صفحه 4 از 185 نخستنخست 123456789101112131454104 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 2166

موضوع: جواب ندادن استادها

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    Senior Member

پیش فرض پاسخ : جواب ندادن استادها

من هنوز شروع نکردم. ولی برای راهنمایی به چند تا استاد email زدم برای اینکه بدونم کجا ها بهتره apply کنم. همه اغلب راهنمایی های خوبی کردن و جواب دادن.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    ارشد زبان و ادبیات فارسی دانشگاه شهرکرد

نقل قول نوشته اصلی توسط sysbiosys نمایش پست ها
    من هنوز شروع نکردم. ولی برای راهنمایی به چند تا استاد email زدم برای اینکه بدونم کجا ها بهتره apply کنم. همه اغلب راهنمایی های خوبی کردن و جواب دادن.
    شما چطور ایمیل استادا رو پیدا میکنین .من رو هم راهنمایی کنین.

ApplyAbroad Guru

نقل قول نوشته اصلی توسط leilatavakol نمایش پست ها
    دوست عزیز
    من نظر خودمو میدم شما نظر باقی دوستان رو هم بگیرید

سوالتون رو شاید من بد متوجه شده باشم!
    ایمیل استادها رو کیتونید به راحتی توی پروفایل هر استاد ببینید.
    هر استادی توی هر دانشگاهی یه پروفایل شخصی قاعدتا داره که ایم و فامیل و پوزیشن و رزومه و .... اون استاد اونجا نوشته شده
    علاوه بر این لینک های ارتباطی مثل ایمیل و شماره تلفن و ادرس افیس و ... هم اونجا هست و شما میتونید به راحتی به این اطلاعات دسترسی داشته باشید
    به عنوان مثال لینک زیر رو ببینید که ایمیل و اطلاعات استاد توی پروفایل استاد نوشته شده (این فقط یه مثاله! شما مطمینا باید استادهای هدف و مربوطه به بک گراند علمی خودتون رو پیدا کنید و دپارتمان های هلمی مربوطه به رشته خودتون رو بررسی کنید)

لینک----۱

موفق باشید

Member
    رشته و دانشگاه
    MIT, Mechanical Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط leilatavakol نمایش پست ها
    It is really easy just search the name of that prof, which would navigate you to their personal web Page. There you would most likely find their email address somewhere. If not you could also find some of their papers and look for the corresponding author's email somewhere in the 1st page of that paper.
    Good luck!

Senior Member maryamf آواتار ها

بستگی داره شما به چند تا بگین خیلی.. بعضیا به 100 تا می گن خیلی بعضیا به 1000 تا.
    از طرفی نامتون رو به یکی دو نفر نشون بدین و چند بار ویرایش کنین. من با وجودی که یکی از دوستان بهم گفته بودند که نامه ام طولانیه و من کوتاهش کرده بودم ولی یه استادی بهم گفته بود عجب نامه مفصلی!!!(واقعا چند تا علامت تعجب هم گذاشته بود ) بعد که کوتاهترش کردم بدون هیچ تغییر دیگه خیلی بهتر از استادا جواب گرفتم. فکر میکنم نیازی نباشه بگم cv رو هم attach کنید فقط محض احتیاط یادآوری کردم.

راستی استادی بوده که به میل من هیچ جوابی نداده بود و بعد از ددلاین بهم یه میل زده بود و توپیده بود که چرا اپلای نکردم. به خاطر همین من به این نتیجه رسیدم که به هر استاد باید بیش از یک بار میل بزنیم چون ممکنه خوششون بیاد ولی با هر منطقی که دارن جواب ندن. تو میل دوم بگید چون از اولی جوابی نگرفتید دوباره میل می زنید. اصلا شاید حجم میلاشون تو یه زمانی زیاد بوده و میل شما رفته تو bulk. پس نا امید نشید

