صفحه 3274 از 5471 نخستنخست ... 22742774317432243264326532663267326832693270327132723273327432753276327732783279328032813282328332843324337437744274 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 32,731 تا 32,740 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Member PARYA M آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    MSN

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

من نمیدونم برای چی با ما 38 شغله ها مثل بچه یتیم ها رفتار میکنن اولش گفتن بیاید که در باغ و گلستون رو براتون باز کردیم یکساله میریدا اگه اقدام کنید؟ بعد شد چند سال بعد گفتن میدونید این 29 شغله جزو اولویت هستند و باید از شما جلوتر برن گفتیم باشه...
    بعد یه هو همه رو اینپراسس کردن و بعد قرنی چندتایی مدیکال دادن که دلمون خوش باشه حالا هم که میگن اونایی که قبل 2008 اقدام کردن باید جلوی شما باشن چون زودتر از شما اقدام کردن . می بینید دوستان گیر چه زبون نفهمایی افتادیم . من که نفهمیدم آخر منطق این احمقها چیه ؟
    ما باید بمونیم و بسوزیم و همچنان تو صف باشیم و شاهد از دست رفتن سرمایه و عمر و جوونیمون باشیم . هی ام از این گوشه کنارا یه عده رو میارن میبرن جلو صف میگن اینها باید زودتر برن
    cio on march 2010

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط farhad1980 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    دفتر ورشو شروع کرده به ارسال مدیکال برای بچه های قبل از 2008 و برای خیلی از اونها مدیکال اومده

امیدوارم این شروع خوبی برای ما هم باشه...
    والله بر طبق جدولشون فعلا که فقط سه مدیکال داشتند . روند مدیکالشون از سال 2010 در جامعه اماری فروم به این شکل بوده است :
    ژانویه 2010 -3
    مارس 2010-2
    آپریل 2010-1
    می 2010-2
    جون 2010-3
    جولای 2010-4
    آگوست 2010-5
    سپتامبر2010-4
    اکتبر 2010-5
    نوامبر 2010- 4
    دسامبر 2010- 6
    فوریه 2011 -1
    جون 2011-1
    جولای 2011-6
    اگوست 2011-11
    سپتامبر 2011-6

نوامبر 2011-1
    ژانویه 2012-1
    فوریه 2012-1
    جولای 2012-1
    اکتبر 2012-16
    نوامبر 2012-3

نسبت به ماهای قبل زیاد بوده ولی بی نظیر نیست و در اگوست و سپتامبر 2011 این آمار مشابه وجود داشته وقتی پرونده ما زیر سه وجب خاک بود ! در هر صورت پرونده هاشون همیشه بررسی میشده فقط بالا پائین داشته و هر چند متاسفانه خیلی از دوستان ماقبل از 2008 حذف شدند ولی شاید برای جلوگیری از یک اعتراض متحد امیز حذف شدگان و ماندگان ترجیح داده اند که زودتر کار این دوستان رو انجام بدهند! براشون آرزوی موفقیت دارم ولی:
    کسانی که ماندند پرونده شون داره همانند ماقبل کنی بدون تاخیر بررسی میشود یعنی بر اساس زمان بندی اولیه و از این نظر نسبت به ما بهترند. حتی کسانی که متاسفانه ریجکت شدند شاید این فرصت رو داشتند که در چارچوب برنامه زمان بندی 7 الی 8 ساله که برای زندگیشون ریخته بودند به جای دیگری برند و همانند ما تحت تاثیر قرار نگرفتند. مثل این میموند که در 6 ماه اول اقدام ما می اومدند میگفتند که پرونده شما کنسل هست میدونید چقدر به نفع دوستانی میشد که بعد از دو سال انتظار پرونده اونها در آنکارا ریجکت شد!!!
    دوستان دقت کنند ک تعداد این دوستان در ورشو نباید چندان زیاد باشد چون خیلیهاشون حذف شدند ضمن اینکه این موضوع در مورد جاهائی مثل LVO هم صدق نمیکند یعنی پرونده های 38تائی هم به موازات مدیکال گرفته اند. ولی نکته مثبتش اینه که در هر صورت پرونده های از ورشو دارند مدیکال می گیرند.
    امیدوارم که اتفاقات خوبی به زودی برای دوستان بیفتد.
    *این یک نظر شخصی است*
    ویرایش توسط armin54 : November 13th, 2012 در ساعت 11:21 PM

