صفحه 56 از 63 نخستنخست ... 6464748495051525354555657585960616263 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 551 تا 560 , از مجموع 623

موضوع: همفکری در زمینه جلب توجه اداره مهاجرت برای افزایش سهمیه ویزا (فدرال)

ApplyAbroad Hero

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

نقل قول نوشته اصلی توسط mahmoodba نمایش پست ها
    من به دوستان 29 و قبل 2008 بابت دریافت مدیکال تبریک میگم....ولی خدایی نامردیه...ما این وسط چرا انقد مورد ظلمیم....گناه کردیم که گول 12 ماهو خوردیم!!!
    محمودبای عزیز
    من امروز برای سی ای سی دو تا توییت گذاشتم
    یکی اینکه چرا بک گراند چک MI2 و MI3 کوتاهتر از MI1 هست، این بی انصافی هست...و دوم نوشتم چرا priority در ویزا افیس ورشو رعایت نمیشه و اینجور چیزا
    چون منم به وضوح میبینم در فروم های بغلی ما خبر چند تا مدیکال دارن الا ما.....با توجه به اینکه تعداد ما خیلی بیشتر هست اگر واقعا مدیکال های ام ای وان قطره قطره نیست پس خبرهاش باید خیلی بیشتر باشه...این قطره قطره بودنش فقط حس ما نیست هندیها پاکستانیها و بقیه هم این رو نوشتن راجع به ام ای وان
    http://www.cic.gc.ca/english/departm...dia/social.asp
    خودشون گفتن stay connected.....
    ایشاالله به زودی کلی خبر مدیکال داشته باشیم وگرنه مجبورم هر دو سه روز یکبار یه چیزی براشون بنویسم...خسته بشن از دستم
    ویرایش توسط lidaaa : November 16th, 2012 در ساعت 12:39 AM

دوستانی که خیلی علاقه به رسانه ای شدن این موضوع و تفاوت روند رسیدگی به پرونده ها در گروه های مختلف (2009,2010,2011) و سفارت خونه های مختلف دارند... یکی از شبکه هایی که معمولاً به اینجور خواسته ها اهمیت میده و اگر موضوعیت خبری داشته باشه پیگیر میشه بی بی سی فارسی هستش....

برای نمونه زمانی که فروشگاه اپل به یک دختر ایرانی آمریکایی Ipad نفروخت (بدلیل ایرانی بودنش) من همون روز به بی بی سی ایمیل زدم و ازشون درخواست کردم که در صورت امکان درستی این موضوع رو بررسی و سعی کنن یک جواب قانع کننده برای دلیل اینکار که تبعیض نژادی به تمام معنا بود از جایی بگیرند... ایمیل من رو جواب دادند که حتماً این موضوع رو پیگیری میکنیم و دقیقاً 24 ساعت بعدش این خبر رو پخش کرد و جوابیه اپل و 2 سازمان آمریکایی برای این موضوع رو به نمایش گذاشت...

پس شاید تو این موضوع هم بتونه کمک بکنه... من تصمیم دارم بهشون تو این 1 2 روز ایمیل بزنم .. دوستانی که میخوان همراه بشن هم ایمیل بزنن... مطمئن باشید اگر تعداد تقاضا بره بالا احتمال ترتیب اثر دادن بیشتر میشه.... این آدرس ایمیل بی بی سی فارسی هستش persian@bbc.co.uk.... متن رو هم به انگلیسی میتونید بنویسید هم به فارسی... تصمیم با خود دوستان... این صرفاً یک پیشنهاد هستش...

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط kasrawasp نمایش پست ها
    دوستانی که خیلی علاقه به رسانه ای شدن این موضوع و تفاوت روند رسیدگی به پرونده ها در گروه های مختلف (2009,2010,2011) و سفارت خونه های مختلف دارند... یکی از شبکه هایی که معمولاً به اینجور خواسته ها اهمیت میده و اگر موضوعیت خبری داشته باشه پیگیر میشه بی بی سی فارسی هستش....

برای نمونه زمانی که فروشگاه اپل به یک دختر ایرانی آمریکایی Ipad نفروخت (بدلیل ایرانی بودنش) من همون روز به بی بی سی ایمیل زدم و ازشون درخواست کردم که در صورت امکان درستی این موضوع رو بررسی و سعی کنن یک جواب قانع کننده برای دلیل اینکار که تبعیض نژادی به تمام معنا بود از جایی بگیرند... ایمیل من رو جواب دادند که حتماً این موضوع رو پیگیری میکنیم و دقیقاً 24 ساعت بعدش این خبر رو پخش کرد و جوابیه اپل و 2 سازمان آمریکایی برای این موضوع رو به نمایش گذاشت...

