سلام به همه ی دوستان
من از دو تا دانشگاه پذیرش دارم که توی هر دو استادها قول دادن که تو همین دو سه هفته تکلیف فاند رو روشن کنند. واشنگتن استیت و دالاس.
الان نگرانی من اینه که چون هنوز نامه فاند رو نگرفتم درخواست I-20 ندادم و به همین خاطر هم واسه وقت سفارت اقدام نکردم. سوالم اینه که امکان داره دیر بشه؟
رشته من: برق قدرت ، گرایش پاور الکترونیک (دالاس روی خودروهای برقی قراره کار کنم و واشنگتن روی کاربرد پاور الکترونیک در پاور سیستم)
رشته و مقاطع قبلی: ارشد ماشینهای الکتریکی شریف 2011 - کارشناسی برق قدرت امیرکبیر 2009
زمینه کاری در لیسانس: شبیه سازی رله دیفرانسیل دیجیتال
زمینه کاری در فوق لیسانس: تخمین عمر ترانسفورمر تحت شرایط هارمونیکی
علایق تحقیقاتی عنوان شده در رزومه: مبدلهای الکترونیک قدرت، کیفیت توان، Brushless doubly fed machines
سال فارغ التحصیلی: 2011
زمینه تحقیق شما در آمریکا تئورتیکال می باشد یا اکسپریمنتال؟ احتمالا هر دو.
مشخصات بورسیه تحصیلی Full fund_RA
آیا فاند دارید؟بله
نوع فاند؟ Full TA
در صورت داشتن فاند TA آیا نوع آن مشخص شده است؟ فاند سال اول شما به چه صورت است؟
آیا استاد شما مشخص شده است؟ بله
منبع فاند شما از کجا تامین شده است؟ دانشگاه مقصد
تعداد کل مقالات ژورنالی به زبان انگلیسی:1
تعداد کل مقالات کنفرانسی به زبان انگلیسی:4
زمینه کاری مقالات شما به چه موضوعی مربوط میباشد؟ ماشینهای الکتریکی، الکترونیک قدرت و ترانسفورمرها
آیا مقالاتی مرتبط با شکست، نانو، پلیمر، کامپوزیت یا مواد دیگر داشتید... آیا کارتون مرتبط با سازه هست!؟؟ لطفاً توضیح دهیدخیر
آیا مقالاتی مرتبط با توربوماشین ها داشتید؟خیر
آیا مقالاتی مرتبط با FEM یا CFD داشتید؟ لطفاً توضیح بدهید؟ لطفاً توضیح دهید : توی sop که نوشته بودم به جا اشاره کردم که توی تز ارشدم FEM هم کار کردم برای شبیه سازی. مقاله ندارم.
آیا مقالاتی در مورد دینامیک، ارتعاشات و کنترل داشتید؟ لطفاً توضیح دهید. خیر.
آیا مقالاتی در مورد انرژی، نفت و گاز دارید؟ لطفاً توضیح دهید. خیر
آیا مقالات شما به نوع به لیست تحقیقات حساس مرتبط میشود؟ لطفاً مشخص نمایید. از نظر خودم که نه. تا اساتید چی بگن!
زمینه تحقیق شما در ایران تئورتیکال بوده یا اکسپریمنتال؟ هر دو
اطلاعات در مورد Research Plan . روی خودروهای برقی قراره کار کنم ولی هنوز استاد چیزی نگفته بهم.
آیا در مقالات خود همکارانی که دارای سابقه تحقیقات حساس یا مربوط به سوالات بالا بوده باشند؟ لطفاً توضیح دهید. نه
آیا در سفارت یا بعد از مصاحبه ریسرچ پلن تحویل دادید؟ هنوز وقت سفارت نگرفتم. دوستان! شما فکر میکنید کدوم بهتره؟
سابقه کار دولتی؟ زمینه کار یا محل کار؟ مدت؟ خیر
سابقه کار خصوصی؟ زمینه کار یا محل کار؟ مدت؟ 1 سال زیر نظر یکی از اساتید شریف تو شرکتش روی ترانسفورمرهای برق منطقه ای تهران کار میکردیم.
آیا سابقه کار مرتبط با نفت، گاز، پتروشیمی، هستهای یا انرژی داشته اید؟ خیر
آیا سابقه کار پژوهشگاهی داشتید؟ زمینه؟ محل؟ خیر
آیا سابقه کار مهندسی در زمینههایی که تا حدودی حساس هستند داشتهاید؟ خیر. کارم بیشتر روی ترانسفورمرها و الکترونیک قدرت بوده
سابقه تدریس در دانشگاه به عنوان استاد؟ خیر
سابقه دستیار آموزشی یا پژوهشی؟ یا هردو؟
هر دو، در دوره ارشد TA و بعد از فارغ التحصیلی بعنوان RA در یک شرکت وابسته به شریف
سربازی من در نیروی انتظامی بود و یکسال خدمت کردم و 9 ماه کسری پروژه گرفتم. به نظرتون این 9 ماه کسری پروژه جایی مشخص میشه؟
راستی یه نکته ای هم که هست اینه که احتمالا تو این دو ماه ازدواج کنم و با خانمم بریم سفارت. باید وقت سفارت رو با هم بگیریم و بریم؟ میتونم من الان برم و خانمم بعدا بره سفارت؟ و این که اگه من تنها برم الان از من سند ازدواج میخوان؟
پیشاپیش از وقتی که میزارید و راهنماییهاتون واقعا سپاسگذارم. خدا خیرتون بده!
علاقه مندی ها (Bookmarks)