صفحه 3271 از 5471 نخستنخست ... 22712771317132213261326232633264326532663267326832693270327132723273327432753276327732783279328032813321337137714271 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 32,701 تا 32,710 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Senior Member

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

نقل قول نوشته اصلی توسط hamed. نمایش پست ها
    امروز از بیمارستان پارس خبر دارم که کلی مدیکال بوده از همه گروهها.
    لیداجان ایشالله نوبت شما بشه و کلی شیرینی اینجا بدی.
    خوش خبر باشی حامد.
    امیدوارم در چند روز آینده اینقدر از 38تائیها برف و بارون و کولاک مدیکال بیاد که با زنجیر چرخ هم نشه وارد سایت شد!

سلام دوستان
    خواستم جواب سوالاتم رو در صفحات گذشته پیدا کنم دیدم 3276 صفحه هست و بعد از خوندن چند صفحه آخر نتونستم جمع بندی کنم. بنابراین اینجا می پرسم و دوستان بسیار لطف می کنن اگر راهنمایی کنند.
    1. این قانون جدید در مورد رد کیس هایی که تا قبل از مارچ 2012 راجع بهشون تصمیم گیری نشده، شامل حال من می شه یا نه. و اصلا منظور از a decision by an immigration officer چیه.
    2. تا حالا که خبری از مدیکال نبوده برای من، حالا باید منتظر مدیکال توی 2013 باشم یا 2014 یا اصلا امکان داره یهو فردا بگن آقا اینم مدیکالت :-)
    3. در این فاصله که تا مدیکال می یاد و یا شاید آپدیت بخوان، مدارک یا تمهدیداتی هست که باید بهش فکر کرد. منظورم حساب بانکی و یا سایر انواع آپدیت هست. من که الان دو ساله که ایران نیستم حالا باید از ایران منابع مالی رو نشون بدم یا از خارج از کشور هم می شه.

Member imand آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Electrical ENG - MSc - University of Tehran

نقل قول نوشته اصلی توسط Accounting نمایش پست ها
    سلام دوستان

1. این قانون جدید در مورد رد کیس هایی که تا قبل از مارچ 2012 راجع بهشون تصمیم گیری نشده، شامل حال من می شه یا نه. و اصلا منظور از a decision by an immigration officer چیه.
    .
    سلام
    این خبر رو از کجا آوردید؟! منبعش کجاست؟
    می توان به سوی رهایی گریخت؛ اما بازگشت ما به اسارت نابخشودنی است. نادر ابراهیمی

Your FSW application has been terminated by operation of law if:

• you applied before February 27, 2008, and
    • a decision based on FSW program selection criteria* was not made on your application by an immigration officer before March 29, 2012.

http://www.cic.gc.ca/english/departm...ce-returns.asp

*A “FSW program selection criteria” decision means that a CIC officer has determined that you have accumulated enough points to qualify for the program, based on factors such as your language skills, education and work experience.)

نقل قول نوشته اصلی توسط Accounting نمایش پست ها
    سلام دوستان
    خواستم جواب سوالاتم رو در صفحات گذشته پیدا کنم دیدم 3276 صفحه هست و بعد از خوندن چند صفحه آخر نتونستم جمع بندی کنم. بنابراین اینجا می پرسم و دوستان بسیار لطف می کنن اگر راهنمایی کنند.
    2. تا حالا که خبری از مدیکال نبوده برای من، حالا باید منتظر مدیکال توی 2013 باشم یا 2014 یا اصلا امکان داره یهو فردا بگن آقا اینم مدیکالت :-)
    3. در این فاصله که تا مدیکال می یاد و یا شاید آپدیت بخوان، مدارک یا تمهدیداتی هست که باید بهش فکر کرد. منظورم حساب بانکی و یا سایر انواع آپدیت هست. من که الان دو ساله که ایران نیستم حالا باید از ایران منابع مالی رو نشون بدم یا از خارج از کشور هم می شه.
    1- شما خودتون جواب خودتون رو در پست بعدیتون دادین... این موضوع مربوط به پرونده های قبل از دوره ما هست و شامل گروه ما نمیشه... قبل از 27 فوریه 2008
    2- هر 3 تاش محتمله شما خودتو آماده کن!!
    3- نه به چیزی نیاز نیست فکر کنید چون مدارک باید بروز باشه.....شما تمکن مالی رو از هر بانکی در دنیا میتوننین نشون بدین... موضوع اینه که حساب بنام مین اپلیکنت باشه حالا چه تو ایران باشه چه توی Moon Bank در کره ماه باشه!!

