال آينده چه اتفاقي بيفتد و ممكن است تصاعدي عقبتر هم بيفتد.

در ضمن ببينيد دوستان من قبلا هم گفتم اميدوارم كار دوستان ماقبل 38 تائي ها زودتر از ما انجام شود ولي نبايد فراموش كرد بيشترين تاخير و بدقولي در مورد 38 تاي ها در كل سيستمهاي مهاجرتي تاريخ در همه كشورها صورت پذيرفته تاخير ما نزديك به 300 درصد از لحاظ زماني بوده است ولي اين دوستان قبل از ما كه از خطر جسته اند فكر نميكنم هنوز بر اساس زماني كه اقدام كرده اند از نظر درصدي به 125 درصد هم برسند. ( براي ما قول يكسال شده 3 سال اونها 6سال شده 8 سال مثلا)
    در هرصورت 3 شنبه اين هفته تا حدي مشخص ميكند كه وضعيت چگونه خواهد بود. موفق باشيد

با سلام دو موضوع وجود دارد: 1- حافظ منافع معمولا فقط کار شهروندان مقیم را انجام می دهد. لذا پس از درج ویزای اقامت دائم بهتر پاسخ خواهید گرفت. 2-ممکن است فقط برخی خدمات محدود را ارائه کنند.
    به نظر بنده خودتان این موضوع را مستقیما با دفتر حافظ منافع کنترل فرمایید. قبلا سفارت ایتالیا این کار ها رو توی خیابون مهیار (جردن) انجام می داد و خیلی هم روان و سریع بود. الان که به عنوان حافظ منافع هست رو نمی دونم.
    گواهی امضا رو اگر برای باز کردن حساب نیاز داری تایید سفارت مورد نیاز است و با گواهی امضا در دفترخانه بعیده کارتون حل بشه. به هر حال من اگر جای شما بودم این موضوع را با سازمانی که از شما گواهی امضا خواسته مطرح می نمودم و از ایشون راه کار می خواستم.

نقل قول نوشته اصلی توسط tavoos نمایش پست ها
    سلام آيا مي دانيد چه خدماتي را سفارت ايتاليا انجام مي دهد من نياز به يك تاييد امضا دارم كه وكيلم با سفارت ايتاليا تماس گرفته و گفتند ما انجام نمي دهيم و به من گفته به يك محضر برو تا امضايت را تاييد كنند . ايا كسي در اين زمينه تجربه اي دارد

ApplyAbroad Veteran
    shahabkh آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مديريت ساخت - عمران دانشگاه تهران

من مدتي پيش هم به اين موضوعي كه به تازگي مورد توجه دوستان قرارگرفته اشاره كرده بودم، يعني عدم همخواني ظرفيت صدور ويزا در آفيس ورشو و تعداد پرونده دپو شده!

تازه روند هم تا الان روند خطي بوده و مسلما اگر بخواهند مثل قبل خطي پيش برن كه ماه هاي آخر مثل ژانويه و فوريه و مارس و آپريل حجم پرونده ها تصاعدي بالا رفته و با توجه به 4 برابر بودن تعداد پرونده هاي باقيمانده نسبت به ظرفيت صدور ويزا در سال و همينطور اگر تعداد پرونده هاي دوستان 500 تايي 1000 تايي و قبل از 38 تايي ها و روش جديد رو هم درنظر بگيريد، اصلاً به هيچ عقل و منطقي جور در نمياد كه حتي تا 5 سال ديگه به ته تغاري ها ويزا برسه، حتماً اگر واقعا برنامه اي، داستاني، خوابي يا بلايي مدنظرشون باشه هنوز صلاح ندونستن بگن، هرچي باشه بايد اتفاقات ديگه بيفته، يا ظرفيت افزايش خفني داشته باشه يا خداي نكرده دوباره برن تو كار حذف البته خيلي هوشمندانه و ظريف (بدون هيچ منبع، فقط برداشت شخصي) يا دوباره انتقال يا سوئيچ كردن 38 تايي ها به قانون جديدشون ( داستان استخرو ميگم ) و يا ...
    مثلاً در حيني كه دارن براي يك عده مديكال و ويزا مي فرستن تك و توك شروع كنن به بهانه تراشي و پرونده كم كنن ( همه اينا حس و گمان هستش. قول حتي انتهاي 2014 كاملاً خالي بندي و دور از ذهن، به عبارتي غير ممكن مطلق هستش )

