صفحه 238 از 245 نخستنخست ... 138188228229230231232233234235236237238239240241242243244245 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,371 تا 2,380 , از مجموع 2443

موضوع: شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ ۲۰۱۵ (حتماً ارسال اول را بخوانید)

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ ۲۰۱۵ (حتماً ارسال اول را بخوانید

نقل قول نوشته اصلی توسط alireza_ak369 نمایش پست ها
    0-کاردانی: روزانه دانشکده فنی مهندسی شیراز. الکترونیک. معدل: 14.77
    ۱- دانشگاه آزاد مرودشت. مهندسی الکترونیک.
    معدل: 16.32
    ۲- Kyungpook National University (کره جنوبی) + ترم 1 مهندسی الکترونیک + در حال حاضر دانشجو ی Master هستم و موفق شدم Full Scholarship بگیرم.
    ۳- آیلتس 6.5. W=5.5, R=6.5, L=6.5, S=7
    و دوباره امتحان خواهم داد و برای نمره ی بالاتر تلاش می کنم.
    ۴- ندارم هنوز! اما در حال برنامه ریزی هستم برای سال بعد.
    ۵- 5 مقاله بین المللی در زمینه کنترل( با زمینه ی کاری الانم مرتبط نیست) و هیچکدوم هم ISI نیستن!
    ۶- در حال حاضر در لابراتوار به عنوان researcher کار می کنم. زمینه ی کاری: bio-sensor based on quantum dots
    ۷- پیشنهاد شما چه دانشگاههایی هست؟
    ۸- قصدم برای Ph.D هست و می خوام بدونم شانسم برای فول فاند چقدر هست. زمینه ی مورد علاقه ام الکترونیک و bio-sensors based on quantum dots, sensor based on nano structural materials
    ۹- 2017-2018

ممنونم

سلام

ذوست عزیز با اطلاعات ارایه شده توسط شما نمیشه اظهارنظری کرد. پس چند آیتم رو بررسی میکنیم. معدل کارشناسی شما متوسط هست و مینیمم تمامی دانشگاهها رو داره. نمره آیلتس شما برای اینکه شانس گرفتن پذیرش افزایش پیدا کنه باید به 7 (تمامی مهارتها ) افزایش پیدا کنه، نمره اسپیکینگ فعلی خوبه و باید حفظ بشه چون باعث افزایش شانس فاند TA میشه. به این نکته توجه کنید که مقالات غیر ISI مورد توجه قرار نمیگیرن ، برای دریافت فاند RA، باید مقاله ISI داشته باشید. موفق باشید.

ApplyAbroad Guardian
    hpmoner آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Ph.D. in Computer Science, Drexel University

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ ۲۰۱۵ (حتماً ارسال اول را بخوانید

نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi_iau نمایش پست ها
    سلام