موفق باشید...

با تشکر از پاسختون Kasrawasp. با راهنمایی شما و کمی دقت بیشتر متوجه کلمه "and" بین دو شرط لازم برای افراد ردی شدم.
    اما یک سوال دیگه برام مطرح شد در مورد بند دوم مشمولین حذف از روند رسیدگی. بند دوم می گه کسایی که تا قبل از 29 مارچ 2012 تصمیمی مبنی بر احراز حداقل امتیاز دریافت نکردند از جریان رسیدگی خارج شده اند و می تونن پولشون رو پس بگیرند. تمام آنچه من در مورد پرونده ام می دونم توی امضاء هست و نمی دونم اصلا آیا چنین تصمیمی توسط کیس آفیسر در مورد پرونده گرفته شده یا نه؟ و اگر در آینده وزارت مهاجرت قصد تعمیم این قانون رو به کیس های بیشتری داشت (البته خدای ناکرده) من در چه موقعیتی هستم.
    ویرایش توسط Accounting : November 12th, 2012 در ساعت 04:21 AM

خصوصا با اون اعتراض قانونی خیلی موافقم.
    دفعه قبل که شرکت نکردم به خاطر این بود که تازه یک پرونده برای استرالیا باز کرده بودم (فکر کنم زودتر از کانادا هم به نتیجه برسه). ولی این دفعه اگه شکایت درست و حسابی باشه من هم هستم نه برای تسریع در کار که اصلا تو این شرایط برای مهم نیست یلکه برای حال گیری جیسون خان.
    انشا... هر چه سریعتر سلامتی شما هم به صورت کامل بازگردد.

نقل قول نوشته اصلی توسط imand نمایش پست ها
    سلام
    اگر اینطور باشه پس نمی تونیم به ایرانی یا افغانی بودنمون ربطش بدیم.
    مشکل ویزا آفیس ورشوست.
    و همونطور که دوستان بحث می کنن نکته اساسی تعداد پرونده ها در مقابل تعداد ویزاهاست.
    با این اوصاف حسابمون بعد از جیسون کنی با کرام الکاتبینه!
    این وضعیت اصلا خوب نیست.
    در ضمن من با برخی از دوستان مبنی بر اینکه جناح رقیب دولت هارپر رو به جونشون بندازیم (که البته مال این حرفا نیستیم!) مخالفم.
    ای کاش راهی بود که به صورت قانونی اعتراض می کردیم.
    به قول یکی از دوستان اگر پروسه یک ساله نبود من اصلا اقدام نمی کردم. حالا شده دو سال و سه سال. و این امید رو می دن که تا 2014! که واقعا فاجعه ست.
    قیمت $$$ از سال 2010 که من اقدام کردم حدود سه برابر شده. اما ریال ما همون ریاله! هی گفتیم دست نزنیم بهش! به زودی گواهی گردش حساب می خوان!!!!! این هم آخر و عاقبتش!
    همین الان هم با اینکه هیچ خبری نیست اما من جرات ندارم به پولم دست بزنم! در واقع نمی دونم چه کار با این ثروت هنگفتم بکنم!!!! (اگر کسی راهی برای سرمایه گذاری با 10 12 میلیون تومان سراغ داره بگه! ایشالا اون دنیا جبران می کنم!!!)
    اون دنیا منظورم کاناداست. نه اون یکی دنیا که ما رو براش آماده کردن!
    من حتی روحیه ندارم که به توصیه یکی از دوستان مقدمات زندگی ردر کانادا رو فراهم و مطالعه بکنم!
    آخرش هم مدیکال میاد می ریم میبینیم هزار جور مرض و بیماری پیدا کردیم و اگر بریم هارپر جون و جیسون کنی رو مبتلا می کنیم! (دور از جون دوستان)
    باور کنید من قبل از این پروسه هیچ مرضی نداشتم اما الان یک روز در میون برای همه اعضای بدنم می رم دکتر! دکترا هم میگن هیچیت نیست! ظاهرا امراض روحی هستن! (تقدیم به روح پر فتوح جیسون!)
    ببخشید اگر افتادم به درد دل! امیدوارم به همین زودی اینجا خبر اومدن مدیکالمون رو بدیم و بی هیچ مشکلی بریم اون دنیا! (اون دنیا ها!! نه اون دنیا! ایشالا 120 سال دیگه زندگی کنیم!!!)

