اولا که با تشکر از همکار سبُک بارم, شیباک.
بعدش خواستم یه چند تا نکته رو بگم.
یه چند جا گفتی که نهایتا دو سه تا جوراب زمستونی میپوشین و همین کفش الآنتون رو استفاده میکنین. خواستم بگم که دِ نه دِ. دیگه بیشتر از یه جوراب حوله ای که پاتون نمیره که. دوتاشو پا کنید دیگه کفش پاتون نمیره. اما در کل با چیزایی که در مورد کفش گفتی موافقم. اینم اضافه کنم که اکثر کفشهایی که اینجا میفروشن ضد اب نیستن. اما یه اسپری هست که میتونی بخری حدود 5 دلار. میزنی رو کفش, برای یه مدت (مثلا سه هفته!) ضد آب میشه.
ریش تراش خوب تو حراج هم 15 دلار گیر نمیاد. اگه پیدا کردی به منم بده
کلا حراج زیاد میزازن, اوجش هم که روز بعد از کریسمس و کلا هفته ی سال نوئه. بعدش هم میزارن, قبلش هم میزارن. بعضی از حراجها واقعا تا 50-60 در صد هم کم میشه. بعضی ها هم الکیه, مثلا زده up to 50% بعد میری نگاه میکنی میبینی کلا یه دونه 50 درصدی داره اونم به درد نمیخوره. پس نباید همیشه گول حراجیها رو هم خورد.
حتی پسته و گردو هم اینجا گیر میاد.یه کیلو پسته ی خوب من چند وقت پیش از costco خریدم 15 دلار. البته مثل ایران نیست. اما اصلا هم بد نیست. هم پسته ی شور هست هم خام. (البته برای خرید از کاستکو باید عضویت بخرین, اما walmart و super store هم دارن, قیمتشون هم خیلی زیاد فرقی نمیکنه).
در مورد زیرشلواری, واقعا هم برای دحترا هم پسرا توصیه میکنم. نمیدونم تو ایران چی گیر میاد, اما اینجا از army & navy میتونین یه دونه شو بخرین که از جنس fleece هست, 10 دلار. جنس fleece واقعا مهمه.
مورد دیگه ای اگه یادم اومد مینویسم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)