نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 515 از 805 نخستنخست ... 15415465505506507508509510511512513514515516517518519520521522523524525565615 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 5,141 تا 5,150 , از مجموع 8047

موضوع: فرم DS-160

Global Moderator

Simon آواتار ها

پیش فرض پاسخ : فرم DS-160

نقل قول نوشته اصلی توسط LMAO نمایش پست ها
    سلام
    برای ویزای دانشجویی سوالی که گفته اسم دو نفر که داخل ایرانن رو بنویسیم مهمه که کی رو بنویسیم؟ یا هر کسی میتونه باشه؟! اخه مثلا اگه بخوام اسم استادامو بدم آدرسشونو نمیدونم!
    سلام
    خیلی مهم نیست. دو نفر باشند که شما رو بشناسند و ادرس یا تماسشون واقعی باشه. چک نمیکنند ولی یک درصدی بزاریم برای وقتی که بخوان یه چکی هم بکنند.

شادزی

نقل قول نوشته اصلی توسط venus_ نمایش پست ها
    سلام
    تو سوالی که در مورد سابقه کار هستش لازم که حتما بنویسیم چقدر حقوق میگیریم؟
    سلام
    حالا دقیق دقیق لازم نیست ولی به ریال یه حقوقی برای خودتون بزنید وگرنه فرم تکمیل نمیشه که بره صفحه ی بعدی.
    شادزی
    اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
    اطلاعیه مهم در بخش کانادا

شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط simon نمایش پست ها
    سلام

فرقی نداره . حتی منشی دپارتمان رو هم بزنید خوبه.
    شادزی

سلام
    1- اصلا ربطی نداره. توجیهتون خوبه اگر پرسید بگید من باید زودتر برگردم.
    2-5*5 باید اسکن میکردید. روز مصاحبه همراهتون باشه دو قطعه عکس
    3-بهتر بود 2 تا آشنا یا همسایه رو میزدید.
    شادزی

سلام ممنون از راهنماییتون،

من چون قبلا یکی از دو تا فیلد زیر رو زده بودم Do not know، الان دیگه نمیذاره هر دو تاش رو پر کنم. تیک هر کدوم از این Do not know ها رو که بر میدارم، خودش واسه اون یکی تیک میذاره و نمیذاره بنویسیم توی فیلدش. الان توی قسمت زیر من فقط میتونم یک قسمت رو پر کنم. کدوم رو بزنم بهتره به نظرتون؟ Person یا Organization؟ لازمه یک دی اس جدید پر کنم؟ اگه اولش تیک Do not know رو نزده باشیم، بچه ها میگن میشه هر دو تا فیلد شخص و ارگانیزیشن رو با هم زد.

Contact Person or Organization in the United States

Contact Person Surnames

Given Names

Do Not Know

Organization Name
    Do Not Know

ممنون

Global Moderator

Simon آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط makia نمایش پست ها
    ببخشید یه سوال دیگه.
    کسایی که partial fund هستند تو قسمتی که می پرسه هزینه سفر رو کی تقبل می کنه چی باید بنویسن؟
    مرسی
    سلام
    مهم نیست. خودتون پدرتون یا دانشگاه. خودتونم بزندی خوبه.
    شادزی

نقل قول نوشته اصلی توسط makia نمایش پست ها
    من فقط می خوام چک کنم که یه قسمتو درست زدم یا نه.
    اگه retrieve بزنم و گزینه ساخت اپلیکیشن جدیدو بزنم و اطلاعات وارد شدم اومد می تونم فقط ببینم و خارج شم؟
    مرسی
    سلام بله مشکلی نداره. سابمیتم کنید باز مشکلی نداره.نمیخواهید اطلاعاتتون رو عوض کنید که نگران باشید.
    شادزی

از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.

Global Moderator

Simon آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط smap نمایش پست ها
    سلام ممنون از راهنماییتون،

من چون قبلا یکی از دو تا فیلد زیر رو زده بودم Do not know، الان دیگه نمیذاره هر دو تاش رو پر کنم. تیک هر کدوم از این Do not know ها رو که بر میدارم، خودش واسه اون یکی تیک میذاره و نمیذاره بنویسیم توی فیلدش. الان توی قسمت زیر من فقط میتونم یک قسمت رو پر کنم. کدوم رو بزنم بهتره به نظرتون؟ Person یا Organization؟ لازمه یک دی اس جدید پر کنم؟ اگه اولش تیک Do not know رو نزده باشیم، بچه ها میگن میشه هر دو تا فیلد شخص و ارگانیزیشن رو با هم زد.

Contact Person or Organization in the United States

Contact Person Surnames

Given Names

Do Not Know

Organization Name
    Do Not Know

ممنون
    سلام
    به نظر من اگر نمیزاره که یکی رو بزنید ناچار میشید ارگان رو بزنید دانشگاه. دوباره پر کردنش که مشکلی نداره. اگر شک دارید که کارتون درسته یا نه یکی از نو ایجاد کنید. مگه وقت گرفتید با این؟اینجا رو هم یک چک بکنید. DS160

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط simon نمایش پست ها
    سلام
    به نظر من اگر نمیزاره که یکی رو بزنید ناچار میشید ارگان رو بزنید دانشگاه. دوباره پر کردنش که مشکلی نداره. اگر شک دارید که کارتون درسته یا نه یکی از نو ایجاد کنید. مگه وقت گرفتید با این؟اینجا رو هم یک چک بکنید. DS160
    شک که ندارم به جز این قسمت. اونم سیستمش نمیذاره که دو تا رو با هم بزنم. یعنی مال من گیر میده. مال یکی از دوستام هم اینطور شده. بعضی از دوستام فقط همون دانشگاه رو زدن به عنوان ارگانیزیشن و ویزا هم گرفتن امسال. نمیدونم.