ذوست عزیز با اطلاعات ارایه شده توسط شما نمیشه اظهارنظری کرد. پس چند آیتم رو بررسی میکنیم. معدل کارشناسی شما متوسط هست و مینیمم تمامی دانشگاهها رو داره. نمره آیلتس شما برای اینکه شانس گرفتن پذیرش افزایش پیدا کنه باید به 7 (تمامی مهارتها ) افزایش پیدا کنه، نمره اسپیکینگ فعلی خوبه و باید حفظ بشه چون باعث افزایش شانس فاند TA میشه. به این نکته توجه کنید که مقالات غیر ISI مورد توجه قرار نمیگیرن ، برای دریافت فاند RA، باید مقاله ISI داشته باشید. موفق باشید.
    در مورد مقاله من یه نکته ای رو لازم میبینم که اشاره کنم. بر خلاف تفکر خیلی از دوستان و مطالبی که در تاپیک های شانس پذیرش در سال های اخیر بیان شده، اصلا اینجوری نیست که مقاله ی غیر ISI مورد توجه قرار نگیره یا اینکه ارزشی نداشته باشه. مشخصا مقاله ی ISI و در درجه ی بعدی مقاله ی انگلیسی از اعتبار بالاتری برخورداند ولی نمیشه گفت که کسی که مقاله ی فارسی داره یا مقاله اش هنوز سابمیت نشده، با کسی که سابقه ی هیچ کار تحقیقاتی نداره برابره. اتفاقا توصیه میشه که حتی مقاله های در شرف سابمیت خودتون هم توی رزومه ذکر کنید. فایدش هم اینه که شما حتی با همین مقالات فارسی یا ناتمام میتونید نشون بدید که تجربه ی کار تحقیقاتی رو دارید و روش نگارش مقاله رو بلدید. اینها توانایی هستند که برای دانشگاه و مخصوصا اساتید مهمه. مطمئنا اساتید هم بدشون نمیاد که ریسرچر حرفه ای با چندین مقاله ی ISI بیاد دانشجوی اونها بشه اما وقتی که دستشون تا این حد باز نباشه، ترجیح میدن کسی رو انتخاب کنند که حداقل یکی دوتا کار تحقیقاتی کرده و مراحل ابتدایی نگارش مقاله رو بلده. اینجاست که این توانایی ها به کمک شما میان و امتیاز شما رو نسبت به کسایی که چنین تجربه ای رو ندارن بالا میبره.
    **دوستان کامپیوتری و برقی، اپلیکنت های امریکا، اگه دوست داشتید -> اینجا<- رو مطالعه بفرمایید**
    **سوالات محتمل روز مصاحبه سفارت امریکا**

Junior Member

باسلام خدمت دوستانم در خارج و داخل کشور,من به تازگی قصد اپلای و تحصیل در خارج از کشور بخصوص آمریکارو دارم,خواهش میکنم بدون هیییچگونه امیدواری و با واقع بینی کامل منو کمک کنید تا تکلیفمو بدونم

۱- دانشگاه لیسانس + رشته تحصیلی + معدل:12/5+رشته ی فیزیک+دانشگاه دولتی شهرستان
    ۲- دانشگاه فوق لیسانس + رشته تحصیلی + معدل:17+پلاسما+پژوهشکده ی لیزر و پلاسمای دانشگاه شهیدبهشتی تهران
    ۳- نمره زبان (آیلتس و یا تافل):بی شک بالای 95
    ۴-
    نمره (GRE (V : 158/Q : 167/W : 5
    ۵- تعداد مقالات داخلی و خارجی (کنفرانس/مجله):2مقاله با ایمپکت خوب
    ۶- سابقه کار مرتبط:ندارم
    ۷- دانشگاه های مورد نظر
    :فرقی نمیکنه برام فقط فاند مهمه
    8-سه عدد توصیه نامه که یکی از آنها توسط استاد خودم که برجسته ترین استاد در کشور و خاورمیانه(در دنیا هم شناخت خوبی روی ایشون هست)در زمینه ی پلاسما است
    خواهشا فقط واقغبینانه
    مرررررررررررسی

نقل قول نوشته اصلی توسط hpmoner نمایش پست ها
    در مورد مقاله من یه نکته ای رو لازم میبینم که اشاره کنم. بر خلاف تفکر خیلی از دوستان و مطالبی که در تاپیک های شانس پذیرش در سال های اخیر بیان شده، اصلا اینجوری نیست که مقاله ی غیر ISI مورد توجه قرار نگیره یا اینکه ارزشی نداشته باشه. مشخصا مقاله ی ISI و در درجه ی بعدی مقاله ی انگلیسی از اعتبار بالاتری برخورداند ولی نمیشه گفت که کسی که مقاله ی فارسی داره یا مقاله اش هنوز سابمیت نشده، با کسی که سابقه ی هیچ کار تحقیقاتی نداره برابره. اتفاقا توصیه میشه که حتی مقاله های در شرف سابمیت خودتون هم توی رزومه ذکر کنید. فایدش هم اینه که شما حتی با همین مقالات فارسی یا ناتمام میتونید نشون بدید که تجربه ی کار تحقیقاتی رو دارید و روش نگارش مقاله رو بلدید. اینها توانایی هستند که برای دانشگاه و مخصوصا اساتید مهمه. مطمئنا اساتید هم بدشون نمیاد که ریسرچر حرفه ای با چندین مقاله ی ISI بیاد دانشجوی اونها بشه اما وقتی که دستشون تا این حد باز نباشه، ترجیح میدن کسی رو انتخاب کنند که حداقل یکی دوتا کار تحقیقاتی کرده و مراحل ابتدایی نگارش مقاله رو بلده. اینجاست که این توانایی ها به کمک شما میان و امتیاز شما رو نسبت به کسایی که چنین تجربه ای رو ندارن بالا میبره.
    سلام