Member
    رشته و دانشگاه
    Industrial design - Azad

سلام به همه دوستان
    من باید یک مدرک زبان رو برای ورشو ارسال کنم, اما تا حالا 10 بار ایمیل زدم همه دفعات ایمیل خودکار فِیل میاد.
    من به این آدرس ایمیل میزنم warsaw-im-enquiry@international.gc.ca
    از دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه.

آرمین جان برای عوض شدن جو عرض می کنم. حالا اگه این بار کارو ببرن مجلس نماینده ها بیرونشون می کنند. میگن همین یه مدت پیش 130 میلیون دلار مصوبه بودجه برای حذفی ها گرفتید. می دونید که فعلا تو پس دادن همون گیر کردن. حال چه رسد به حذف این همه پرونده دیگر.
    ضمن اینکه همانگونه که فرمودید ما از مرحله قابل بازگشت رد شدیم و به منطقه غیر قابل بازگشت رسیدیم! این بزرگترین لطف جیسون خان در حق ما بود که ما رو به منطقه غیر قابل برگشت رسوند. لااقل پرونده ما هارو بیمه کرد. تا وقتی جیسون جون هست کسی نمیتونه به ما جسارتی کنه چون پرونده های ما دست پخت خود ایشونه. وای بروزی که جیسونی در کار نباشد.

نقل قول نوشته اصلی توسط armin54 نمایش پست ها
    ممنون بابت پیامتون دوست عزیز و همچنین انتقادتون.
    شکی نیست که پرونده ها همه این پروسس شده جای برگشتی نه برای کانادا و نه ما نیست. نه دیگر مصوبه مجلس رو دارند نه امکانی برای رد اکثریت وجود دارد. فقط در بدترین حالت ممکن است سختگیریها کم و یا زیاد شود یا زمان رو طولانی تر کنند. از جمله کسانی که این روزها زیاد نوشت و انتقاد کرد خود من بودم. همین جا بگم که شاکی به اون معنا که کل زندگیم به این وابسته باشه نیستم. فقط با اسایش خاطر دارم وضعیتم خودم و دوستان رو می سنجم و پیگیری میکنم که چه وقت قرار هست که نوبت ما بشه. فقط همین! اتفاقا سعی دوستان این بود که این جو ناامیدی که کم کم داشت به 2015 فکر میکرد برداشته بشه!
    اینکه بعضی ها دوست دارند محافظ کارانه پروندشون رو پیگیری کنند یک چیز شخصی هست. کسانی رو هم میشناسم که هر چند وقت یکبار سمجانه نامه پیگیری زدند و موفق شدند. ولی اعتراض حتما شکایت رسمی نیست. میتونه یک نامه ملایم و حتی تشکر آمیز باشه که در کنارش شرایط یک فرد توضیح داده بشه و یا به شکل سایر صورتها. همیشه لازم نیست درد دل کنیم. گوششون پر هست. روشهای موثرتری هم هست. این بحثها هیچ ضرری ندارد.
    یک انتقاد هم من از شما بکنم. امیدوارم ظرفیت وتحمل دوستان در اینجا بالا باشد. اینکه دعوت نامه ندادن و اینجور حرفها صحیح نیست. آنها یک تعهد زمانی دادند که میتونستند ندهند. میتونستند اصلا مهاجر نگیرند. یکی میرفت امریکا درس میخوند یکی میرفت استرالیا و یکیی میرفت ... و هر کسی مسیر خودش رو داشت. ولی مطمئن باش از نظر من در دراز مدت به ضرر خودشون تموم خواهد شد. چه از نظر اینکه این جمعیت که بالاخره دیر یا زود خواهد رفت ولی زودتر رفتن انها زودتر هم به نفع کانادا بود هم به نفع این دوستان وچه از این نظر که شاید روی اقدام کننده های جدید و نخبگان اتی برای انتخاب کشور تاثیر منفی بگذارد.
    در هر صورت موفق باشید.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)