نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1905

موضوع: واکسیناسیون

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

پیش فرض پاسخ : واکسیناسیون

سلام دوستان

دوستانی که آزمایش سل دارند توصیه میکنم فایل پیوست رو مطالعه کنند. تجربه خودمو میگم: من واکسن MMR و مننژیت رو قبل از آزمایش سل (PPD) زدم. روزه هم بودم رفتم این آزمایش رو دادم. که نتیجش مثبت در اومد!

اولا این که این آزمایش دقتش بسیار پایین هست، من با یکی از دوستان که پزشک هست مشورت کردم. گفت آزمایش سل بایستی حداقل 1 ماه بعد از واکسن هایی که زدم انجام بشه. و اینکه گاهی ممکنه شما بار اول نتیجه ی آزمایشت منفی باشه اما بار دوم که بری مثبت بشه...!

حالا اگه نتیجه آزمایش سل مثبت باشه شما باید آزمایش QFT یا T-SPOT انجام بدید که اگه اونها هم نتیجش مثبت باشه باید آزمایش CHEST X-RAY هم انجام بشه.

متاسفانه کسی که این آزمایش رو، رو من انجام داد نه از واکسن هایی که زدم چیزی پرسید و نه ... نکته مهم اینکه نتیجه آزمایش سل رو حتما 72 ساعت بعدش برید بگیرید نه 48 ساعت بعدش. چون معمولا اون قرمزیه حاصل از تزریق زیر پوستی بین 48 تا 72 ساعت آخر محو میشه و جواب میده.

نهایتا این که، با یک بار آزمایش شما با قطعیت 100 درصد نمیتونید در مورد نتیجه ی آزمایش نظر بدید. گرچه اگه نتیجه منفی باشه کارتون رو راه میندازه.

من به مرکز بهداشت دانشگاه خودم ایمیل زدم، برای آزمایش PPD شش دلار و برای آزمایش QFT شصت و شش دلار میگیرن. ترجیح میدم برم همون جا PPD رو با شش دلار انجام بدم که درست تر و استاندارد تر انجام میشه. بعدشم اگه بازم نتیجه مثبت بود آزمایش QFT رو انجا بدم که فکر کنم قیمتش زیاد با ایران زیاد فرق نکنه. حداقل آدم خیالش راحت تره.

این بود تجربه ی من (انشای من!) امیدوارم به کار دوستانی که این مورد رو دارن بیاد.
    تصاویر پیوست فایل‌های پیوست
    آزمودم عقل دوراندیش را بعد از این دیوانه سازم خویش را

مولانا

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)