صفحه 147 از 397 نخستنخست ... 4797137138139140141142143144145146147148149150151152153154155156157197247 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,461 تا 1,470 , از مجموع 3969

موضوع: وسایل مهم برای سفر و زندگی در کانادا

Member
    رشته و دانشگاه
    برق - صنعتی شریف

پیش فرض پاسخ : اطلاعات جامع در مورد استان آلبرتا

ممنون از پاسخ هاتون ولی ببخشید دوستان ، مث اینکه من سوالم رو درست مطرح نکردم. ما 2010 لندد شدیم و دو سه باری رو به صورت کشف و شهود به کانادا سفر کردیم. از امسال هم ساکن تورنتو شدیم ولی راستش با توجه به وضعیت فعلی خودم نمیتونم تا سال دیگه رو بصورت دائم تو کانادا باشم . بنا براین فکر کنم مراحل ابتدایی رو پشت سر گذاشتم و وسایل زندگی رو تا حدی که می تونستم و تا جایی که امکان داشت تامین کردم. چون خانواده اونجا موندن ، هر از چند گاهی به اونها سر می زنم، به عبارتی 3 بار در طول این یک سال تا خودم برم و بمونم. خوب درسته که خیلی چیزای مهم هست که یه مهاجر باید با خودش ببره ولی با این شرایط من ممکنه بتونم چیزای غیر مهم به زعم دوستان رو هم با خودم ببرم. حالا که دارم می رم و بار زیادی هم ندارم چه اشکالی داره که یه چیزایی مث ماکارونی و بادمجون و ... رو ببرم؟
    (یه بار تو پرواز یه بنده خدایی رو دیدم که میگفت تو هر سفر به تورنتو کلی نون سنگک با خودش میبره ، چون سنگک های تورنتو مزه مال تهرون رو نداره! این حرفش رو وقتی خوب متوجه شدم که بعد از 2 ماه که از تورنتو برگشتم به ایران تو تهران سنگک خوردم.... بگذریم ، آدمای مختلف دغدغه های مختلفی هم دارند)
    حالا به خاطر این مادر بزرگ هایی که حتما باید واسه دختر یا عروس و نوه ها یه چیز خوراکی از اونهایی که گفتم بفرستن ، اگه ممکنه لطفا به این موارد که پرسیده بودم جواب بدید که میشه برد یا ته. ممنون. (بادمجون و اینا رو می گم ها !!)

نقل قول نوشته اصلی توسط .:HoDa:. نمایش پست ها
    ماکارونی؟ پیاز داغ؟
    والا اینا تو کویر هم اینروزا پیدا می‌شه
    تو رو خدا با خودتون اینجور نکنید... شما فوقش یه مقدار سبزی خشک بیارید برای اوایل کارتون، زعفرون هم می‌گن گرونه اونجا... همین! برای بعدش هم که به گفته‌ی دوستان همه چیز تو فروشگاه‌های ایرانی پیدا می‌شه... مخصوصن تو تورنتو که ماشالا واسه خودش لس‌آنجلسیه از بس ایرانی داره!

پیش فرض پاسخ : وسایل مهم برای سفر و زندگی در کانادا

به قرآن مجید قسم میخورم که تو سیف وی و سوپر استور و ... هم بادمجون دیدم هم ماکارونی
    به جووون مامانم رأس میگم.!
    آسان خودم با چشای خودم دیدم !

ApplyAbroad Hero anihoo آواتار ها

آها... خیلی ممنون....
    دقیقا شیر فهم شدم...
    من خودم یه ژاکت از همین جنس دارم که نمیدونم کی از یه سفر خارجی آورده بودو من خریدم....
    انقدر سبکه که اصلا وزنش احساس نمیشه راحت توی کیف جا میشه...
    و بینهایت گرم و نرمه....
    داغونش کردم توی چند سال... رنگیش هم کردم ... ولی دل نمیکنم ازش.... خجالت هم نمیکشم میپوشمش....
    عالیه... حتما هم باخودم میارمش.

نقل قول نوشته اصلی توسط reza82 نمایش پست ها
    والا دیکشنری اینجوری معنی کرده: پشم گوسفند

اما جنسش یه نوع پشم نرمه, که خیلی گرمه. خیلی زیبایی نداره, اما به شدت گرم و سبکه.

توجه شما را به همکارم, دکتر سید پیام بازرگانی (زیر) جلب میکنم:

https://www.google.ca/search?hl=en&s...H5DRqwHpw4D4Ag

http://www.armyandnavy.ca/Fleece-Pan...vy_p_1117.html
    http://www.armyandnavy.ca/Fleece-Pan...rey_p_825.html

http://withfriendship.com/user/vaibhav/fleece.php
    http://www.hillgear.com/acatalog/Mad..._Trousers.html
    http://lianghaotex.en.made-in-china....ce-Gloves.html
    به هرکجا که روی آسمان به رنگ شیشه های عینکی ست که به چشم زده ای.