راستي يك اتفاق خنده دار در مورد كبكي ها، مثل اينكه رفتن تو كار رندوم كردن دعوت به مصاحبه فارغ از زمان ارسال، اين بندگان خدا هر روشي رو دارن پيش مي برن كه صداي كسي در نياد و همه توي سردرگمي باشن! شايد، شايد اين داستان رو براي 38 تايي ها هم پياده كردن اونوقت چي؟ ديگه همين نظم دست و پا شكسته اي كه با بدبختي نسبت داده شده به زمان ارسال هم از بين مي ره و ديگه خيالشون راحت مي شه كه هيچ كس نمي تونه معترض باشه چون عشقشون كشيده براي يكي مديكال بدن به يكي كه خيلي قديمي تر هم هست ندن، البته باز هم تاكيد مي كنم همه اينا فرضيات تخيلي هستش ولي هر داستاني از اين جماعت بر مي ياد.

دوستان لطفاً نظر بدن كه چجوري مي شه اعداد و ارقام رو توي بازه زماني اين دروغ گوها گنجوند. (2+2=17)
    مرسي
    درد من حصار برکه نيست، درد من زيستن با ماهياني است که فکر دريا به ذهنشان خطور نکرده است.

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Peyman.c نمایش پست ها
    سلام آرمین جان
    دلیل اینکه جنابعالی و بنده در این خصوص ایده های موافق نداریم به خاطر اینه که روش تحلیل مان تفاوت دارد. این موضوع تفاوت در روش تحلیل سبب می شود که موضوعات مطرح شده را در شکل موضوع (حتی نه در ماهیت) هم دچار ابهام ببینیم. البته به جهت احترام به نظر جنابعالی این موضوع را در ماهیت هم بررسی می نمایم تا اصل موضوع مشخص شود. قیل از بررسی یادآور می شوم بنده هم در اصل موضوع ابراز نارضایتی از طولانی شدن پروسه موافقم ولی اگر درکمان از شرایط موجود اشتباه باشد قطعا خواسته غلط را منتقل خواهیم نمود و نه تنها پاسخ نمیگیریم بلکه تصور می فرمایند که همیشه به همین شکل خواسته های اشتباه را مطرح می نماییم و این می شود که تحویلمان نمی گیرند. نظر بنده این است که باید جان مطلب ادا شود. نه اینکه با این گروه و آن گروه و یا با این ویزا افیس و آن ویزا آفیس قیاس کنیم آنهم وقتی که اطلاعات رسمی نداریم. خواسته باید مشخص باشد. قول ایشان و اداره مهاجرت چیز دیگری بوده الان کاری دیگری انجام می شود. خلاص. کار ما را انجام بدهند حالا سایر گروه ها یا ویزا آفیسها پیش کش. خواستند انجام بدهند و نخواستند هم انجام ندهند.
    ولی راجع به ماهیت فرمایشات شما:
    در خصوص ویزا آفیسهایی که نام بردید. آخرین وضعیت: مصر 35 ماه - سنگاپور 26 ماه - پاریس 33 ماه- و البته شلوغ ترین دفتر در گروه ما لندن که به تنهایی حدود یک سوم پرونده متقاضیان گروه ما را در خود جا داده با 29 ماه. نتیجه : در مقایسه با ورشو 31 ماه تفاوت چندانی وجود ندارد.

در خصوص فرمایشتان در خصوص ارتباط ردی ها و جمعیت و تعداد متقاضی ممنون می شوم که قوانین خط کشی شده را که نشان می دهد برای جمعيت بيشتر می توان متقاضی را رد کرد رفرنس بفرمایید(در کشور کانادا) .

ظرفیت ویزا آفیس به سادگی کم و زیاد نمی شود همانگونه که ظرفیت یک خط تولید به سادگی کم و زیاد نمی شود. البته می شود ولی هزینه های سریار و بعضا حتی عملیات هم بالا می رود. ویزا آفیس هم خط تولید است فقط محصول آن خدمت است نه کالا. با سیاست الکترونیک کردن امور می خواهند ظرفیت ها را انعطاف پذیر نمایند.
    در خصوص مقایسه مدیکال بین دو دفتر هند و ورشو هم درست است. ولی مدیکالها در هند به دلیل نبود prec50 به 38 رشته ای ها تعلق گرفته و در ورشو به عزیزان . pre c50. ضمن اینکه مقایسه صدور مدیکال یا صدور ویزا بین دو دفتر در یک بازه زمانی 3 روزه معنی آماری ندارد. برای بالابردن سطح اطمینان در قضاوت اماری ساده ترین روش بالا بردن حجم نمونه است. در این مورد خاص افزایش زمان حجم نمونه را بالا می برد. قضاوت آماری با نمونه های پایین از نظر آماری فقط در شرایط خاص و با رعایت الزاماتی معنی پیدا می کند.