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط PARYA M نمایش پست ها
    من نمیدونم برای چی با ما 38 شغله ها مثل بچه یتیم ها رفتار میکنن اولش گفتن بیاید که در باغ و گلستون رو براتون باز کردیم یکساله میریدا اگه اقدام کنید؟ بعد شد چند سال بعد گفتن میدونید این 29 شغله جزو اولویت هستند و باید از شما جلوتر برن گفتیم باشه...
    بعد یه هو همه رو اینپراسس کردن و بعد قرنی چندتایی مدیکال دادن که دلمون خوش باشه حالا هم که میگن اونایی که قبل 2008 اقدام کردن باید جلوی شما باشن چون زودتر از شما اقدام کردن . می بینید دوستان گیر چه زبون نفهمایی افتادیم . من که نفهمیدم آخر منطق این احمقها چیه ؟
    ما باید بمونیم و بسوزیم و همچنان تو صف باشیم و شاهد از دست رفتن سرمایه و عمر و جوونیمون باشیم . هی ام از این گوشه کنارا یه عده رو میارن میبرن جلو صف میگن اینها باید زودتر برن
    تصحیح کنم که که 38تائیها یتیم هستند ولی 38 تائیهای آنکارا و ورشو یتیم ترند !

نقل قول نوشته اصلی توسط armin54 نمایش پست ها
    تصحیح کنم که که 38تائیها یتیم هستند ولی 38 تائیهای آنکارا و ورشو یتیم ترند !
    سلام armin عزیز لطفا آمار مدیکال آنکارا را هم اگر دردسترس دارید در فروم بگذارید از تلاشتون ممنونم.

Member immigrantdr آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    پزشكي-دانشگاه تهران

سلام دوستان عزیز.می گویند در روزگاران قدیم دردهی دوردست و فقیر کشاورز فقیری در یک مزرعه کوچک زندگی می کرد.روزی از روزها اسب زیبا و گرانقیمتی معلوم نشداز کجا در مزرعه کشاورز پیدا شد و از ان جا که ثروتی عظیم محسوب می شد همگی با حسرت می گفتند چه کشاورز خوش شانسی و چه خوشبختی بزرگی.ولی کشاورز دانای قصه ما می گفت هیچ کس نمی داند خوشبختی چیست و معلوم نیست این خوشبختی باشد.چند روز بعد تنها پسر کشاورز که یاور وی بود سوار اسب شد و زمین خورد و دستش شکست همه گفتند چه بدبختی عظیمی فقیر بود بیچاره تر شد اما کشاورز دانا می گفت کسی نمی داند بدبختی و خوشبختی چیست.....چند روز بعد با اغاز نبردی بزرگ فرستادگان حاکم تمامی جوانان ده را به سربازی بردند الا پسر کشاورز که معاف شد و همه گفتند چه خوشبختی بزرگی و................این قصه را با کمی تخیل می توان ادامه داد.دوستان من خود جزو کسانی بودم که به امید مهاجرت یک ساله شرایط کاری عالی و پوزیشیون خوبی را از دست دادم و همچنین پذیرش و تحصیل در یک دانشگاه معتبر را کنسل کرده و تمامی زندگی خود را تحت تاثیر این پروسه قرار دادم .این را گفتم تا بدانید چون پرونده من به نتیجه رسیده بی خبر از درد دل دوستان و دغدغه های آنان موعظه نمی کنم و خود من در طی این سه ونیم سال لحظات پراسترس و ناامیدی و اظطرابی را تجربه کرده ام اما الان فکر می کنم واقعا" خوشبختی چیست؟هیچ کس دقیقا" نمی داند پس اطمینان داشته باشید ان چه پیش می اید انشاالله بهترین اتفاقی است که باید می افتاده و افتاده.البته اعتراض به نامردی و رفتار و قول های نا درست اداره مهاجرت را امری صحیح دانسته و توصیه می کنم اگر راه دیگری برای شما ممکن است از دست ندهید ولی به آینده امیدوار باشید و مطمئن باشید این امید برای شما بهترین اتفاقها را رقم خواهد زد.امیدوارم کار همه هرچه زودتر به سرانجام نیک برسد.خوش باشید و کامروا.