Landing :2014

Member reza82 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Engineering Management, University of Alberta

عزیز دلم, بار خودته, چمدون خودته, مال خودته. میخوای بادمجون بیاری هم بیار. ولی حتما مَثل زیره به کرمون بردن رو شنیدی نه؟ مثل اینه که از کانادا برنج ببری ایران, بگی ممکنه ایران گیرم نیاد.

بازم میل خودته.

در مورد ماکارونی, ماکارونی های ایتالیایی (توی Italian Center ها) رو پیشنهاد میکنم. از مال ایران صد برابر بهترن. بادمجون هم بادمجونهای سوپر استور خیلی خیلی خوبن. حتی بالک بارن پیاز سرخ شده ی خشک شده هم داره که میتونین استفاده کنین.

نون سنگک رو البته اوردنش رو درک میکنم. و البته بربری.
    Mess with the best, Die like the rest..

Senior Member sama7452 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    دانشگاه فردوسی - الکترونیک

اولا که با تشکر از همکار سبُک بارم, شیباک.
    بعدش خواستم یه چند تا نکته رو بگم.

یه چند جا گفتی که نهایتا دو سه تا جوراب زمستونی میپوشین و همین کفش الآنتون رو استفاده میکنین. خواستم بگم که دِ نه دِ. دیگه بیشتر از یه جوراب حوله ای که پاتون نمیره که. دوتاشو پا کنید دیگه کفش پاتون نمیره. اما در کل با چیزایی که در مورد کفش گفتی موافقم. اینم اضافه کنم که اکثر کفشهایی که اینجا میفروشن ضد اب نیستن. اما یه اسپری هست که میتونی بخری حدود 5 دلار. میزنی رو کفش, برای یه مدت (مثلا سه هفته!) ضد آب میشه.

ریش تراش خوب تو حراج هم 15 دلار گیر نمیاد. اگه پیدا کردی به منم بده

کلا حراج زیاد میزازن, اوجش هم که روز بعد از کریسمس و کلا هفته ی سال نوئه. بعدش هم میزارن, قبلش هم میزارن. بعضی از حراجها واقعا تا 50-60 در صد هم کم میشه. بعضی ها هم الکیه, مثلا زده up to 50% بعد میری نگاه میکنی میبینی کلا یه دونه 50 درصدی داره اونم به درد نمیخوره. پس نباید همیشه گول حراجیها رو هم خورد.

حتی پسته و گردو هم اینجا گیر میاد.یه کیلو پسته ی خوب من چند وقت پیش از costco خریدم 15 دلار. البته مثل ایران نیست. اما اصلا هم بد نیست. هم پسته ی شور هست هم خام. (البته برای خرید از کاستکو باید عضویت بخرین, اما walmart و super store هم دارن, قیمتشون هم خیلی زیاد فرقی نمیکنه).

در مورد زیرشلواری, واقعا هم برای دحترا هم پسرا توصیه میکنم. نمیدونم تو ایران چی گیر میاد, اما اینجا از army & navy میتونین یه دونه شو بخرین که از جنس fleece هست, 10 دلار. جنس fleece واقعا مهمه.

مورد دیگه ای اگه یادم اومد مینویسم.
    برای لباس گرمی که زیر لباس بخواین بپوشین (خیلی تلاش کردم که کلمه لباس زیر رو بکار نبرم) من از Mark's خرید کردم. بعنوان یه ننه بزرگ جنسش رو تایید میکنم. با وجودی که جنسش اصلا کلفت نیست، ولی خیلی گرمه. قیمت تکه بالا و شلوارش هرکدوم 14 دلار بود و یکسری بلوزای thermal هم داشت که توی حراج شده بود 18 دلار. ولی اون روزی که من رفته بودم، روی حراج عادیش 25درصد هم تخفیف اضافی داشت. جورابای thermal هم داشت به 9.99 دلار که وقتی پاتون کنید، میپزید!
    به سلامتی زندگی ، که اگه خوش بگذره اسمش میشه " خاطره " اگه پدرت دربیاد اسمش میشه " تجربه " !!

رشته و دانشگاه

توی sears, the bay, و urban planet میتونی از اون حوله ها پیدا کنی. جاهای دیگه هم حتما هست. البته چیزی که هست اینه که تمام اونایی که من دیدم خیلی بلند هستن, نمیدونم چرا.
    درتجربه شما شکی ندارم آقارضا، ولی باور کنید سیمین راست میگه. اون روبدوشامبرهایی که توی سیرز و بی هستن، هیچکدوم حوله نیستن. شکلشون مثل حولست. آب رو جذب نمیکنن. ولی اون یکی آخری رو نرفتم تا حالا! قسم پیشاهنگی میخورم.
    به سلامتی زندگی ، که اگه خوش بگذره اسمش میشه " خاطره " اگه پدرت دربیاد اسمش میشه " تجربه " !!