آره با این وقت گرفتم، اما میگفتن edit اطلاعات سفارت رو بزنی و شماره دی اس جدید رو بدیم اوکیه. آره؟

ببخشید من بد گفتم فکر کنم، میزاره یک شخصی رو بزنم، اما دیگه نمیتونم ارگانیزیشن رو بزنم. و اگه ارگانیزیشن رو بخوام بزنم اون شخص رو فیلداش رو میبنده و در نتیجه اسمی که زدم حذف میشه. الان یعنی من یا میتونم اسم یک فرد رو بزنم بدون ارگانیزیشن یا اینکه اسم فردی رو نزنم و فقط ارگانیزیشن رو بزنم دانشگاهم. کدومش رو توصیه میکنید؟

ممنون
    ویرایش توسط shabgard66 : May 20th, 2014 در ساعت 04:54 AM

سلام
    اولا می خواستم بدنم عکسی که برای فرم DS-160 آپلود میکنیم باید دقیقا همون عکسی باشه که واسه سفارت میبریم؟
    اگه باید دقیقاً همون عکس باشه، چون من دیروز عکس جدیدی گرفتم و فردا تحویلم میده میخواستم ببینم میشه فرم DS-160 را فعلاً بدون آپلود کردن عکس سابمبت کنم و بعداً عکس رو آپلود کنم؟
    اگه شدنیه چطور باید این کار رو بکنم؟

Global Moderator

Simon آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط hejazi2121 نمایش پست ها
    سلام
    اولا می خواستم بدنم عکسی که برای فرم DS-160 آپلود میکنیم باید دقیقا همون عکسی باشه که واسه سفارت میبریم؟
    اگه باید دقیقاً همون عکس باشه، چون من دیروز عکس جدیدی گرفتم و فردا تحویلم میده میخواستم ببینم میشه فرم DS-160 را فعلاً بدون آپلود کردن عکس سابمبت کنم و بعداً عکس رو آپلود کنم؟
    اگه شدنیه چطور باید این کار رو بکنم؟
    سلام
    عکس باید همون باشه که به سفارت میدید. میشه اینجا عکسی آپلود شه و روز مصاحبه عکس جدید رو سفارت بدید و بگید این رو براتون در نظر بگیرند. اگر فردا به دستتون میرسه عجله نکنید تا فردا برای سابمیت صبر کنید.

شادزی

Global Moderator

Simon آواتار ها

شک که ندارم به جز این قسمت. اونم سیستمش نمیذاره که دو تا رو با هم بزنم. یعنی مال من گیر میده. مال یکی از دوستام هم اینطور شده. بعضی از دوستام فقط همون دانشگاه رو زدن به عنوان ارگانیزیشن و ویزا هم گرفتن امسال. نمیدونم.
    آره با این وقت گرفتم، اما میگفتن edit اطلاعات سفارت رو بزنی و شماره دی اس جدید رو بدیم اوکیه. آره؟
    ممنون
    سلام
    آخه این مورد خیلی حاد نیست که بخاطرش فرم رو عوض کنید. برای همین اشتباهاته که همیشه میگم خودتون رو بزنید. دیگه کسی که میره آمریکا در حد یه بلیط هواپیماش و خودش بده چی میشه مگه؟
    عوض نکنید بهتره.

ببخشید من بد گفتم فکر کنم، میزاره یک شخصی رو بزنم، اما دیگه نمیتونم ارگانیزیشن رو بزنم. و اگه ارگانیزیشن رو بخوام بزنم اون شخص رو فیلداش رو میبنده و در نتیجه اسمی که زدم حذف میشه. الان یعنی من یا میتونم اسم یک فرد رو بزنم بدون ارگانیزیشن یا اینکه اسم فردی رو نزنم و فقط ارگانیزیشن رو بزنم دانشگاهم. کدومش رو توصیه میکنید؟
    ممنون
    شما که هر دوشو نمیتونی بزنی. پول سفر و یا فردی میده یا خودتون یا سازمانتون. اگر اصرار دارید بگید دانشگاه دیگه فرد مهم نیست. همون ارگان میشه و اینکه شما چه ارتباطی دارید Other
    شادزی

Junior Member

ممنون
    این مشکل منم هست ! اصلا اگه ارگانیزیشن رو نزنیم مشکلی پیش میاد؟ چون در هر صورت در جواب اینکه ارتباط شخص با ما چیه که فکر کنم باید بزنیم School Official درسته؟ بعد هم که تو ادرسش آدرس دانشگاه رو میدیم مشخص که ارگانیزشنش چیه! اینطور نیست؟

Global Moderator

Simon آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط DKa نمایش پست ها
    این مشکل منم هست ! اصلا اگه ارگانیزیشن رو نزنیم مشکلی پیش میاد؟ چون در هر صورت در جواب اینکه ارتباط شخص با ما چیه که فکر کنم باید بزنیم School Official درسته؟ بعد هم که تو ادرسش آدرس دانشگاه رو میدیم مشخص که ارگانیزشنش چیه! اینطور نیست؟
    سلام
    اصلا به این پیچیدگی نیست که دیگران براتون تصویر میکنند. بزنید هزینه ی سفر رو خودتون میدید.
    شادزی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)