با تشکر از توضیحات شما. قطعا باید این موارد در رزومه ذکر بشه چون ضرری نداره، اما من بنا بر توضیحات چند تن از دوستانم که در دانشگاههای امریکا الان RA هستند این رو نوشتم. توضیح دوستانم اینگونه بود که : چون اساتید شناختی شخصی از افراد در فرایند اپلای ندارند، توجهشون به مقالات ISI و بین المللی هست چون قطعا بیشتر میشه به اونها اعتماد کرد و ترجیح میدن افرادی رو که سابقه پژوهشی در این سطح ندارند رو نگیرند و ریسک نکنند. همچنین اغلب افراد که برای دوره دکترا اپلای میکنن دارای مقالات ISI هستند یا مقالات کنفرانسهای معتبر، به همین دلیل این باعث میشه به مقالات داخلی خیلی خیلی کم توجه بشه و دوستم دقیقا این جمله رو گفت که بهتر بگم اصلا توجه نمیشه. در هر صورت قطعا شما از بنده صاحب نظرتر هستین و دوستان باید نکته ای که شما فرمودین رو مدنظر قرار بدن. موفق باشید.
    ویرایش توسط mahdi_iau : April 3rd, 2015 در ساعت 02:19 PM

ApplyAbroad Guardian
    hpmoner آواتار ها
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط tata272 نمایش پست ها
    باسلام خدمت دوستانم در خارج و داخل کشور,من به تازگی قصد اپلای و تحصیل در خارج از کشور بخصوص آمریکارو دارم,خواهش میکنم بدون هیییچگونه امیدواری و با واقع بینی کامل منو کمک کنید تا تکلیفمو بدونم

۱- دانشگاه لیسانس + رشته تحصیلی + معدل:12/5+رشته ی فیزیک+دانشگاه دولتی شهرستان
    ۲- دانشگاه فوق لیسانس + رشته تحصیلی + معدل:17+پلاسما+پژوهشکده ی لیزر و پلاسمای دانشگاه شهیدبهشتی تهران
    ۳- نمره زبان (آیلتس و یا تافل):بی شک بالای 95
    ۴-
    نمره (GRE (V : 158/Q : 167/W : 5
    ۵- تعداد مقالات داخلی و خارجی (کنفرانس/مجله):2مقاله با ایمپکت خوب
    ۶- سابقه کار مرتبط:ندارم
    ۷- دانشگاه های مورد نظر
    :فرقی نمیکنه برام فقط فاند مهمه
    8-سه عدد توصیه نامه که یکی از آنها توسط استاد خودم که برجسته ترین استاد در کشور و خاورمیانه(در دنیا هم شناخت خوبی روی ایشون هست)در زمینه ی پلاسما است
    خواهشا فقط واقغبینانه
    مرررررررررررسی
    نمره ی 95 تافل معمولی به حساب میاد. اگه به حدود 110 برسونید نمره ی خوب و رقابتی خواهد بود. نمره ی GRE که فرمودید بسیار خوبه. حالا متوجه نشدم این حدس شما بود یا واقعا این نمره رو گرفتید. ولی به هرحال معدل لیسانس شما چیزیه که توی ذوق میزنه و شاید حتی نمره های بالا زبان و GRE هم نتونن کاملا اون رو پوشش بدن. اگر توصیه نامه ها یکدست و قوی باشن در کنار دو مقاله ای که دارید میشه شانس قابل قبولی رو براتون در نظر گرفت. من جای شما بودم برای GRE Subject Physics هم برنامه ریزی می کردم. اگه در اون بتونید نمره ی بالایی بگیرید، تقریبا میشه گفت شانس فاندتون بالاست.
    **دوستان کامپیوتری و برقی، اپلیکنت های امریکا، اگه دوست داشتید -> اینجا<- رو مطالعه بفرمایید**

