با تشکر از توضیحات خیلی کامل دوست خوبمون ProspectiveStu
باید بگم که دوستان گویا "کارت واکسن" همه تو پرونده مدرسه اشون هست. من امروز رفتم و از مدرسه گرفتم (مدیر مدرسه از دیدن من یه عالمه ذوق کرد! خودم هم کلی خوشحال شدم از دیدن مدرسه بعد 7 سال!).
من متولد 67 هستم و این واکسن ها رو زدن به من:
سرخک، BCG، فلج اطفال، سه گانه (کزاز دیفتری سیاه سرفه) و سال 81 دوگانه (کزاز دیفتری) از این جهت گفتم که شما هم اگه متولد همین سال و حوالی اون باشید این واکسن ها رو دریافت کردید.
بعد از اون رفتم مرکز بهداشت آزادگان اردبیل (خیابون حافظ) و واکسن هپاتیت ب و MMR زدم. پول هم نگرفتند!
حالا یه سوال:
1- خانومه گفت که MMR یک دوز هست. اما من اینجا و تو سایت دانشگاه دیدم که گفته دو دوز باید باشه! چی کار کنم حالا؟
2- این واکسن ها رو روی یه کارت واکسن خالی و فارسی وارد کرد. کارت واکسن بین اللملی چیه و از کجا میشه گیر آورد؟؟ اونطور که ProspectiveStu عزیز فرمودند میشه از حلال احمر گرفت؟ حتی حلال احمر اردبیل؟ پدرم پزشک هست و احتمالا می تونه قانعشون کنه که واکسن های من رو وارد کارت بین المللی کنه، اما به شرطی که همچین کارتی داشته باشه.
3- خیلی ها اینجا و مسئول بهداشت می گفت که یه فرمی از دانشگاه بگیری و بیاری ما مهر کنیم. من همچین فرمی پیدا نمی کنم از دانشگاه فقط این لینک رو پیدا کردم:
http://engemannshc.usc.edu/medical/immunization-clinic/required/
علاقه مندی ها (Bookmarks)