نقل قول نوشته اصلی توسط mina7 نمایش پست ها
والا من زیاد باهاش سروکار نداشتم، یادمه تو تبلیغاتش که کاهش حجم چشمگیری نوشته بود، اما یکی از دوستان میگفت اونقدرها هم کم نمیکنه. جنسش هم فکر میکنم مهم باشه که سریع پاره نشه.
من از وکیوم بگ تو سفر استفاده می کنم و باید بگم که به طور چشمگیر حجم رو کم میکنه. بخصوص واسه لباسها و وسایل پارچه ای که پف زیادی دارن مثل بافتنی یا پتو و این چیزها. خیلی کم میشه حجم. معمولاً هم جنس این پاکت ها خوبه و اگه دقت کنید که وسیله تیزی بهش نگیره، به این راحتی ها پاره نمیشن.
برای سایزش هم، اگه بزرگتر از چمدون بود، می تونید سرش رو خالی بذارین یا لباسها رو یه طرف کیسه جمع کنید و از عرض کمتر پر کنید. وقتی وکیوم میکنید، تو همون قسمتی که لباسها هستن جمع میشن و به راحتی تو چمدون جا میشه.
برای کاهش حجم خیلی خوبن ولی چند نکته رو توجه کنید:
- وزن خیلی زیاد میشه و توی چمدونی که وکیوم رو میذارین، بقیه حجم چمدون رو با وسایل سبکتر پرکنید تا وزن چمدون زیادتر از وزن قانونی ایرلاین نشه.
- لباسهای دم دستی تر و پرکاربرد رو که ممکنه زودتر بهش نیاز داشته باشین رو ترجیحاً دیرتر از بقیه لباسها تو کیسه بذارین تا برای خارج کردن راحت تر باشن.
- حتی اگه بتونین تو چند کیسه مجزا وکیوم کنید، راحت تره. بخصوص اگه سفرتون دو تیکه است. مثلاً اول قراره یک هفته یه جایی موقت باشین و بعد دوباره به شهر دیگه یا خونه دیگه ای برین. اینجوری میتونید لباسها و ملافه هایی که دم دست باید باشن رو تو یه کیسه بذارین و اونهایی رو که برای تیکه دوم سفر میخواین رو تو کیسه جداگونه ای بذارین. و تو مدت موقت اصلاً اون کیسه دوم رو باز نکنید.
- از تکنیک رول کردن لباسها هم میتونید استفاده کنید. یعنی لباسها رو به جای اینکه تا کنید و روی هم بچینید، اونها رو به دقت لوله کنید و لوله ها رو کنار هم بچینید. اینجوری هم فضای کمتری میگیرن، هم کمتر چروک میشن. میتونید تو کیسه وکیوم هم همینکار رو کنید. یعنی لباسها رو به روش لوله کردن کنار هم تو کیسه وکیوم بچینید، بعد وکیوم کنید.
لوله کردن شبیه این مدله:
http://banki.ir/parsian/3946-travel-s