نقل قول نوشته اصلی توسط alireza_ak369 نمایش پست ها
    0-کاردانی: روزانه دانشکده فنی مهندسی شیراز. الکترونیک. معدل: 14.77
    ۱- دانشگاه آزاد مرودشت. مهندسی الکترونیک.
    معدل: 16.32
    ۲- Kyungpook National University (کره جنوبی) + ترم 1 مهندسی الکترونیک + در حال حاضر دانشجو ی Master هستم و موفق شدم Full Scholarship بگیرم.
    ۳- آیلتس 6.5. W=5.5, R=6.5, L=6.5, S=7
    و دوباره امتحان خواهم داد و برای نمره ی بالاتر تلاش می کنم.
    ۴- ندارم هنوز! اما در حال برنامه ریزی هستم برای سال بعد.
    ۵- 5 مقاله بین المللی در زمینه کنترل( با زمینه ی کاری الانم مرتبط نیست) و هیچکدوم هم ISI نیستن!
    ۶- در حال حاضر در لابراتوار به عنوان researcher کار می کنم. زمینه ی کاری: bio-sensor based on quantum dots
    ۷- پیشنهاد شما چه دانشگاههایی هست؟
    ۸- قصدم برای Ph.D هست و می خوام بدونم شانسم برای فول فاند چقدر هست. زمینه ی مورد علاقه ام الکترونیک و bio-sensors based on quantum dots, sensor based on nano structural materials
    ۹- 2017-2018

ممنونم

سلام . اولا به شما تبریک میگم بابت هوشمندی در انتخاب کشور برای فوق لیسانس و اینکه فوق لیسانس رو ایران نخوندید . من ارشد شریف شاگرد اول بودم ولی چون لیسانسم ضعیفه نمیدونم برا تاپ 10 بفرستم یا نه. ولی شما اگه بتونید مقالات بیشتری بدید و از اساتید دو دانشگاه سئول یا کایت ریکام بگیرید قطعا میرید تاپ 10 .دانشگاه های کره نوبی خیلی توی امریکا به کیفیت بالا معروفن .