پس شاید تو این موضوع هم بتونه کمک بکنه... من تصمیم دارم بهشون تو این 1 2 روز ایمیل بزنم .. دوستانی که میخوان همراه بشن هم ایمیل بزنن... مطمئن باشید اگر تعداد تقاضا بره بالا احتمال ترتیب اثر دادن بیشتر میشه.... این آدرس ایمیل بی بی سی فارسی هستش persian@bbc.co.uk.... متن رو هم به انگلیسی میتونید بنویسید هم به فارسی... تصمیم با خود دوستان... این صرفاً یک پیشنهاد هستش...
    سلام
    به نظر من راه حل مناسب و خوبی است. اگر یک متن یکسان را همگی با اتفاق نظر انتخاب کنیم و هر کس جدا گانه بفرستد، شاید بتوانیم یک کار هایی بکنیم.

نقل قول نوشته اصلی توسط sabeti1382 نمایش پست ها
    سلام
    به نظر من راه حل مناسب و خوبی است. اگر یک متن یکسان را همگی با اتفاق نظر انتخاب کنیم و هر کس جدا گانه بفرستد، شاید بتوانیم یک کار هایی بکنیم.
    هماهنگ کردن یک متن زمان بر هستش و فقط قضیه رو طولانی تر خواهد کرد.... وقتی اصل موضوع یکی باشه دیگه تفاوت متن مهم نیست... مهم این هست که همه 1 تقاضا داریم..... باید در مورد زیاد شدن پروسه از 1 سال به بیش از 3 سال (تا این لحظه) و تفاوت گذاری بین گروه های مختلف (با وجود رشته های مشترک در گروه ها) و تفاوت در روند رسیدگی در سفارت خونه های مختلف صحبت کنیم در متن ایمیل...

[QUOTE=kasrawasp;981414]هماهنگ کردن یک متن زمان بر هستش و فقط قضیه رو طولانی تر خواهد کرد.... وقتی اصل موضوع یکی باشه دیگه تفاوت متن مهم نیست... مهم این هست که همه 1 تقاضا داریم..... باید در مورد زیاد شدن پروسه از 1 سال به بیش از 3 سال (تا این لحظه) و تفاوت گذاری بین گروه های مختلف (با وجود رشته های مشترک در گروه ها) و تفاوت در روند رسیدگی در سفارت خونه های مختلف صحبت کنیم در متن ایمیل...[/QUOTE

با سلام دوست عزیز موافقم و متنی با همین مضموم را ارسال کردم.

Member
    رشته و دانشگاه
    Industrial design - Azad

دوستان مهاجر با توجه به مجموع اخبار تایید شده و تایید نشده همه نشانه ها یک حرکت اعتراضی رو الزامی نشون میده و من معتقدم که این حرکت هرچه زودتر آغاز بشه بهتره و تا گرفتن یک پاسخ قانع کننده باید ادامه پیدا کنه, یکی از دوستان گفته بود همین یکی دو روزه به بی بی سی ایمیل میزنه من هم همین کارو میکنم و از بقیه دوستان هم خواهش میکنم این کار رو انجام بدین و مطمئن باشید ضرری نداره و انشااله منفعت هم داره.

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط kasrawasp نمایش پست ها

کسری جان خیلی ممنون
    منم خیلی موافقم و همین الان برای بی بی سی دو تا توییت زدم و نوشتم
    در ضمن دیشب کنی نوشته
    More proof that we are making huge progress cutting wait times and backlogs in the immigration system: http://bit.ly/TQCvoD

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    MS material science & engineering.IKIU

منم به بی بی سی ایمیل زدم...ایشالا که کمک حال شه...

نقل قول نوشته اصلی توسط lidaaa نمایش پست ها
    کسری جان خیلی ممنون
    منم خیلی موافقم و همین الان برای بی بی سی دو تا توییت زدم و نوشتم
    در ضمن دیشب کنی نوشته
    More proof that we are making huge progress cutting wait times and backlogs in the immigration system: http://bit.ly/TQCvoD
    منم برای کنی رو این Tweet کردم!!! دیدم شما هم نوشتین براش.... اگر حوصله کنین ایمیل هم به بی بی سی بفرستین خوبه...

Member
    رشته و دانشگاه
    Industrial design - Azad

من همین الان به بی بی سی ایمیل زدم, لطفا دوستان دیگه هم یاری بکنن.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)