ارادت
    پيمان جان ممنون از توضيحي كه دادي. همانطور كه گفتي نوع نگاه من و شما تفاوت ميكند. من قضاوت را به ساير دوستان واگذار ميكنم اما در مورد مطلبي كه فرموديد معيار من براي پاريس، مصر و سنگاپور اون عدد دكور در سايت مهاجرت كانادا نبود بلكه چيزهايي بود كه با چشم دارم ميبينم و لمس ميكنم. در واقع ارزيابي بود كه از وضعيت نمونه اماري كساني كه در اين ويزا آفيسها پرونده دارند گرفته شده است. اون عدد صرفا براي حفظ ظاهر ودموكراتيك بودن قضيه گذاشته شده است و از شما كه اينقدر خوب مينويسيد تعجب ميكنم كه به آن اعتماد نموده ايد.
    دو ماه پيش سعي كردم كه تمام كساني كه در سايت ويزا كانادا فعال هستند و اطلاعات خود رو بروز ميكنند رو بر حسب ويزا آفيس و پيشرفت پرونده دسته بندي كنم و يك نمونه آماري درست كنم. هر چند به دليل وسعت كار و گرفتاري و اميدي كه منو از اين تحقيق بي نياز ميكرد فرصت نكردم كار رو كامل و نتايجش رو به دوستان بدم ولي نتايج اوليه نشون ميداد كه اكثر به قريب پرونده هاي موجود در اين ويزا آفيسهاي نام برده شده رو به اتمام است و اكثر افراد حداقل مرحله مديكال رو رد كرده بودند حتي كسي كه ماه آخر 38 تائي ها يعني جون 2010 پرونده باز كرده بود.
    تاكيد كنم اين اعدادي كه شما فرموديد با واقعيت سازگار ندارد و حتي قبلا هم مدت زمان آنكارا به عنوان مثال 15 ماه بود. اين عدد به راحتي آب خوردن قابل عوض شدن است و تا حالا هم چندين بار عوض شده است.
    وزارت مهاجرت كانادا از روزي كه كني به سر كار امده است به عواقب دراز مدت از دست دادن اعتماد اقدام كننده ها فكر نمي كند و صرفا تصور دارد كه بر اساس منافع كاناد اقدام ميكند كه حركتي است به نظرم اشتباه چون اقدام كننده از همان قدم اول با عدم اطمينان وارد يك كشور شده و ...................
    در هر صورت موفق باشيد دوست من.
    ویرایش توسط armin54 : November 11th, 2012 در ساعت 02:39 PM

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط shahabkh نمایش پست ها
    من مدتي پيش هم به اين موضوعي كه به تازگي مورد توجه دوستان قرارگرفته اشاره كرده بودم، يعني عدم همخواني ظرفيت صدور ويزا در آفيس ورشو و تعداد پرونده دپو شده!

تازه روند هم تا الان روند خطي بوده و مسلما اگر بخواهند مثل قبل خطي پيش برن كه ماه هاي آخر مثل ژانويه و فوريه و مارس و آپريل حجم پرونده ها تصاعدي بالا رفته و با توجه به 4 برابر بودن تعداد پرونده هاي باقيمانده نسبت به ظرفيت صدور ويزا در سال و همينطور اگر تعداد پرونده هاي دوستان 500 تايي 1000 تايي و قبل از 38 تايي ها و روش جديد رو هم درنظر بگيريد، اصلاً به هيچ عقل و منطقي جور در نمياد كه حتي تا 5 سال ديگه به ته تغاري ها ويزا برسه، حتماً اگر واقعا برنامه اي، داستاني، خوابي يا بلايي مدنظرشون باشه هنوز صلاح ندونستن بگن، هرچي باشه بايد اتفاقات ديگه بيفته، يا ظرفيت افزايش خفني داشته باشه يا خداي نكرده دوباره برن تو كار حذف البته خيلي هوشمندانه و ظريف (بدون هيچ منبع، فقط برداشت شخصي) يا دوباره انتقال يا سوئيچ كردن 38 تايي ها به قانون جديدشون ( داستان استخرو ميگم ) و يا ...
    مثلاً در حيني كه دارن براي يك عده مديكال و ويزا مي فرستن تك و توك شروع كنن به بهانه تراشي و پرونده كم كنن ( همه اينا حس و گمان هستش. قول حتي انتهاي 2014 كاملاً خالي بندي و دور از ذهن، به عبارتي غير ممكن مطلق هستش )