Junior Member

امروز یکی از همکارانم که ارسال به سیدنیش دسامبر 2009 بوده تماس گرفت و گفت که پروندش ریجکت شده .دیشب ایمیلی از ورشو دریافت کرده که گفته شما حداقل امتیاز لازم رو ندارید.لازم به ذکر است این دوستم دو بار ازش آپدیت مدارک فامیلیش رو خواسته بودندو ایشون هم گواهینامه رانندگی عموش و یکسری مدارک از دختر عموش رو فرستاده بود که در نهایت دیشب در ایمیل ارسالی گفتند ما با مدارک فامیلیت قانع نشدیم و شما با کمبود دو امتیاز از حداقل امتیاز ریجکت میشوید.(فقط من در تعجبم چرا اینقدر دیر بررسی کردن؟! یعنی هنوز خطر ریجکتی وجود داره؟!)

نقل قول نوشته اصلی توسط shu نمایش پست ها
    امروز یکی از همکارانم که ارسال به سیدنیش دسامبر 2009 بوده تماس گرفت و گفت که پروندش ریجکت شده .دیشب ایمیلی از ورشو دریافت کرده که گفته شما حداقل امتیاز لازم رو ندارید.لازم به ذکر است این دوستم دو بار ازش آپدیت مدارک فامیلیش رو خواسته بودندو ایشون هم گواهینامه رانندگی عموش و یکسری مدارک از دختر عموش رو فرستاده بود که در نهایت دیشب در ایمیل ارسالی گفتند ما با مدارک فامیلیت قانع نشدیم و شما با کمبود دو امتیاز از حداقل امتیاز ریجکت میشوید.(فقط من در تعجبم چرا اینقدر دیر بررسی کردن؟! یعنی هنوز خطر ریجکتی وجود داره؟!)
    همیشه احتمال ریجکت شدن هست... حالا هر مرحله ای دلیل خودش رو داره... کسانی که امتیازشون شمرده شده و این مرحله رو رد کردن احتمال ریجکتشون خیلی پایین تر میاد و میشه برای شرایطی که مشکلی در مدیکالشون و یا سکیوریتی چک و یا بکگراند چکشون باشه..

بالاترین احتمال ریجکت در زمان محاسبه امتیاز پروندست...

این موضوع نشون میده که دوباره دارن یک نگاهی رو پرونده های دروه ما میندازن... ایشون آخرین آپدیت رو کی فرستادن برای ورشو؟ از کی اینپراسس شدن؟

نقل قول نوشته اصلی توسط shu نمایش پست ها
    مگه عمو یا دختر عمو امتیاز داره؟!
    ارسال مدارک به دمشق: August 29, 2006 ترنسفر پرونده به ورشو: April 28, 2010
    ارسال مدارک به سیدنی: August 08, 2009 دریافت فایل نامبر اول: October 05, 2009 تاریخ فایل نامبر دوم: December 9, 2009
    IELTS

ApplyAbroad Senior Veteran
    soroush88 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط rady نمایش پست ها
    مگه عمو یا دختر عمو امتیاز داره؟!
    عمو امتیاز داره اما دختر عمو امتیاری نداره

Senior Member hooran آواتار ها

Our Government’s top priorities are job creation, economic growth and long-term prosperity,”said Minister Kenney, speaking to the Canadian Network of National Associations of Regulators Conference. “Attracting and retaining the best international talent to fill skills shortages in key occupations is critical to Canada’s economic success. Our regulatory partners are vital to ensuring newcomers can start working in their fields faster.”.......

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)