نوشته اصلی توسط
m_bagheri1986
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه ی دوستان. اگر دوستان لطف کنند و جواب مشروح بدهند , ممنون می شم . شرایط بنده :
1 - دانشجوی سال آخر رشته ی Bachelor of Computer and Elctrical Engineering در دانشگاه Hamburg University of Applied Sciences - کشور آلمان ؛ شهر هامبورگ
2 - معدل متوسط - به Scale ایران تقریبا 14
3 - IELTS تقریبا 3 سال پیش امتحان دادم و شدم Overall : 7.0
4 - امتحان GRE هنوز ندادم و برنامه دارم برای 7 ماه دیگر . می خوام Fulltime روی GRE , Tofel وقت بگذارم.
5 - در هنگام اپلای برای Master , سابقه ی 18 ماه کار فول تایم به عنوان Software developer در یک شرکت بزرگ و
بین المللی در هامبورگ . در حال حاضر مشغول به کار هستم در این شرکت.
6 - می توانم تا 3 عدد recommendation letter از اساتید دانشگاه بگیرم. اساتید آلمانی و فول پروفسور هستند.
6 - هدف : خواندن Master در رشته ی مهندسی نرم افزار ؛ علوم کامپیوتر یا دیتا ساینس و Network .
7 - مشکل : شاید بتوانم با کمک خانواده از پس هزینه ی زندگی بر بیام ؛ ولی شهریه اصلا . حتما به Tuition Waiver نیاز دارم.معدل پایین . نداشتن مقاله.
8 - استراتژی : هدفم اینه که برای 1 دانشگاه رنک بین 100 تا 200 . و 3 دانشگاه رنک 200 تا 300 و 1 دانشگاه رنک 300 تا 400 اپلای کنم .
9 - سوالات از دوستان : - ظاهرا برای ترم FALL کلا شانس بیشتره . اعم از پذیرش و فاند و Tuition waiver و ... .؟ یا من اشتباه می کنم ؟ - دوستان می شه لطف کنن 5 دانشگاه معرفی کنند ؛ که به ایرانی ها در چند سال اخیر خوب پذیرش دادند ؟ یا چند دانشگاهی که به علت پولدار بودن ایالت ، یا متقاضی کمتر ؛ راحت پذیرش و Tuition waiver می دهند. - اگر تا 7 ماه دیگر سعی کنم ؛ تعدادی Certificate مثلا از CourseEra یا Microsoft بگیرم ؛ آیا تاثیری دارد ؟ یا بهتره وقتم رو کامل روی Tofel/GRE بگذارم ؟ توصیه می کنید ، GRE Subject هم بدهم ؟
ممنون میشم ؛ دوستان کمک کنند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)