راستي يك اتفاق خنده دار در مورد كبكي ها، مثل اينكه رفتن تو كار رندوم كردن دعوت به مصاحبه فارغ از زمان ارسال، اين بندگان خدا هر روشي رو دارن پيش مي برن كه صداي كسي در نياد و همه توي سردرگمي باشن! شايد، شايد اين داستان رو براي 38 تايي ها هم پياده كردن اونوقت چي؟ ديگه همين نظم دست و پا شكسته اي كه با بدبختي نسبت داده شده به زمان ارسال هم از بين مي ره و ديگه خيالشون راحت مي شه كه هيچ كس نمي تونه معترض باشه چون عشقشون كشيده براي يكي مديكال بدن به يكي كه خيلي قديمي تر هم هست ندن، البته باز هم تاكيد مي كنم همه اينا فرضيات تخيلي هستش ولي هر داستاني از اين جماعت بر مي ياد.

دوستان لطفاً نظر بدن كه چجوري مي شه اعداد و ارقام رو توي بازه زماني اين دروغ گوها گنجوند. (2+2=17)
    مرسي
    دوست عزيز با تشكر از مطلب خوبتون، در رابطه با بحث اولتون يك نظر شخصي داشتم.
    اين موضوع تعداد سهميه ويزا آفيسها چندين بار مورد بررسي قرار گرفته و مورد نگراني بوده است اما شخصا با صحبتهايي كه با بعضي دوستان و همچنين شخصي مطلع در رابطه با مهاجرت به كانادا، انجام دادم (نميشه اسم برد خواستيد پيام بديد)به اين نتيجه رسيدم كه سهميه ويزا آفيسها ثابت نيست و هر سال بسته به نياز تغيير ميكند. سهميه 2012 در واقع ارزيابي آنها از تعداد كساني است كه در اين سال به كانادا ميروند و اگر نياز باشد كه همه 38 تائيها سال اينده در كانادا باشند سهميه ويزاي آفيس ميتواند حداكثر تعداد رو داشته باشد.
    از نظر تعداد هم قبلا خدمت دوستان عرض كردم كه با توجه به تعداد افرادي كه تاكنون رفتند و تعداد كساني كه باقيمانده اند و اينكه در سال 2012 فرد محسوس جديدي هم اضافه نشده و تازه 250 هزار نفر هم حذف شده اند به نظرم مشكلي از اين نظر وجود ندارد.
    مشكل به نظرم جاي ديگريست كه مورد بحث دوستان مي باشد.

Member championking آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Shiraz

من يه پرونده سال 2007 داشتم
    همين الان فرم درخواست استرداد پول رو فرستادم براشون
    مدارک به سیدنی: APR-2-2009 فایل اول: APR-21-2009 فایل دوم: AUGUST-27-2009 انتقال به ورشو: DEC-01-2011 اینپراسس با تاریخ: JAN-03-2012، مدیکال و آپدیت : JUN-05-2012 مدیکال در لندن: JUN-19-2012 آپدیت در ورشو: JUL-04-2012 درخواست پاسپورت : 2012-01-Octدریافت ویزا: 2012-09-Oct

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط can2012 نمایش پست ها
    Hi everyone… I am so fed up with this process to deathhh…I am Dubai’s resident, and applied in July 2009. Since my luck is so gorgeous, my genius lawyer sent my docs to London office instead of Damascus by mistake. Now I see my friends, colleagues who applied before me and had their files in London, already got medical, visa and some landed. I am not jealous, but swear to God it’s not fair….You can also see their timelines in a forum, just in case that my eyes are not babghoori…I am pleased that Lida Jaan brought up this topic that we need to complain, or raise our voice... I used to see some dear users of this forum commenting that Warsaw has done a good job so far which is not true at least in compare to London visa office for UAE residents which I am witnessing

