Canada Announces Immigration Levels for Next Year
http://www.cicnews.com/2012/11/canad...ar-111990.html
Canada Announces Immigration Levels for Next Year
http://www.cicnews.com/2012/11/canad...ar-111990.html
سلام
ورشویی ها درسته که دستشون کند هست ولی به نظر من خیلی با حسن نیت با پرونده ها برخورد میکنن بر عکس اوایل کار انکارا که خیلی سختگیر بودن
برای یکی از دوستان من هم دقیقا همین اتفاق افتاد...یعنی روز 20 فوریه که اینپراسس شد ازش اثبات حضور خویشاوند در کانادا رو خواستن و یکسری مدارک رو فرستاد ولی باز قانع نشدن و باز مهلت دادن بهش.......یعنی دوبار بهش مهلت دادن ولی خوب قانع نشدن و نهایتا ریجکت شد....حالا این دوست شما هم همینطور شده یعنی از 20 فوریه هی ازش اینو خواستن ولی چون گواهینامه رانندگی و اینجور چیزا اثبات حضور خویشاوند در حال حاضر در کانادا رو نمیکنه نهایتا ردش کردن
پس جای نگرانی برای سایر دوستان نیست این از پیامدهای مدارک خواسته شده در زمان اینپراسس هست که تا الان طول کشیده
لیدا جان برای شما inital assessment را هم نوشته بود یا فقط under review بود؟
ارسال مدارک به سیدنی :29 ژانویه 2010
مدیکال : 3 ژانویه 2014
پاس ريكويست : ٢٥ سپتامبر ٢٠١٤
سلام
ببخشید من امروز هی اشتباه تایپ میکنم.......منظورم این بود که برای سایناز جان بهتر نوشته چون حداقل نوشته ارزیابی انجام شده است احتمالا به این علت که از لحاظ تاریخ ارسال مدارک سایناز جان دیگه نوبتشه که مدیکال بگیره..ولی برای من که هنوز مونده تا بهمون برسن نوشتن هنوز داره بررسی میشه....
فقط یادمه رخساره جان شما نوشتین در ایمیلتون به هر دو مورد اشاره کردن...ایمیلتو رو میذاری برامون لطفا
سلام
یکی از دوستانم با تاریخ ارسال به سیدنی در ماه جون 2009 مدیکال گرفتند. خبرش رو دیروز داد. ایشون عضو هیات علمی دانشگاه و پزشک متخصص بودند و دقیقا نمی دونم با کدوم کد اقدام نمودند (شاید هم با هر دو).
از 2 سال پیش هم آمریکا هستند.
پاس ریکوئست شدم
کد رشته 4121 دریافت فایل از سیدنی اپریل 2009 دریافت فایل از دمشق اگوست 2009 انتقال به ورشو 1 دسامبر 2011 شروع بررسی پرونده همراه با ایمیل اپدیت 15 دسامبر 2011 دریافت مدیکال 2012/06/11 دریافت مدیکال در لندن 2012/06/22 پاس ریکوئست نوامبر 2012 دریافت ویزا نوامبر 2012
لیدا جونم اینم ایمیلمون . تحلیلت چیه مال ما دو تاشو گفته بی وجدان ههههههه
please be advised that initial assessment on your case has already been made . your application is under review due to continued background check. we will contact you as soon as we are in a position to communicate further requirements . your original documents can be returned to you upon receipt of your written request
ارسال مدارک به سیدنی :29 ژانویه 2010
مدیکال : 3 ژانویه 2014
پاس ريكويست : ٢٥ سپتامبر ٢٠١٤
علاقه مندی ها (Bookmarks)