نقل قول نوشته اصلی توسط majid_dehghani نمایش پست ها
من کلیه مدارکی که تو آپدیتم ازم خواسته بودن را کپی گرفتم و کپی ها رو دفتر خونه اسناد رسمی برابر با اصل کردم و همونا به ترجمه ها پانچ شد . تمبر دادگستری روی ترجمه ها باطل کردم و مهر وزارت امور خارجه هم زدم و حتی توی ترجمه هام مهر تایید دفتر خونه را ترجمه کردم.
چند روز بعد از ارسالم متوجه شدم که برای تامین اجتماعی باید اصلش را هم میفرسادم. بلافاصله اصل سابقه بیمه رو به ترجمه پانچ کردم و تمام مهر و تاییدیه های قبلی هم زدم روش و یه نامه هم نوشتم که داستان چی بوده و براشون مجددا ارسال کردم 4 سپتامبر رسید به دستشون یعنی حدود 10 روز بعد از رسیدن مدارک قبلی ...
دیشب برام ایمیل ریجکت اومده.. توش اینا نوشته:
Les documents suivants ont été fournis pour la conjointe, mais dans un format autre que celui exigé :
- Preuve des cotisations sociales ou preuve d’exonération du paiement des primes de sécurité sociale (Copie certifié conforme par un notaire public )
Ils auraient dû être certifiés conformes par l'émetteur du document.

الانم دارم یه نامه مینویسم که قبل از اینکه شما پروندم را بررسی کنین اصل بیمه را براتون ارسال کردم... و براشون فکس کنم.
لطفا اگه کسی میتونه راهنمایی کنه !!!
واقعا براتون ناراحت شدم. این موضوع چای جونه زدن داره. یکی از دوستانم 10 روز پیش بدلیل عدم ارسال فیش حقوقی ریچکت شد. بعد ایمیل زد . بهش چواب دادن سریع نواقص را بفرسته، ظرف 30 روز مدارک را مچددا بررسی میکنن و بهش جواب میدن. البته من یک چایی تو سایت کبک خوندم که اگه کسی معترض بود باید کتبی اعلام کنه. شما بهترین راه اینه که زنگ بزنی ایمیل بزنی و از حقت دفاع کنی. و بگی یک اشتباه سهوی بوده و بعد از چند روز متوجه شدی که داخل پاکت ارسالی نگذاشتی و به محض اطلاع آنرا ارسال کردم . امیدوارم که کارتون درست بشه