G
    ood luck to all of us, most patient nation of the world
    سلام

خیلی ممنون از شما...و متاسفم از اشتباه وکیلتون
    من فقط دیدم دوستان دارن صحبت از اعتراض میکنن گفتم دوستان میشه لطفا از همتون خواهش کنم بیاین برای سی ای سی و جیسون کنی توییت بذاریم...البته جیسون کنی به توییتهای من تاحالا جواب نداده اما همه رو مطمئن باشین میخونه...میدونین چرا میگم میخونه؟چون پستهایی که همش ازش تعریف تمجید هست اجازه میده روی وال توییترش بیاد ولی پستهایی رو که واسش ضرر داشته باشه سانسور میکنه واین نشون میده که همه رو میخونه که میشینه سوا میکنه...

چون میبینم همه میذارن گفتم ما هم بذاریم...
    ویرایش توسط M1KE : November 11th, 2012 در ساعت 05:37 PM دلیل: حذف تبلیغات

Banned

سلام به همگی

پیشنهاد می کنم در این بازه زمانی که همگی منتظر مدیکال یا درخواست گذرنامه هستین، به جای غصه خوردن و بی صبری کردن که فایده چندانی هم نداره و فقط باعث تلف شدن وقت ارزشمندتون میشه، سری به تاپیک هایی که دوستان شما در انجمن های مربوط به سفر به کانادا، زندگی در کانادا و کار در کانادا ایجاد کرده اند بزنید و در اونها مشترک بشین و به مطالعه اونها بپردازین. اینطوری وقتی ویزای شما آمد خیلی راحت تمام موارد رو از پیش آماده کردین و به سرعت می تونید در کانادا جایگیر بشین و سختی های روزهای اول رو تا حد زیادی کاهش بدین.

برای نمونه من پیشنهاد می کنم حتما در موضوعات زیر رو که مربوط به انجمن سفر به کانادا هستند، مشترک بشین و از اطلاعات اونها استفاده کنید. برای نمونه در موضوع پرواز به کانادا، دوست عزیزمون Pearson اطلاعات بسیار ارزشمندی در زمینه به روزترین قیمت ها و خطوط هوایی دارند که به ویژه دوستانی که به زمان مدیکالشون نزدیک شدند بهتره حتما به اونجا سر بزنند.

پرواز به کانادا ( بلیت، آژانس، خطوط هواپیمایی)

وسایل مهم برای سفر و زندگی در کانادا

تهیه دلار کانادایی

مراحل انجام کار در فرودگاه های تهران و کانادا در اولین ورود به کانادا

یا برای نمونه در انجمن زندگی در کانادا موضوعات زیر به نظر من بسیار مفید هستند و خوب هست آدم از قبل با خیلی از اونها آشنایی داشته باشه و نحقیق کرده باشه که روزهای اول به مشکل نخوره. در این موضوع ها هم دوستان گرانقدری مثل marjanmohajer و ghlobe و دیگر دوستان شما اطلاعات ارزشمندی ارائه کرده اند:

راهنمای روزهای اول برای تازه واردین به كانادا

راهنمای خريد و اجاره مسکن و اسکان موقت

یافتن خانه و هم‌خانه در کانادا

هزینه های زندگی

گواهینامه رانندگي در کانادا

در انجمن کار در کانادا هم موضوعات زیر بسیار مفید هستند که می تونن فرآیند پیدا کردن یه شغل رو برای شما راحت تر کنند:

کار برای تازه واردین به کانادا
    آموزش يافتن شغل و مراحل آن
    معرفی فرصتهای شغلی موجود در کانادا

--------------------------------------------------------------------------------------------
    پینوشت: برای مشترک شدن در یک موضوع (تاپیک) دو راه وجود دارد.
    1- اینکه یک پست در آن موضوع فرستاده باشید.
    2- در نوار خاکستری بالای صفحه به "ابزارهای موضوع" رفته و سپس "اشتراک در این موضوع" رو انتخاب و سپس در صفحه ای که باز می شود دکمه "اشتراک در موضوع" رو بزنید.

ضرب المثل فرانسوی:
    Tout vient à point nommé pour qui sait attendre
    همه چیز در زمان خود به آنهایی می رسد که صبر می کنند.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)