دوستانی که خیلی علاقه به رسانه ای شدن این موضوع و تفاوت روند رسیدگی به پرونده ها در گروه های مختلف (2009,2010,2011) و سفارت خونه های مختلف دارند... یکی از شبکه هایی که معمولاً به اینجور خواسته ها اهمیت میده و اگر موضوعیت خبری داشته باشه پیگیر میشه بی بی سی فارسی هستش....
برای نمونه زمانی که فروشگاه اپل به یک دختر ایرانی آمریکایی Ipad نفروخت (بدلیل ایرانی بودنش) من همون روز به بی بی سی ایمیل زدم و ازشون درخواست کردم که در صورت امکان درستی این موضوع رو بررسی و سعی کنن یک جواب قانع کننده برای دلیل اینکار که تبعیض نژادی به تمام معنا بود از جایی بگیرند... ایمیل من رو جواب دادند که حتماً این موضوع رو پیگیری میکنیم و دقیقاً 24 ساعت بعدش این خبر رو پخش کرد و جوابیه اپل و 2 سازمان آمریکایی برای این موضوع رو به نمایش گذاشت...
پس شاید تو این موضوع هم بتونه کمک بکنه... من تصمیم دارم بهشون تو این 1 2 روز ایمیل بزنم .. دوستانی که میخوان همراه بشن هم ایمیل بزنن... مطمئن باشید اگر تعداد تقاضا بره بالا احتمال ترتیب اثر دادن بیشتر میشه.... این آدرس ایمیل بی بی سی فارسی هستش
persian@bbc.co.uk.... متن رو هم به انگلیسی میتونید بنویسید هم به فارسی... تصمیم با خود دوستان... این صرفاً یک پیشنهاد هستش...
علاقه مندی ها (Bookmarks)