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه ی دوستان. اگر دوستان لطف کنند و جواب مشروح بدهند , ممنون می شم . شرایط بنده :
    1 - دانشجوی سال آخر رشته ی Bachelor of Computer and Elctrical Engineering در دانشگاه Hamburg University of Applied Sciences - کشور آلمان ؛ شهر هامبورگ
    2 - معدل متوسط - به Scale ایران تقریبا 14
    3 - IELTS تقریبا 3 سال پیش امتحان دادم و شدم Overall : 7.0
    4 - امتحان GRE هنوز ندادم و برنامه دارم برای 7 ماه دیگر . می خوام Fulltime روی GRE , Tofel وقت بگذارم.
    5 - در هنگام اپلای برای Master , سابقه ی 18 ماه کار فول تایم به عنوان Software developer در یک شرکت بزرگ و
    بین المللی در هامبورگ . در حال حاضر مشغول به کار هستم در این شرکت.
    6 - می توانم تا 3 عدد recommendation letter از اساتید دانشگاه بگیرم. اساتید آلمانی و فول پروفسور هستند.
    6 - هدف : خواندن Master در رشته ی مهندسی نرم افزار ؛ علوم کامپیوتر یا دیتا ساینس و Network .
    7 - مشکل : شاید بتوانم با کمک خانواده از پس هزینه ی زندگی بر بیام ؛ ولی شهریه اصلا . حتما به Tuition Waiver نیاز دارم.معدل پایین . نداشتن مقاله.
    8 - استراتژی : هدفم اینه که برای 1 دانشگاه رنک بین 100 تا 200 . و 3 دانشگاه رنک 200 تا 300 و 1 دانشگاه رنک 300 تا 400 اپلای کنم .
    9 - سوالات از دوستان : - ظاهرا برای ترم FALL کلا شانس بیشتره . اعم از پذیرش و فاند و Tuition waiver و ... .؟ یا من اشتباه می کنم ؟ - دوستان می شه لطف کنن 5 دانشگاه معرفی کنند ؛ که به ایرانی ها در چند سال اخیر خوب پذیرش دادند ؟ یا چند دانشگاهی که به علت پولدار بودن ایالت ، یا متقاضی کمتر ؛ راحت پذیرش و Tuition waiver می دهند. - اگر تا 7 ماه دیگر سعی کنم ؛ تعدادی Certificate مثلا از CourseEra یا Microsoft بگیرم ؛ آیا تاثیری دارد ؟ یا بهتره وقتم رو کامل روی Tofel/GRE بگذارم ؟ توصیه می کنید ، GRE Subject هم بدهم ؟
    ممنون میشم ؛ دوستان کمک کنند.

ApplyAbroad Senior Veteran
    Olympia آواتار ها

پیام مدیریت
    دوستان گرامی،

ارسالهای اخیر به دلیل عدم ارتباط با موضوع و عدم رعایت الگوی تاپیک که در پست اول آمده بدون ارسال پیام خصوصی حذف شدند. لطفا جهت رعایت قوانین انجمن به جای پاسخگویی به این نوع ارسالها، آنها را گزارش نمایید.

