صفحه 99 از 101 نخستنخست ... 498990919293949596979899100101 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 981 تا 990 , از مجموع 1009

موضوع: نظرات و پیشنهادات درباره نامه به رئیس دپارتمان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آلبرتا

پیش فرض پاسخ : نظرات و پیشنهادات درباره نامه به رئیس دپارتمان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آلبرتا

نقل قول نوشته اصلی توسط mohakbari نمایش پست ها
    من فکر میکنم سفارت داره دانشگاه رو هم مثل ما میپیچونه و از اون نوع جوابایی میده که به پیگیری های ما هم قبلا داده بود. من الان دیگه مطمئنم پیگیری از سفارت فایده نداره و اگه دانشگاه میخواد کاری بکنه باید از تو خود کانادا پیگیری کنه. ینی حالم دیگه از این جوابا بهم میخوره....منتظر باشید از ما ایمیل بگیرید و پرونده شما داره بررسی میشه و دست ما نیست و پروسه بررسی 4 ماهه و ....اه اه
    منم بنظرم دانشگاه باید از داخل کانادا پیگیری کنه. مطمئناً نه تنها همه چی دست سفارت نیست بلکه شاید برای اغلب ماها که این همه منتظریم هیچی دست سفارت نباشه! و نیاز به پیگیری از طریق مقامهای بالاتر داشته باشه که در داخل کانادا هستن. واقعاً من نمیدونم چه چیزی باعث شده پرونده ی یه عدمون این همه طول کشیده. این اصلاً منطقی نیست چون هیچ نکته ی مبهمی تو پرونده ی اغلب (بالای 97%) ماها وجود نداره. تازه ما که برای مهاجرت اقدام نکردیم که این همه طول بکشه بررسیش و هر وقت بهمون ویزا دادن بریم. ادمیشن یه زمان شروع و انقضاء داره. با این کار سفارت دیگه استادای کانادایی ریسک نمیکنن دانشجوی ایرانی بگیرن... چون با یه احتمال بالا پروژشون میره رو هوا! اصولاً همه ی آدما برای زندگیشون برنامه ریزی می کنن. ولی طول کشیدن بی انتهای پرونده هامون متأسفانه باعث شده هم خودمون و هم استادامون تو برنامه هاشون دچار تردید و بلاتکلیفی بشن. ولی یه عده بصورت کاملاً رندم خیلی سریع ویزاشونو میگیرن. این اصلاً عادلانه نیست... مطمئنم یه روزی این شرایط عوض میشه. امیدوارم اون روز تا قبل از ژانویه 2013 به وقوع بپیونده!
    "هر چی باعث ناراحتیمون بشه لزوماً بد نیست و هر چی باعث خوشحالیمون بشه لزوماً خوب نیست". نیچه

پیش فرض پاسخ : نظرات و پیشنهادات درباره نامه به رئیس دپارتمان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آلبرتا

اگه دوستان موافق باشن یه ایمیل تو نیمه ی اول دسامبر میزنیم به نورا از طرف یه نفر به نمایندگی از همه و می پرسیم چی شد و میگیم که خود سفارت به ما هم جواب قطعی نمیده و باید از مقامات بالاتر و طرق دیگه پیگیری بشه.
    نمیدونم دارن چیکار میکنن تو سفارت. کوشن اونایی که میگفتن دهه ی آخر هر ماه (بخصوص نوامبر) کلی ویزا میدن؟!!!
    اینا رسماً دارن فرومو میخونن و با همه ی خوش بینی هامون بشدت برخورد میکنن! من پیشنهاد میکنم یه مقدار بدبین باشیم شاید ویزامون اومد!!!!
    "هر چی باعث ناراحتیمون بشه لزوماً بد نیست و هر چی باعث خوشحالیمون بشه لزوماً خوب نیست". نیچه

