نقل قول نوشته اصلی توسط Sasiii نمایش پست ها
با تشکر از توضیحات خیلی کامل دوست خوبمون ProspectiveStu
باید بگم که دوستان گویا "کارت واکسن" همه تو پرونده مدرسه اشون هست. من امروز رفتم و از مدرسه گرفتم (مدیر مدرسه از دیدن من یه عالمه ذوق کرد! خودم هم کلی خوشحال شدم از دیدن مدرسه بعد 7 سال!).

من متولد 67 هستم و این واکسن ها رو زدن به من:
سرخک، BCG، فلج اطفال، سه گانه (کزاز دیفتری سیاه سرفه) و سال 81 دوگانه (کزاز دیفتری) از این جهت گفتم که شما هم اگه متولد همین سال و حوالی اون باشید این واکسن ها رو دریافت کردید.

بعد از اون رفتم مرکز بهداشت آزادگان اردبیل (خیابون حافظ) و واکسن هپاتیت ب و MMR زدم. پول هم نگرفتند!

حالا یه سوال:
1- خانومه گفت که MMR یک دوز هست. اما من اینجا و تو سایت دانشگاه دیدم که گفته دو دوز باید باشه! چی کار کنم حالا؟
2- این واکسن ها رو روی یه کارت واکسن خالی و فارسی وارد کرد. کارت واکسن بین اللملی چیه و از کجا میشه گیر آورد؟؟ اونطور که ProspectiveStu عزیز فرمودند میشه از حلال احمر گرفت؟ حتی حلال احمر اردبیل؟ پدرم پزشک هست و احتمالا می تونه قانعشون کنه که واکسن های من رو وارد کارت بین المللی کنه، اما به شرطی که همچین کارتی داشته باشه.
3- خیلی ها اینجا و مسئول بهداشت می گفت که یه فرمی از دانشگاه بگیری و بیاری ما مهر کنیم. من همچین فرمی پیدا نمی کنم از دانشگاه فقط این لینک رو پیدا کردم:
http://engemannshc.usc.edu/medical/immunization-clinic/required/
ممنونم. اون قسمت که در مورد گرفتن کارت واکسن از مدرسه بود خیلی به درد بخور بود.
1- شما به اون خانمه بگید که دانشگاه گفته که باید دو دوز بزنید و مسوولیتش با خودتونه. من هم به اون کسی که بهم واکسن گفت همین و فرم دانشگاه را بهش نشون دادم گفتم و قبول کرد.
2- شما تاریخ همه ی واکسن هایی که می دونی لازمه توی فرم زرد رنگ وارد بشه را به میلادی تبدیل کن خودت و همراه با کارت واکسن بزرگسالی (که سفید هست) را ببر هلال احمر و بهشون بگو که توی کارت واکسن بین المللی (زرد رنگ) وارد کنند.
نکته: کارت بین المللی واکسن را فقط هلال احمر های مرکز های استان ها دارند و بعضی از شهر های کوچک و پر جمعیت دیگه. پس اگه توی شهر شما هلال احمر کارت واکسن بین المللی نداره برید هلال احمرِ مرکز استان.
3- اینطوری که من دیدم دانشگاه شما هم مثل خیلی از دانشگاه های دیگه فرم خاصی را نداره برای واکسیناسیون. بنابراین در خصوص واکسن ها با همون کارت بین المللی واکسن مشکل شما حل می شه.