رشته و دانشگاه

پیش فرض پاسخ : اطلاعات جامع در مورد استان آلبرتا

نقل قول نوشته اصلی توسط mfeshfesh نمایش پست ها
    ممنون از پاسخ هاتون ولی ببخشید دوستان ، مث اینکه من سوالم رو درست مطرح نکردم. ما 2010 لندد شدیم و دو سه باری رو به صورت کشف و شهود به کانادا سفر کردیم. از امسال هم ساکن تورنتو شدیم ولی راستش با توجه به وضعیت فعلی خودم نمیتونم تا سال دیگه رو بصورت دائم تو کانادا باشم . بنا براین فکر کنم مراحل ابتدایی رو پشت سر گذاشتم و وسایل زندگی رو تا حدی که می تونستم و تا جایی که امکان داشت تامین کردم. چون خانواده اونجا موندن ، هر از چند گاهی به اونها سر می زنم، به عبارتی 3 بار در طول این یک سال تا خودم برم و بمونم. خوب درسته که خیلی چیزای مهم هست که یه مهاجر باید با خودش ببره ولی با این شرایط من ممکنه بتونم چیزای غیر مهم به زعم دوستان رو هم با خودم ببرم. حالا که دارم می رم و بار زیادی هم ندارم چه اشکالی داره که یه چیزایی مث ماکارونی و بادمجون و ... رو ببرم؟
    (یه بار تو پرواز یه بنده خدایی رو دیدم که میگفت تو هر سفر به تورنتو کلی نون سنگک با خودش میبره ، چون سنگک های تورنتو مزه مال تهرون رو نداره! این حرفش رو وقتی خوب متوجه شدم که بعد از 2 ماه که از تورنتو برگشتم به ایران تو تهران سنگک خوردم.... بگذریم ، آدمای مختلف دغدغه های مختلفی هم دارند)
    حالا به خاطر این مادر بزرگ هایی که حتما باید واسه دختر یا عروس و نوه ها یه چیز خوراکی از اونهایی که گفتم بفرستن ، اگه ممکنه لطفا به این موارد که پرسیده بودم جواب بدید که میشه برد یا ته. ممنون. (بادمجون و اینا رو می گم ها !!)
    کاملا درکتون میکنم. منم الان یه کمد پر چیزایی دارم که مامان جان واسه نوه گلش فرستاده اونم با مسافرای مختلف! ولی دیگه خوراکی اونم از این نوعش خیلی سخته. پیشنهاد من اینه که بگین بردنش خلافه! خودتون رو واحت کنید! یه چیزی بیارین که اینجا پیدا نشه آخه! یا خیلی گرون باشه. چه میدونم، مثلا بگین خانمم از وقتی رفتیم تورنتو به "نقره" خیلی علاقه پیدا کرده. آخه چرا بادمجون سرخ کرده؟

ApplyAbroad Guru

نون سنگک رو البته اوردنش رو درک میکنم. و البته بربری.
    سنگک واقعی من تا حالا در کانادا نخوردم (سنگک های مغازه های ایرانی یک چیزی کم داره) ولی بربری های سوپر خوراک تورنتو اصل اصله!

ApplyAbroad Guru marjanmohajer آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

نقل قول نوشته اصلی توسط ghlobe نمایش پست ها
    سنگک واقعی من تا حالا در کانادا نخوردم (سنگک های مغازه های ایرانی یک چیزی کم داره) ولی بربری های سوپر خوراک تورنتو اصل اصله!
    بربري هاش خوبه ولي به پاي بربري هاي تهران نمي رسه كلا آرد اينجا طعم ديگه اي داره

Member reza82 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Engineering Management, University of Alberta

نقل قول نوشته اصلی توسط sama7452 نمایش پست ها
    درتجربه شما شکی ندارم آقارضا، ولی باور کنید سیمین راست میگه. اون روبدوشامبرهایی که توی سیرز و بی هستن، هیچکدوم حوله نیستن. شکلشون مثل حولست. آب رو جذب نمیکنن. ولی اون یکی آخری رو نرفتم تا حالا! قسم پیشاهنگی میخورم.

متوجهم منظورتون رو. من خودمم هم خیلی طول کشید تا دستم بیاد فرقشون رو. اما حوله ی واقعی هم دارن. الآن یادم افتاد تو Bed, Bath, and Beyond هم دیدم. اما همونطور که گفتم مشکلشون اینه که خیلی بلند هستن.

یه چیزی بین حوله و روبدوشامبر رو LaSenza هم داره (برای بانوان محترم البته!).
    Mess with the best, Die like the rest..

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)