نقل قول نوشته اصلی توسط akarimi85 نمایش پست ها
    اگه دوستان موافق باشن یه ایمیل تو نیمه ی اول دسامبر میزنیم به نورا از طرف یه نفر به نمایندگی از همه و می پرسیم چی شد و میگیم که خود سفارت به ما هم جواب قطعی نمیده و باید از مقامات بالاتر و طرق دیگه پیگیری بشه.
    نمیدونم دارن چیکار میکنن تو سفارت. کوشن اونایی که میگفتن دهه ی آخر هر ماه (بخصوص نوامبر) کلی ویزا میدن؟!!!
    اینا رسماً دارن فرومو میخونن و با همه ی خوش بینی هامون بشدت برخورد میکنن! من پیشنهاد میکنم یه مقدار بدبین باشیم شاید ویزامون اومد!!!!
    سلام دوستان
    بچه ها من میگم نیمه اول دسامبر دیره واسه پیگیری مجدد. پیشنهاد میکنم هفته اول دسامبر این کارو بکنین. چون الان یه هفته ای میشه نورا ایمیل زده و جواب ندادن. من پیشنهاد میکنم یه نامه بنویسین و به نورا بگین که ما قبلنا هم همچین تمپلتی را از سفارت میگرفتیم و اون ایمیل تمپلت را واسش فوروارد کنین . ممکنه نورا هنوز متوجه وخامت اوضاع نشده باشه و اینکه با این جوابا کار به جایی نمیرسه. البته این فقط یه پیشنهاد بود هر جور دوستان صلاح میدونن
    با آرزوی پاس ریکوستی واسه بچه های خیلی منتظر
    آموخته ام که وقتی ناامید میشوم ، خداوند با تمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم …!

بچه ها دوستان دارن یه پتیشن جدید اماده میکنن اگه دوست داشتین یه سری به فروم بحث و اعتراض بزنین.
    آموخته ام که وقتی ناامید میشوم ، خداوند با تمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم …!

نقل قول نوشته اصلی توسط calgary نمایش پست ها
    بچه ها دوستان دارن یه پتیشن جدید اماده میکنن اگه دوست داشتین یه سری به فروم بحث و اعتراض بزنین.
    بچه ها نمیدونن دارن چیکار میکنن تو اون فروم! میخوان کارای ناموفق قبلیو دوباره تکرار کنن. واقعاً تو بد مخمصه ای افتادیم. دستمون به هیچ جا بند نیست
    هر کی از شما ایده ای داره مطرح کنه لطفاً... آیا جایی دیگه ای مونده که بشه بهش ایمیل زد که در جهت مثبت ببره جلو کارمونو؟ من که دیگه گیج شدم

بچه ها نمیدونن دارن چیکار میکنن تو اون فروم! میخوان کارای ناموفق قبلیو دوباره تکرار کنن. واقعاً تو بد مخمصه ای افتادیم. دستمون به هیچ جا بند نیست
    هر کی از شما ایده ای داره مطرح کنه لطفاً... آیا جایی دیگه ای مونده که بشه بهش ایمیل زد که در جهت مثبت ببره جلو کارمونو؟ من که دیگه گیج شدم
    البته بچه ها واقعا دارن هر کاری از دستشون برمیاد انجام میدن. چون این پتیشنها تنها راهکاریه که دارن. نظر من اینه که علاوه بر دانشگاهها به مقامات مسوول یا حتی برخی رسانه هاشون هم این پتیشن را بفرستن. بالاخره داره حق بچه ها با این وقت تلف کردنا ضایع میشه