Junior Member

راستی استادی بوده که به میل من هیچ جوابی نداده بود و بعد از ددلاین بهم یه میل زده بود و توپیده بود که چرا اپلای نکردم. به خاطر همین من به این نتیجه رسیدم که به هر استاد باید بیش از یک بار میل بزنیم چون ممکنه خوششون بیاد ولی با هر منطقی که دارن جواب ندن. تو میل دوم بگید چون از اولی جوابی نگرفتید دوباره میل می زنید. اصلا شاید حجم میلاشون تو یه زمانی زیاد بوده و میل شما رفته تو bulk. پس نا امید نشید[/QUOTE]

مگه مثلا کانادا اینجوری نیست که اول مطمئن شیم سوپروایزر داریم یانه؟ در غیر اینصورت که باید خدا تومن به نمام دانشگاههای کانادا بابت ثیت نام بدم

Member fekrazadeh آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Structural Engineering- Tarbiat Modares University

نقل قول نوشته اصلی توسط sparsa نمایش پست ها
    راستی استادی بوده که به میل من هیچ جوابی نداده بود و بعد از ددلاین بهم یه میل زده بود و توپیده بود که چرا اپلای نکردم. به خاطر همین من به این نتیجه رسیدم که به هر استاد باید بیش از یک بار میل بزنیم چون ممکنه خوششون بیاد ولی با هر منطقی که دارن جواب ندن. تو میل دوم بگید چون از اولی جوابی نگرفتید دوباره میل می زنید. اصلا شاید حجم میلاشون تو یه زمانی زیاد بوده و میل شما رفته تو bulk. پس نا امید نشید
    منم دقیقاً چنین تجربه ای داشتم همین امسال :-|

Junior Member

دوستان برا کانادا اگه کسی تا یکی دو هفته جواب نداد کلا بیخیالش بشیم؟ به همکارش نامه بزنیم که خودشم استاده تابلو نیست؟ من فقط میخوام رو یه موضوع خاص کار کنم ددلاین ها داره تموم میشه بعدا نگن چرا به همه استادای اون فیلد تو یک دپارتمان نامه زدی؟ این خیلی وضعیت بدیه نمیدونم خوششون نیومده یا عین اون دوست عزیز که میگه استاده خوشش اومده نگفته اپلای کن بعدا بهش توپیده! من نمیتونم این همه دانشگاه تو کانادا رو باهم مدرک بفرستم بدون دونستن این موضوع که سوپروایزری منو میگیره یا نه نمیدونم کار درست در این وضعیت چیه
    ممنون

Senior Member

من خودم اينجوري نبوده که همه جوابمو بدن. تازه خيلي کم جواب ميدادن. ولي اونايم که جواب داده بودن، به نسبت جواباي خوبي بوده.
    ولي زمان emailزدن هم مهمه. اگه زود شروع کنين به mail زدن ، بهتره. ولي خوب نا اميد نشين. اينقدر بايد mail بزنين که حد نداره!

اول اينكه بايد استادها رو درست انتخاب كنيد كه تحقيقاتشون بخوره ...

بعد نحوه نوشتن ايميل خيلي خيلي مهمه...بهترين كار اينه كه براي هر استاد يه ايميل جدا بنويسيد ... البته مسلما خيليهاش مشترك ميشه ولي بايد در ايميل به يه سري ويژگيهاي خاص اون استاد يا پروژه هاش و مقالش اشاره كنيد... مثلا من از اين پروژه تون خوشم اومده و به background‌من ميخوره يا ...

تا جاي ممكن با ايميل دانشگاهي بفرستيد....

همچنين مختصر و مفيد...

عقل و دانایی در نوک قله تحصیلات عالیه نبود ، بلکه آنرا در جعبه شن بازی کودکستان یافتم&nbsp; :<br />در همه چیز شریک شدن ، عادلانه بازی کردن،به دیگران ضربه نزدن ، تمیز کردن ریخت و پاشهایم ،عذر خواهی کردن از کسی که به او صدمه زدم، هر روز کمی یاد گرفتن،کمی فکر کردن، کمی نقاشی، کمی آواز خواندن ،کمی بازی و کمی کار

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)