صفحه 3276 از 5471 نخستنخست ... 22762776317632263266326732683269327032713272327332743275327632773278327932803281328232833284328532863326337637764276 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 32,751 تا 32,760 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

ApplyAbroad Veteran
    redalireza آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    M.Sc- IT - Tehran Polytechnic

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Canada Announces Immigration Levels for Next Year

http://www.cicnews.com/2012/11/canad...ar-111990.html

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط shu نمایش پست ها
    امروز یکی از همکارانم که ارسال به سیدنیش دسامبر 2009 بوده تماس گرفت و گفت که پروندش ریجکت شده .دیشب ایمیلی از ورشو دریافت کرده که گفته شما حداقل امتیاز لازم رو ندارید.لازم به ذکر است این دوستم دو بار ازش آپدیت مدارک فامیلیش رو خواسته بودندو ایشون هم گواهینامه رانندگی عموش و یکسری مدارک از دختر عموش رو فرستاده بود که در نهایت دیشب در ایمیل ارسالی گفتند ما با مدارک فامیلیت قانع نشدیم و شما با کمبود دو امتیاز از حداقل امتیاز ریجکت میشوید.(فقط من در تعجبم چرا اینقدر دیر بررسی کردن؟! یعنی هنوز خطر ریجکتی وجود داره؟!)
    سلام
    ورشویی ها درسته که دستشون کند هست ولی به نظر من خیلی با حسن نیت با پرونده ها برخورد میکنن بر عکس اوایل کار انکارا که خیلی سختگیر بودن
    برای یکی از دوستان من هم دقیقا همین اتفاق افتاد...یعنی روز 20 فوریه که اینپراسس شد ازش اثبات حضور خویشاوند در کانادا رو خواستن و یکسری مدارک رو فرستاد ولی باز قانع نشدن و باز مهلت دادن بهش.......یعنی دوبار بهش مهلت دادن ولی خوب قانع نشدن و نهایتا ریجکت شد....حالا این دوست شما هم همینطور شده یعنی از 20 فوریه هی ازش اینو خواستن ولی چون گواهینامه رانندگی و اینجور چیزا اثبات حضور خویشاوند در حال حاضر در کانادا رو نمیکنه نهایتا ردش کردن
    پس جای نگرانی برای سایر دوستان نیست این از پیامدهای مدارک خواسته شده در زمان اینپراسس هست که تا الان طول کشیده

لیدا جان برای شما inital assessment را هم نوشته بود یا فقط under review بود؟
    ارسال مدارک به سیدنی :29 ژانویه 2010
    مدیکال : 3 ژانویه 2014
    پاس ريكويست : ٢٥ سپتامبر ٢٠١٤

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط رخساره نمایش پست ها
    لیدا جان برای شما inital assessment را هم نوشته بود یا فقط under review بود؟
    سلام
    ببخشید من امروز هی اشتباه تایپ میکنم.......منظورم این بود که برای سایناز جان بهتر نوشته چون حداقل نوشته ارزیابی انجام شده است احتمالا به این علت که از لحاظ تاریخ ارسال مدارک سایناز جان دیگه نوبتشه که مدیکال بگیره..ولی برای من که هنوز مونده تا بهمون برسن نوشتن هنوز داره بررسی میشه....
    فقط یادمه رخساره جان شما نوشتین در ایمیلتون به هر دو مورد اشاره کردن...ایمیلتو رو میذاری برامون لطفا

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    PhD in Aerospace Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط farhad1980 نمایش پست ها
    سلام
    آیا کسی می دونه حرف PK که در بالای جوابیه ورشو بعد از نام و شماره فایل نامبر می آد معناش چیه؟

آیا برای مابقی هم اومده؟
    براي ما بود. اسم اختصاري آفيسر هست.چون گزارش کيپس هم که گرفتيم اينو نشون ميداد.
    ويزا: 8 اپريل 2012
    گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعيد................ هيچ راهي نيست کان را نيست پايان غم مخور

سلام
    یکی از دوستانم با تاریخ ارسال به سیدنی در ماه جون 2009 مدیکال گرفتند. خبرش رو دیروز داد. ایشون عضو هیات علمی دانشگاه و پزشک متخصص بودند و دقیقا نمی دونم با کدوم کد اقدام نمودند (شاید هم با هر دو).
    از 2 سال پیش هم آمریکا هستند.

پاس ریکوئست شدم
    کد رشته 4121 دریافت فایل از سیدنی اپریل 2009 دریافت فایل از دمشق اگوست 2009 انتقال به ورشو 1 دسامبر 2011 شروع بررسی پرونده همراه با ایمیل اپدیت 15 دسامبر 2011 دریافت مدیکال 2012/06/11 دریافت مدیکال در لندن 2012/06/22 پاس ریکوئست نوامبر 2012 دریافت ویزا نوامبر 2012

نقل قول نوشته اصلی توسط lidaaa نمایش پست ها
    سلام
    ببخشید من امروز هی اشتباه تایپ میکنم.......منظورم این بود که برای سایناز جان بهتر نوشته چون حداقل نوشته ارزیابی انجام شده است احتمالا به این علت که از لحاظ تاریخ ارسال مدارک سایناز جان دیگه نوبتشه که مدیکال بگیره..ولی برای من که هنوز مونده تا بهمون برسن نوشتن هنوز داره بررسی میشه....
    فقط یادمه رخساره جان شما نوشتین در ایمیلتون به هر دو مورد اشاره کردن...ایمیلتو رو میذاری برامون لطفا
    لیدا جان اینو فهمیدم .میگم به شما یکیشو گفتن؟ ما که دو تاشو گفتن یعنی چه؟خل شدیم بسکی تعبیر کردیم

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط رخساره نمایش پست ها
    لیدا جان اینو فهمیدم .میگم به شما یکیشو گفتن؟ ما که دو تاشو گفتن یعنی چه؟خل شدیم بسکی تعبیر کردیم
    نمیدونم رخساره جان......برای همین گفتم متن ایمیلت رو بذار ببینیم جمله بندیش که هر دوتاش رو گفتن چطوریه چی میگه
    حالا به هر حال امیدوارم مدیکالت به زودی بیاد

نقل قول نوشته اصلی توسط lidaaa نمایش پست ها
    نمیدونم رخساره جان......برای همین گفتم متن ایمیلت رو بذار ببینیم جمله بندیش که هر دوتاش رو گفتن چطوریه چی میگه
    حالا به هر حال امیدوارم مدیکالت به زودی بیاد

please be advised that initial assessment on your case has already been made . your application is under review due to continued background check. we will contact you as soon as we are in a position to communicate further requirements . your original documents can be returned to you upon receipt of your written request
    لیدا جونم اینم ایمیلمون . تحلیلت چیه مال ما دو تاشو گفته بی وجدان ههههههه

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)