نقل قول نوشته اصلی توسط calgary نمایش پست ها
    البته بچه ها واقعا دارن هر کاری از دستشون برمیاد انجام میدن. چون این پتیشنها تنها راهکاریه که دارن. نظر من اینه که علاوه بر دانشگاهها به مقامات مسوول یا حتی برخی رسانه هاشون هم این پتیشن را بفرستن. بالاخره داره حق بچه ها با این وقت تلف کردنا ضایع میشه
    من منظور بدی نداشتم. منظورم این بود که هیچ کدوم از ما نمیدونیم باید به کی صدامونو برسونیم و در ضمن باید به یک اجماع در مورد این شخص برسیم. پس شاید امروز یا فردا اصلاً نشه کاری کرد. هر کی یه سازی میزنه. دلیلشم اینه که نمیدونیم چیکار کنیم و هر کاری از دستمون بر میاد میخوایم انجام بدیم (و باید سریعتر انجام بدیم چون وقت نداریم دیگه) یه عده میخوان اسم جمع کنن به دانشگاهاشون ایمیل بدن. که این تجربه انتهاش تا الان بن بست بوده. از طرفی اسم جمع کردن و هماهنگی برای هر دانشگاه و مجاب کردن مقامات دانشگاها زمان بره و آخرش و در بهترین حالتش میشه عین خود ما. پس اینکار بی فایدس. یه عده میخوان به افراد کابینه ایمیل بدن که اینم جواب نخواهد داد به دلایلی... نوشتن پتیشن عین قبل با تعداد اسامی خیلی کمتر هم اثرش در بهترین حالت مثل حالت قبلی (بی اثر) خواهد بود! پس خوبه فکرامونو بزاریم رو هم یه لینک درست حسابی پیدا کنیم. پیدا کردن متن و اسم کار راحتیه چون ما یه دیتابیس عظیم از اسامی داریم

من منظور بدی نداشتم. منظورم این بود که هیچ کدوم از ما نمیدونیم باید به کی صدامونو برسونیم و در ضمن باید به یک اجماع در مورد این شخص برسیم. پس شاید امروز یا فردا اصلاً نشه کاری کرد. هر کی یه سازی میزنه. دلیلشم اینه که نمیدونیم چیکار کنیم و هر کاری از دستمون بر میاد میخوایم انجام بدیم (و باید سریعتر انجام بدیم چون وقت نداریم دیگه) یه عده میخوان اسم جمع کنن به دانشگاهاشون ایمیل بدن. که این تجربه انتهاش تا الان بن بست بوده. از طرفی اسم جمع کردن و هماهنگی برای هر دانشگاه و مجاب کردن مقامات دانشگاها زمان بره و آخرش و در بهترین حالتش میشه عین خود ما. پس اینکار بی فایدس. یه عده میخوان به افراد کابینه ایمیل بدن که اینم جواب نخواهد داد به دلایلی... نوشتن پتیشن عین قبل با تعداد اسامی خیلی کمتر هم اثرش در بهترین حالت مثل حالت قبلی (بی اثر) خواهد بود! پس خوبه فکرامونو بزاریم رو هم یه لینک درست حسابی پیدا کنیم. پیدا کردن متن و اسم کار راحتیه چون ما یه دیتابیس عظیم از اسامی داریم
    بله دوست عزیز حق با شماست و در این بازه زمانی کم باید درست ترین راه را انتخاب کرد و دوباره راههای بی نتیجه قبلی را طی نکرد. منظور من این بود که در این شرایط واقعا قابل درکه که بچه ها به هر دری بزنن.
    ممنون میشم دوستان بیان یه راهکار جدید ارایه بدن
    سپاس

ApplyAbroad Superstar shibaak آواتار ها

به نظر من پیگیری دانشگاه بی نتیجه نبوده. این چند روزه چند تا آلبرتایی پاس شدن که البته دو دلیل میتونه داشته باشه. یکی یگیری دانشگاه یکی اینکه شاید دارن پرونده های باقیمانده از سپتامبر رو تموم میکنن.
    نیما هم امروز پاس شده...
    به امید اینکه هرچه زودتر بقیه هم پاس بشن.

من دو روزه دارم به نورا ایمیل میدم که اولا پاسخ سفارت به پیگیری شما چی بوده ثانیا لطفا توی مرحله دوم پیگیری، از سازمان/اداره ای داخل کانادا پیگیری کنید...جوابی نمیده. اینا هم الکی بود بابا...

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)