با احترام

ApplyAbroad Guardian
    hpmoner آواتار ها
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط m_bagheri1986 نمایش پست ها
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه ی دوستان. اگر دوستان لطف کنند و جواب مشروح بدهند , ممنون می شم . شرایط بنده :
    1 - دانشجوی سال آخر رشته ی Bachelor of Computer and Elctrical Engineering در دانشگاه Hamburg University of Applied Sciences - کشور آلمان ؛ شهر هامبورگ
    2 - معدل متوسط - به Scale ایران تقریبا 14
    3 - IELTS تقریبا 3 سال پیش امتحان دادم و شدم Overall : 7.0
    4 - امتحان GRE هنوز ندادم و برنامه دارم برای 7 ماه دیگر . می خوام Fulltime روی GRE , Tofel وقت بگذارم.
    5 - در هنگام اپلای برای Master , سابقه ی 18 ماه کار فول تایم به عنوان Software developer در یک شرکت بزرگ و
    بین المللی در هامبورگ . در حال حاضر مشغول به کار هستم در این شرکت.
    6 - می توانم تا 3 عدد recommendation letter از اساتید دانشگاه بگیرم. اساتید آلمانی و فول پروفسور هستند.
    6 - هدف : خواندن Master در رشته ی مهندسی نرم افزار ؛ علوم کامپیوتر یا دیتا ساینس و Network .
    7 - مشکل : شاید بتوانم با کمک خانواده از پس هزینه ی زندگی بر بیام ؛ ولی شهریه اصلا . حتما به Tuition Waiver نیاز دارم.معدل پایین . نداشتن مقاله.
    8 - استراتژی : هدفم اینه که برای 1 دانشگاه رنک بین 100 تا 200 . و 3 دانشگاه رنک 200 تا 300 و 1 دانشگاه رنک 300 تا 400 اپلای کنم .
    9 - سوالات از دوستان : - ظاهرا برای ترم FALL کلا شانس بیشتره . اعم از پذیرش و فاند و Tuition waiver و ... .؟ یا من اشتباه می کنم ؟ - دوستان می شه لطف کنن 5 دانشگاه معرفی کنند ؛ که به ایرانی ها در چند سال اخیر خوب پذیرش دادند ؟ یا چند دانشگاهی که به علت پولدار بودن ایالت ، یا متقاضی کمتر ؛ راحت پذیرش و Tuition waiver می دهند. - اگر تا 7 ماه دیگر سعی کنم ؛ تعدادی Certificate مثلا از CourseEra یا Microsoft بگیرم ؛ آیا تاثیری دارد ؟ یا بهتره وقتم رو کامل روی Tofel/GRE بگذارم ؟ توصیه می کنید ، GRE Subject هم بدهم ؟
    ممنون میشم ؛ دوستان کمک کنند.
    بله شانس پذیرش و فاند برای پاییز بیشتره چون اصولا ورودی اصلی دانشگاها ترم پاییز هست. خیلیا اصلا بهار دانشجو نمیگیرن و خیلیا به صورت محدود میگیرن. در مورد دانشگاها بهتره خودتون دانشگاها رو بررسی کنید و برای اونهایی که به شرایط شما نزدیکن اپلای کنید. به نظر من بهتره حداقل برای 15 دانشگاه اپلای کنید. اینکه جایی به ایرنیا خوب پذیرش بدن و یا جایی بد پذیرش بدن زیاد فاکتور قابل توجهی نیست، بقیه چیزها مثل نمرات و توصیه نامه و sop به مراتب مهمترن. این مدارکی که گفتید خوب هستند اما زیاد نمیشه بهشون اتکا کرد. اگه صرفا برای بالا بردن دانش خودتون میخواید این دوره ها رو بگذرونید کار خوب و مفیدیه ولی مدرکش شاید چندان گره ای از کار شما باز نکنه. در صورت داشتن نمرات بالای تافل و GRE و با توصیه نامه های خوب، میشه به فاند امیدوار بود. GRE سابجکت هم موقعی به کار میاد که بتونید نمره ی بالا بگیرید، نمره ی معمولی چندان به کار شما نمیاد. توجه کنید که شما باید GRE Subject Math بدید چون Computer Science دیگه برگزار نمیشه.

نقل قول نوشته اصلی توسط moosavi_69 نمایش پست ها
    ۱- دانشگاه آزاد کرج - مهندسی صنایع با معدل 14.73
    ۲- دانشگاه آزاد کرج - مهندسی صنایع گرایش صنایع با معدل 20(البته تا حالا، مطمئنا نمیزارم بیادش پایینتر)
    ۳- Speaking 8 Writing 7.5 Listening 7.5 Reading 8
    ۴- هنوز ندارم ولی می تونم با نمره ی بالا بیارم
    ۵- دارای 3 مقاله ی ISI با Impact Factor بالا هستم

ممنون میشم اگر ممکنه بگید که شانس پذیرش توی دانشگاه های قوی آمریکا و یا کشور های دیگه رو دارم؟(با چه رتبه ای حدودا) در ضمن به احتمال زیاد بتونم معدل کارشناسی رو هم تا حدود 2 نمره اگر دانشگاه بهم اجازه بده بیارم بالا
    با تشکر
    در مورد معدل جاهایی که مینیمم میخوان دوستان اشتباهی 3 رو با 15 معادل میکنن در صورتی که سیستم معدل گیری طبق wes است که 3 میخوان.شما با تقویت سایر پارامترها شانس خوبی برای رنک ده تا 20 خواهید داشت ولی زیاد به رنک کار نداشته باشید ببینید زمینه مقالات شما در کدوم دانشگاه قوی تر براش استاد بهتر هست .در خصوص دانشگاه ها تمام 50 دانشگاه اول طبق رنکینگ یو اس نیوز برای دانشجو خوب هستند ولی باید طبق زمینه تحقیقاتتون دانشگاه انتخاب کنبد . در خصوص معدل دانشگاه ازاد قراره طرحی برای جبران معدل فارغ التحصیلان اجرا کنه .

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)